James Franco



Ja, kommer bli mycket trevligt att kolla in den här killen ikväll i filmen 127 timmar.
Det är den bio jag och min vän ska gå på ikväll. Provar en ny biograf också, Victoria. Får se hur man gillar den, ska vara liten och det brukar jag gilla. Angående James Franco så tror jag han kommer bli ett het namn i år i filmvärlden. Har sett honom i några filmer förut men det känns som att detta år 2011 kan bli hans. Spännande. 

Har haft sån tur att gå på riktigt bra filmer de senaste gångerna jag varit på bio att jag känner att jag har höga förhoppningar om denna. Har hört från andra som sett den att den ska vara inspirerande och att man får sig en funderare. Återstår att se.

/
Kristin  


Örhängen

Hittade söta örhängen på rea i Farsta Centrum igår när jag var där. 30 kr, ska ha dessa på mig ikväll när jag ska på bio med Marie.




Ful bild på mig men bara så att man ser på ett ungefär hur de ser ut på. Har väldigt sällan ringar annars, fick ett par supersnygga i julklapp av två fina vänner och det är dem jag använder och nu dessa.



Små rosa stenar.

Nej, tillbaka till plugget.


Ha en fin Fredagkväll. Själv ska jag nu jobba hela helgen. Imorgon dag och på Söndag kväll. Tänker på pengarna, det är bara att kämpa på =)

/
kristin


Smycke

Senaste inköpet från Myrorna var igår, ett smycke. Enkel kedja i silver och en stor sten som hänge. Fann tycke för det direkt jag såg det där det hängde tillsammans med tusen andra halsband. Var bara tvungen att köpa det.



Så här ser för övrigt jag ut idag. 



Har en lugn dag hemma, har jobbat två dagar i rad nu och känner mig rätt sliten med tanke på att vi hade besök här hela helgen. Det var förstås mycket trevligt men man blir trött när man har folk som bor här, man kan ju inte slappa som man brukar utan vill ju vara energisk och hitta på saker. 
Tyvärr krånglar min dator (igen) idag så nu är det bara att vänta på att Johan kommer hem så att han kan fixa den. Tycker det är väldigt frustrerande att det alltid krånglar när jag är ensam hemma och inget kan göra.

Later
/
Kristin

 


16 Februari

Bilder från idag, lite smått och gott.




Stella. Hennes favorit ställe att sova numera, i vår soffa på filten som hon nästan smäler in i.



Delar av dagens lunch, glaserade rotsaker. Gjorde också eget potatismos och stekte fläskkotletter till detta. Smakar underbart, måste börja laga detta oftare!



Har flyttat om. En mindre bokhylla står numera brevid mitt skrivbord vilket är bra för då når jag enklare de prämar jag behöver. Böckerna som ni ser på bilden är de jag just nu använder till min magisteruppsats. 



När jag ändå flyttade om så passade jag på att sätta upp min tavla som jag köpte från Myrorna innan jul. Tycker den är väldigt fin, tror den passar bra där.


 

Fint

Efter en fin helg med dop och släktträff (Johans släkt) åkte jag en vända hem till mina föräldrar och firade min bror Erik som fyllde 22 år i Söndags. Han vart väldigt glad för tröjan och halsbandet han fick av mig och Johan.
Hade en hel del tid att bara umgås med familjen, hade bland annat filmkväll igår med min bror. Vi kollade på The hangover som jag hade med. Fick också tillbaka min film Inception som jag har saknat så. Mamma var sjuk hela tiden jag var hemma men hon vart som tur vara bättre rätt fort under gårdagen. Fick med mig en så söt blomma hem från hit till Sthlm från henne. Fick också chansen att gå ner på torget en dag och hittade såklart något att shoppa. Fina nya brickor och ljus till denna ljushållare som jag från början fått av Johan mamma. 




Älskar den helsvarta brickan! Såg massor av andra brickor jag gärna skulle vilja ha, men de är inte helt billiga tyvärr.



Här ser ni också skålen som jag och Johan fick i förlovningspresent av mina föräldrar. 




Texten lyder: Det är mycket trevligare att vara två.

Är i alla fall tillbaka i stan och till helgen får vi finbesök från Gbg, en hel familj som besöker oss för första gången. Ska bli trevligt men jag har en del att ordna innan dess. Ska försöka göra klart något på uppsatsen denna vecka också. Åh, tiden bara flyger iväg.

Later
/
Kristin


Uppdate: Februari

Har inte haft tid att blogga på ett tag, har mycket med allt just nu känns det som.
Plugget går segt men framåt och det är ju ändå positivt.
Johan jobbar mycket!
Stella mår bra.
Allt är rätt vanligt och just nu lite grått och halvtråkigt sådär. Men det får det vara ibland.
Har idag lagt en hel del tid på att städa badrummet som verkligen behövdes.

Har blivit helt kär i serien The Big Bang Theory och dragit med Johan i detta. Vi har nyss köpt den första säsongen på box och vi skrattar gott åt nördarna, älskar Sheldon för jag ibland själv kan vara lika knäpp och kontrollerande som han. Dock är jag ju inget geni som han är men det är jag nog mer glad än ledsen för =)

Bilder på mig idag: är rätt sliten men tänkte att det var så längesen jag lade upp några bilder på mig själv.



Vardagsbild. T-shirten köpte jag innan jul från Monki, var på rea. Har dock inte använt den förren denna vecka. Kul att man ibland "sparar" på kläder så man får ha något nytt senare. Så gör jag ofta.



Har också nya byxor som jag dock behöver skärp till. Gubbbyxor från MQ, på rean. 149 kr, det tyckte jag var ett helt okej pris för jag vet inte hur mycket jag kommer använda dem.


Nej, dags att ta tag i saker och ting. Ikväll får vi besök av A-L, en nära vän till familjen kommer och ska bo här i över helgen. Hon jobbar som fotograf och är därmed inte hemma här så mycket men nån gång lär man väl hinna ses och prata. Har ju själv rätt mycket att göra, reser bort kort på Söndag t.ex.


Later
/
K


Nya glasögon?

Behöver nya glasögon, har vetat om det sedan i November då jag gjorde en synundersökning. Mamma och pappa kommer hjälpa till med pengar till detta, frågan är bara om jag ska satsa på nya bågar eller ej.
Var inne på Synsam idag och kollade lite. Hittade två par, varav ett par som jag verkligen gillade. Dock tror jag inte det blir någon av dessa. De jag gillar sitter inte lika bra som de jag nu har bestämt mig för att ogilla.




Gillar. Skulle kunna tänka mig dessa, de är coola. Ska jag ha några som sticker ut lite så ska de se ut ungefär så här! Pris: 995 kr.



Ser lite ut som en fluga?




Ogillar. Insåg direkt jag kom hem att de var alldeles för stora. Här ser jag verkligen ut som en fluga. Pris: 1.100 kr. 

Nej, får nog bli att gå tillbaka till affären och titta igen. Annars kan jag ju också ha kvar mina gamla bågar och bara byta ut glasen. Lutar nog mest åt det i dagsläget.

/
Kristin K