Inglourious Basterds

Kvällen avslutades med att Johan och jag kollade klart på filmen Inglourious Basterds som vi började titta på i gårkväll. Gillar ju Tarantino och jag tycker man känner igen mycket från hans tidigare filmer, mycket underhållande men jag vet inte om jag tycker Pitt var så värst bra i filmen. Helt sjukt bra var karaktären "judejägaren". Vi skrattade varje scen han var med i, samtidigt var man hela tiden skiträdd för honom eftersom han var helt galen och inte på ett bra sätt.





Nu är det sängen som gäller. Ska upp tidigt imorgon. Ska för första gången på flera år vara hemma och skåla in det nya året. Kommer bli fin fint.


Natti natti
/
K

Träningsfavorit

Har kommit in i en period då jag tycker det roligaste att träna är triceps.
Förut hade jag en period då jag gillade biceps men alltså inte längre.
Det är roligt det där med vad man gillar att träna för muskler, självklart tycker man ofta att det är roligare att träna det man är bra på och som man ser snabba resultat.




Triceps övningen ovan kan inte jag klara av idag, alltså att göra en riktig dip men jag har som mål att klara det under 2010. En annan favorit jag gärna tränar just nu är rumpan, vet inte varför, det är bara så lätt att få till övningar så att det bara svider i musklerna där. Love it.



Vad tycker jag då inte om att träna?

Just nu måste jag nog säga mage och rygg, däremot tycker jag den rörlighetsträning jag tränar för min stela ländrygg är rätt okej.

Bara så att ni vet....någon annan som gillar att träna någon speciellt muskelgrupp?


Later
/
K

 


Tummen ner för årets rea

Bara en lite iakttagelse jag gjort nu på förmiddagen. 
Åkte en sväng till Farsta Centrum och dålig mellandagsrea tycker i alla fall jag det var på
H&M, MQ, Intersport, Stadium, Brothers & Sisters. Dessutom tycker jag det är mycket dåligt att de pockar fram förra årets sommarkläder (ex:kjolar) på MQ och lägger fram. Dessutom tar de halva priset för dem som de vid sommarean hade 70% rea på. Nej, jag hittade inget, men egentligen var jag bara där för att byta mina löparskor som jag köpte innan jag for till Värmland och det gjorde jag cokså. 

Har nyss ätit pannkaka, är proppmätt nu. Funderar på att säda och röja lite nu. Har inte packat upp sen jag kom hem ännu, börjar bli på tiden för det nu.


Later
/
K
 


Vila?

Har jordens träningsvärk idag, mest i baksida lår men också övre ryggen sedan Pumppass.
Aj, idag kanske jag hoppar träningen, vi får se.
Har hur som helst nu på morgonen ringt Fitness-Magazine då jag inte fått min tidning som skulle ha kommit strax innan jul. Kommer nu få den om några dagar, lite dåligt i alla fall tycker jag att de inte ens kunde be om ursäkt för att de missat mig.

Idag är jag ledig, så skönt, känner mig utvilad. Idag kanske det blir att gå på någon rea men jag känner mest för att bara vara hemma med Johan och Stella. Vi får se.
Ska planera nyårsmat också är det tänkt.

Känns som detta är en bra start på en Tisdag =)

Låt som jag spelat oavbrutet i jul: mest för att den bygger på min favoritlåt av Imogen Heap- Hide and seek.



 



Later
/
K

Snart nytt år

Är hemma i kära Stockholm igen.
Jobbade mellan 8.00-17.00 och nu är jag helt död. Ska sova strax, ville bara blogga lite här först.
Jobbet gick bra men det är mycket att göra så här innan nyår.
Jag kommer nog inte ge något nyårslöfte för det brukar jag inte göra men däremot ska jag sätta upp flera mål gällande min träning 2010.

En underbar julklapp som jag fick av älsklingen är att få träna med en PT (personlig tränare) i 3 timmar. Har ännu inte bokat in någon träff med denna person ännu, det ska jag ta tag i nästa år. Har dock börjat fundera över vad jag vill uppnå med min träning kommande år. Har redan 3-4 saker klara, ska bli så kul =)

På tal om träning så körde jag Body Combat ikväll efter jobbet, har träningsvärk som bara den nu känner jag.
Går som en stelopererad gubbe. Nice.


Sov söt
/
K

Juldagar




Från Örebro, 23/12- 09, hemma hos Johans föräldrar. Stella lyckades ha sönder ett glasbord där. men allt gick bra med henne som tur är.



Jualfron firades hemma hos mig med min familj.





Farfar var också med, förra året var han så dålig att han inte orkade men i år var han på benen igen =)



En av mina fina julklappar, ett par nya stövlar, supersnygga. Jag var dock med och provade dem så jag visste vad jag skulle få. jag tycker inte det är så viktigt att inte veta.






Juldagen firade jag ihop med dessa fem killar, alltid jag som är själv tjej men det går fin fint. Åt mycket god fisk som Martin hade tillagat och spelade spel. Mycket trevlig kväll och skönt att slippa utgång på juldagen.

Julen har varit toppen men nu vill jag hem till mitt och träningen. Är trött på att bara äta och inte röra på mig, är laddad som bara den inför nya tag 2010. Kommer bli ett bra träningsår, speciellt då någonting utöver det vanliga kommer att ske, berättar mer senare....


Later
/




Senaste (trenden?)

Idag har jag shoppat något som jag tycker är rätt snyggt men även rätt onödigt.
Nämligen ett handsmycke. Har förstått att många av de populära bloggarna har skrivit om ett sådant här smycke. 
Men det var först idag när jag här i Kga sprang på ett som såldes i en liten butik här som jag vart sugen på att prova ett och tyckte då att det var rätt tufft.  






Ska jag ha på mig detta imorgon när jag åker till Johans föräldrar i Örebro och på julafton. Ska bli kul att höra vad farfar har att säga om detta =) Måste erkänna att jag också förstår att man kan tycka att det är idiotiskt och rätt opraktiskt. Men det kan vara kul att ha när man ska gå ut med tjejerna.


Nu blir det sängen, ska upp tidigt imorgon och med en buss. 


Natti natti
/
K
 

Hit och dit

Sitter hemma i Kga nu.
Borta bra men hemma bäst, gillar att vara här med jag tror Stockholm har blivit lite mer hemma.
Idag har det inte hänt så mycket, har sovit alldeles för länge imorse, var vaken till 01.30 i natt så då blir man seg dagen efter. Igår var det fullt ös hela dagen. följde med min mamma för att hjälpa henne med njulklappsshopping. Vi åkte till Örebro och Mariebergs Gallerian som finns där, det är en enormt stor galleria där allt finns men det är jobbigt att gå omkring där när man inte hittar. Hittade i alla fall allt vi skulle ha och åt mat på ett bra wook ställe som fanns där.
När vi kom hem efter vår långa färd drog jag till gymmet, men snacka om att det var kallt. Fick röra på mig rejält innan jag vart varm i kläderna.  

Här är några små inköp jag gjorde igår:



Ska fixa naglar ikväll är det tänkt.

Bilder på mig från idag:



Min nya frisyr är bra för den ger mycket volym =)





"Mitt gamla rum" i Kga, som nu mina föräldrar gjort om rejält. Det är numera gästtum och här sover jag och Johan över julen. Tycker rummet vart superfint. Min bror har ju också nyligen flyttat ut och i hans rum sitter jag nu och bloggar. Hans rum är numera datarum och lite annat.

Just nu mår jag väldigt bra, saknar dock min söta Stella och Johan som befinner sig i Örebro. De åkte idag mitt på dagen och imorgon åker även jag till Örebro för att fira lite jul med hans föräldrar. Ska bli kul, kommer åka buss dit imorgon och jag har redan planerat en grej som jag ska prova...kommer blogga mer om det imorgon..




Är så vann vid att ha Stella omkring mig så det känns väldigt tomt att vara uten katt...Johan kan man ju i alla fall prata i telefon med.


Later
/
K


Good Bye och God Jul

Nu drar jag och min lilla familj snart mot Värmland.
Har nästan packat allt och även hunnit med att handla sista julklappen samt städa lite =)
Hann dock inte träffa min lilla Filippa idag men vi får byta julklappar när jag kommer tillbaka.
Har också hunnit med att boka träningspass i början av veckan i Kga.
Man måste ju hålla igång, det är ju min livsstil så jag MÅSTE få träna lite under julen.

Men mest av allt ska det bli kul att vara hemma hos mamma och pappa och även bo lite hos Johans familj.
Hans föräldrar har nu köpt kattlåda och kattmat bara för att vi ska komma och bo där 2-3 dagar. Så snälla.




Jag och Stellis. Johan har tagit kortet och jag hade nyss gått upp därav frisyren=)


Ska försöka blogga från Värmland också, nu när man är man är ledig ska man väl ha tid att skriva ett och annat inlägg dock brukar det bli dagar fyllda med olika aktivitetet så vi får se.


Slutligen önskar jag GOD JUL till er alla.

/
K


Lördag 19/12

Lördag, sista helgen innan jul.
Vaknade rätt tidigt idag för att vara jag, ca 9.00 gick jag upp. Har börjat sova längre på dagarna nu när jag inte jobbat, vänder på dygnet helt enkelt. Inte bra.
Idag är det i alla fall lite julklappshandling och träning som står på schemat. Och ikväll är det hovet och se Eddie Izzard. Ska träffa Hansi och hans vän och käka innan också.

Lite bilder från veckan på Stellabus:




Taget imorse.




Snacka om närbild. Kameran rakt upp i fejset.




Stella leker med sin julklapp. Fick hon i Onsdags för att hon skulle hinna bekanta sig med den innan vi åker bort.




Det kallas visst "Klösstock". Nu han hon lite att jobba med om hon ska slita ut den här =)


Nu är det dags att packa, mot Farsta.


Later
/
K


Julstress

Ja, det har varit lite mycket den här veckan, har varit nere på stan i stort sett varje dag så nu är jag rätt trött på den här stan och vill bara komma hem.
Men det är svårt att hitta bra klappar, nu har jag bara 2 kvar, en till min lillebror och en till Johans mamma.
Vet inte riktigt vad jag ska köpa men det löser sig väl, får väl ta en tur till stan imorgon också.

Idag har jag tvättat och städat, har dock mycket mer att städa men det får bli en annan dag.
Ikväll skulle jag egentligen ha träffat två söta vänner för en sista kväll innan julafton men en av oss fick ställa in så det blir tyvärr inget. Ska nog därför istället dra och träna, rörelseträning.

Johan jobbar så varför sitta hemma och uggla, nej träning är alltid bra och min rygg behöver det. Har varit stel som bara den i veckan och mycket beror nog på julstressen. Försöker därför inte att tänka så mycket på det just nu, det blir nog bra. Imorgon blir det Eddie Izzard, ska bli så kul =)

Ha en fin Fredagkväll

/
K

091216

Onsdag. Den här veckan bara flyger förbi, varför är jag ens förvånad?
Har handlat en julklapp men känner mig inte så stressad över det ändå. Får bli som det blir, när folk inte önskar sig något speciellt så kan det inte bli mycket annat.
Idag gick jag upp tidigt och pysslade här i lägenheten, har vattnat alla mina blommor inför vår resa och ikväll kommer Stella julklapp med körleverans så det ska passas. Imorgon ska jag klippa mig och på Fredag blir det en fika med fina vänner innan helgen. Och på Lördag blir det Eddie Izzard på hovet, ska bli så kul man har knappt haft tid att tänka på att det faktiskt är denna helg. Ska gå tillsammans med Johan, Hansi och en kompis till Hansi. Blir kanon.  
 

Bra musik jag lyssnar på just nu är denna låt med Shakira. I like =)




Som ni förstår har jag lagt ner skolan nu, får ta nya tag nästa år och då måste uppsatsen bli klar. Nu ska jag bara tänka på vår hemresa och njuta av att få bo med min familj i några dagar. Ska tydligen iväg en sväng till mina kusiner i mellandagarna och det ska bli kul för dem ser man så sällan.

SNÖ

Ja, nu snöar de mycket här utanför våra fönster. Har precis ätit frukost och ska nu ta tag i dagen.
Kul att det kommer lite snö, tycker det ska vara snö i december, man får garanterat mer julkänsla då.
Jag undrar om Stella vill gå ut nu?
Ska för övrigt viga denna dag åt lite julkklappsshopping. Bland annat så ska Stellas klappar inhandlas.
Har inget jobb denna vecka men jag har sagt att de gärna får ringa m det dyker upp något.
Vi får väl se, men jag har annars rätt mycket att hinna med denna vecka så tiden kommer knappt räcka till som det är.

Just nu lägntar jag mest bara hem, ska bli så skönt när allt innan jul är över och man bara får vara med sina nära och kära. Eftersom jag kommer hem några dagar innan jul så kommer man hinna vara med och hjälpa till med mycket av det som ska göras. Jag och Erik kommer troligen som förra året få hämta hem granen, det är tradition och jag tycker det är roligt.

Nej, nu ska jag ta tag i denna Måndag.

/
Kristin

Trött Lucia

Kan inte säga att årets Lucia går till historien som en av de bästa.
Kanske var det för att vän var här igår kväll och det vart rätt sent som gjorde att jag idag har gått omkring mest som en zombi. Trött som bara den, fick i alla fall lite glitter i håret på jobbet och allt gick bra men jag ville mest  bara hem och sova. Nej, nu till veckan ska det bli ordning på torpet, ska försöka äta bra mat den här veckan som kommer innan alla godsaker som kommer veckan därpå.
Så bara flr det har jag inte ätit bra idag, mycket pepparkasdeg har det blivit men det måste man få unna sig i juletider=) Gott är det i alla fall.



Nu på kvällen efter jobbet har jag haft ont i huvudet, hör inte till vanligheterna men det har nästan försvunnit helt nu.

Nu blir det sängen. Ska bli så skönt.

/
K


Träning 9 dec

Idag har jag inte hunnit med mycket, sov länge imorse och åt sedan en lång frukost i sällskap av min söta katt.
Pysslade sedan med lite hushållsarbete och ca 13.00 drog jag in till stan på cykel. Kanske var det sista gången innan jul, har inte riktigt rätt utrustning för att cykla nu när det börjar bli kallt. Frös lite om fötterna när jag kom in till stan. Åt där god mat på en restaurang och möte sedan upp min söta vän Filippa där. Gick och kollade i lite affärer, hittade en del grejer men var för snål för att köpa något idag. Skulle mest titta efter julklappar men det vart inga idag men nu vet jag kanske en klapp i alla fall. 
Cyklade sedan hem, kolsvart var det ute då. 
Åt lite mellanmål och sedan drog jag iväg på ett boxpass i Farsta, energin fanns där så därför körde jag bara på.
Fick boxas men en superduktig kille så det gjorde mig mycket glad. Svåra övningar men roliga kombinationer var det.

Dagen går fort när man har roligt, imorgon ska jag försöka göra något annat än att bara träna, hehe. 

Natti Natti
/
K
 

Boktips!

En mycket bra bok som jag läst ut idag (efter en lång dag i tvättstugan) är Livet med min syster Madonna som är skriven av hennes bror Christopher Ciccone.



(Bild från cdon.com)

Trotts att jag inte är något stort fan av Madonna så gillar jag sådan här typer av böcker om just kända personer. Brukar dock mest läsa om idrottsstjänor av olika slag men den här boken var verkligen intressant. Ju mer man läser dessto mer nyfiken blir man på hur Madonna verkligen är. Skulle vara intressant att höra Madonnas  kommentarer till boken och dess innehåll. Hon målas enligt mig till stor del upp som en väldigt krävande och egoistisk person, något som kanske inte är så smickrande men kanske ändå sant? Kanske är det det som krävs för att bli så stor som hon idag är?

Fängslande läsning från början till slut, man vill nästan inte lägga ifrån sig den här boken.

Läs den eller varför inte ge bort i julkalpp till någon som kan tänkas vara intresserar av denna typ av bok. Man måste inte vara ett Madonna fan för att uppskatta den.


/


 


Något snyggt

Hittade denna klänning från BIKBOK, kan inte bestämma mig för om den är för mycket eller om den bara är extremt snygg.



Kanske något att ha på nyår?
Den är helt svart på baksidan. Kostar 399 kr. Tycker det är fina färger i den och man lär synas =)
Har dock inga planer ännu om vart man ska fira nyår men en fin klänning är alltid bra att ha. Ett minus är dock att denna inte går att tvätta i vanlig tvättmaskin.


Själv har jag tvättat hela dagen känns det som, är hur tråkigt som helst men det är skönt att ha det gjort.
Blir bara att vara hemma idag, är trött i både kropp och knopp.

Bye bye
/
K

091207

Ny vecka och nya tag.
Kände mig fortfrande slö imorse efter helgens utgång. Säger nog något om hur ofta/sällan jag går ut =)
Nej utgång och sena nätter är inget för mig, har aldrig varit och kommer troligen aldrig att bli.
Nästa gång jag går ut blir på juldagen. Mest för att vi alltid går ut då, förra året var det dock hur tråkigt som helst men i år hoppas man ju att det bli bättre.

PÅ förmiddagen var jag iväg en sväng till Farsta och lämnade tillbaka böcker på biblioteket och köpte mig en ny bodylotion från Body Shop. Tittade också lite på eventuella julklappar men inget inköp idag..tycker det är så himla svårt att köpa julklappar. Man vill ju hitta den perfekta klappen.

Vet faktiskt inte själv vad jag ska önska mig, mest presentkort tror jag för jag vill ha kläder och skor till våren. 

På eftermiddagen satt jag med min uppsats, får lite lätt ångest varje gång jag tar tag i det för man ser hur mycket jobb det är. Men jag är igång i alla fall =)

PÅ kvällen vart det Body Combat men jag kände mig rätt trött i kroppen så imorgon blir det vilodag. 

Nu på kvällen har vi ätit god mat och jag har även ätit lite godis. Vart mjökchocklad från Marabou, tycker bäst om ljus mjölkchocklad. Lite guldkant i vardagen ska man ju ha. 




Nu blir det sängen. Redan sent ser jag nu.

Godnatt
/
K
 

Clothes and stuff

I mitt huvud just nu. Shopping. Har gjort några nya inköp den här veckan.
Mest från butikskedjan Monki. Gillar verkligen den butiken, dock inte allt men det bästa är nog att deras storlekar sitter så bra. Jag har storlek M och då sitter kläderna väldigt löst och det tycker jag är både snyggt och bekvämt.



Ett reafynd jag hittade på Monki i veckan är denna batik t-shirt. 100 kr just nu.
Kan  man ha som klänning.

Har också köpt en halsduk därifrån svart och röd men hittade tyvärr ingen bild på den. Den är urläcker. Ska ta och fota den imorgon och lägga upp.



Köpte också en söt t-shirt med guld nitar på, vill nästan gå och köpa en likadan fast svart nu. Den här t-shirten är ultimat. Man kan ha den till leggings och klä upp sig eller så kan man glida runt i den när man har sina adidasbyxor på sig och ändå se lite vardagssnygg ut. Toppenplagg helt enkelt. Idag har jag haft den till mina svarta adidasbyxor. I feel pretty =)



Så, saker jag vill ha just nu.

1.) En paljettjacka.
Har två frestande alternativ.
Den första kommer från H&M och kostar 399kr. Har dock bara sett den på deras hemsida så jag vet inte om den ens finns att köpa i butik. Vad tycks?



Det andra alternativet är en pajlettjacka från Åhlens som jag också tror kostar 399 kr men när jag har provat den tycker jag den är lite för smal i armarna för min smak. Jag vill att det ska sitta lite slappt och ledigt. Kanske jag som har för tjocka armar?



2.) Sist men inte minst vill jag ha ett svart snyggt pannband. Har blivit helt kär i ett annat jag har från Monki så om jag hittade detta så köper jag det direkt.



Kanske ska börja blogga mer om shopping och liknande, det är trotts allt något av det roligaste jag vet.
Dock behövs pengar för detta nöje, skulle bra gärna vilja bli klar med skolan i vår och säka ett "riktigt" jobb, dvs ett jobb jag är utbildad för. 

Jaja, godnatt för mig. Ska kolla på film nu innan jag somnar, är hur trött som helst efter igår men oj vad kul det var. Mer sånt!


LOVE
/



S-E-G-T

Idag är det väldigt väldigt segt, det är som det ska vara en dag efter utgång med andra ord.
Efter mycket om och med kom vi i alla fall ut ett gäng igår. Vi var på Lemon bar på Kungsholmen, hade aldrig varit där tidigare men det var helt okej, dock inte riktigt min musiksmak. Men det mesta gick att dansa till. 
Hade roligt även om kvällen slutade lite tråkigt med att vi åkte med en taxi hem vars chafför var helt knäpp och anklagade oss för att HAN inte hittade...vad är det för service. 

Man borde helt klart gå ut oftare. Nästa gång blir väl på juldagen, vart dock inte än vart folk ska. Blir väl att ringa runt lite, har i alla fall bokat biljetter hem så det känns bra. 

Idag händer inte mycket, känner att jag knappt har vaknat och jag har lite ont i huvudet och det är inte för att jag drack utan snarare att jag sovit för lite i natt. Blir att ta sig i säng tidigt ikväll istället. 
Ska nog ägna dagen åt att plocka fram vårta julsaker så att man hinner njuta lite av dem innan man drar hem. 


Later
/
K