You´re The Only One

Torsdagkväll.
Dags att sova nu, är helt slut efter att ha jobbat tre dagar i rad och inte fått tillräckligt med sömn. Måste skärpa mig om jag ska klara mig sommaren ut...nu är jag i alla fall ledig imorgon, ska hitta på något med Johan på dagen.

Ikväll åkte jag direkt hem efter jobbet, åt och gick ut på en långpromenad, har varit helt underbart väder idag =) Sommaren är verkligen här nu. Synd att det är nu man måste jobba men men, en månad går fort, sen ska jag också vara ledig.

Gammal favorit lyssnar jag på ikväll. Maria Mena, hur bra som helst.





Godnatt
/
K

Midsommar

Ja, inte den bästa midsommarafton för mig direkt.
Är fortfarnade sjuk och dessutom hade jag jobb 8-17.00 idag, men det gick rätt bra ändå. Nu är jag ledig en dag så då får jag vila och sen jobbar jag Söndag igen. Något bra är att man i alla fall får väldigt bra OB denna helg så jag kommer nog vara glad för dessa pass senare.

Nu är jag i alla fall hemma, men Johan jag och Stella håller oss inomhus resten av dagen. Vi ska äta lite mat nu snart men inget speciellt firande här. Vädret har ju ändå inte varit på topp idag, mina föräldrar firar nere i Småland och där spöregnade det tydligen.

Så, allt från mig idag.

Förresten så har jag läst ur New Moon nu och den var verkligen riktigt bra. Nu vill jag ha fortsättningen.

Glad Midsommar på er
/
K

Så älskad

Både Johan och jag slås varje dag av hur mycket vi tycker om Stella och hur glada vi är för att vi skaffade katt.
Visst det blir en del utgifter extra, speciellt när hon får så lyxig mat, men det ger så himla mycket glädje. Idag när jag har varit hemma och varit sjuk t.ex. så finns ju alltid Stella där att ha som sällskap. Även om hom sover en hel del på dagarna så är det ändå fullt ös när hon är vaken. Hon hittar alltid på något och det är så kul att titta på henne och hur hon reagerar inför allt nytt hon upptäcker. Hon är just nu 4 och ½ månad gammal.






We loe you kido



Passar på och tackar
Filippa för bilderna, min kamera är ju ur funktion och lär väl vara det ett tag.

Godnatt
/
K


Not so good

Nej, livet är inte alltid lätt att leva. Är sjuk och mår inge vidare. Typiskt är det också att jag då ska jobba midsommar i år. Nu finns det heller inga vikarier att ringa in så jag blir tvungen att klara det ändå. Men men, får försöka vila så mycket som det bara går innan jobbet imorgon. Bara att bita ihop. Tur att jag har min fina Johan att komma hem till och som stötar mig på alla sätt och viss när jag är nere.

Har förresten kommit halvvägs igenom boken New Moon nu, det är väldigt spännande och jag har ingen aning om hur det kommer att sluta.

Later
/
K

Filmkväll

Aj, min visdomstand är inte bra. Ser ut som om jag måste plocka bort den, kanske blir det en operation eftersom den sitter så dåligt till. Och till det är det kö.

Har i alla fall haft en trevlig kväll med min vän Filippa och tittat på film. 

Kollade på Revolutionary Road.




Tyckte den var mycket bra, hemskt sorgligt slut men ändå väldigt talande. 
Ska nu leka med Stella en stund och snart hoppa i sängen. 

Godnatt
/
K   

Att ta itu med

Saker att hinna med idag:

* Klippa håret och eventuellt slinga det samt köpa  en ny hårborste.

* Ta ut Stella på en liten promenad. Dvs. gå några meter utomhus.

* Tandläkaren kl 17.00. Mina visdomständer som krånglar igen.

* Vattna mina orchidéer. (de kommer dö annars och det är var de för dyra för att jag ska låta dem göra)

* Diska och städa.

* Kvällspromenad med Filippa?


Mer saker kommer säkert komma upp...

Dumma kamera

Är arg på min kamera som har bestämt sig för att krångla så att jag nu längre inte kan lägga över foton till datorn. Förhoppningsvis måste jag bara köpa en ny sladd i västa fall är det något som är fel i kameran...hatar sådana här tekniska problem....varför? Kan inte dyra saker bara fungera?



Så, inga bilder ett tag framöver från mig...en gammal bild hittade jag dock på Stella när hon är ute. Njut av den en dag som denna. Är detta verkligen sommaren 2009? Nej, hoppas det vänder snart, idag är det ju så kallt så man kan tro att det är höst.

Har i alla fall varit nere och hyrt film nu som jag ska lägga mig och glo på. Det är väl det bästa man kan göra idag.

Later
/
K

Läsning

Nu när jag fortfarande inte känner mig helt kry och det inte finns så mycket annat att göra så kommer jag främst att roa mig med att läsa och kolla på film. Idag blir det därför endast en utgång ner till lilla centrumet här och köpa mat och hyra film. Bok fixade jag igår när vi kom till sthlm. På centralen lyckades jag hinna in precis innan de stängde kl 20.00 på Pocket shop och köpa New Moon, har ju blivit helt fast i historien om Edward och Bella så självklart måste man läsa fortsättningen och dessutom tycker jag det är ett bra sätt för mig att öva mig på min engelska.




Har redan hunnit läsa några sidor och det kommer vara kul att ha hunnit läsa boken innan filmen kommer i November.
Annars händer inte mycket idag, Johan är ju ledig men också lite förkyld..Stella verkar glad åt att vara hemma igen. Dessutom har hon fått med sig en massa nya fina leksaker som mamma hade köpt till henne som hon nu leker med. Nu har hon verkligen fått sin betjänta del av råttor för ett tag fram över.

Later
/
K

Mot Sthlm

Så, packat och klart var det. Nu bär det strax av mot  Stockholm igen.
Tiden har gått fort här i Värmland men jag har ändå inte hunnit med så mycket som jag hoppades. Eriks student var toppen förutom att vädret inte var speciellt mycket att hurra för. Kallt var det men ändå såklart en väldigt rolig dag. PÅ kvällen hade vi fest här hemma hos mina föräldrar och det var då jag började känna av min hals. Gick på bara några timmar så var jag helt tjock i halsen. Nästa dag vaknade jag med feber och ännu tjockare hals. Typiskt...
Så sedan har jag varit sjuk resterande dagar, skulle egentligen ha rest hem igår för idag skulle jag ha jobbat i sthlm men nu fick jag sjukanmäla mig och ikväll åker vi hem. Mår lite bättre idag men har fortfarande lite feber. Hoppas på att bli frisk nu över helgen i alla fall så man hinner göra något nästa vecka när jag är ledig några dagar. 

Så lovar nu att blogga mer hemma i sthlm. 

Bye bye
/
K  


Att se fram emot



Jag ska definitivt se den. Spännande. Måste hinna läsa boken först..



Har för övrigt haft en ganska lugn och slapp Tisdag. Varit nere på stan en sväng och nu på kvällen käkat hamburgare och varit ute med Stella. Hon var minst sagt blött och skitig efter att ha varit ute ikväll men orka bry sig. Johan är heller inte hemma i natt för han är någonstanns med sitt jobb och kommer hem igen imorgon. Ska försöka lägga mig tidigt, imorgon bli det träff med Marie och träning som står på schemat.

Later
/
K