Eclipse

På Onsdag är det nu bokat, premiärdagen och allt. Ska bli så spännande att se den tredje filmen i Twilight sagan.
Vi blir för utom mig och Johan 3 vänner till oss som ska gå.
Det var ett tag sen jag var på bio nu så det blir kul, kommer säkert vara fullt med folk men de flesta kommer ändå gå på kvällen.


Har förberett mig genom att jag precis läst ut boken (igen!) och den var lika bra den här gången med. Har nu sista boken kvar som jag har läst halva men tyckte den var sådär, nu i sommar ska jag läsa om den igen och den här gången ska jag läsa klart. Men måste erkänna att jag gillade sagan bäst i början.
Någon mer som ska se filmen i veckan?

Har inte hänt mycket annars idag, varit seg i starten men sedan hunnit med att tvätta lite, lagat mat och vara ute.
Imorgon drar jag och Johan iväg till stranden rätt tidigt på dagen satsar vi på. Ska ju bli fin fint väder imorgon.
Men nu är det dags att sova.


Natti natti
/
K

Obeskrivligt bra

Uppdate: Sommaren 2010 är definitivt här.

Superhärligt väder ut och jag är ledig hela denna vecka! Det känns obeskrivligt bra, gött, skulle man också kunna säga. Har jobbat hela midsommarhelgen och jag längtar redan tills den lönen kommer, har också hunnit med att fira lite midsommar med några fina vänner.
Har nyss varit ute med Stella, hon älskar också detta härliga högtryck som är här i Sthlm. Imorgon ska det tydligen bli ännu bättre. Har ännuinte hunnit med att bara ligga och sola men den här veckan får det bli tid till sådant, tur har jag i alla fall som egentligen inte måste sola för att få färg.
Mår väldigt bra annars, foten känns bättre och många kompisar har hört av sig och vill hitta på saker i sommar. Kommer bli en underbar sommar känner jag. Vi har planerat in ett och annat men vet ännu inte om det blir någon utlandsresa, har tyvärr inte så mycket pengar att jag tror det blir av men man vet aldrig....

Det blir en hel del jobb i Juli men ändå inte för mycket och det går bra att jobba när vi vikarier är ett sådant härligt team. Jobbet har för övrigt gått väldigt bra i helgen, trädgården vi har är så underbar att sitta i och man har tid att gå ut med de äldre och bara sitta och njuta av sommaren.

Nej, måste ta och fixa en lunch nu.

Later
/
Kristin


Studenten (väcker minnen)

Åååh, vad kul det är att vara med när vänner och bekanta tar studenten.
Det här är nog min yngsta vän som jag kommer se ta studenten, mina kusiner är ju såklart små ännu men de kommer säker inte ens gå i skola här i Sverige så det finns en risk att de inte tar examen här.
Idag var jag i alla fall med på min vän Carro´s student från Farsta gymnasium.
Det vart ju toppen väder vilket såklart är roligt för dem.
Det var ett stort kaos på skolgården där de sprang ut, det väcker så härliga minnen i mig när jag tänker tillbaka på min egen student. Det är verkligen en fantastisk upplevelse som man inte kan göra om. Man ser verkligen hur glada de är och det smittar av sig och känner sig varm om hjärtat.

Lite bilder från dagen: 









Cissi och Carro, fina vänner och så är de systrar. Fick inte med den tredje systern på någon bild men hon är också med.



Fina skylten, Carro fick två kort, ett på vardera sidan.

Dagen har med andra ord startat bra. Har dock en hel del andra aktivitetet inplanerat idag för imorgon åker jag iväg en sväng. Mini-semester kan man säga.


Later
/
Kristin


Provat på

Idag har det blivit mycket träning och en hel del tävttande och pysslande här hemma med nada pluggande.
Det är så lätt att det blir så här när man har fria händer, nej då jag hade nog egentligen tänkt att inte göra så mycket plugg idag från början. Man måste ju ta hand om sitt lilla hem också och så tog jag chansen ikväll och provade på något nytt. Nämligen spinning. Ha, har tränat gruppträning i säkert 8år eller mer men aldrig gått in i en spinningsal. Har alltid tänkt att det är för tråkigt, gillar ju att vara ute och cykla men så idag tänkte jag: varför inte? Det var bara en halvtimme, vilket var tillräckligt för mig. Det var jobbigt, men jag tror inte det är min grej riktigt, nej jag ska satsa med på att cykla ute i sommar.
Men det känns bra att jag har varit iväg och provat, nu kan jag ju faktiskt ha en åsikt om det.

I förmiddags vart det simmning i Eriksdalsbadet, var rätt seg i kroppen speciellt i bröstmusklernan så det tog emot de sista längderna men jag har mitt mål och det har jag hithills klarat varenda gång =) 

Körde också lite mage och rygg efter spinningen ikväll så kroppen är rätt trött nu men även nöjd.

Imorgon blir det förhoppningsvis Pump. Har "missat" denna klass i två veckor nu så det blir kul att vara tillbaka imorgon.

Nu kör vi!


Later
/
K

Skrattstock 2010

För andra året i rad var jag och Johan på Skrattstock i Långholmen. Gratis standup comedy, love it. 
Några givna favoriter som alltid är roliga är: Jakob Öqvist, Kadjo Akolor och Özz NÛjen.








Vi kom dock rätt sent i år med, men jag hade jobbat på dagen och var rätt trött så det tog ett tag innan vi kom iväg. Även Yen var där och satt med oss på slutet. Var dock mycket trött så därför ska jag gå och lägga mig nu för imorgon ska jag jobba. De ringde i eftermiddag och jag behöver verkligen jobba lite nu få jag var sjuk förra helgen. Har för övrigt hunnit med att träna idag och träffat Marie. Vi såg på filmen: Fish Tank, bra och sevärd film. Den var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men mycket vackert filmat. 

Nej, det var allt för mig, haft en bra helg i alla fall. Nu måste jag bara ta och ta tag i plugget innan jag åler hem en vända till mina föräldrar. 


Godnatt
/
K
 

Sommar

1:a juni och sommaren är här? Det är i alla fall rätt fint väder här i Sthlm och rätt varmt ute också. Härliga tider ligger i alla fall framför oss =)
Känner mig helt frisk och imorgon drar jag och tränar. Jippi.
Bilder från igår när jag och Stella tog oss en kvällsvandring runt huset vi bor i.



Stella på språng! 



Var svårt att få bra bilder igår för hon rörde sig precis hela tiden.




Här hittade hon ett litet staket att sitta på.



Vad händer idag då?

Har hunnit med att tvätta och lagat mat och nu ska jag plugga någon timme och sedan gå ut och ta en promenad.
Funderar på och gå till Farsta, var ett tag sen jag var där nu och jag har en film som snart måste lämnas tillbaka.
Tycker det är mycket bra att man kan låna filmer gratis på biblioteket, det gör jag ofta. Det är dock mindre bra enligt mig att man måste lämna tillbaka filmen på just det bibliotek man lånat den. Ibland blir det därför att man får ta en extra resa bara för att lämna filmen och det tycker jag är onödigt när man kanske passerar ett annat bibliotek varje dag.

Later
/
Kristin