Johan 26 år

Idag fyller min Johan 26 år, sjöng lite försiktigt imorse. Låter lite mesigt när det bara är en som sjunger. Men lite sång ska det ju vara. Grattis älskling. Paketen kommer dock senare, förhoppningsvis kan det dyka upp ett och annat i kväll...
 



En av mina favoritbilder på min sambo coh våran Stella.


Dessutom är det Valborg idag. Vi skall dock fokusera på att fira här hemma.
Ska åka iväg till Farsta senare och köpa lite god mat och troligtvis också en tårta till födelsedagsbarnet.
Själv är jag lite seg idag, var vaken alldeles för sent igår och kollade på TV. Blir lätt så när man tränar sent.

Idag blir det som sagt firande och lite pluggande för min del. Har en del att göra innan jobbarhelgen sätter igång. Imorgon och på Söndag jobbar jag alltså dagpass. Men det är bra pengar och jag är glad att det finns möjlighet att jobba lite helger.


Later
/
Kristin

Kvällsyoga

Japp, ikväll vart det en SATS Yoga klass på Medborgarplatsen.
Mitt favorit SATS, åhh vad jag har saknat att vara där. Kör ju typ bara Yoga där just nu annars brukar det vara både Pump, Combat och ibland box på den anläggningen. Men gillar även mitt "hemgym" Farsta, det är nära och de har bättre gym när jag kör själv.




Mitt kära Medis.



Yogan gick i alla fall bra, känner att jag blivit lite stelare igen. Tror inte direkt att simmning är så bra mot stelhet, måste börja gå på Yoga en gång i veckan alt. Shape-klasserna. Kul också att yogaläraren berättade att hon var gravid, är ju inte där så ofta men nu såg man faktiskt att hon såg större ut. Så glad för hennes skull, hon är verkligen en superbra instruktör och så trevlig och gullig att prata med.




Min outfit ikväll.

Sedan jag kom hem har jag ätit god mat som Johan lagat, nu är ja så mätt att jag har ont i magen. Tror jag åt för fort. Opps, nu blir det lite tv tittande och sedan sängen.

Imorgon ska jag plugga/träffa min söta Anna. Har inte sett henne på länge, ska bli så kul. 
 

Godnatt
/
Kristin

Senaste nytt

Kort uppdatering för jag måste verkligen plugga nu i eftermiddag.
Förmiddagen har gått åt till att tvätta och så stack jag iväg och simmade en stund.
Gillar att simma, gillar mest att man inte känner någon där och att bara får fokusera på att ta sig fram.
Igår gjorde jag dessutom stor shopping på stan:

* ett par nya aerobics skor, vet dock inte om jag ska behålla dem.
* en ny baddräkt från Arena, håller på att torka nu men jag ska nog ta en bild sen på den.
* Sportbag från NIKE, i love the colour.





Bilderna är tagna vid lunch idag, hade väskan när jag var i väg och simmade, perfekt bag för det var det. Den är dock rätt lite så man kan inte få plats med handduk och allting om man ska träna gruppträning men ett par skor och lite träningskläder får plats bra. Kommer fortsätta köra med ryggsäcken när jag har mycet. Bra för ryggen också.

Vet att jag egentligen inte behöver en till väska men den här har jag gått och kikat på i över 3 veckor tror jag. Har också bara sett denna enda i hela stan så jag tror inte jag kommer springa på så många som har just denna.
Vad tycks? It´s so me.


Nej, plugg var det.

Bye bye

/
Kristin

Nytt beroende

Ja, alla som känner mig det minsta lilla vet att jag är helt fast på Pepsi max, det är bara det som gäller när man ska ha kolsyrad dryck. Nu har jag dock hittat ett till beroende, dock något nyttigare (hoppas jag).


Vitamin Everyday heter den och då gärna denna smak med grönt äpple. har smakat någon annan också men den var inte lika god. Dock är dessa helt sjukt dyra, tror de tar bort emot 30 kr för en på 7-eleven. Har inte sett att de säljer dessa på Konsum hos oss i alla fall men runt 22kr tror jag man får räkna med. Ska absolut köpa en idag när jag ska in till stan.


Någon annan som smakat dessa och gillar/ogillar?



/
K

Vårkänslor

Man vet att det är vår när Stella vill vara ute längre än 5 minuter.






På jakt. Hon är så rolig att titta på när hon smyger på fåglarna. Totalt fokuserad.





Har nyss varit ute med henne och nu får man knappt in henne. Man får lyfta in henne, så mycket vill hon vara ute nu när solen är framme och fåglarna kvittrar. Just nu sitter hon i fönstret och tittar ut, en fågel har redan börjat reta henne och flygger nära fönstret bara för att visa att hon inte har en chans att ta den. Riktigt taskiga fåglar det där. Får se om vi får lika mycket fågelskit på fönstrena som förra sommaren. Så är det att ha innekatt.

Själv har jag tvättat två tvättar nu på förimddagen och ska dra igång och plugga nu.
Funderar också på om jag ska iväg på Body Combat ikväll, tror det får bli det. Lovar att ta det lungt som bara den. Vart förresten enbart simmning igår, gymmet stängde ju 19.00 så det hann jag inte. Simmningen känns dock idag, man blir bra tränad på axlar och rygg.

Den här veckan kommer det nog bara bli en simmning för min del, måste köra igång med mina "vanliga" klasser som jag brukar köra.

Later
/
Kristin

Egen Söndag

Skönt att vara ledig en Söndag för en gångs skull. Jobbade ju igår och det var en riktigt kaotisk dag på jobbet så det var väldigt skönt att vara ledig idag. Till veckan jobbar jag Lör och Sön och mer kommer jag förhoppningsvis inte behöva jobba.

Idag har jag i alla fall en ledig dag som jag förutom att vara tillsammans med Johan kommer spendera på träning och mig själv. Tycker rätt mycket om att vara själva faktiskt, speciellt när jag tränar. Visst det är kul att träffa vännerna men ofta blir det mera prat än träning då. Men till veckan kommer jag i alla fall prova på Body Combaten igen men ta det väldigt lungt med hoppadet. Usch, hatar att inte veta hur mycket man kan ta i, jag brukar ofta blir så energisk när jag väl hör musiken att man bara kör på utan att tänka på att ta det lugnare. Men vi får se.

Idag har jag hunnit med att läsa ut följande bok:



Har läst hennes första bok också, Vingklippt ängel för flera år sen och tyckte den var bra. Väldigt inressanta böcker om psykisksjukdom hos unga och drogmissbruk på detta. 

Nej, nu ska jag strax ge min iväg in till Söder. Ska simma vid 17.00 tiden och kanske gymma efter det. Vi får se hur mycket lust och ork det finns. Har i alla fall ätit en supergod lunch som var rester sen igårkväll när vi lagade god lax i ugn med en massa grönsaker och ost och presto. Mums.


Ha en fin Söndag
/


Mot universitetet

Nu drar jag till universitetet. Hoppas träffa min vän Anders där och fika lite eller lunch ihop.
Ska ta en sväng förbi stan påvägen dit. Ska köpa med mig mat från Kalori. Favoritmaten just nu.
Har varit huslig och städar spisen och köket ordentligt imorse samt diskat. Skönt att komma hem till ett hyfsat rent kök ikväll med andra ord.

Happy Friday
/
Kristin K

I love colour

Yes, älskar att ha färggranna kläder på mig och gärna nagerlack i skrikiga färger.
Mitt senaste träningslinne är helskönt, GRÖNT är så snyggt. Finns att köpa nu på Stadium, 199 kr.  



Vad tycks? De få gånger jag tränar i grått och svart tycker jag faktiskt att jag ser rätt tråkig ut. Mer färg åt folket. Vad tycker ni, är det inte lite tråkigt med svart hela tiden?

 


Har förresten provat att köra Body Pump med foten och det gick bra. Körde dock väldigt lätta vikter då jag varit borta så länge. Kände mest i benen dock, för armar och överkropp har jag ju tränat i princip hela tiden och nu när jag simmar så får jag starka axlar och rygg. Bra

Later
/
K


Min Onsdag

Så var det sådär sent igen, men imorgon ska jag belöna mig själv med en lång sovmorgon. Har faktiskt varit duktig och jobbat ikväll, 15.00-21.00. Gick väldigt bra faktiskt, blir ofta lugnt och bra när man jobbar ihop med någon av de ordinarie. Vi vikarier klarar oss självaklart också väldigt bra och man har oftast roliga saker att prata om men det känns alltid lite säkrare att jobba med någon som kan allt i fall det värsta skulle inträffa.

Innan jobbet var jag också duktig och drog mig iväg och simmade.
Börjar verkligen gilla badet, pratade om det med Johan ikväll och kanske kommer jag fortsätta att simma nån gång ibland även när jag kan träna Combat och alla andra klasser. För mig är simmning terapi, jag är helt ensam där, känner inte en kotte och man kan bara simma framåt. Behöver inte tänka på något och så blir man så härligt trött efterår.

Dagens biljett, en enkel biljett kostar för studenter 60 kr.



Johan och Stella, bild tagen igår. Love you two.

Nej, nu ska jag sova. Är egentligen trött men man blir lätt uppe i varv efter att ha jobbat kväll.
Immorgon får jag kanske träffa min vän Anders om jag orkar dra mig till universitetet. Dessutom ska jag kanske unna mig lite shopping imorgon, kommer nämligen få en fin lön den här månaden. Life is good!

Godnatt
/
Kristin


Vilken start

Det är Ondag och det snöar utanför mitt fönster.
Själv har jag ätit en stor frukost och ska plugga nån timme nu.
Funderar på att åka och simma men jag vet inte om jag orkar.
Ikväll blir det jobb mellan 15.00-21.00.
Det var längsen jag jobbade kväll så vi får se hur mycket det är att göra. Ska nog gå bra.
Har i alla fall sovit bra och lagom i natt, ca 8 timmar. Ska satsa på att lägga mig vid 22.30 ikväll. 

Annars inget speciellt att rapportera om.

Later
/
Kristin

TAPAS it is

Ja, måste säga att jag ikväll blivit helt förälskad i TAPAS.
Har bara ätit det någon gång förut men ikväll var vi på en superbra restaurang vid Fridhemsplan.



Restaurangen heter Caliente för den som vill äta tapas och befinner sig i närheten av Kungsholmen.

Jag beställde en huvudrätt, istället för att ta flera olika små rätter. Jag valde strimlad kyckling och vetetortillas, gräddfil, tomatsås och något mer tillbehör till. Kan bara säga att det var det bästa jag ätit på mycket länge. Vi beställde också in underbart vitlöksböd. 




Johan ikväll efter vår middag. Han hojtar förresten från soffan att han fortfarande är proppmätt!

Det vart med andra ord en väldigt lyckad kväll. Ska snart se Cougar town som börjar kl 22.00 och sedan ska jag sova. Imorgon är det jobb och lite plugg som gäller.

Natti natti
/
Kristin
 

Ut i solen =)

Ja, snart drar jag ut i solen, kan inte säga att jag fått speciellt mycket gjort idag men lite.
Nu ska jag in till St:Eriksplan och äta middag med Johan och hans pappa. Blir säkert trevligt, lyxigt att gå ut och äta en vardagskväll.
Fick förresten samtal från min chef vid lunchen, hade fått in massor med jobb eftersom en ordinarie skulle vara sjuk veckan ut. Jag tog bara ett pass, imorgonkväll, måste ha resten av dagarna till att plugga.

Tog förresten en bild igår när jag var i Farsta och tränade själv i gymmet.



Jag i gult relativt nytt linne från Nike, älskar gult! Byxorna är gamla och från Casall. Var inte peppad alls att träna igår men det gick rätt bra när man väl vara där. Idag har jag för övrigt vilodag från träningen och imorgon får vi se vad jag hinner innan jobbet.


Ha en trevlig kväll alla, superfint väder ju!
/
Kristin

100420

Seg start på dagen.
Måste lägga mig tidigt på kvällarna!
Från och med idag.
Vaknade i alla fall strax innan 8.00 imorse och sprang ner med tvätten. Håller på och tvättar sista tvätten nu.
Hade planerat att plugga idag men det får bli i eftermiddag. Ikväll skall jag troligen äta middag ute med Johan och hans pappa efter att Johan slutat jobba.



Annars händer inte mycket. Kanske för att helgen varit så händelserik så är man seg så här i början av veckan.
I Fredags var jag hemma hos F och åt massa god mat och gratulserade R. I Lördags var jag och Marie på bio. Flickan från ovan, var helt okej, bra film att se på bio i alla fall tycker jag. Efteråt satt vi och pratade på ett café, om allt som händer i våra liv och om framtiden såklart. Lite roligt att vi två står på exakt samma ställe just nu med skolan och jobb. Kommer att jobba ihop i sommar också, men nu hoppas jag att detta ska vara den sista sommaren jag är vikarie där. Måste bli klar och jobba med det jag vill istället.


I Söndags jobbade jag ju och sen har jag varit helt slut.
Imorgon planerar jag att åka till universitetet och kanske simma också.
Vi får se.

Fint väder ute idag i alla fall. Ska nog ta en promenad till Farsta sen.

Later
/
Kristin


Wanted

Åhh, den här veckan funderar jag på att köra igång lite försiktigt med Body Combat träning. Troligtvis i mitten på veckan, innan det ska jag köra ett Pump pass och känna hur det känns. Där är det inga hopp så det ska nog inte vara någon fara.

Förresten har jag varit mycket duktig idag och varit iväg och simmat, för andra gången den här veckan!! Är riktigt stolt, dessutom simmade jag längre än förra gången. Har faktiskt hållit på med simmning när jag gick i mellanstadiet.

På tal om sport och träning så vill jag ha nya träningskläder..bland annat ett par shorts skulle sitta fint inför sommaren.

Hittade bland annat detta från 
Laredoutes hemsida:



 Pumashorts för 299 kr, vill ha i sommar när man är ute och går eller springer.



Snyggt och tufft linne från Nike, 299 kr. Perfekt att ha när man ska träna i gymmet en het sommardag.


Någonting annat jag vill ha just nu och som jag nog behöver mer än träningskläder är vårskor. Ett par riktigt sköna sportiga skor att ha till vardags. Helst från Puma eller Nike tror jag.



Här är ett par snygga från Puma, kostar 1299kr. Med andra ord dyra....men hey, så är jag ju svag för paljetter.


Nike har som alltid många snygga, men här är ett par för 1599 kr. Ännu dyrare. Men så tror jag också att denna sko är bättre för fötterna att gå omkring i än Puman. Gillar att skon är lite högre. Walking on air, var det ja.


Nej, nu en kvällsmacka och sedan sängen. Ny vecka snart och nya tag. Jag ska plugga som aldirg förr denna vecka för nu har jag blivit ordentligt motiverad att bli KLAR..snart.


Natti
/
Kristin


Det är Fredag!

Ja och jag ser fram emot att gå iväg till min vän Filippa ikväll för att att umgås och ha en lugn tjejkväll.
På tal om tjejer så är denna tjej grym på att göra hits.





Bra låt som jag lyssnat på mycket de senaste dagarna. Gillade den inte från början men nu lyssnar jag snart sönder den. Så kan det gå.

Har för övrigt varit en sväng till gymmet i Farsta, gick bra men orkade inte köra hela mitt helkroppsprogram. Är rätt många olika övningar så om man är lite hungrig eller har ont om tid får man ta det man hinner. Körde i alla fall mycket bröst, axlar, rygg, biceps och triceps och utfallsgång. Ingen mage idag får bli imorgon om jag hinner.


Later
/
K


Godmorgon

Känns rätt bra med mig idag, känner mig utvilad, skönt.
Fredagen har börjat lugnt med en lång frukost och nu ska man väl plugga någon timme.
Är lite sugen på att prova på ett Shape pass idag eller så kommer jag dra och köra styrka själv i i gymmet.
Ikväll blir det en skön träff med Rebecca och Filippa. Ska bli kul att se dem igen, var längesen nu.

Morgonbild på Stella, taget idag:




Inte så soligt som det varit tidigare dagar, nej idag regnar det till och med. Lite tråkigt men det är ju Fredag idag så det får gå ändå.




Här ligger vår lilla katt rätt ofta och kollar ut. Men ut det vill hon inte.

Nej, dags att ta tag i Fredagen.

/
Kristin

Simmat!

Japp, dagens träning vart en tur till Eriksdalsbadet vid Skanstull.





Bilder fån idag utanför badet. Det var stålande sol men det syns inte på korten.

Hade tänkt åka igår men det var för sent men idag vid 12.30 var det dags. Kände redan när jag gick upp att jag kommer få rejäl träningsvärk i övre ryggen, mellan skulderbladen. Men det gick bra, ska nog dra dit en gång nästa vecka med.

Har förresten köpt en majblomma. 10 kr kostar den och jag tycker det är en bra sak att stödja. Tycker alla borde köpa en, de är ju så billiga och så kan vi alla hjälpas åt att bekämpa barnfattigdomen i vårt land.  



Vad tycks? Jag vet att det är för miljön men jag gillade de gamla i plast bättre. De här går lättare sönder känns det som. Men men, har ännu inte bestämt mig för vilken jacka jag ska sätta denna på.


Nu är det plugg som gäller, men jag var faktiskt så effektiv imorse att jag hann med att göra en hel tabell klar innan jag åkte till badet.


Later
/
K

Simmning är bra träning



Bild lånad från:
www.lifeportalen.se/training.php


Ja, det vet väl de flesta att simmning är mycket allsidig tränig och är därmed väldigt bra träning.
Eftersom jag ny fortfarande känner av min högra fot så kommer jag prova på detta med simmnig i någon vecka. Med start idag. Ska träffa min handledare på universitet idag men efter det tänkte jag dra till Eriksdalsbadet och simma några längder och känna på det.
Ska faktiskt bli superkul.
Så det är bara att packa ner baddräkten i ryggsäcken, för här ska det simmas.


Ha en fin Ondag, vädret är toppen =)
/
Kristin


Feg katt

Stella är superfeg, börjar faktiskt bli lite orolig för henne.
Nu vågar hon knappt gå ut om någon annan levande varelse är ute samtidigt. Alla ljud och rörelser får henne att skaka. Någon mer som har en sådan här rädd katt?

Var typ ute i 10 minuter med henne nu på kvällen:




Stellabus, satt på en sten och tittade rädd på människor som gick förbi flera meter bort på en cykelbana.










Här även en bild på mig idag. Tycker mitt hår börjar bli långt igen, me like =) Ser också att på detta kort ser mitt hår superbrunt ut! Men jag ska inte klaga, det var rätt längesen jag gjorde slingorna nu och de tycks ju sitta i.


Nu blir det fruktsallad, har blivit beroende av detta på senaste tiden.

Bättre än godis dock.


Later
/
K

Vill ut!

Idag känns inte som en bra dag att ta tag i plugget. Går segt men jag lovar jag ska skärpa mig.
Måste göra något idag på uppsatsen.
Men har ni sett vädret idag? Så underbart, hör att de som bor ovanför oss sitter på sin balkong  och lyssnar på musik och har trevligt. Jag skall dock peppa mig själv med att jag ska ha trevligt på Fredag med mina söta tjejvänner hemma hos Filippa. Har annars tagit på mig att jobba på Söndag: 8.00-16.00 men det är bra för då får jag i alla fall jobba en dag denna vecka.

Åter till plugget...

/
Kristin

Träning 13 April

Idag vart det träning mitt på dagen.
Skönt att ha de gjort.
Nu när jag ändå inte kör gruppträning så kan jag ju välja precis när jag själv vill köra.
Mitt på dagen är rätt bra tid om man vill vara ensam i maskinerna.
Idag körde jag utfallsgång (utan vikt såklart) och det gick bra men visst känner jag av lite i foten nu. Det är för att det är en muskel som är öm, när jag är varm och tränar gör det sällan ont men jag känner ändå att det inte ännu är läge för hopp och liknande belastning.
Men det är bara att köra på. Det kommer nog ge sig snart.

Förutom utfall tränade jag följande: biceps, triceps, mage och rygg.
Har fortfarande rejäl träningsvärk i bröstet efter Söndagensträning. Armhävningarna jag då gjorde med en steplåda är bra effektiva. Så idag körde jag väldigt lätta vikter på bröst mest för att få igång cirkulationen där igen. Härligt med träningsvärk ändå =)








Nu har jag ätit en sallad från igår och ska ta en snabb dusch och sedan plugga resten av dagen.
Imorgon blir det möte med handledaren på universitetet. Kommer bli bra tror jag. Men än har jag en del att läsa. 

Later
/
Kristin

 

BLUE

Godmorgon,

Jag tror blå är en av mina favorit färger, i alla fall när det kommer till nagerlack. I förgår köpte jag detta fina från H&M och igårkväll efter att Cissi åkt hem så var jag tvingen att måla på det. Som jag sa till Cissi, ju starkare färg ju bättre enligt mig.

  


Vad tycks? Jag tycker färgen är snyggare i verkligheten än på detta kort men det är verkligen blått.

Nu ska det ätas frukost och sedan är det plugg som gäller. Ska också hinna med att ta en promenad idag, tror det är bra för fötterna, de blir hela tiden bättre. Sen har jag lovat att hämta ut en kostym till Johan i Farsta efter 16.00 och samtidigt köpa 2 skjortor till honom från Brothers. Så lite uppdrag blir det även idag. 

Skulle dock helst av allt orkat gå på Body Combat ikväll som Cissi ska på men jag tänker inte få ont i fötterna igen utan kör på att komma tillbaka långsamt.....



Ny vecka idag också, nu kör vi!
/

Shopping

Det var faktiskt rätt längesen jag shoppa någonting. Har i och för sig köpt en och annan film men inga kläder eller smink eller liknande. Idag i Farsta Centrum hittade jag dock en hel del.




Nagerlack från H&M, en färg jag letat länge efter. 39:50 kostade det.
Köpte också en nagerlack från Mavala, Super base, kostade 45 kr.




Superfin blommig t-shirt eller tröja från BIK BOK, vart kär direkt jag såg den. Kostade 199 kr. 
Från samma butik köpte jag också detta snygga nitarmband, det var med fler armband men de kommer jag nog inte använda. Kostade 99 kr.  



Förra sommaren köpte jag en liknande blommig klänning från Ginatricot men den är tröjan är finare. Älskar puffärmar också. Kommer bli en favorit i vår och sommar.

Dessutom gick jag hem från Farsta Centrum, det vart en rask promenad som tog precis en halv timma. Det får bli dagens motion och förhoppningsvis rätt bra träning för foten.

Ikväll kommer Marie, om ca en timmeoch då ska vi käka något ihop och bara ha en lugn tjejkväll.


Bra Lördag
/
Kristin


Fredag!

Så var det äntligen helg. Idag har jag jobbat, 8.00-17.00, känns i fötterna nu kan jag säga men det gick ändå bättre än vad jag trodde. Foten är ännu inte helt bra men det går ju att gå på den i alla fall. 
Igår var jag förresten iväg till gymmet, var inte alls peppad men Johan fick iväg mig och när jag väl kom dit gick det rätt bra. Körde mycket axlar och armar vilket känns idag men också rygg och mage. 

Bild från gårdagens sena träningspass, kom väl hem vid 22.00 tiden tror jag:




Mina Adidas skor som jag har när jag tränar själv i gymmet. 




Träningsoutfit, Nike. Kände mig inte alls i form men nu har man i alla fall ett mål att sträva mot. Komma igång med konditionsträningen så fort foten är bra. Cykla går rätt bra kortare sträcka.  

Ikväll väntar min favoritserie Solsidan. Säsongsavslutning tror jag och både jag och Johan kommer sitta som klistrade vi TV då.

Ska bli en skön och lugn helg för oss båda. Imorgon ska jag träffa Marie som jag inte träffat på flera veckor.
Och på Söndag ska vi träffa Alexander på dagen.

Happy Friday
/
Kristin

100408

Torsdag.
Idag sitter jag och pluggar, går bra men sakta.
Funderar på att dra till gymmet ikväll men vi får se. Annars blir det en liten promenad som igårkväll.

Låt som jag nyligen blivit helt kär i. Black Eyed Peas: Imma Be

 


Händer annars inte mycket idag, det är grått ute och inte speciellt varmt. Pratade nyss med en kompis som jag inte sett på över ett år. Hon bor här i sthlm också, rätt konstigt att man ser en del så sällan. Vi ska i alla fall ta och ses nästa vecka och fika på universitetet.




Bild från idag. Johan tittar på TV och Stella sover.


Later
/
K

Liten promenad

Ja, ikväll provade jag att gå en liten promenad på ca en halvtimme och då går jag inte fort.
Det gick i alla fall väldigt bra, känner nu direkt efteråt hur trött jag blir i den högra foten, så nu ska jag strecha den så gott det går. Hoppas kunna ta en lika lång promenad imorgon bitti.
Ikväll är det annars lungt.
Johan sitter vid sin dator och själv ska jag äta fiskgratäng och glo på TV.

Skönt avslut på en Ondagkväll.
/
K

Älskade katt

Prick kl 16.00 hörde jag hur ytterdörren öppnades, snacka om att jag vart förvånad. Johan var hemma från jobbet, så tidigt. Trevlig överraskning.








Johan, nyss hemkommen från jobbet. Stiligt klädd som alltid.





Jag, inte så stiligt klädd, men mjukisbyxor är rätt skönt att gå i här hemma. Och just nu går jag ju inte så mycket heller.



Att vilja svettas

Foten är som sagt inte bra nog för att belastas och som jag vill att detta ska bli bra fort.
Tålamod är inte min bästa egenskap om man säger så. Dock är jag väldigt envis vilket jag tycker är rätt så bra. Jag ger mig inte, har jag fått för mig en sak så ska det gå. På något sätt. Nu vill jag träna, och jag kan ju i princip träna resten av kroppen men idag orkar jag inte åka iväg till något gym för att bara köra lite mage och rygg så det fick bli mitt egna lilla hemmagym.







Inte mycket till redskap dock men det behöver jag inte nu när jag inte tränat något under påsk och dessutom ska börja lungt. Har i alla fall en Yogamata och en pilatesboll. Körde därför många situps och olika magövningar där man inte behöver belasta fötterna alls. Bollen använde jag när jag gjorde armhävningar eftersom jag inte kan göra dem på fötterna just nu. Gick superbra, bollen är bäst. Sen körde jag också rygg och lite höft. Fick i alla fall känna mig lite lätt svettig. Skön känsla.

Funderar faktiskt på att köpa mig ett par lättare hantlar och ett sådant där elastiskt gummiband, då kan man ju träna hela kroppen hemma sen. Fick nämligen idag Stadiums  medlemmstidning och där var det en artikel om just helkroppsträning med exetubes. Vore nog värt pengarna.

Å andra sidan är jag nog redan nästa vecka tillbaka på gymmet igen och jag älskar verkligen att vara på gymmet. Men vi får se, Johan skulle ju verkligen behöva träna och då kanske man kan locka honom att göra någon övning ibland bara....


Så, nu blir det duschen och sedan lunch och sedan plugg.

/
Kristin


Påskpresent

Måste visa den fina påskpresent jag fick av Johans mamma i år, vet att jag har fått både av henne och min mamma andra år också. Tycker det är kul med pynt och saker överhuvudtaget så det tas gärna emot =)


I år fick jag denna fina ljuslykta som det står: go å gla påsk på. Så sitter det en höna högst uppe som det står Agda på, tydligen heter den hönan det. Blir jättefint ljus  när värmeljuset ligger där inne och lyser. Återigen, fast påsken snart är slut så kommer jag fira veckan ut. Mycket för att jag gillar att ha pyntet framme.

 


Påskläsning m.m.

Lite sent att säga Glad Påsk idag men för mig kommer det vara påsk resten av veckan också.
Min påsk i år började inte som jag önskat, min skadade fot som jag trodde hade läkt gjorde sig nämligen påmind igen på Skärtorsdagen, Efter ett träningspass vart foten värre igen, inte bra. Troligtvis bara en sträckning men nu får jag nog vila ett tag från träning med mycket hopp och hög belastning på foten. Hade alltså ont i foten ibörjan av påsken, tur i alla fall att pappa kom på Långfredagen och hämtade mig, Johan och Stella. Väl hemma kändes allt bättre som det ofta gör, på Påskafton kom farfar och åt påskborde med oss och på Påskdagen åkte jag och min familj iväg och åt påskbord med min kunsiner på mammas sida.  Direkt efter den lunchen åkte jag till Örebro och Johans familj. Gick väldigt bra den här gången med Stella i Örebro också, hon är dock lite rädd för Johans föräldrar men det är för att vi så sällan är där någn längre tid. Fick även god påskmat där och godis och på Måndagen åkte vi hem till sthlm igen. Nu känns det skönt att vara hemma igen men jag känner mig rätt rastlös, vill väldigt gärna köra igång men konditonsträning igen....men den här veckan blir det vila och förhoppningsvis någon styrketräningspass i gymmet. 



Har därför haft en lugn påsk, hade egentligen hoppats på utgång men eftersom foten inte ville det så vart det som det vart. Har ändå haft en bra påsk och känner mig relativt utvilad. En bra sak som jag hunnit med är att läsa. Lånade en bok av mamma, Sjöjungfrun av Camilla Läckberg som jag läst ut idag. Tyckte den var lite seg i början men när jag kom in i den så var det mycket spännande. Dock kändes slutet inte allt för överraskande. Hade faktiskt inte läst någon av hennes böcker innan så nu kanske man kan tänka sig att läsa lite mer. Upptäckte verkligen hur mycket jag saknat att vara sådär fast i en bok att man inte vill göra något annat än att läsa. Det är härlig läsarglädje!


Later
/
K