Uppdate

Har varit dålig med att uppdatera här nu några dagar.
Antar att det inte händer så mycket händelserikt i mitt liv just nu. Är i alla fall glad för det på sätt och viss, tränar mycket och försöker att ta det lungt emellanåt. Den här veckan har jag ju varit "ledig" från skolan, eller i alla fall har lektionerna varit inställda så jag har tagit mig ledigt. Tyvärr så har jag inte hunnit med det jag hade tänkt mig.
Började bra i Måndags med att jag lämnade in ett PM till min lärare betyg och bedömningskursen och sen var det meningen att jag skulle ta itu med hemtentan i idrottspsykologin. Har knappt börjat och det är Torsdagkväll. Det är bara att inse att man måste få ta ledigt ibland. Har inte direkt legat på soffan och gjort ingenting, igår jobbade jag hela dagen t.ex. Måste ju dra in lite pengar också.

Imorgon åker jag och Johan i alla fall till kära Karlskoga. Johans föräldrar har för övrigt flyttat därifrån nu så vi bor hemma hos min familj. På Lördag ska hela släkten äta god mat och fira att min Farfar fyller 83 år, mina kusiner som jag träffar väldigt sällan ska komma så det ser jag verkligen fram emot. Nej, nu ska jag ringa och höra efter vart Johan är, han är sen hem från jobbet som alltid....

Later
/
K

Min Söndag

Har jobbat mellan 8.17.00 idag.
Gick rätt bra faktiskt, hade ju sovit rätt mycket eftersom jag var såm sjukt trött igår. Tror att det är att det varit så mycket i skolan och i övriga livet. Ibland kan jag komma in i perioder då jag oroar mig för mer saker än jag borde. I alla fall, i Lördags var jag sjukt trött. Det enda jag gjorde på hela dagen var att träna en timme och nu i efterhand kanske jag borde ha struntat i det. Var verkligen helt slut efter vår mycket roliga men sena Fredagkväll.

I alla fall, idag har jag kännt mig mer som vanliga Kristin igen.
Ikväll har jag annars mest kollat på TV och film. Ätit god mat som Johan lagat.
Nu blir det sängen. Imorgon ska jag ta itu med en hemtenta. Ska satsa på att göra en fråga i alla fall (totalt är det 6 st).

Godnatt
/
K

Fredagskväll

Godmorgon,

sovmorgon idag, det vart rätt sent igår hemma hos Alexander och Theresia. Trevligt var det i alla fall. Vi började kvällen med att gå ut och äta på en thairestaurang. Var rätt stark mat men gott. Efter det gick vi hem till Alex lägenhet och spelade Dinosauriernas dal. Hade nog spelat det något gång tidrgare och det är rätt kul men svårt. Vi tjejer vann i alla fall, tack vare att vi inte var så himla taskiga mot varandra hela tiden som killarna var. Senare kom också Olov, en kompis till Alex och då ville killarna spela poker istället. Jag kan inte ens poker så jag ville inte vara med, istället tittade jag och Theresia på senaste Rambo filmen. Det var väl helt okej, men lite lite story för min del.



(Bild från: www.cdon.se)

Det var mest blod och slakt hela tiden. Rätt hemskt men Rambo är alltid bra. Direkt då filmen var slut åkte vi hem, jag var helt färdig så det var nog bra det. Nu ska jag strax dra mig iväg och träna Body Combat sen blir det att ta det lungt i soffan.

Ha en bra Lördag!
/
K

Sortering m.m

Dagen hithills kan beskrivas med ett ord: trött.
Var så himla seg imorse, det vart ingen promenad idag.
Har istället sorterat ut en massa kläder, en stor påse full vart det. Mest kläder som är för små för mig och som jag bara behållit för att jag kanske nån dag kan ha dem igen. Men varför egentligen? Kläderna är ju ändå väldigt gamla så inte vill jag egentligen ha dem igen...

Har annars mest surfat runt på datorn och kollat på TV. Ska snart åka in till stan, ska lämna in en kostym för kemtvätt åt Johan och sen köra Box. Efter det blir det raka vägen hem till Alexander och hans tjej, ska bli så himla skönt att bara hänga med dem ikväll och spela spel.

Mindre bra nyhet är  dock att min pappa tydligen ramlat idag på sitt jobb och fått så ont i foten att han behövde åka till akuten. Hoppas det löser sig, aldrig bra att ramla och slå sig. Börjar faktiskt längta lite tills nästa helg då jag och Johan kommer hem och kommer bo hos min familj. 

Nej, nu måste jag sätta igång och packa.

Later
/
K

Plugga till deadline

God förmiddag,

har varit vaken sedan 7.30 imorse och hunnit med att gå ut och springa på morgonen. Skönt är det, man vaknar till och blir pigg nu på förmiddagen.

Sitter och pluggar, tror jag är helt klar med ena boken nu, måste dock besvara två frågor till en bok till.
Har till kl 17.00 ikväll på mig, det måste jag fixa.

Just nu känner jag dock av mitt Pepsi max beroende, måste kila ner till Konsum och handla lite dricka. Måste ha kolsyra när jag pluggar.

Så här ser jag ut denna morgon:




Ser lite slö ut på bilden men jag är faktiskt rätt pigg. Håller också på att tvätta nu, måste snart kila ner dit igen.

Så här ser i alla fall mitt skrivbord ut just nu. Böcker och en massa papper.
Allt i en enda härlig röra när det är deadline snart.




Nej, hoppas alla får en bra Torsdag, jag längtar så tills imorgon så jag kommer kämpa på den här sista pluggdagen den här veckan.

Later
/
K

I´m so good

Onsdagkväll, här sitter jag uppe och pluggar.
Men det går bra nu, jag är glad. Skrivkrampen har släppt och tur är väl det för imorgonkväll ska det vara klart.
Lyssnar på underbara Maria Mena. Blame ot on me. Just vad jag känner just nu för att jag tvingade Johan att vara vaken för att läsa det jag hithills skrivit. Jag är bra på att skriva när jag väl sätter igång men inte så bra på att det blir bra skrivet. Jag förstår det ju men andra ska också göra det så det är skönt när någon annan läser igenom innan jag skickar iväg något. Tack Johan.

Är i alla fall på bra humör. Har tränat ikväll, det bidrar absolut till att man blir pigg och glad. Body Pump vart det idag och det var längesen jag körde så det lär bli träningsvärk som bara den imorgon. Något att se fram emot =) Annars blir det mest plugg imorgon och Lärarhögskolan på kvällen. Har dock en massa planer för helgen, ska bli så kul.
På Fredag ska jag och Johan till vår vän Alexander och hans tjej och spela gamla klassiska sällskapsspel.
På Lördag ska jag och Johan förhoppningsvis till någon pub i Gamla stan och se min vän Filippas pappa spela i något band. Hahaha, nejdå, vi ska nog mest umgås med Filippa och alla andra som kommer dit. På Söndag är det dock jobb som gäller men det är bra det med. Får rätt bra lön därifrån den här månaden så då känner man att det är värt det.

Nej, nu ska jag plugga en liten stund till sen måste jag få lite sömn också.

Natti natti



Redan trött

Jag är redan trött på veckan. Och det är bara Tisdag.
Anledningen till att jag känner så är nog främst p.g.a. inlämningsuppgiften som ska vara klar på Torsdag samt att jag har min kvällslektion idag där det kommer delas ut en hemtenta. Jippi, not.

Men men, allt löser sig, det kunde vara värre. Jag har ju faktiskt kommit igång med inlämningsuppgiften och hemtentan kommer jag ha tid för nästa vecka. Men ändå, jag vill bara göra något roligt, typ shoppa eller hänga med nån kpmpis men just nu finns ingen tid till sådant. Synd.

Kommer i alla fall troligtvis inte åka hem till Kga denna helg utan nästa då min farfar fyller år.
Så i mitt liv just nu är det mest skola och plugg som gäller.

Ikväll ska det bli tidigt isäng också, sömn är det viktigaste när man har mycket på dagarna...

Nu blir det lite plugg till innan jag drar till universitetet.

Later
/
K

Jag är redo för nya veckan

Vaknade på bra humör idag och gick ut på morgonpromenaden.
Knät känns mycket bättre nu, har masserat och strechat mycket under helgen. Ikväll blir det Body Combat, får ta det lite lugnare en vanligt kanske men det kommer gå bra. Anna ska förresten med, så himla kul at ha nån att träna med nu för tiden =)

Helgen var lugn och igår var både Johan och jag så trötta att vi drog fram en madrass framför tv:n och sen bara orkade ligga där och glo på film hela kvällen. Lite tid tillsammans var i alla fall underbart. Förrsten så har vi bestämt oss för att ha filmkväll idag också. Idag ska jag få välja film, undrar vad jag ska välja?

I skolan är det mycket nu, på Torsdag har vi ett examinatison seminarium som vi ska ha med en skriftlig text till så det har jag satt igång med idag. Mycket att läsa men det ska nog gå bra. Det är kul och en högst vettig uppgift vi fått, tycker i alla fall jag. Nej, nu är det plugg som gäller.

Later
/
K



Äntligen helg

Skönt att det äntligen är helg.
Har varit alldeles för mycket stress och pluggande den här veckan.
För att undvika stressen som kommer komma nästa vecka också eftersom vi har en inlämningsuppgift som ska in på Torsdag så började jag plugga till den redan igår och fortsätter nu idag.
Idag har jag dock inte gjort så mycket. Tog sovmorgon, var helt slut och har sen bara varit en liten sväng till Farsta Centrum. Köpte en skitsnygg t-shirt på rea från MQ och hårspännen från H&M. Men ville mest bara komma ut lite. Mitt knä är i alla fall bättre. Jag kan gå i trappor och så men det är nog bra att jag vilat från träningen idag också. Imorgon tänker jag dock ge mig ut och gå en promenad samt träna styrka för armarna. Måste ju hålla igång, vill ju bygga muskler så det är bara att sätta igång.

En glad nyhet är också att Johan inte ska jobba imorgon. Vart så glad, så vi får lite tid att umgås. Blir myskväll imorgon.

Nu ska jag läsa bloggar och kanske plugga lite till.

Later
/
K

Knä problem...& så helg

Japp, kände igår morse redan att jag hade ont i mitt vänstra knä, när jag böjder det lite och främst när jag böjer benet lite snett. Jag vet inte varifrån detta kommit men hoppas att det inte är något allvarligt.
Kan ha varit att jag vridit on knät i Onsdagskväll när jag körde Box. Var ju lite stressad och halvt trött då för jag hade pluggat hela dagen och tentan var nästa dag så kanske att jag råkade sparka snett eller något, vad vet jag. Får strecha massa idag och hoppas att det blir bättre.

Hade annars planerat att träna med Anna och hennes sambo idag, får se vad som händer. Gör liksom inte ont att belasta knät i sig. Johan skulle också ha följt med men nu måste han jobba. Han ska förresten jobba hela helgen! Kul va?, vart faktiskt lite irriterad då jag för första helgen på länge inte ska jobba. Men men, han vill ju jobba och ser detta som en gyllene chans så han får väl göra det om han så gärna vill. Själv måste jag bara ta det lungt i helgen, nästa vecka är det examination igen. Hoppas hinna se Marie också, kanske ikväll.

Later
/
K

Snart examination

Japp, idag är det tenta om regelverket på LHS som gäller.
Jag har faktiskt pluggat men allt är som vanligt inte solklart men det får gå en då.
Har ändå hyfsat koll och jag är inte alls nervös.

Ska faktiskt dra ner på stan om nån timma och kolla ett par saker innan tentan.
Är förresten rena skitvädret här idag. Regn och mer regn. Jag skippade morgonpromenade imorse just p.,g.a. det. Hoppas på bättre lycka imorgon.

Nej, ska skriva lite till och packa allt.

Later
/
K

Tillbaka i balans

Känner mig mycket bättre nu.
Jag har verkligen gjort ett bra jobb så imorgon är det bara att läsa igenom allt och plugga in lite sista saker så kommer nog tentan gå bra.

Jag kämpar verrkligen med min prestationsångest som kommer då och då, oftast när någon typ av prov eller bedömning i skolan står för dörren. Men det känns ändå bra att jag själv är medveten om att det bara är mina tankar som står ivägen för mig själv och för att jag ska må bra. Jag menar, jag är faktiskt riktigt bra!

Har till och med hunnit med att gå på boxen ikväll, kändes bra att komma iväg dit och tänka på annat. Boxades med en annan Kristin som också läser på LHS. Kul.

Har annars ätit en massa makaroner och falukorv ikväll och mailat och pratat med söta Anna om provet imorgon. Vi är rätt lika ändå, vi peppar varandra =)

Nej, nu ska jag strax lägga mig och sova. Sömn är bland det viktigaste, jag ska upp och ut och springa imorgon så jag måste vara pigg.

Längtar också som bara den till helgen, jag ska inte jobba den här helge, lyx. Ska bara ta det lungt och kanske plugga lite, kanske träffa nån kompis och umgås med älsklingen.

Godnatt
/
K

Stress, stress

Försöker att stressa ner lite.
Mycket i skolan och i livet just nu.
Allt kommer som vanligt på samma gång.
Imorgon är sista dagen för val inför studier VT09 och det sammafaller dåligt med mitt prov som är på Torsdag.
Jag har i alla fall anmält att jag ska läsa Statsvetenskap, de sista 15 hp jag har kvar där och så skriva klart magistern. Det får räcka för mig. Sen får vi väl se vad jag ska göra, har en del planer men ännu inte helt klart ännu.

Nu ska jag strax åka till universitetet, har kvällskursen i idrottspsykologi där ikväll och nästa vecka får vi tentan...ahh, allt på samma gång som sagt. Men men, tar djupa andetag och förösker tänka positivt. En dag i taget.
Ska faktiskt bli rätt skönt att lyssna på föreläsning idag.

Körde förresten styrka imorse också, ja, allt ska man hinna med. Jag vet att jag vill för mycket ibland men vad ska man göra?

Saknar min pojkvän just nu, han får mig alltid i balans igen. Så himla underbart egentligen att ha någon som alltid gör att man kan ta tag i sig själv och få lite överblick över allt.

Måste rusa

Later
/
K

Betyg hit och betyg dit

Pluggar betyg och betygshistoria idag.
Inte så himla kul men ändå rätt bra att kunna.

Har tenta på Torsdagkväll så det är hög tid att börja idag.
Vet dock vad vi får för frågor så det underlättar ju pluggandet.
Men ändå, det är rätt många frågor om jag har inte hittat svar på allt ännu. Kommer förhoppningsvis vara klar med det imorgon och sen bara plugga på mina svar.

Har annars inte gjort mycket idag, gått min vanliga morgonpromenad. Springer faktiskt nästan halva biten numera. Det är rätt skönt för det är rätt kallt ute men när man springer så blir man ju varm. Var också förbi Farsta en sväng och lämnade tillbaka ett par skor, jag ville verkligen ha dem men de var tyvärr på gränsen till för små så det vågade jag inte chansa på. Fick i alla fall tillbaka min 900 Kr så nu har man lite pengar.

Dagens träning blir Body Combat, ser så fram emot det.

Nej, nu ska jag strax äta lite glass, är så sugen...

Later
/
K

Dags för lite jobb

Inte alls motiverad men ändå hyfsat pigg.
kommer vara helt slut i eftermiddag men men jag får vara glad att jag har ett extrajobb.
Speciellt ett där man inte måste arbeta  ihjäl sig.

Kommer jobba 8.00-17.00 idag och sen blir det en träff hemma hos mig med min goa vän Marie. Har inte hunnit träffa henne på typ 3 veckor eller något så det är verkligen på tiden.

Johan och jag var förresten på fest igår, gick dock hem rätt tidigt, hos en av hans nya kollegor. Alla var vädligt trevliga och det är så kul att han trivs så bra med sitt nya jobb. Man blir faktiskt lite sugen på att börja jobba snart.

Nej, nu måste jag dra.

Ni som är lediga, njut av en lugn Söndag.

Later
/
K

Helgen startar nu

Lördag.
Lite smått trött idag men veckan har varit bra och nu är det helg.
Igår var en underbar dag, jag och Anna hade en shoppingdag på stan och en trevlig halvdag tillsammans.
Så himla kul att bara umgås.
Hittade massa grejer, ett par lila byxor, en grå tröja & en kofta med skärp i skogsgrönt. Allt från Ginatricot.
Köpe också ett armband med berlocker från Antikt gammalt och nytt. Mycket nöjd med alla inköp.

På kvällen vart det bio med Filippa, Rebecka & Nathalie. Vi såg Step Brothers, jag och Filippa gillade den men de övriga tyckte nog den var lie väl för larvig. Och jag håller med om att en den ibland gick till överdrift med låga skämt och var ibland lite väl grov men på hela taget tyckte jag ändå den var okej.

Var i alla fall helt slut efter bion igår så då de andra gick vidare så åkte jag hem. Har ju knappt sett skymten av Johan den här veckan så vi fick en liten stund ihop men vi somnade båda kl 23.00, hel tutmattade.

Nej, nu ska jag packa ihop mina saker och dra till träningen. 12.00 Body Combat i Farsta. Kanske man vaknar till lite mera då.

Kram kram
/
K

En riktigt bra vän

Igår kväll kom alltså mitt besök till Sthlm, Anna.
Jag hade ju först på kvällen kört Body Pump med två tjejkompisar (en annan Anna och Karin), det var förresten hur kul som helst. Men oj vad ont i musklerna jag har idag, axlarna är värst, så idag och kanske imorgon också blir det vila.
Hur som helst, träffade Anna på kvällen och vi åt på Jensens Böfhus, är ett dansk restarungakedja som är specialiserade på kött. Köttet var dock inte helt till belåtenhet. Vi fick för rött kött båda två, ändå hade jag beställt very well done. Som kompensation slapp vi betala någonting och det skulle ha gått på över 500 kr samt att vi fick två kuponger som ger oss en hel ny middag gratis inom ett år. Helt okej.

Idag ska jag plugga hela dagen, dvs läsa en massa texter och böcker. Suck, ska sitta på Lärarhögskolan tänkte jag och ska strax åka dit, tänkte bara ringa mamma först och prata en stund.
Känns i alla fall himla bra att ha Anna här, hon är en riktigt bra vän. Man ska hålla hårt i dem.

Later
/
K

Besök väntar

Har börjat dagen med att planera allt som ska ske, har också städat lite i vårat gästrum.
Idag kommer nämligen min vän Anna (en vän från gymnasiet) till sthlm och hon ska bo här hos mig och Johan tills på Fredag. Ska bli så kul.

Innan dess, hon kommer ikväll, så ska jag hinna plugga lite och träna med tjejerna Karin och Anna ikväll. Kommer nog bli bra men just nu känns det som om tiden inte räcker till och det stör mig. Alltid är det någonting.

Nu får jag ta tag i saker och ting.

Ha en bra Onsdag
/
K

081007

Tisdag, känns som om dagarna bara flyger iväg och inte får jag mycket gjort.
Idag har jag i alla fall städat hallen så att det ser fint ut tills imorgon när vi får besök.
Ska bli kul att se en vän jag inte sett på länge och höra vad som händer i hennes liv.

Idag har jag annars hunnit med följande:
- Promenaden, jag har börjat springa en bit nu också.
- Frukost
- Dusch
- Städning

Resten av dagen blir det plugg, ska läsa en bok om Betyg i teori och prakitk, låter ju som en vettig bok i alla fall.

Dagens bilder: en på mig och en på min nya vattenflaska som stödjer Rosa bandet och som finns att köpa på Stadium nu. Jag tycker den är söt och igår på träningen var det flera andra som tyckte den var snygg.





Later
/
K

Träningspass 1

Sitter nu hemma och ska plugga, har träningsvärk som bara den sedan jag imorse var iväg och körde styrka.
Körde en hel del ben så det är de som känns mest.
Det här blir i alla fall dagens första träingspass, ikväll blir det Combat.

Det var väldigt längesen kan jag säga som jag körde två pass samma dag, ibland är det bara så skönt att göra det, bara för att det är så kul!

Det var förresten väldigt härligt att träna styrka själv, gjorde ju det mycket förut men nu har jag haft uppehåll i sådan 2-3 veckor men jag har saknat det så idag var det extra kul. Ser förresten jättemycket fram emot Onsdagens Body Pump, då blir vi tre tjejer som drar och tränar ihop. Anna, jag och Karin, ska bli hur kul som helst.

Later
/
K

Min Söndag

Idag har jag jobbat, mellan 8.00- 17.00.
För en gångs skull var jag pigg när jag kom till jobbet, hade lagt mig i bra tid så det verkade ha get resultat.
Efter jobbet drog jag hem och åt lite mellanmål och åkte sedan och tänkte träna styrka, tyvärr sängde gymmet 19.00 så jag hann bara vara där ca en halv timme. Hann dock på den tiden springa 2 kilometer och det gick faktiskt bra med mitt knä. Så glad nu, hoppas det blir helt bra nu....

Annars har jag och Johan avnjutit en supergod kvällsmat med bacon, selleri, morötter, nötter, ananas, lök och vitlök i en härrlig blandning tillsammans med kokosmjölk och med ris till. Så himla gott.

Nu är det sängen.

Imorgon är det nya vecka och jag har mycket roligt att se fram emot, bland annat ett besök från Karlstad!

Godnatt
/
K

Slut för dagen

Är sjukt trött just nu.
Jag och Johan har varit nere på stan och jag kan väl säga att jag redan var rätt slut efter träningen idag och hela veckans stress. Men vi hittade i alla fall en snygg rock till honom från MQ så nu kan han vara snygg i den på Måndag till jobbet.
Önskar att jag hade lika lätt att hitta kläder som han, han är inte så eftrertänksam som jag är, har han hittat något han gillar så kör han på det direkt. Borde ta efter det lite ibland tror jag.
Jag köpte bara en ny vattenflaska från Champion som var i sammarbete med Rosa bandet, sådant ycker jag är en bra grej... mer sånt! Ska slänga några gamla, de blir ju rätt äckliga när man diskar dem hela tiden.

Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen satsa på att lägga mig runt 21.30 för imorgon är det upp tidigt och jobba.
Grr, känner inte att jag vill alls men jag behöver pengar..nåja kan bli rätt kul att träffa alla de andra vikarierna.

Dagens låt är ännu en Lady GaGa, gillar hennes coola röst. Den här heter Love Games.





Drar på stan

Lördag.
Började dagen med en lång sovmorgon, härligt.
Har sedan varit och tränat Body Combat i Farsta, skönt att svettas lite inför helgen.
Nu bär det strax iväg till stan. Johan och jag ska leta efter en rock till honom.
Jag ska också lämna in en av mina klockor för lagning och förhoppningsvis shoppa lite till mig med.
Der har fått in hur mycket snyggt som helst på H&M och de har också en hel del rea.
Igår var jag på stan en kort sväng och då köpte jag dagnes t-shirt.




Musse Pigg, kommer från Only och jag köpte den sista så jag fick lite nedsatt pris =)
Tycker den är så söt.

Nej, nu drar vi.

Later
/
K

Happy Birthday

3 Oktober och idag firar jag att min kära pappa fyller år. Han är bäst.
Stort grattis till honom, han kommer förhoppningsvis öppna ett grattiskort från mig snart på sin lunch som jag postade igår.



(Bild: lånad från eniro.se)

Annars är det äntligen Fredag och jag mår hyfsat bra men tror jag ska säga nej till att köra box med Anna ikväll. Dels för att min hals känns lite svullen och dels för att jag måste hinna plugga en hel del idag och åka ner på stan och hitta lite grejer. Ska i alla fall träffa min kära vän Filippa ikväll, blir en lugn tjejkväll..ser verkligen fram emot det.

Men nu plugg.

Later
/
K

Gul blå

Dagen har minst sagt gått fort.
Nu är det redan eftermiddag och snart måste jag dra iväg till Lärarhögskolan och jag har INTE pluggat som jag borde, blir himla kul att se hur nu det här så kallade "provet" kommer att se ut.
Nåja, man kan inte alltid hinna med allt. Inte jag i alla fall. Ska bli skönt att få det gjort i alla fall så man kan sätta igång med annat för det verkar inte som om vi kommer att bli bedömnda på det...(hoppas jag)

Idag är jag i alla fall gul blå..heja Sverige =)




Ser att den vänstra bilden är lite otydlig, det är svårt att ta kort på sig själv med en hand.

Tog också en bild på en ny t-shirt som jag köpte när jag var hemma i Kga senast.


Vad tycks? (klickbar) Jag vet att den här bilden också är otydlig men min kamera är inte alltid så lätt att ta med.
Jag gillar i alla fall det här motiver med en masa träd, ser höstigt ut. Kostade bara 79 kr från H&M, såklart. fanns dessutom i minst en eller två färger till.

Fick också lite nytt smink av min kära mamma när jag var hemma. Hon och pappa hade ju precis kommit hem från Kreta så då fick jag denna fina palett som present. Hon vet att jag älskar paletter och speciellt från Lancome.



Fina färger som man kan ha till vardags. Perfekt, har faktiskt tagit lite av den här ögonskuggan idag.

Nej, nu ska jag plugga in i det sista, måste dessutom hinna förbi Akademibokhandeln innan lektionen och köpa en kursbok. Vill inte, där försvinner 400 kroner bara så där.

Bye bye
/
K

9 timmars sömn

Känner mig både pigg och lite seg samtidigt. Jag har i alla fall sovit hela 9 timmar på raken den här natten, så länge har jag inte sovit på en vecka typ. Åh, det var så skönt att vakna kl 9.00 och bara gå upp och äta frukost.

Igår kände jag mig lite hängig, svullen i halsen och så men idag är det mycket bättre, sömn gör underverk helt klart =)

Idag ska jag mest sitta och plugga eller snarare läsa om regelverket på skolverkets hemsida och eventuellt åka ner på stan och köpa en bok till kursen plus att jag lovat Johan att lämna in en av hans kostym på kemtvätt. Just nu håller jag dock på att tvättar några enstaka tvättar, mest mina kläder som jag vill ha rena til helgen. Så fram till 12.00 är jag hemma och kl 18.00 ikväll börjar kursenpå Lärarhögskolan då vi i kväll alltså ska få göra någon form av tenta....

Så ser i varje fall min Torsdag ut, längtar så till helgen, ska bara jobba på Söndag annars är jag ledig....skönt.

Ha en skön Torsdag
/
K

Glad upptäckt

Ibland händer det sådana där saker som gör en barnsligt glad, hände mig alladeles nyss.
Höll på att rensa bland alla skor som stod framme, ställer nu in alla mina ballerinaskor och liknande som det nu är för kallt för att ha och då när jag öppnade garderoben i hallen så ramlade något svart ner på min fot.
Vart minst sagt häpen när jag såg vad det var, en träningsbh som jag trodde jag tappat bort och som jag letat efter flera gånger men aldrig hittat. Hade nu börjar förlika mig med att den är borta för gott och så hittar jag den, vart så himla glad.

Håller annars på och värmer en matlåda, någon pasta grej, gott gott. Har pluggat nån timme i alla fall och det går rätt bra. Kommer fortsätta hela eftermiddagen lång..

Later
/
K

Katt i natt

Vaknade klockan 3.00 i natt av att en katt skrek någonstanns i trapphuset. Fattade först inte varför någon släppt in den över huvudtaget, ingen i den här trappuppgången äger en katt, det vet jag. Somnade i alla fall om, vaknade dock till igen vid halv felm tiden av att kattens jamande nu lät mer som någon skadad varelses tjut, blev faktiskt lite rädd. Som vanligt är det ju ingen annan i det här huset som gör någonting åt sådana här saker, så jag fick nog och gav mig ut i pyjamasen med Johan i släptåg. Katten satt då precis utanför vår lägenhetsdörr, den hade väl hört att det rörde på sig där inne eller nåt, tog mig i alla fall ut innan katten kom in. vilket inte är det enklaste när hela trapphuset är kolsvart. Kände i alla fall direkt igen katten, den bor i ett annat trapphus rätt nära oss, den var väldigt kärvänlig och antagligen glad att någon kom till dess hjälp, släppte i alla fall ut den och gick och lade mig igen. Har alltså sovit lite oroligt inatt men nu är jag uppe. Vart dock ändå strakt påmind om hur mycket jag tycker om katter, jag ska bara ha en katt själv nån gång i framtiden =)

Var till och med ute och gick imorse vid 8.00 och har sedan duschat och ätit frukost. Nu ska jag sitta hela dagen med en massa dokument från skolverkets hemsida, vi har en sorts prov imorgon och jag börjar plugga idag så vi får väl se...

Orkar inte bry mig så mycket, det får gå som det går, huvudsaken är att jag inte stressar upp mig så onödigt mycket för allt. Måste våga släppa på kontrollen ibland och bara vara.

Later
/
K