realisation

Rean har börjat som alla antagligen förstått. Var nere en sväng idag på stan, skulle mest ha nytt refill till min LV agenda. Det fixade jag därför först sen gick jag förbi lite affärer ner på Östermalm, ingen bra rea där nere ännu tycker jag. '
Filippa K har bara 30%, det är lite när kläderna därifrån från början kostar så mycket. Jag kommer gå tillbaka dit senare i januari.

Kollade också in Casall, de hade 40% och rätt mycket fint kvar så om man behöver träningskläder så är det bara att gå förbi. Var annars också innen en sväng på MQ men deras rea hithills var inget att ha. Hittade dock en svart läderväst som jag köpte där, hade kollat på den i höstas och den var det 50% på. Får se om jag ska behålla eller inte.
Var sist inne på Adidas butiken vid Hötorget, där var det fullt av folk och rena gick från 30-50%.. Jag vart såklart sugen på en massa olika plagg. Bland annat en uteväst i mörkgrön färg, en t-shirt och ett par mysbyxor men det vart inget. Känner inte att jag har så bra med pengar, får vänta och se vad som finns kvar efter nyår.

Nu ska jag ta tag i min hemtenta. Imorgon är det jobb som gäller.

Later
/
K

Fitness 2009

Glömde ju bort att rapportera vad för julklappar jag fick av lillebror och Johan. Av Johan visste jag delvis vad jag skulle få, jag fick smink från Face och mysbyxor från Adidas. Fick dessutom Lady Gagas cd The Fame. Han ville ha den också så vi fick den väl ihop. Av lillebror fick jag en halv års prenumeration på Fitness Magazine. Jag hade önskat mig det, kul att få en tidning bara till en själv varje månad och en som handlar om träning också. Då får man alltid lite mera inspiration och motivation till att träna vidare. 






Nu går jag och lägger mig.

Godnatt
/
K


Överskattad film?

På annandagen satt förresten Johan och jag och såg Mamma Mia filmen tillsammans, vi hade get den i julklapp till Johans föräldrar.





Sådär
mycket tyckte jag om den. Rätt överskattad, jag har sett musikaler på video förut men jag tyckte nog att de flesta av skådeseplarna spelade över och det vart nästan pinsamt på somliga ställen. Både Johan och jag vart fulla i skratt. Vi såg i alla fall klart filmen och den vart i alla fall lite bättre mot slutet,  När de sjöng var det fint men annars nej...

....jag är glad att jag inte såg den på bio.

Later
/
K

Min Jul hemma

Nu är jag tillbaka i Stockholm och skriver från min nya dator som jag fick av mamma och pappa i julklapp.
Jag och min lillebror fick precis likadana, jag vart jätteförvånad. Hade inte ens sagt att jag ville ha en, jag visste att min bror ville ha en men tänkte att det är för dyrt att önska sig.

Vart i alla fall jätteglad och så fick jag till och med en massa andra klappar också. Mycket bra sockor, ett par riktiga handstickade lovikkavantar, ett fia spel, biobiljetter, strumpbyxor. Men datorn är ju såklart bäst, nu har jag min egen. Dessutom fick Johan också en dator av sina föräldrar. En stationär, den är superbra så nu lever vi mest framför våra datorer här hemma. Kul liv vi har va? Av Johans föräldrar fick jag ett presentkort på Stadium och ett litet armband. Dessutom fick jag låna Johans mammas nya bok av Liza Marklund - en plats i solen. Den är riktigt bra.

Var också och besökte min farfar som ligger på sjukhus två gånger. Han verkar dock bli lite bättre för varje dag som går så jag hoppas verkligen han kan få komma hem nu när det nya året kommer. 

På juldagen var vi först hos en gammal klasskompis till Johan (Linus) långt ute på landet i en lite mysig stuga och åt god mat och spelade roliga spel. Det var jag och fyra killar som alla har flickvänner, Johan och jag åkte sedan in till Hotellet (statt) vid 23.00 tiden. Vi brukar ju gå på det men i år var definitivt sista gången, vi är för gamla nu. Dessutom är det så dyrt, över 200 kr, det är inte alls värt det. Vi åkte hem tidigt och satt och pratade med mamma till kl 3.00 på natten istället. Så kan det bli ibland.

Har annars varit skönt att vara hemma. Ingen träning på en hel vecka, hur överlevde jag? Gick ändå rätt bra, man har så mycket annat att pyssla med när man är hemma, jag var ute och gick en dag och träffade en barndomsvän. Hennes pappa hade fått cancer, så himla hemskt. Man börjar faktiskt känna av att man själv är vuxen och att ens föräldrar börjar bli gamla.

Nu är jag i alla fall hemma igen, var iväg och körde Combat ikväll så nu känner jag mig helt slut. Brukar bli så när man varit borta från det ett tag. Men kul att vara tillbaka. Till veckan är det hemtentan i idrottspsykologi som gäller.
Måste få ihop något att lämna in, vill ju ha G på kursen. Gick ju så himla bra få första tentan också så helst vill jag ju lyckas lika bra nu. Lite prestationsångest här.

Nu är det i alla fall kväll. Ska lägga mig i soffan en stund. Johan och jag har börjat kolla på en Eddie Izzard dvd, han är bäst.

Later
/
Kristin 


Klapparna klara!

Lördag.
Har varit en rätt bra dag men nu är jag helt färdig, ska lägga mig strax tänkte bara blogga en gång idag.
Har hunnit med att packa för hemresan imorgon och så har jag och Johan varit på stan och shoppat. Eller stan och stan, jag kom aldrig in till city, gick omkring en massa på söder istället vid Skanstull och Medborgarplatsen.
Hittade i alla fall de sista julklapparna. En var till mig själv från Johan. Det var smink från Face sthlm, behövde verkligen nytt puder och så fick jag ett rött lipgloss också. Tycker inte alls att det är speceillt tråkigt att veta i förväg vad man får, då blir man ju i alla fall nöjd. Dessutom skulle Johan aldrig kunna veta vad jag behöver för puder, jag vet knappt det själv. Så tio minuter innan affären stängde så sprang vi in där jag gick direkt fram till hon som jobbade där och sa: Jag ska ha ett punder. Jag kan verkligen ingenting om smink och vad som passar så det är bara att ta vad de säger att man ska ta men jag tror det blir bra.




Här är våra klappar som vi ska ta med oss hem imorgon. Tur att vi får skjuts av Johans föräldrar.

Jag tycker det är barnsligt roligt att slå in paket så jag har haft riktigt roligt ikväll. Johan slår aldrig in någonting så jag får göra hans klappar också.

Har annars inte blivit så mycket mer julpyntat här hemma i lägenheten och nu åker vi ju bort. Ska försöka köpa mer julpynt på rean i år, men den här söta julegrisen har vi i alla fall stående framför vår öppna spis i vardagsrummet.




Nej, nu är det sängen som gäller. Tänkte försöka gå upp tidigt imorgon och plugga lite innan vi ska iväg. Får se hur det går med det.

Godnatt
/
Kristin

Ingen mer kvällskurs!

Ha, är så glad, vaknade imorse för första gången den här veckan och var pigg.
I gårkväll hade jag sista kvällskursen på Lärarhögskolan. Skönt. Det har varit en jobbig termin med sena kvällar hela tiden, inte bra men nu är det över. Jag väntar nog ett tag nu med att läsa fler kvällskurser och nästa gång jag gör det lär jag bara läsa en åt gången.

Idag pluggar jag, har kommit igång rätt bra och tur är väl det för jag borde skicka in allt imorgon.
Vi får se, ingen stress. Snart är det jul, ska bli så skönt. Vi åker på Söndag eftermiddag.
Ska försöka hälsa på min Farfar på Måndag, han mår inte bra. Hoppas att han orkar vara med nån timme på julafton i alla fall. Han hade i alla fall bestämt sig för att skriva julkort igår sa pappa och när han väl bestämt sig så blir det så. Haha, han är lika envis som mig. Så det vara bara för pappa att komma med en massa julkort och frimärken till sjukhuset så han kunde sätta igång.

Johan jobbar också sista dagen idag, han tappade bort sin jobbmobil igår men hittade den som tur var idag. Är glad för att vi får lite tid nu i jul med varandra sen kommer han i stort sett bo på jobbet hela januari och februari. Tråkigt..men kanske reser vi bort någonstanns sen när den perioden är över...vem vet.

Nu plugg...

Later
/
K

Snart ledig

Bara några dagar nu innan jag och pojkvännen drar till Karskoga och är lediga.
Längtar.
Men just nu, ännu inte klar med allt jag ska så jag får verkligen kämpa på nu idag, imorgon och eventuellt på Lördag också.
Har inte heller hunnit köpa Johans julklapp men i år har vi sagt att vi inte måste ge varandra något på själva julafton. Jag tycker det kan vara bättre att spara pengarna och köpa något roligt på rean som redan har börjat här i sthlm. Vi får väl se, något litet blir det ju i alla fall, måste ju få min lön också och den vet jag inte när den kommer.

Så nu plugg, snart JUL.

Later
/
K

Lucia fest igår

Söndag. Gick upp vid 10 idag, kom hem 3.00 igårnatt.
Det vart en lucia fest hemma hos en Maria som Johan numera jobbar tillsammans med.
Mycket trevligt, jag börjar nu känna igen en del folk som han jobbar med nu, har bara bra saker att säga om alla. Han har verkligen haft tur som kommit till ett sådant bra ställe.

Här är i alla fall några kort från festen igår.



Jag i min nya korta frisyr, börjar gilla den mer och mer. Skönt att det går så fort att fixa håret numera när man duschat.



Johan och Anna -Karin. Jättesöt tjej som hade en fest som vi var på tidigare i höstas.



Thomas och Hanna.



Johan blundar alltid på kort, det är min blix som är så jobbig. Här är han i alla fall tillsammans med Maria.

Idag har jag annars hunnit mer att köra ett Step pass, himla kul, saknar lite att jag brukade köra det så mycket förut. NU blir det när jag hinner. Kanske ska ta upp det mer igen?

I eftermiddags kom sedan Marie, vi åt pesikohalvor med grädde och pratade en massa om våra liv och framtidsplaner. Skönt att alltid har en så underbar vän som alltid finns där för en och som lyssnar och förstår. 2009 måste det hända grejer, jag har så många drömmar, måste ta tag i dem nu!

Vi tittade också på Narnia - Prins Caspian, har sett den säkert minst 3 gånger nu sen den kom ut på dvd så jag börjar få nog av den nu.

Nu väntar jag på Johan, han har varit inne i stan med en kompis, vi ska väl äta något innan det är sängdags. Imorgon blir det jobb 8.00-16.00.

Later
/
Kristin
 

Klippt

Så var man korthårig då. Eller, inte direkt men så här kort hår var det flera flera år sen jag hade sist men jag tror jag är rätt nöjd ändå. Kändes först lite för kort men när det vuxit ut en centimeter eller så så blir det nog helt perfekt.
Skönt i alla fall med en förändring och älskling tyckte jag vart så fin. Slingorna vart också bra, har mer brunt hår nu än svart. 1070 kr gick kalaset på men det är jag värd. Man måste få känna sg fin till jul, tycker jag i alla fall. Dessutom har jag nästan köpt alla julklappar redan så jag har råd.

Idag har jag äntligen blivit klar med en inlämningsuppgift i min betygs kurs så nu pustar jag ut lite och samlar kraft till sista veckan i skolan innan jul. Ska hinna jobba en dag och skriva ytterligare en inlämningsuppgift, men jag är positivt inställd, det ska gå!

Har också varit en sväng till gymmet ikväll, sprang 6 km och körde ben och bröst. Mer orkade jag inte, åkte direkt hem och där väntade älsklingen med hemköpt kinamat, så underbart gott. Kan kvällen bli bättre?

Nu ska johan och jag lägga oss i soffan och glo på någon av alla våra Seinfeld dvd boxar. Tror det blir 7:an. Sen är det sängen, imorgon har vi tvätt och jag ska eventuellt köra Body Combat kl 12.00. Så ingen lugn morgondag imorgon inte och Lördagen kommer sen avslutas med en fest hos en tjej Johan numera jobbar tillsammans med.

Livet leker och jag njuter

Kramar
/
K

081211


Tog sovmorgon, gick upp vid 9.30 så jag har inte hunnit så långt med plugget men det går framåt.
Ska bli klar idag! Så jag kan börja på annat imorgon har jag bestämt.
Annars är det lugnt, funderar pån hur jag ska klippa mig imorgon. Har bokat tid för klippning och slingning. Kommer bara lägga i fler mörkbruna slingor, tyckte det vart lite för lite sist jag gjorde det. Funderar också på att klippa av håret en bit nu. Skulle vara vädligt bekvämt känns det som och jag vill verkligen göra en förändring som syns.

Igårkväll ringde förresten min bror, han sa att mamma och pappa åkt hem till farfar, att han var dålig och kanske hade fått en stoke. Vart såklart jätterädd, han är 83 år så det är klart att det kan hända sådant då men ändå. Mamma ringde dock senare på kvällen och tydligen har min kära farfar fått diabetes. Han hade superhöga värden när han kom in och kunde knappt gå själv. Han är därför på sjukhus nu, vi får se vad det blir för åtgärden han kommer att få göra. Är ändå glad att det inte var något med hjärtat eller så, hoppas han blir piggare fort nu när man vet vad det är. Kommer ju snart åka hem så då får jag träffa honom.

Har förresten hittat en till bra låt på Britney´s nya cd. Får bli dagens låt för mig,





Nej, nu är det plugg som gäller, ska iväg och träna ikväll. Antingen Box eller Combat, har inte bestämt mig ännu.

Later
/
Kristin

Vad önskar man sig..

Så var det snart jul, snart helg igen ju och sen bara en vecka kvar..tiden går minst sagt fort.
För mig går den dock lite för fort, tiden räcker sällan till för mig och allt jag vill och måste göra.
Håller på med ett PM som ska in den här veckan, hoppas bli klar imorgon eller på Fredag, sen är det bara att sätta igång med ytterligare ett PM som ska in innan jul. Suck, orka...

Fick också en ny hemtenta igårkväll, jippi, kommer ta tid men det får jag ta efter allt julfirande.
Min familj har också börjat tjata om vad jag önskar mig, åh det är ju så svårt. Vet dock några grejer som jag verkligen vill ha också.



Liten julklappslista (vad jag kommer på för stunden):


 - iPod Shuffle. Måste bara ha en sådan, vill ha när jag är ute och joggar eller i gymmet.




- Fitness Magazine i ett halv år.

- CD  Lady Gaga eller Britney Spears.

- Paraply, ett vanligt gärna i någon häftig färg som sticker ut lite.

- Puma bag, lite onödigt men den är ju bara så snygg. Finns att beställa från Ellos.se



- Pengar. Tyvärr är jag en sådan där tråkig person som gärna köper sina klappar till sig själv då jag mest vill ha nya skor, kläder m.m som det kan vara svårt för andra att köpa till mig. Dessutom planerar jag och Johan att köpa en ny dator efter jul så pengar till det behövs alltid.

Det var det, nu är det godnatt för min del. Helt slut, har mer träningsvärk idag efter PT-cirkeln än vad jag hade igår...skumt..nåja, det ger väl resultat får jag hoppas. Ikväll har jag kört Bpdy Pump. Måste säga att jag gillade verkligen det nya programet....

Godnatt
/
K


 

Julpynt



En snögubbe måste man ju ha



Tomtenissar små



Mörk bild, nissar och snögubbe i samma fönster



Från vårat vardagsrum.




Vårt köksfönster.



Kommer absolut bli mer pynt...fortsättning följer.

Tisdag

Pigg och glad.
Myser här i lägenheten, känner julstämning. Snart helt klar med julpyntandet.
Jag har alltid tyckt bäst om julen och vintern av alla högtider och årstider. Men skulle bli ännu gladare om det fanns lite snö på marken. Här i sthlm är det inte mycket med sådant just nu, men det regnar ju inte heller så man får vara glad för det =)

Ska strax dra till universitetet och sitta där idag, något som inte händer ofta numera. Har ju kvällslektion där ikväll så jag kan lika gärna sitta där och få något gjort. Lite stel men annars känns inte mycket sedan gårkvällens PT-cirkelträning. Men kul var det, jobbigt också men instruktören sa att det brukade vara hårdare och det gillar jag. Idag blir det i alla fall en vilodag från träningen.

Känns för örvrigt helt sjukt att jag bara går i skolan en vecka till  och sen är det jul..vad kul jag ska ha.
Ska bli så skönt att få dra hem till föräldrarna ett tag och vara ledig.

Nej, nu ska jag packa och sticka.

Bye bye
/
K

Läsning m.m.

Var ett tag sen jag uppdaterade bloggen nu ser jag. Har haft mycket att göra nu ett tag och jag har helt enkelt varit för trött för att orka skriva något. Men visst händer det grejer. Mest är det i skolan som jag just nu känner noll motivation för. Och det är ju lite synd men så är det ibland, ska verkligen försöka plugga mer den här veckan än vad jag lyckades med förra.

Är faktiskt stolt över mig själv att jag redan köpt lite julklappar. En till mamma och en till min bror och Johan är lätt att köpa till så egentligen har jag bara min pappa kvar och sen brukar det ju bli jag som får köpa till Johans föräldrar också men det är bara kul. Har också beslutat mig för att skippa julkorten iår, känner inte att tiden finns där. Det blir bara ett julkort iår och det går till min underbara Farfar, han är nog också den som uppskattar mina kort mest.

Har också läst ut en pocket som jag fick av min vän Marie i födelsedagspresent. Tusen strålande solar, den var väldigt bra. Jag grät mycket i slutet av boken för att livet ibland kan vara så orättvist och hårt mot männsikor. Man får verkligen persepktiv, man ska vara lycklig att man har det så bra som man har. Våra problem är egentligen inga problem.
Samtidigt är boken mycket vackert skriven och man blir helt tagen av den tragiska men samtidigt vackra kärlekshistorien. Läs den eller ge bort i julklapp till någon.




Nästa bok jag ska läsa är boken till vänster: En riktig kvinna av Sara Arrhenius. Står på baksidan att det är en kritisk essä om dagens bild av manligt, kvinnligt och biologi. Spännande.

Håller annars på lika mycket med träningen, nu när vädret inte är det bästa och det är mörkt ute redan nu så måste man försöka peppa upp sig för att orka med träningen. Allt blir bra så fort man är där men ibland kan det vara lite tungt att ge sig iväg istället för att ligga i soffan och kanske läsa en bok.

Stadium har haft fina priser på Nike linnen så förra veckan slog jag till på två nya.
Två för 199 kr. I vanliga fall kostar ett 179. Så det vart ett blått och ett rött. Sitter supersnyggt på och jag tänker nog ha dem i sommar som vanliga linnen.




Nej, hög tid att plugga lite innan träningen ikväll. Blir PT- cirklen ikväll. Det blir hårt men roligt =)

Later
/
K

Circus

Idag lyssnar jag på Britneys nya låt: Circus.
Den är grymt bra, jag gillar faktiskt rätt många av hennes senaste låtar.
Idag har jag mest suttit här hemma och läst en massa mer eller mindre tråkiga texter om bedömning och betygsättning. Känner verkligen att jag inte orkar satsa på skolan just nu, vill vara ledig ett tag. Nåja, det är bara att köpa på två veckor till så får man en liten paus sen. Usch, har två PM att skriva nu innan jul..




Längtar redan nu till att få åka hem och till nästa termin då jag INTE ska läsa några kvällskurser. Är egentligen inget fel med kvällskurser men att läsa 2 st som jag gjort den här hösten när man tränar omkring 5 timmar i veckan gör att det blir svårt att planera in allt. Nej, nästa termin kommer bli betydligt bättre. Mer helger mer kompisar och bara vara hemma. Nu har jag ju jobbat en del under hösten också och det blir ju ofta på helgerna.

Annars är allt bra med mig, jag mår bra, har börjat fått lite julstämning i kroppen och jag har börjat skriva på en önskelista till julafton.

Life is good.

Kramar
/
K