Mina söta




Så här trötta är Stella och Johan ikväll. De har legat där i nån timme nu, helt slut båda två.

Ska strax gå ner till Konsum och handla lite mat, ska göra en lyxig sallad ikväll och jag är sugen på att göra chockladbollar också. Foten känns lite bättre idag, har jobbat 8.00-15.00 idag och det gick fint. Imorgon blir det till fyra.
Har annars inte så mycket att rapportera om, har börjat kolla på serien Vampire Diaries, gillar =)

För övrigt vart jag grymt besviken igår när Solsidan aldrig visades, var tydligen inställt för Lets dance finalen. Jag som hade längtat så.

Ha en skön Lördagkväll
/
Kristin

Fredag

Skönt att veckan är över och att helgen är här tycker nog många, för min del är det oftast då jobbandet börjar.
Den här helgen jobbar jag både Lör och Sön dag.
Hoppas att foten ska orka dock, ännu inte helt bra men bättre=)
Idag har jag varit iväg till  SATS Farsta och styrketränat. Riktigt nöjd med passet, körde mycket mage, rygg och bröst. Skönt att känna att man gör någon träning fast foten inte är bra.

I eftermiddag sitter jag med plugget men jag måste erkänna att jag tittat en del på TV också, ikväll är det Solsidan. Bästa programet just nu, Johan och jag ska titta ihop. Han verkar komma hem i bra tid idag i alla fall. Ugår kom han väl hem vid 23.30, det är inte OK enligt mig. 

Så, ska i alla fall njuta av denna Fredagkväll och nån dag i helgen kommer också Alexander hit, har inte träffat honom på länge och nu har han och hans tjej flyttat också. Blir spänande att höra hur allt flytter på för dem.

Later
/
Kristin
 

Saknar mitt gym

Ny saknar jag verkligen mitt gym men gud vad effektiv jag har varit på att plugga nu i två dagar.
Jippi, nu är jag igång. Känns bra och imorgon ska jag vara lika dutkig och sen blir det jobb till helgen igen.
Not so fun men men, foten känns i alla fall bättre =)
Får se om jag drar till gymmet en vända ikväll eller om det blir imorgon. Även om jag har ont i foten så kan jag faktiskt köra armar och mage, så de så!
Man får inte bli för lat bara för att man har ont. Till och med Johan tycker att jag borde dra iväg nu.
Måste ju få någon belöning för att jag pluggar så effektivt. Har dessutom haft mailkontakt med min handledare i eftermiddag och vi är nu överens om att jag ska jobba mot målet att gå upp med uppsatsen hösten 2010. 
Det är ett realistiskt mål och det känns helt rätt nu.
Nu kör vi.

Later
/
K
 

Se Uppdrag granskning ikväll

Våldtagen flicka trakasseras, gärningsmannen hyllas och hon själv tingades flytta för att orka leva vidare.

Läs mer
här, programet sänds ikväll kl 20.00 i Svt1.

Jag blir så ledsen när jag hör om sådant här, sen blir jag arg och tänker att nu måste väl ändå folk förstå att någonting måste göras. Attityder måste förändras i samhället och bland både unga och gamla. Det här är inte okej!

Nu strax blir det mat, Johan har lagat god laxrätt och sedan blir det soffan och tv.

Skönt avslut på en Onsdagkväll
/
Kristin


Rastlös

Rastlös är just vad jag är nu.
Dagen har ändå gått fort, känns lite, lite bättre i foten idag. Men det är marginelt. Gör fortfarande väldigt ont att belasta/gå på. Men jag försöker tänka positvit. Det finns så mycket värre än att skada en fot som dessutom kommer bli bra på några dagar.
Har dessutom kommit igång med plugget idag, har gjort färdigt en tabell och även om jag inte vet om jag kommer att använda just denna i min uppsats så är det ändå ett steg i rätt riktning.
Nu ska jag ner till tvättstugan, måste tvätta och strax kommer Johan hem.
Blir fin kväll tillsammans och så ska vi laga god laxrätt ihop.


Later
/
K

Min stackars fot

Jag är skadad, dock inget allvarligt.
Har nog bara vrickat foten på något sätt. Hände när jag höll på att dammsuga, råkade trampa på själva dammsugarslangen och fick då först inte ont men inom en timme började jag sedan känna av det.
Idag var jag dessutom tvungen att dra mig iväg till skolan och det gär ont att stödja på den. Aj.
Mest sur är jag på att jag fick ställa in min och Marcus tränign imorgonkväll och att seminariet på skolan idag inte gav mig särskilt mycket. Pinade mig med andra ord dit i onödan. Vart även rätt ställd när seminarieledaren ifrågasatta hela min undersökning med kommentaren: Vem är detta intressant för? 
Som sagt, säkert mycket p.g.a. att jag har ont i foten så är inte mitt humör det bästa idag, vill bara att Johan ska komma hem så att jag kan få lite stöd från honom. 

Får i alla fall chans nu att ta tag i plugget, är ju ledig fram tills på Lördag och nu får foten vila några dagar. 
Inte min dag idag.

Later
/

Jobbhelg

Hej,

jag lever men jag jobbar hela den här helgen. Skulle egentligen bara jobbat idag mellan 13.00-21.00 men så vart en av de ordinarie sjuka så då sa jag ja till att jobba imorgon mellan 8.00-15.00, bra pengar för mig. Dessutom jobbar jag på Måndag också, heldag så det är rätt mycket jobb nu ett tag.

Hann i alla fall med lite träning innan dagens jobbpass, en timme vart det på SATS Hötorget, gick lite/joggade som uppvärmning och körde sedan en del rörelseövningar för ryggen, samt armhävningar och situps. Även lite biceps. Kändes väldigt bra efteråt. Kom till jobbet och fick en lugn start och kvällen gick också väldigt bra.


















































Och imorgon blir det filmkväll här hos mig med Marie och eventuellt fler tjejer? Vi ska se New Moon som släpptes på DVD idag och som min bästaste sambo köpte till oss. Love him.

Men nu får det strax bli sängen, vill vara utvilad imorgon, mycket att orka med =)


Later
/
K


En speciell dag

Världens bästa mamma, min mamma, fyller år idag. Stort grattis!
Pratade nyss med henne, hon kommer få Johans och min present när vi kommer hem till påsk.
Blir något roligt, en upplevelse som de flesta skulle behöva unna sig nån gång.
För övrigt skulle min familj, minus mig, fira mamma ihop ätandes pizza. Haha, det var lillebror som föreslog det, han var väl hungrig som vanligt. Själv har min mamma precis kommit gång med lite träning på gym så jag bara hoppas att hon ska hålla i detta och inte lägga av för att hon "inte har tid". Man måste faktiskt "ta sig tid" att gå iväg nån gång i veckan och träna.




Själv har jag varit i Farsta på eftermiddagen. Lämnade in Johans kostym på kemtvätt och handlade kattmat. Kollade också lite i affärer. Jag måste erkänna en sak, jag har inte lyckats hålla mig ifrån att inte köpa något på en månad. Det var för bra för att vara sant, jag älskar ju att shoppa. Dock går godisförbudet fortfarande bra. Blir självklart sugen ibland men då äter jag något annat istället.



Idag vart det också ett litet inköpt, Body Butter från Body Shop. Jag tycker de har bäst grejer men det är dyrt som bara den. 169 kr för denna burk, dock räcker den rätt länge om man inte tar på hela kroppen. Jag tycker det är så skönt att smörja in sig när man har träningsvärk och passa på att massera sina ömma leder och muskler =)
Provar alltid en ny doft, den här gången vart det papaya. Lovely.

 

Så, nog med bloggande för mig idag. Ska verkligen komma i säng tidigt ikväll. Imorgon blir en rolig dag, först en träff men en vän på stan och sedan på kvällen blir det Body Combat med andra vänner.


Dagens lunch


Min egen tacopaj, blir alltid lika bra och man blir mätt och belåten =)



Nu blir det att packa in matlådor och sedan dra till Farsta.

Solen är ocskå framme nu ser jag, imorse snöade det faktiskt några flingor. Men igen mer snö nu va?


/
Kristin


Hemmafru?

Känner mig rätt mycket som det idag Ja, och Nej jag vet inte om jag gillar det.
Visst kan det vara skönt somliga dagar att kunna gå upp när man vill men just nu tror jag faktiskt att jag skulle må bättre av mer rutin i mitt liv. Just nu är det mest träningen som går på rutin oh knappt det.

Har i alla fall ägnat hela förmiddagen åt tvätt och sortering av ren tvätt, det var sin tid.
Sedan har jag bakat en paj som jag nu ska äta, Tacopaj, den är musigt god och rätt nyttig =)




Min paj



Tyvärr blir det en massa disk när man bakar och jag hade redan disk sedan innan så nu står detta och väntar på att göras efter maten.

Sa jag att jag också ska iväg till Farsta och köpa mat till Stella samt lämna in Johans kostym på kentvätt idag. 

Roligt liv man lever va?

Ska absolut inte klaga, idag passar denna sysselsättning mig bra.


Later
/
K

Onsdag morgon

Ja, vaknade 7.15 av att Johan skulle iväg till jobbet.
Själv skulle jag tvätta mellan 7.00-12.00 men vid 8 tiden gick jag ner. Alltid tårkigt att tvätta tidigt på morgonen. Men men nu är jag nästan klar med tvätten och ska ta min andra frukost för dagen. Imorse åt jag en tallrik gröt och nu blir det någn macka. Har förresten min fina muminmugg idag, fick jag av min vän Marie i julklapp i år =)




Jag älskar mumintrollet, så jag vart självklart superglad för denna present. Visst är det kul när man får något man inte önskat sig med som passar en helt perfekt. Använder den vädligt mycket. Skulle gärna köpa någon mer mugg, det finns många fler att välja på och de finns att köpa på Duka vet jag.





Jag idag, har för ovanlighetensskull duschat imorse. Duschar annars aldrig på morgonen om jag inte är sjuk, oftast blir det ju i samband med träningen och träna gör jag nog 90% av gångerna på kvällarna.

Idag har jag för örvigt en konstig träningsvärk i nacken. Gick på ett pass Crosstraning på SATS igår, det ska vara cirkelträning men mest blir det vad den som instruerar väljer att hitta på. Den som leder klassen är en utbildad personlig tränare. Igår gjorde vi mycket tunga och komplexa rörelse med skivstång. Man skulle bland annat lyfta upp den över huvudet och jag tror det var det som gör at jag idag känner träningsvärk i de små musklerna i nacken. Mest på vänstra sida. Det var i alla fall väldigt jobbigt, kanske mest för att jag aldrig tränat övningarna förut men det var kul och ett pass jag gärna går på igen.

Nej, dags att gå ner till tvätten igen.

Later
/
Kristin



Ny vecka

Dagen i bilder:



Nymålade naglar i olika färger. Vet inte om det egentligen vart snyggt men jag gillar att experimentera lite.
Jag blir glad av färger.



Stella i soffan. Hon är riktigt slö så här mitt på dagen.








Jag har städat så gott jag kunnat och orkat, min vän Anna kommer hit ikväll och hon tål inte katter. Hoppas att hon kommer kunna sova här. Hon ska givetvis får en madrass att sova på här också =)

Nu blir det plugg, ska maila iväg en sak i eftermiddag är det tänkt. Ikväll blir det sedan Body Combat och sedan resturangbesök med Anna. Ser fram emot kvällen =)


Later
/
Kristin

Lördag 13/3

Äntligen helg, mår mycket bättre och ska iväg och träna idag. Body Combat blir det, kommer ta det lungt, konditionen brukar alltid bli sämre när man är borta om så bara en vecka. Men kul ska det bli =)
Nu på morgonen har Johan och jag hjälps åt med att flytta om lite möbler, har numera fått tillbaka så att jag har 2 skrivbord, behöver faktiskt det för den ena är så litet.
Sen  tvättade jag i Torsdags vår soffklädsel och den hjälptes vi åt att få på igen, inte det enklaste jobb. Trött blir man.



Bild på Stella i rena soffan.



Skivbrod nr 1




Skrivbord nr 2, det här skrivbordet är gammalt och mycket fint men det är egentligen inte vårat. Vi har dock fått låna det av mina föräldrar på obestämd tid. Har dock som ni ser en hel hög med papper och en massa böcker att sortera. Finns hur mycket som helst att sortera i den här lägenheten och sällan hinner man med det.

Ikväll tror jag att det blir fest med min söta vän Cissi, har inte setts på ett tag så det ska bli skoj. Frågan är bara vad man ska ta på sig. Var ju typ hundra åren sen jag var ute sist....
Och självklart ska vi se melodifestivalen filnalen ikväll, kommer nog heja på Salem Al Fakir, har är söt och sjunker bra och kan dessutom spela instrument, sådant imponerar på mig =)


Nej, dags att ta något litet till lunch.


Happy Saturday
/
K

Film att se

Idag är det premiär för filmen Sebbe av Babak Najafi.

Filmens handling, från
SF:s hemsida:

"Sebbe planerade aldrig att bygga en bomb. Det bara blev så. Sebbe är 15 år och bor med sin mamma i en lägenhet som är alldeles för trång. Sebbe gör sitt bästa. Han slår aldrig tillbaka. Men när mamma sviker, sviktar allt."




Jag råkade se på Tv4 nyhetsmorgon idag då de pratade om filmen, ska tydligen vara mycket bra om än dramatisk. Jag bara måste se den här filmen, kanske får bli nästa veckan. Läs recension om filmen här.

Ikväll är det för övrigt dags för ett avsnitt av Solsidan igen, har verkligen blivit fast i den här serien. Men nu blir det plugg hela dagen, har en sak som jag behöver ha klar idag.


Later
/
K

Vill göra något..

Har blivit rastlös, imorgon är det nog dags att dra sig iväg till gymmet.
Hade tänkt gå idag men jag väntar, det är något jag blivit bättre på med åren. Man kan gärna vänta en dag extra än att sätta igång för snabbt.
Har dock inte hänt mycket idag, har varit nere i vårt föråd med lite grejer och kastat en lampa bland annat som var trasig. Besökt apoteket har jag också gjort, handlade: nässpray,tandtråd, flourtuggummi och öronproppar. Har också börjat rensa ur vårt lilla rum där det snart ska sova en kompis till mig. Kommer ta oss hela helgen att få ordning på det, tur att jag inte ska jobba något den här veckan.
Borde dock plugga ikapp en massa nu, funderar på att sätta igång nu ikväll.
Jag kan faktiskt vara rätt effektiv på kvällarna om jag bara vill.
Kan funka.

Stella sover, hon är nog också lite trött på att jag är hemma och bara går omkring.
Nej, nu är det på tiden att bli friskförklarad!
Orkar inte vara sjuk mer...

Later
/
K

En gripande dokumentär

Hann såklart inte se hela men på Lördag kl 14.30 går reprisen på 4 plus.
Bulgariens övergivna barn heter den och är från 2007.



Från
  hemsida om dokumentären: 

"På landsbygden i Bulgarien ligger den lilla byn Mogilino där de flesta som arbetar är barn från barnhemmet i byn.

På hemmet bor 75 oönskade barn. I det här programmet möter man barnen som har olika problem. Nästan ingen av dem kan tala, flera är blinda eller döva och några kan inte ens lämna sängen."


Tycker sådana här dokumentärer är så bra, dessvärre är de jobbiga att titta på för att verkligheten är så hemsk. Jag kan inte annat än gråta när man ser hur barn inte får någon vård eller hjälp med sina handikapp och alldeles för lite omvårdnad och kärlek. Om man tycker det är jobbigt att titta på dokumentären hur skulle man då i verkligheten orka besöka ett sådant där barnhem.


Mår för övrigt som tidigare, känner mig nästan helt frisk nu men hoppas känna lite mer energi snart.
Ikväll har jag försökt städa lite inne i vårt lilla rum, även kallat gästrum, ska nämligen få besök nästa Måndag som ska sova här så det är lika bra att börja i tid för en gångs skull.

Väntar också på min sambo som är på middag med jobbet ikväll. 

Har också skaffat mig mer arbetspass av chefen idag, bra för mig för pengar behövs.


Godnatt
/
Kristin
 

Tisdag

Mår lite bättre, känner mig dock trött för att jag var vaken alldeles för sent igår.
Tittade ju på filmen Luftslottet som sprängdes med Johan på kvällen.
Både är överens om att den var helt okej, dev var bra för att vara den 3:e filmen.

Händer inte mycket för mig idag, ska strax gå ut en lite sväng och få lite solljus. Har som sagt inte ont i halsen längre men är hängig. Får se om det kan bli någon lättare träning imorgon kanske. Längtar ju som bara den efter att svettas och få rejäl träningsvärk.

Till lunch idag blir det hamburgare, gott och enkelt för en sjukling  att laga =)

Förresten är det fler än jag som börjat fundera på det här med semester?
Jag har faktiskt surfat runt lite nu på förmiddagen och kollat lite resor. Skulle hemskt gärna åka någonstannas utomland i sommar, hänger dock mest på mig om det blir av eller ej. Johan har ju jobb men jag lär börja spara nu om jag ska få ihop till en veckas utlandsresa. Men just nu känns det riktigt frestande. Vill ha en riktig solsemester i sommar. Vi får väl se, ska nog ringa chefen redan idag och kolla upp hur det ser ut med jobb framöver

Later
/
K

Bra för halsen

Inte riktigt lika gott som godis men ändå något söt att suga på.
Känns också riktigt bra för halsen just nu.
Köpte Extra drops på Konsum idag. Vill ju inte bryta mitt godisförbud men idag har det ibland känts lockande. 
Är sugen på glass också men det vill jag inte äta för då kommer min mage garanterat att protestera. Finns såklart laktosfri glass men den enda jag såg när jag var nere idag var chockladsmak och det gillar jag inte.
Har dock ätit en del vindruvor idag och det är inte fel=)
 



Just nu väntar jag på Johan, han är påväg hem och kommer nog när som helst. Tråkigt att vara själv när man inte känner sig kry. Ont i huvudet har jag nu också..
Har dock fått en massa trevliga telefonsamtal idag från mina vänner, sådant värmer.

Nej, åter till soffan.

/
K

Mår bättre av lite ljus

Nu på förmiddagen har jag varit ute en lite sväng. Med betoning på "liten" men så är jag ju fortfarande sjuk, dag 2 nu. Känner mig i alla fall bättre än igår, inte lika ont i halsen idag och det gör mig på bättre humör.

Fick med mig sötis katten ut på en minisväng runt huset.
Hon var dock spänd och på sin vakt hela tiden. Så himla skraj lite tjej vi har...
Gillar i alla fall bilderna jag lyckades ta. Stella är allt för vacker =)















Jag har också bokat ny tvätttid, handlat mat på Konsum samt hyrt en film som jag och Johan skall se ikväll. Det vart Stieg Larssons: Luftslottet som sprängdes. Har faktiskt väntat lite på att den skulle komma ut så man får se sista delen.

Just nu känner jag mig dock helt slut så där som man gör när man är sjuk.
Får nog lägga mig och vila en stund.
Lite irriterande är det att jag idag missar Måndagsträningen, Body Combat, idag skulle ju instruktören presentera det nya programet...men men nu får jag väl vänta en vecka extra. 


Later
/
Kristin

 

Halsont

Så har då det blivit min tur att bli förkyld. Märkte det igår sista timman när jag var på jobbet hur jag plötsligt vart helt varm. Sådär nästan så att man svettas fast man inte ens rör på sig.
Redan några timmar senare kände jag att min hals svullnat, känns som ett lock i halsen. Inte bra. Imorse vaknade jag och hade ont i halsen. Vart med andra ord att ringa och sjukanmäla sig för jag skulle ha jobbat idag och jag som verkligen ville jobba idag....depp depp.

Har i alla fall tittat lite på Vasaloppet och duschat så nu blir det lunch så fort Johan kommit hem med matvarorna från Konsum. Den här Söndagen vart inte så som någon av oss planerat. Men inte mycket att göra åt att man blir sjuk, har klarat mig länge ändå. Ska vila hela dagen och titta på film. Hoppas att det här går över på någon dag eller två.


Later
/


Yoga time!

Nu blir det SatsYoga i en timme på SATS Medborgarplatsen.
Ska bli skönt, har inte varit där på 2 veckor så det behövs.
Ska tilläggas att jag idag har världens träningsvärk i rumpan sedan gårdagens egen styrketräning. Helkroppsprogramet fungerar fin fint och träningsvärk det får man =)

Later
/
K

Förbud x 2

Ja, det är mycket förbud i dessa tider =)
Jag har ju bland annat som mål att inte äta något godis i veckorna och helst inte på helgerna heller sedan förra Måndagen. Målet är att hålla uppe med detta i en månad till och börja med. Och hithills har jag inte ätit en godis, känns bra. 

Nu till nästa grej, jag ska försöka att inte shoppa någonting annat än mat den här månaden. Dock fyller min mamma år den 17:e så då får jag göra ett undantag men annars så ska jag verkligen försöka att hålla igen plånboken. Att jag gör detta är mest för att jag har så lite pengar denna månad och dels för att jag vet att jag i vanliga fall brukar handla en del onödiga saker som jag egentligen inte behöver. Tror nog detta kan bli svårare än godisförbudet. 

Vi får se, ska bli spännande. Bästa sättet för mig att lyckas är nog att hålla mig borta från alla affärer och det är lätt nu när vädret är så dåligt och jag ska skriva på min uppsats. Vilket jag för övrigt håller på med idag. Ska skriva ihop en forskningplan och maila in imorgon är planen. Går sådär. 

Försöker att peppa mig själv genom att min belöning imorgon i alla fall blir att jag ska träna med min PT för sista gången. Ah, en lyx som jag gärna hade fortsatt med men det kostar för mycket. Imorgon skulle det troligen bli träning med inslag av boxträning och det ser jag verkligen fram emot.

Later
/



 

Vill ha laktosfritt

Jag har nog varit laktosintolerant sedan jag föddes, mina föräldrar upptäckte det redan när jag var bebis. För er som inte vet så är laktosintolerant inte någon allergi, man kan äta och dricka en liten mängd av livsmedlet men sedan säger kroppen ifrån genom att man känner sig uppsvälld, får ont i magen och få gaser. Var nog som värst när jag var liten, fick äta medicin (kapslar) innan jag åt glass och pannkakor och liknande. Filmjölk har dock gått bra men med tiden har jag därför kommit att ogilla själva mjölk och grädde smaken. Skulle aldrig frivilligt dricka ett glas med enbart mjölk. Nu äter jag dock gröt varje morgon och har gjort det i flera år. Till gröten har jag alltid minimjölk, har fungerat bra de senaste 5-6 åren. Har dock under denna tid nästan aldrig ätit ost, vilket jag heller aldrig direkt saknat. Problemet är att jag nu börjat äta ost igen, helst prästost och gärna varje dag. Nu säger min mage alltså nej, det blir för mycket med mjök till frukost, ostmackor och kanske lite yoghurt på kvällen.

Jag har därför börjat leta efter laktosfria livsmedel. Det finns ganska så mycket från Valio, men ingen minimjölk. Ringde faktiskt till företaget och försökte få reda på om de hade laktosfri minimjölk för jag har genom bloggar förstått att det har funnits. Fick då svaret att de hade provat det ett tag men att för få köpte det och därmed finns det inte längre. Vart så besviken, kan verkligen inte dricka lättmjölk, smakar för fett och för mycket mjölk för min smak. Får därmed försöka skära ner på osten. Senaste inköpet var förresten ett bordsmargarin som jag provade imorse och det var helt okej. 



Produkter från Valio.


Till saken hör också att mellanmål och återhätningsdrycker efter träning också ofta innehåller mjölk.




Exempel på dryck efter träning som innehåller mjölk och därmed laktos. Jag har faktiskt aldrig provat att dricka denna dryck men jag jag provade en annan som de sålde på gymmet och vart jättedålig bara en halvtimma efter jag intagit den.

Ska helt klart forska mer på det här, vill hitta ett optimalt mellanmål för mig som inte innehåller laktos.

Later
/
Kristin


Att passa på

Ja, det var så längesen jag tog en promenad ute. Tycker egentligen inte att det är så kul att promenera, men idag såg jag att solen var framme och den ville jag verkligen passa på att njuta av.
Så har just nu kommit in från en lite promenad på en halvtimme. Skönt.
Lite bilder jag tog från min promenad.






Mycket stora snöhögar fanns det lite här och där. 




Längtar till det blir mer grönt på marken och fotbollsplan.




Här skymtar man vår lägenhet från sidan. Den ligger längst ut, är bra för då har man nära till naturen.




Utanför vår lägenhet.




Sitte en lapp på våran ytterdörr där man varnar för snöras. Sitter väl sådana lappar på alla dörrar nu.
Tycker dock det vore bättre att bara ta ner snön från taket, vi som bor här måste ju liksom gå in. Men nog tittar jag upp när jag går in. Vill inte ha is eller snö i huvdet. 

Nej, dags för lunch..

Later
/
K
 

Fullt ös denna Tisdag

Hela denna Tisdag har det varit saker, är helt slut nu på kvällen.
Tog mig faktiskt sovmorgon imorse för vi kom i säng så sent igår, gick upp vid 8.30.
Åt en stor frukost och diskade lite från gårdagens middag.
Packade sedan väskan och drog in till stan och SATS Zenit. Körde där en timmes Shape, gruppträning som fokuserar på att öka rörligheten hos deltagarna. Jag tycker det är väldigt bra träning för min stela rygg. Efter träningen vart det snabbt till St:Eriksplan och där åt jag thai mat på ett litet ställe nära tunnelbanan,kl 14.15 hade jag tid hos massören för andra gången det här året, hade en hel timme förra gången men idag tog jag bara en halv timme. Fokus var på axlar och min stela bröstmuskel på högra sidan. Aj, vad det var oskönt när han drog och masserade där. Måste verkligen bli bättre på att strecha själv märker jag. Nu har jag ju mest varit inne på att jobba med ryggen så då gömmer man lätt bort andra muskler som också blir stela av träningen.

Sedan var jag även förbi Medborgarplatsen och skulle handla Stellas mjukmat som vi kallar det men det var såklart slut. Har varit slut i två veckor nu, tydligen är det någon kampanj de har nu som har gjort att all mat tagit slut. Just den maten Stella ska ha är det också som är slut, typiskt. Fick köpa kattungemat istället, men det blir nog hon bara glad för då den är mer kaloririk än vuxen kattmaten. 

Sedan hem, äta lite mellanmål och sedan ge sig iväg till Farsta innan stängning. Hade köpt en t-shirt där igår och när jag kom hem såg jag att det var ett hål i tröjan. Hade ändå inte råd med den så det var lika bra att lämna tillbaka den. Lånade också 2 böcker på biblioteket och storhandlare på Ica i Farsta, två tunga kassar med mat släppade jag sedan hem. Så kan en helt "vanligt dag" se ut i mitt liv, nej inte direkt men en del dagar blir det mycket olika små ärenden och inte så mycket plugg. Ska bättra mig, ikväll har jag sedan njutit av äggmackor och yoghurt och tittat på House, nu sent på kvällen kom Johan hem och gjorde mig sällskap.  

Tisdagen är snart slut, jag är helt slut, ska försöka komma i säng snart. Imorgon lovar jag att det ska bli en hel dag hemma och en hel del plugg. 


Godnatt
/