En galen helg

På ett mycket bra sätt har helgen som precis varit (känns det som) utnyttjas till olika festligheter. Bland annat hade Johan och jag vår egen kräftskiva som vi haft nu några år. Tyvärr vart det som alltid lite för mycket folk och ändå kunde jag inte bjuda alla som jag tänkt. Men men, några ringde in i det sista och avbokade så till slut hamnade vi på 15 personer med oss inberäknat. Mycket lagom, det är inte lätt att laga mat till alla och veta hur mycket som kommer gå åt. Tog tyvärr inge bilder på festen eftersom min kamera slutat att fungera igen. Tydligen var dock detta bara något tillfällig för idag fungerar den igen...skumt. På Lördagen var det fest igen, denna gången hemma hos min vän Filippa som har fyllt 26 och hade grillkalas.

Skyndade att ta några bilder nu när kameran fungerar för att visa några saker. Först, min klänning som jag köpt speciellt för kräftskiva. Behövde verkligen något nytt och så hittade jag den perfekta coola klänningen inne på H&M någon dag innan festen och slog till. Kolla in materialet..läder paljetter..



Finns att köpa nu på H&M, 499kr. Fick många komplimanger både från tjejer och killar för denna så det var helt klart värt pengarna. Den ser dock inte ut så här på baksidan, utan bara på framsidan, baksidan är hel svart.



Klänningen i sin helhet. Slutar strax ovanför knäna. Riktig partydress.



Fick även vackra blommor på festen. Dessa fick jag av Anna, Filippa och Rebecca.


  

Sedan har jag bilder på mina senaste fynd från Myrorna. Har hittat en till sak från Rosa Ljung som jag tyckte var söt. En ljuslykta, är dock väldigt smutsig och än har jag inte hunnit putsa till den men hoppas kunna hitta en till.




Sen har jag hittat en till porslinskatt, inte Rosa Ljung utan Guldkroken HJO Sweden står det på den. Den är blå och kostade 25 kr så jag kunde inte motstå. 


Det var allt från mig för denna gången.
Hoppas att min kamera kommer fungera nu, kanske tar en bild från kvällens träning i så fall. Ska iväg ikväll, har blivit lite lat nu när jag har skadan i foten men det är egentligen en dålig ursäkt och jag vet att jag måste komma iväg för då blir allt bra igen eller i alla fall bättre!

Later
/
Kristin

Seriemördare

Åh, har hittat min drömbok, har också hittat ett ställe där jag kan låna den gratis.
Ska åka redan idag och kolla efter den om jag hinner.
Lite mycket att stå i just nu och inte vart det bättre av att strömen gick här ca en timme på förmiddagen och just då jag hade tvättstugan. Så jag hann inte tvätta så mycket som det var tänkt, typsikt.

Boken jag definitivt ska läsa i höst efter: I huvuvdet på en seriemördare och är skriven av Sven-Åke Christianson (professor) som också arbetar på Stockholms universitet. Nån gång när jag har tid ska jag försöka läsa hans kvällskurs som finns på universitetet i rättspsykologi.  



Verkar så spännande. Jag som allltid tyckt att det är farcinerande med människor som har gjort de hemskaste sakerna man kan tänka sig mot andra människor. Även om det är hemskt och mycket tragiskt så är jag ändå nyfiken, vad är det som driver dessa människor till att agera som de gör? 

Återkommer med ett utlåtande om boken när jag fått tag i den.

/
Kristin