Grattis Johan

Valborg och min älsklings födelsedag!
Var uppe och gratulerade honom imorse vid 7.00 sen somnade jag igen. Han däremot drog till Uppsala då för att vara med på allt firande som tydligen börjar tidigt på morgonen. Jag skulle aldrig orka.
Nej, jag kommer också till Uppsala fast först på eftermiddagen.
Har en del att fixa med innan dess.
Ska hinna träna tänkte jag och kika lite i en affär inne i stan.

Jag är så himla osäker på ett par skor jag sett. Jag tror jag vill ha dem men kan inte bestämma mig.
Beslutsångest med andra ord. Sen måste jag också fixa något som Johan och jag kan grilla ikväll på grillfesten vi ska på.

Nej, måste dra igång. Klockan är ju strax redan 10.00.

Hoppas annars att alla får en härlig Valborg. Vädret ser ju i alla fall ut att vara helt okej. Sol här i sthlm just nu.

Kramar
/
K

NEJ till högljudda grannar

Har inte vaknat upp glad och pigg idag.
Kunde nämligen inte sova förrens vid 2.00 i natt då grannarna äntligen slutade lyssna på sin musik.
Det är inte heller första gången som det händer dock är det alltid samma grannar.
Blir så himla förbannad på folk som inte kan inse att i en lägenhet så kan andra störas om man väsnas för mycket.
Var så nära att gå ner till dem i bara nattlinnet och knacka på och be dem lägga av. Min pojkvänn tyckte dock inte att det var någon bra ide, man vet aldrig vad det kan vara för folk.

Men hallå!? Hur ska folk fatta om aldrig någon vågar säger till dem. Blir så himla less.
Har i alla fall ringt hyresvärden nu på morgonen och klagat, hon skulle kolla om de fått in några fler klagomål om saken. Hoppas att de har fått det så de kan vidta några åtgärden.

Hoppas att den här dagen kan vända och bli bra i alla fall.

Idioterna ska inte få förstöra den här dagen. Har massor att göra, mest plugg men sen måste jag se till att hitta nån mer present till Johan som fyller år imorgon.

Later
/
K

Natti natti

Dagen är nu nära slut för min del.
Jag är trött, så där trött att man knappt orkar gå till sin säng själv. Inte bra.
Har i alla fall varit duktig och deklarerat ikväll. Så nu hoppas jag att jag får mina pengar innan midsommar.
Vore väldigt trevligt.

Gick i alla fall bra att träna ikväll. Kom inte hem förrens vid 21.30. Man känner sig lite väl besatt när det typ bara är jag och några till stackare kvar i gymmet vid den tiden. Men vad gör man inte när man inte kan leva utan träningen. Jag har kommit på att det faktiskt är så, både på gott och ont, livet måste innehålla en hel del träning. Men det finns så mycket som sen är träning, det behöver inte vara att stå på ett gym och lyfta vikter eller gå på något Body Combat pass utan träning = någon sorts aktivitet.

Apropå träning så håller jag på att övertala Johan att han i slutet av denna vecka återigen ska följa med mig och köra lite enklare boxövningar. Håller tummarna för att det blir så.

Annars säger jag Godnatt nu.

Kramar
/
K

Fint på universitetet

Även om jag numera inte så ofta är på Stockholmsuniversitet, som jag faktiskt tillhör, så tycker jag att det kan vara väldigt fin miljö där när man väl är där.
Ieftermiddags när jag var där för att lämna tillbaka böcker så var det i alla fall väldigt vackert där.

Några bilder från Universitetet:



Vitsippor i mängder fanns det. Tycker det vart en rätt fin bild.



Nu ska jag dra till Farsta och träna lite. Ser att jag gjort en massa inlägg här idag på bloggen. Har varit duktig idag. Men så är jag ju ledig nu så jag har tid att blogga.

Har annars inte gjort så mycket idag, handlat lite mat, diskat, skaffat nytt bibliotekslånekort på universitetet samt fixat en liten present till Johan. Han fyller 24 år på Valborg. Så det måste man självklart fira.

Later
/
K

Snyggt från Pilgrim

Hitta dessa snygga örhängen på www.leshop.se


image183

Är från märket Pilgrim.
Tycker de är så söta, riktigt snyggt till vitt och till sommaren.
Vill gärna ha.

Nu är maten klar, det vart fiskpinnar.

Bye bye

/
K

Dagens outfit

Nu ska jag strax dra ner till Konsum och handla lite mat.
För mig är det hög tid för lunch, vet dock inte vad jag är sugen på.
Får bli något som går fort, kanske fiskpinnar?

Här kommer i alla fall lite bilder på mig idag:



Blått är flott?
Har en långärmad i fin klarblå färg. Vet inte vart den är köpt men gissar i Karlskoga någonstanns. Mamma har köpt den till mig på nån rea i början av året.
T-shirt är från Ginatricot. Som jag stått och strukigt idag.
Jeans från Fornarina, köpt från BIKBOK på rea.



Happy face
Helt okej bild på mig. Gillar att jag ser så glad ut.



D&G Time
Har min snygga nya klocka på mig idag. Är så himla läcker till det blåa.

Nu kurrar magen, måste ha mat. Ska nog dra till universitetet i eftermiddag och fixa nytt lånekort och lämna tillbaka en hög med böcker.

Later
/
K

Att stryka eller inte?

Godmorgon på er alla!
Själv har jag haft en oerhört slapp och skön Måndagmorgon. Jag är ju ledig hela den här veckan, känns så underbart härligt och lyxigt. Å andra sidan var jag knappt ledig något i påskas för då jobbade jag en massa extra så nu kan jag behöva vila mig lite.

Just nu håller jag på och stryker lite t-shirts som jag tvättade igår. Kanske ska ta den här tiger/leopard (?) tröjan på mig idag?
Köpt från Ginatricot, 99 kr. Gillar att det är så många olika färger på den.

image179

Brukar ni stryka era kläder, typ t-shirts och liknande?

Jag vet att flera av mina kompisar inte stryker sina kläder som de har till vardags utan kanske mer till fint.
De tycker att jag slösar en massa energi och tid på att strycka mina kläder. Jag vet inte, jag kommer själv från ett hem där min mamma alltid strycker allt. Jag gissar att det är därifrån jag fått med mig det beteendet. Sen tycker jag också att det är härligt att ta på sig ett plagg som man känner är strykt. Ibland kan man ju faktiskt se att andra människor har skrynkliga kläder på sig och det ger inte direkt ett ordetnligt intryck, enligt mig.

Så nu, tillbaka till strykhögen!

Later
/
K

Jag och TV - serier

Har kommit på att jag återigen börjat följa en hel del serier på TV.
Jag hade en sådan period för ungeför exakt ett år sen då jag följde Prision Break men sen missade jag några avsnitt och så tappade jag intresset. Det kan vara så ibland med serier där det händer väldigt mycket i varje avsnitt.

Ikväll har jag i alla fall kollat på en av mina favorit serier, nämligen kära One tree hill. Funderar starkt på att köpa första boxen för jag har faktiskt inte sett första säsongen ens. Jag vet inte riktigt när jag började titta men just nu gillar jag den säsongen som går nu då de är lite äldre.


image178



Andra serier jag gillar är:


Prison Break: jag har dock missat en halv säsong men nu har jag börjat titta igen och gud vad spännande det är. Imorgon är det säsongsavslutning, gissa om jag kommer titta då. Får inte missa.

Brothers & sisters: Har jag följt en längre tid. Älskar allt med den serien, att det är en sådan stor familj. Att de alltid grälar om något, hemligheter, det händer alltid något som man inte förutsett i den serien. Mycket känslor.

Barnmorskorna: Har sett alla avsnitt fast över internet. Vill se men samtidigt inte. Tycker ofta att det verkar för omänskligt att födda barn på 2000-talet i Sverige. Dock stor eloge till alla medverkande barnmorskor som alla verkar vara helt underbara personer som säkerligen får alldeles för lite betalt för det jobb de utför.

NAVY CIS: Inget jag direkt följer men lyckas jag gå förbi tv:n när det börjar tittar jag. Både Johan och jag har sett en hel del av den serien för den går sent på kvällen då vi ofta sitter där i soffan och inte har något bättre att se. Gillar Agent Gibbs, DiNosso, Ziva och alla de andra a lot!

Two and a half men: Hel rolig serie, jag skrattar varje gång. Charlie Sheen är bäst.

Serier jag har älskat:

O.C: När den gick var jag helt insnöad på den serien. Tyckte dock att allt föll när Mischa Barton gick ur serien. Men jag har fina minnen från den serien. Det var alltid så bra musik i den serien.

Smallville: Har egentligen aldrig gillar Superman men kan man annat än gilla Tom Welling. Jag tycker han är hur cool som helst, söt är han också. Serien spårade dock ur efter ett tag när man börjar prata om utomjordingar och liknande. Sen tröttnade jag också på att Clark Kent aldrig får sin Lana.

Damages: Så otroligt bra serie att den borde ha fått något slags pris. Kanske fick den det också, vad vet jag. Alla skådespelarna var hur bra som helst och där kan man verkligen snacka om spänning. Både jag och Johan vart helt fascinerade av hon som spelade den iskalla Patty.

Grey´s Anatomy: Har älskat den serien. Precis som Brothers & sisters så är det så himla starka känslor i den serien. Jag har gråtit flera gånger över saker som hänt de olika läkarna. Har dock missat för mycket och tappat tråden.

Låter som jag inte gör annat än att se på TV. Lite sanning ligger det nog i det, att titta på film och TV är nog faktiskt en av mina favorit sysselsättningar. Så himla skönt ibland att sluta tänka på sitt eget liv och leva någon annans för en halvtimme eller så. Håller någon med?

Nu blir det sängen.

Godnatt
/
K

Rosa + lack = me like

Hej hej,
har varit dålig på att uppdatera här på bloggen nu ett tag. Jag har helt enkelt noll inspiration och dessutom så har jag varit på mindre bra humör denna helg. Var i alla fall iväg i går på Combaten, gick sådär. Kände av knät i vissa lägen så jag kunde inte ta i så mycket. Deppar nog mest för det antar jag.

Idag har jag inte gjort så mycket, har varit hängig mest hela dagen vilket är lite skumt med tanke på att jag gick och lade mig kl 22.00 igår. Sov i alla fall gott i natt.

Har i alla fall invigt min nya väska som jag faktiskt köpt av en kompis som tröttnat på den. Den är från Björn Borg och är i lack och den är illrosa.



Nice? Jag absolut älskar lack. Hade alltså denna vecka då jag besökte Globen Shopping i eftermiddags. Inte att rekommendera, det finns typ inga affärer där alls att kolla i. De har ett H&M men inte ett bra ett, tyvärr. Vart besviken, kommer ihåg att jag var där en gång när jag gick på gymnasiet och att jag även då tyckte att det var lite dåligt men jag trodde verkligen att de hade ökat utbudet på affärer där sen då. Men icke, ingen mer tur dit blir det för mig i alla fall. Köpte inget. Bra för plånboken.

Nu ska jag sätta mig med Johan och äta god lax och pasta.
Hoppas alla har en skön Söndagkväll.

Bye,bye
/
K

Älskade

Fredagen har varit toppen.
Först en sväng nere på stan, köpte en billig Puma keps som ja kan ha i sommar. Keps är för mig sommar så det kändes helt rätt att köpa det idag när det typ var 25 grader eller något ute =)
Träffade Johan på stan och lunchade, mindre lyckat val av mig som chansade och tog en fiskrätt, den var inte bra. Det var alltså inget fel på fisken utan det var bara jag som tyckte att den smakade absolut ingenting + äckligt saltvatten. Kom fram till att det nog är för att jag äter så mycket thai mat som jag tycker allt annat smakar noll.
Johan vart i alla fall lite arg på mig, jag vet att jag är hopplös med mat men det är nog svårt att ändra på det för så har jag alltid varit sen jag var liten. Jag kan vara väldigt bestämd när det kommer till vad jag vill äta och inte.

Sen åkte vi i alla fall hem, vilade en timma eller två och drog sen iväg och körde lite box. Det gick jättebra för Johan, har var alldeles slut efteråt. Jag kände mig mest glad över att mitt knä verkade klara av det.
Det lutar åt att jag provar på Combat imorgon. Jag vill, jag vill!

Nu ska jag krypa ner i sängen, min älskling sover redan. Han har något tråkigt grupparbete som han ska iväg till skolan och arbeta med imorgon, på en Lördag! Hela grejen ska tydligen vara klar tills på Söndag. Jag lider verkligen men honom, jag ska bara njuta av att göra ingenting.

Ibland är jag bara så himla tacksam för att jag har min älskade, ikväll är en sån gång. Vi är så himla bra ihop.
Min älskade. Mitt allt.

Godnatt
/
K

Helgen är här

Jag har redan tagit helg. Gick och lade mig halv ett i natt bara för att jag visste att jag kunde sova hur länge som helst idag. Gick i alla fall upp vid halv 9 och har nu inte hunnit göra mer än att äta frukost.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen.

I eftermiddag ska jag och älsklingen boxas, det är allt jag vet. Funderar starkt på att åka in till stan en liten sväng.
Risken är bara att jag shoppar en massa då eftersom jag fick min lön och csn idag. Der jag ska köpa, som är säkert, är ett par nya walking skor. Antgaligen blir det ett par från Nike eller ett par från Puma. Kan inte bestämma mig, dessutom kostar det så mycket. Nike skorna kostar hela 1199 kr. Det är sjukt dyrt.

Nej, nu ska jag göra mig iordning för dagen. Vädret ser hur härligt ut som helst.
Och idag kan jag vara ute hur mycket och länga jag vill.

Later
/
K

Torsdagsplaner

Sitter här och kollar lite bloggar. Har haft sovmorgon idag, börjar så sent som kl 12.00, skönt.
Ska ha en kort lektion idag, har dock inte planerat så mycket så vi får se hur det går.

Efter skolan är det lugn. Så himla underbart, det är helg för mig då. Har med andra ord lång helg den här veckan + att nästa vecka är jag helt ledig. Sen har jag bara en sista vecka på VFU:n kvar.
Har varit kul att vara ute i skolan men det tar faktiskt enormt mycket energi från en.
Ska bli skönt att vara elev själv ett tag till.

Ikväll ska jag också iväg och träna. Och imorgon har Johan lovat mig att följa med och träna, vi ska köra lite box då. Jag har inte kört det på 3 veckor typ så det kommer bli tufft. Men man får ta det lugnt i början så går det nog bra. Jag hoppas också att Johan kan tycka att det är kul så att vi seni höst kanske kan börja på på boxpass ihop.

Nej, nu drar jag till skolan.

Later
/
K

Underbart väder

Idag är vädret verkligen på topp. Det är så varmt och skönt ute.
Har haft en lektion idag om rasism och främlingsfientlighet, det vart mycket diskussion så jag slapp säga så mycket.
Efteråt åt jag lunch inne i stan, provade faktiskt att äta skollunchen men det var för äckligt.
Säkert inge fel på maten i sig men jag klarar bara inte av fläsk och rotmos. Rotmos, ska aldrig lära mig att göra den maträtten, blä.

Nej, det vart wok istället nere från Kungshallen och sen kollade jag två affärer efter skor. Hittade ett par himla snygga från Nike, ett par shox som de kallas som passade perfekt. Tyvärr passade inte priset för mig, 1099 kr är lite för mycket för mig just nu. Får vänta och se om man hittar några billigare.

Idag händer det inte så mycket annars. Mitt knä har känns väldigt bra idag, inte ont alls. Hoppas, hoppas att jag kan gå iväg på Combat på Lördag. Vore ju rena drömmen.

Ska ha en lugn kväll, gå igenom lite vad jag ska prata om imorgon på lektionen. Är dock ingen lång lektion så det går nog bra, dessutom ska jag dela ut en uppgift till dem som de ska jobba med nästa vecka då jag och min handledare för övrigt tar ledigt. Längtar. Är rätt trött på skollovet även om det är himla kul, men alla behöver vi lite ledighet ibland. Jag kan verkligen tro att jag behöver det för nästa månad blir det plugg, plugg och mera plugg.

Later
/
K

Fel av mig

Ser nu att det inte alls är något Brothers & Sisters ikväll. Visste jag inte om, besviken. Säsongsavslutning?
Jaha, då får man plugga nån timme till då istället. Jippi...not

/
K

Träningsoutfit med mera

Så var det kväll igen.
Kollar på TV, har nyss ätit lite kvällsmat. Det vart mackor samt hallon med mjölk till och såklart en massa strösocker på. Mums.
Älskar verkligen hallon, får mig att tänka på sommaren. Brukar plocka en del vildhallon på landet där min familj bor.

Har alltså varit iväg till Farsta Centrum ikväll och kollat efter ett par vårskor och tränat på SATS.



Vårig bild ifrån Farsta Centrum. Var inne en sväng på Stadium men hittade inga bra skor där. Provade ett par snygga Nike men de var inte så särskilt sköna att gå i. Puma är hithills helt klart bäst. Måste köpa ett par nya skor därifrån nu innan sommaren kommer.

Så inga skor vart det idag, hade ändå knappt pengar till det men just idag var ju sista dagen som alla med Stadium kort kunde få 20% rabatt på en vara så det var mest därför jag ville kolla.

Var sedan och tränade. Armar, armar, armar. Det var rätt mycket folk där och tränade idag faktiskt. Det är väl beach 2008 som är anledningen. Jah tränar nog lika mycket oavsett var det är för säsong.

Två bilder på min träningsoutfit:





Allt från Casall ser jag nu.

Nej, nu ska jag titta på Brothers & Sisters. Det är helt klart en av de bästa serierna som går nu. Och så Prison Break, höll på att dö igår av nervositet.

Blir inget mer blogg idag så Godnatt på er
/
K

Ut i solen

Nu har jag suttit och funderat och planerat för morgondagen.
Tror jag har koll på vad jag ska ta upp i alla fall. Det är en lång lektion, en och en halv timme!
Har en bra övning som handlar om att ta ställning till olika påståenden om främlingsfientlighet och rättvisa. Intressant och klart viktigt att tänka över.

Har också läst om apartheid och Nelson Madela och rassegregation. Mycket intressant och enligt mig viktigt att veta något om. Kan det hända igen? Och hur kan man arbeta för att få bort rasismen?

Tar i alla fall en paus nu och drar till Farsta Centrum. Ska kolla lite i affärer men mest åker jag dit för att träna. Bara armar idag igen, suck, är trött på att inte kunna köra ben men vad gör man? Jag har i alla fall lite planer på att köra Combat på Lördag, allt beror dock på hur knät känns den dagen. *Hoppas*

Ska försöka få med mig kameran och fota lite också, det lär ju visa sig.

Förresten så blir det grillfest i Uppsala för mig och Johan på Valborg. Ska bli kul, håller tummarna för att det inte blir iskallt i år.

Later
/
K

Vårkänslor och vårshopping

Känns änltigen som våren är här nu.
Har varit helt underbart väder här i Stockholm de senaste 2 dagarna. Njuter.
Idag händer inte mycket, håller på och förbereda en lektion som jag ska ha imorgon om rasism. Vet inte om det går så bra, jag känner mig inte direkt som någon expert på det området. Men det är helt klart en viktig sak att ta upp och diskutera.

Igår var jag i alla fall förbi stan en snabb sväng och shoppade följade tre saker på H & M:



Vad tycks? Två söta små linnen, kostar 79 kr/ styck. Har varit på jakt efter det blommiga ett tag nu men det verkar vara slut i innerstan. Så jag blev minst sagt glad när det fanns på H&M på Södermalm.



Det andra linnet är det små söta hjärtan på över hela linnet.



Sist slog jag till på en kort vippig svart kjol. Kan man ha till det mesta. Bara 98 kr. Längtar efter att ta de här kläderna på mig. Nu fattas bara nya vårskor. Jag behöver ett par tygskor och ett par vanliga träningsskor som man kan ha ute och som är sköna att gå i.

Nej, åter till planeringen. Skulle mycket heller vara ute i solen men men...

Later
/
K

Ny vecka

Har haft en trevlig och omväxlande helg.
Träffade ju min familj och vänner till familjen i helgen då jag stack till Nyköping i Lördagseftermiddag.
Våra vänner bor där och det gick lätt att ta swebussexpress dit.
Fick en massa god mat och så satt man och pratade en massa. Kul. Ser dem bara en gång per år typ så det är alltid kul att höra vad de håller på med nu och så. I år lutar det nog ändå åt att min familj ska på Boliviaträffen så då kommer vi att se våra vänner igen. De har nämligen också barn adopterade från Bolivia.

Idag är en seg dag. Jag har massor att göra, lektioner att förbereda men så ska jag till naprapaten kl 15.00.
Knät är åtminstone mycket bättre men det kommer och går lite. Är riktigt trött på det nu, vill bara kunna köra box och Combat igen. Suck.
Nåja, det löser sig väl snart.

Idag ser det förresten ut att vara toppen väder ute. Igår var det ju hur varmt som helst. Så här efter en händelserik helg är jag i alla fall lite seg. Ska i alla fall försöka göra något vettigt med dagen.

Blir att ta en dusch nu först.

Later
/
K

Äntligen helg!

Ahh, det är så himla skönt att det äntligen är helg.
Har vart en jobbig vecka för mig. Naprapaten i början av veckan och sen en massa lektioner att förbereda.
Lektionen igår och jömställdhet och feminism gick väl hyfsat. Inte helt nöjd men så hade ja ju lite dåligt med tid att förebereda lektionen, vilket var helt och hållet mitt eget fel. Har gjort en massa andra saker i veckan.

Nåväl, nu är det i alla fall Lördag.
Jag har sovit ut, somnade direkt igår när jag lade mig vid strax efter 23.00. Johan och jag hade hyrt film men vi hann inte se klart den för att jag var så trött. Tur änåd att vi fick låna den en hel vecka, då kan jag se den imorgon eller till veckan.

I eftermiddag drar jag nämligen till Nyköping.
Eller inte bara jag, min familj kommer också. Vi känner nämligen en annan familj som bor där som också har barn adopterade från Bolivia som vli brukar se en gång per år. Brukar vara supertrevligt så det ser jag fram emot. Jag åker i alla fall Swebuss dit i eftermiddag och mina föräldrar kommer i sin bil från Värmland. Kul att se familjen också såklart.

Nej, dags att göra sig i ordning för dagen. Har ju lite att packa också. Visserligen åker jag hem rätt tidigt på Söndag förmiddag så så värst mycket behövs inte men några prylar blir det ju alltid.

Later
/
K

Funderingar kring jämställdhet

Håller på och planerar morgondagens lektion.
Går inte så bra.
Har för många ideér och det är så mycket som jag tycker är viktigt att ta upp när det gäller feminism och jämställdhet som jag antagligen inte kommer att nå ut med. Suck. Jaja, de går ju bara i ettan, de har två till år på sig att lära sig om detta.

Känns bara som många unga kvinnor och män inte bryr sig så mycket om det här med jämställdhet. Vi har det ju bra säger många. Visst, det är klart att vi i Sverige har nåt långt inom jämställdhet om man jämför med många andra länder. Men ska vi då bara vara nöja och glada och vänta in alla andra eller vad är det frågan om?

Blir så irriterad, varför fattar inte folk att det är långt kvar till vi kan tala om ett jämställt samhälle!

Nån mer än jag som tycker detta?

/
Måttligt irriterad feminist

Ny somrig klocka!

Har gjort stort inköp idag. Sprang på igår faktiskt, den sötaste klockan jag sett på länge.
En Dolce & Gabbana klocka i vitt skinn. Hittade den på en second hand butik på Östermalm som jag ibland går och besöker. Såg den som sagt igår men har inte kunnat sluta tänka på klockan så idag efter min lektion åkte jag tillsammans med Johan dit och köpte den. Är så nöjd, kommer att se så himla bra ut till sommaren när man vill ha vita klänningar och vita väskor.
Längtar så till sommaren.





Unik klocka, jag vet inte om den egentligen är det men för mig sticker den klart ut. Har aldrig sett någon som har en sådan här men vad vet jag den kanske är väldigt gammal. Cool är den i alla fall enligt mig, det är också ett stort plus att man kan ta av klockan och ha det bara som ett snyggt läderarmband om man känner för det.

Min Torsdag har i alla fall varit bra, lektionen gick bra. Jag försöker nu att lära mig en massa namn. Killarna var ganska så lätt, de är bara några styckna men det är massor av tjejnamn att lära in. Har mycket att göra nu ikväll bara, har inte planerat klart för lektionen imorgon. Ahh, lite smått panik men det ska nog gå bra. Klassen har underbara och så snälla så =)

Imorgon ska jag också vara med på min sista psykologilektion, min handledare ska hålla i den men jag vill ändå säga hej då och tack för de veckor jag fått vara med och hållit i lektionerna. Kommer nog komma ihåg den klassen länge.

Nej, nu ska jag äta lite kvällsmat, det blir äggmackor med kaviar på och fil. Kommer sitta upp till 00.00 i natt och förbereda mig inför imorgon tror jag. Men det sjuka är att jag tycker det ändå är så himla kul!

Later
/
K

On my way

Torsdag, vädret är inte mycket at hurra för. Är ändå på rätt bra humör idag, ska ha min första samhällskunskapslektion som blir lite som en blanding av psykologi och samhällskunskap. Ska nämligen tala om stereotyper och könsrollsstereotyper för att nästa lektion hålla på med jämlikhet och hur man kan problematisera detta och hur vårt rättvisetänk kommer in i detta. Intressant. Sen har jag planerat att ha lektioner i rasism och konflikthantering. Allt detta hamnar under momentet sociala relationer.




Jag den 17 april, allt från H&M (som vanligt) =)
Den mörklila klänningen är från förra hösten, älskar den.
Svart skärp? vet inte riktigt vad man kallar det. Det sitter åt i alla fall.
Kofta och leggings från HM
Och så sist den STORA lila väskan, från H&M, köpt i höstas. Har inte använt den så mycket men den är praktisk då man från plats med massor. Till detta har jag min lila ring.
Till sist, har jag också ett halsband, det enda som inte kommmer från H&M. Är från Pilgrim och är säkert minst 2 år gammalt. Tror jag köpte det på rea till och med.

Nu ska jag skriva klart det sista till lektionen, önska mig lycka till.

Later
/
K

Dagens äventyr: naprapaten

Har varit hos våran (min och Johans) naprapat som vi båda gått hos när vi har ont i kroppen. Jag har i alla fall varit där 3 gånger innan tror jag. Johan har varit där två.

Fick i alla fall tid där igår efter att jag fått klart för mig att typ alla södermalms sjukgymnaster och knäspecialister var helt fullbokade och att väntetiden är på en månad! Sjuk är var det är, tycker jag. Ska man får vänta en månad när man redan haft ont i nästan 2 veckor. Nej, jag kände mig minst sagt desperat efter 7-8 samtal som alltså inte gav något resultat. Ringde därefter naprapaten som faktiskt kunnat hjälpa mig tidigare och fick en tid direkt nästa dag. Jag nästan hoppade av glädje när han sa att han kunde kl 10.00 idag.

Så idag har jag i alla fall varit där. Naprapaten konstaterade att det inte var något fel på mitt knä utan att det är musklerna omkring knät som är för spända. Detta gör att man ändå känner syntom i knät då musklerna blir som knutar som drar i knät. Usch, ja det låter ju inte så trevligt men är i alla fall inte farligt. Det man ska göra är i alla fall att försöka få musklerna att slappna av. Jag är faktiskt noggrann med att stretcha då jag tränat men som naprapaten sa så sitter de här musklerna djupt och det är inte alltid man kan komma åt dem med vanliga stretchövningar. Stämmer helt tror jag, när han började behandla musklerna kände jag i alla fall hur ont det gjorde för att det var så spänt. Det är därmed aldrig trevligt att gå till naprapaten för det gör ofta ont när de håller på och knådar men det gör nytta.

Så nu ska jag ta det lugnt med benträning en vecka och sen på återbesök. Ah, fattar inte hur jag ska stå ut med att inte kunna köra Combaten den här veckan heller men så blir det. Får se fram emot nästa vecka.

Jag mår alla fall mycket bättre nu när jag vet vad som är anledningen till det onda. Jag ser det ocså som en chans att träna upp mina armmuskler bra i veckan då det är det enda jag får köra. Var faktiskt iväg igår och körde armar. Det är kul, har träningsvärk idag kan jag lova. Ska nog iväg imorgon också om jag hinner.
Är i alla fall mest lättad över att det inte var någon skada i själv knät.

Har inte haft något ont i knät idag. Det är en bra start =)

Later
/
K

Perfekt trio



Själv är jag redan helt kär i låten. Perfekt låt att dansa loss till.
Madonna, Justin & Timberland

Helt underbart! Lyssnar på detta hela kvällen lång.

Universitetet till hösten?

Har precis sökt en kurs på universitetet till i höst. Är en nybörjarkurs i idrottspsykologi som jag tror är bra.
Dengår på halvfart och är en kvällskurs. Får se om jag hinner med det. Jag ska också läsa kursen: Betyg och utvärdering på halvfart i höst samtidigt som jag ska ta tag i min magisteruppsats. Usch, är lite nervös att jag inte ska hinna med det, måste verkligen göra det för csn pengarna börjar ta slut.

Är så himla synd att det ska kosta så mycket att bo och plugga, jag skulle nog faktiskt lätt kunna plugga två år till på universitetet då jag vet så många kurser som vore roliga att läsa.

Men samtidigt ska det bli kul att bli klar snart. Man vill ju ta tag i verkligheten också!

Nån mer än jag som i har haft lite panik nu in i det sista att välja kurser/program till höstterminen?

Later
/
K

R.I.P Engla

Såg nyss på Aftonbladet om den hemska nyheten om lilla Engla.
Det är så fruktansvärt hemskt och overkligt.
Jag vet inte om jag fattar det egentligen.
Usch, känner mig bara så ledsen och liten just nu.

Tänker på min familj. Min bror var ju borta en hel vecka för två år sen men som tur var var det frivilligt men de dagarna då man inte visste vad som hade hänt och såg en massa otäcka scenarion framför sig var hemska. Jag kan därför till viss del förstå de hemska tankar man som anhörig går omkring och tänker på innan man vet. Livet stannar upp. I mitt fall så kom min bror hem igen. Engla kommer aldrig mer hem.

R.I.P

Gäsp

Jag är uppe och vaken. Tror jag?
Är sjukt trött, Johan och jag satt upp till typ 24.00 och kollade på Rena Rama Rolf.
Kommer ni ihåg den serien som måste ha gått 1995 eller nåt?
Hittade nämligen billiga dvd nere på Konsum igårkväll som vi slog till på och som vi skrattade igår.
Jag fick ont i magen, älskar både Robert Gustavsson och Lasse Brandeby.

Nu ska jag springa/halta ner till busshållplatsen och åka in till stan, eller snarare jobbet. Usch, hoppas inte mitt knä kommer krångla idag när jag ska jobba. Det brukar dock vara rätt lugnt på helgerna.

Later
/
K

Min Lördag

Har haft en fin Lördag.
Tog sovmorgon till till 9.00 idag. Satt sen och prata med min mamma på telefon i en halvtimme.
Brukar faktiskt hända rätt ofta att vi ringer varandra, eller mest jag är det som ringer, och pratar en stund.
Saknar ibland att bo hemma då det känns som man blir så bortkopplad från familjen och deras vardag när man bor här 25 mil bort.

Vid 12.00 ringde Marie och undrade om hon kunde komma. Det var förstås kul, ofta träffas man bara på kvällarna så det var lite ovanligt. Vi åt i alla fall lunch här bestående av thai soppa med pasta och bagett till. Sen satt vi bara i soffan och pratade om allt möjligt. Kollade sedan på den underbara filmen Blades of Glory som jag nyligen köpt. Jag skrattar varje gång jag ser den, man blir verkligen på bra humör.

Vid 17.00 tiden åkte Marie hem, jag har sedan ätit mellanmål bestående av färska hallon med mjölk och socker till. Mums, lyxade till det då jag såg att de hade färska hallon just idag på Konsum. Är så underbart. Mycket socker ska det vara seb kan det inte bli bättre.



Som ni hör är jag i alla fall på bättre humör idag än igår. Knät känns bättre men nu börjar jag verkligen undra när det ska vara läkt. Funderar starkt på att gå till läkaren på Måndag morgon och be om en remiss till någon knäspecialist. Får väl vänta och se hur det känns på Måndag.

Hur som helst så ska jag jobba på hemtjänsten hela dagen imorgon så om det blir värre då så går jag väl iväg så fort jag vaknar på Måndag. Resten av dagen ska jag äga åt att sortera . Har köpt denna:



Måste verkligen bli mer ordning och reda i den här lägenheten och bland mina papper. Ska också strax sätta igång och woka ihop lite kvällsmat. Är hungrig.

Hoppas alla får en bra Lördagkväll
/
K

Ledsen

Ingen bra dag för mig.
Fick helt plötsligt superont i knät idag. Hade precis ätit lunch och gått en liten stund på stan då det bara högg till i knät. Gör så himla ont då så man tror att man ska ramla ihop i en enda hög. Aj.
Känner mig därför allmänt nedstämd av detta just nu.

Jag som hade så många planer för helgen. Vet inte vad det blir nu. Blir samtidigt arg, varför? Jag vet ju inte ens vad det är jag har gjort som har utvecklat detta?

Orkar bara ligga i soffan och helst inte böja knät överhuvudtaget. Kanske blir det hyrfilm ikväll, Johan får sprinag ner själv, jag går inte ut mer idag.

Later
/
K

Rosetter i Hollywood


Var nyss inne på MSN och kollade på bilder hur kändisar i Hollywood bär upp rosett trenden.
Man kan tänka sig att de alla har ett fett klädkonto och därmed lägger ut en hel del på sina plagg men jag kan inte säga att jag alltid tycker att det är så snyggt det de har på sig.
Sötaste klänningen hade i alla fall lilla Eva Longoria (klicka på länken nedan så får du se).
Hon bär en helt underbar vit spetsklänning, enligt mig. Rosetten är där men är liten och enkel. Snyggt att skära av med rött så där under bysten och så blodröda skor till. Skulle inte tacka nej till den klänningen.

Vad tycker ni? Gilla / ogilla?

http://starlounge.msn.se/article.cfm?objectid=22065&imagenr=12

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, klockan är faktiskt lite över elva.

Godnatt på er
/
K

Träningsoutfit

Så nu är jag tillbaka, helt slutkörd efter Pumpen. Cyklade sen också 7 km på en sådan där träningscykel som de hade. Det är ganska så kul faktiskt. Trodde aldrig jag skulle säga det för jag har alltid varit så emot spinning och liknande. Har alltid tyckt att det sett så tråkigt ut även om jag vet att det är superbra träning, såklart.

Känner att jag måste leva upp till mitt namn, sportygirl och lägger därför upp en träningsoutfit. Älskar att shoppa träningskläder så jag har nästan en hel garderob med bara sådana kläder. And I love it!



Linne från Adidas, kostar ca 180 kr. Finns i adidas butiken på kungsgatan i Sthlm, är dock i bomull så det är inte ett idealt plagg om man ska köra ett svettigt pass. Men jag har det ofta på Pumpen eller när jag går i gymmet.



Träningsjacka, bra att ha. Är också från Adidas men den är gammal. Köpte den på rea i höstas men tycker den är så fin. Den är däremot tänkt att svettas lite grann i, den andas mycket bra och är i stretchigt material.
De svarta byxorna är 3/4 långa och är från Casall, var rätt dyra och kostade runt 700 kr. Jag vet att de fortfarande finns kvar i Casalls egna butik som ligger på Birger Jarlsgatan 11. Älskar den butiken, personalen är så hjälpsam där.

Så nu ska jag och pojkvännen äta rökt lax och potatis. Mums. Är hungrig, sen blir det nog bara att glo på TV tills klockan blir elva. För då ska jag vara i säng!

Later
/
K

Iväg på Pump

Nu drar jag och tränar.
Fick Johan att ta kort på mig i min träningsoutfit men den hinner jag inte lägga upp nu.
Men det kommer senare ikväll.

Later
/
K

Marimekko & H&M

Torsdag.
Fattar inte vad det varit med med den här veckan. Har varit seg i starten varje dag den här veckan.
Nu är det redan lunch och jag har inte hunnit med annat än att diska lite och fixat mig själv iordning samt pratat med min mamma (hon är sjuksköterska) om mitt förbannade knä.

Att jag är seg tror jag beror på att jag kommer i säng alldeles för sent, ikväll blir det sängen senast 23.00!!!

Imorse var jag inne på H&M hemsida online shoping och såg att de tydligen gjort ett sammarbete med Marimekko. Har ännu inte bestämt mig för om jag gillar resultatet eller inte. Gillar nog endast de svart vita plagg som finns i kollektionen. Gillar annars inte den här typen av mönster. Blir nog ingen shoppning för mig från den här kollektinen.


image161

Fler plagg finns alltså på H&M hemsida.

Har annars inga direkta planer för dagen, det blir Pump igen ikväll. Börjar bli ritkigt trött på att bara köra Pump hela tiden men tror jag ska våga mig på ett Sats boxpass imorgon. Vi får se, vill ju inte att knät ska bli sämre igen. Suck, orka vänta.....

Bye bye
/
K

Diabetes koma

Ska nu gå och lägga mig, har inte kommit i säng så här tidigt på typ en hel vecka så det är väl bra antar jag.
Ikväll har i alla fall Johan och jag varit på Södersjukhuset och lyssnat på en kväll om diabetes och känningar även kallat hypoglykemi. Det var en mycket trevlig och lärorik kväll. Det var en läkare med som pratade mest och förklarade vad det är som sker i kroppen när man får känning. Fattade ganska så bra och lite läskigt är det.
Sen var det en detist som pratade lite om kost och kolhydrater m.m. Också väldigt bra. Sist var det en diabetessjuksköterska som visade och pratade om hur man som anhörig kan spruta in glukagon om en person som har diabets blivit medvetslös och hamnat i koma som man också kan säga.

Johan har hamnat i koma två gånger i sitt liv, första gången var för ca 2 år sen och då var jag inte med. Andra gången var för ca 1 år sen och då vaknade jag av att han skakade och hade kramper och inte gick att kommunicera med. Vid det tillfället ringde jag 112.

Nej, nu ska jag lägga mig. Måste plugga ordentligt imorgon.

Godnatt
/
K

Hungrig

Slänger upp några bilder jag nyss tagit på mig själv.
Är nu (lite sent, jag vet) redo att möta dagen.
Ska strax springa ner till Konsum och handla lite mat, blir nog lax med pasta och broccoli idag.






H&M look, haha, ser att allt är från H&M. Hårgrejen, diademet är från H&M trend, mitt nya silverhalsband som var på rea för 10 kr. Kläningen eller kofta vad man nu vill är från H&M, köpte jag i höstas och har använt mycket. En svart enkel t-shirt, också från H&M. Till detta har jag sverta leggings från H&M och benvärmare från Ginatricot, det är lite kyrligt här inne i lägenheten.

Bär också min svarta rosettring från H&M och även en ring från Kumkum med stenar.

Nu är jag så hungrig så jag nästa dör. Måste fixa käk.

Bye bye
/
K

Morgon

Gäsp, har ätit frukost och är uppe men trött.
Ser också ut som det är vinter ute så jag blir inte sugen på att gå ut. Varför måste det bli snö ute igen? Vill ju börja med lågskor och min nya vårjacka nu.

Har en rätt lugn dag framför mig, ska mestadels vara hemma. Först ikväll ska jag och Johan till Södersjukhuset och lyssna på en typ av föreläsningskväll om diabetes. Blir intressant, känner att jag egentligen inte vet så mycket om sjukdomen och det skulle kännas tryggare för mig om jag visste. Det är alltså Johan som har diabetes och inte jag.

Idag är det tänkt att jag skulle försöka skriva lite på min hemuppgift i psykologididaktiken men käner i stunden noll motivation för det så vi får väl se vad som händer eller inte händer.

Later
/
K

Silver och rosetter

Har haft en lektion i skolan idag om minnet. Det gick rätt bra tror jag.
Tyckte jag fick med mig alla, det var bara för en mindre specialgrupp idag men det verkade som om de tyckte det var intressant.

Har bara en lektion till den här veckan och det är på Fredag. Då ska jag nog till och med ha två lektioner, en är dock mestadels handledning. Bra att träna på det också.

Träning ja, jag ska iväg på Pump ikväll vid 18.00 är det tänkt och mitt knä känns faktiskt bättre och bättre. Känner av det fortfarande ibland men tänkte nog försöka mig på lite annan träning senare i veckan. Saknar Combaten och boxen!

Lunchade på stan idag och gick lite i affärer.
Hade inget speceillt jag skulle kolla efter, vill ju ha stövlar men hithills har jag inte hittat några jag vill ha.
Hittade istället dessa fynd på rea:



Långt silver halsband från H&M 10 kr
Silver rosett, brosch Ginatricot 10 kr

Köpte fakiskt något igår också, var inne en snabb kort tur till södermalm och hittade dessa söta ringar från H&M Divided. Tror de kostade 29.50 kr. har använt den svarta idag.



Annars är allt bra med mig, vädret är trist. Jag känner mest för att ligga i soffan och glo på TV. Men jag vet att träningen blir bra bara jag kommer dit.

Later
/
K

Wishes from LV

Har lekt lite i Photoshop ikväll.
Har nämligen varit inne och kikat på www.vuitton.com.
Jag tycker nog att LV har de absolut snyggaste väskorna i sin prisklass.
De enda som jag tycker just nu kan mäta sig med LV är Mulberry.

image154

Önske Collage. Älskar färgen. Plommon. Älskar dock inte LV priserna, det här skulle nog gå på runt 20.000 svenska kronor. Det är väldigt mycket pengar.

Roxbury Drive bag and Padlock key holder
Small ring agenda cover
Key and change holder

Annars är läget okej så här på kvällen. Känner mig lätt utråkad, ska väl ta och lägga mig snart. Har lektion imorgon om minnet. Blir nog intressant.

Godnatt
/
K

Dagens jag

Tog en snabb bild på dagens jag.



Kör på en slapp stil idag.
Rosa t-shirt från Adidas. Köpte jag nån gång i början av året på rea. Jag gillar den, kör den sportiga stilen idag.
Till har jag ett par gamla favorit träningsbyxor från Casall som jag verkligen använt och troligen kommer att ha tills de slits ut totalt. Brunt hårband med rosett från H & M. Hittade jag förra veckan, har ett i guld också, lite mera party.

Så, börjar snart bli dags att tänka på lunchen. Har precis tvättat klart, ska bara hämta upp det sista nu.
Skönt att ha det gjort. Har också börjat skriva lite på min praktikuppgift som jag tänkte få klar den här veckan.

Funderar nu starkt på att ta fram min symaskin och pyssla lite med den. Har en massa kläder som behöver ändras och sys om. Om jag orkar vill säga.

Later
/
K

Hide And Seek

Så var det ny vecka igen då. Måndag. Har en lugn dag idag, behövde inte åka in till skolan så jag ska sitta hemma och planera. Håller också på att tvätta, ska i ärlighetens namn erkänna att Johan har gjort all tvätt hithills så jag tar bara över nu på slutet.

Har hittat en låt jag letat efter sedan igårkväll. En låt som jag från början inte visst något om. Det enda jag visste var att den varit med i minst 2 avsnitt av O.C som jag för något år sen kollade på och hade som favoritserie. Letade i alla fall som en tok efter den igår men utan resultat. Så idag hittade jag den, helt underbart, så dagens låt är alltså denna: Enjoy! Låten heter alltså Hide and seek och artistensn namn är: Imogens Heap.



Tålamod

Söndag.
Har varit en relativt lat dag. Har orkat ta mig till Farsta på eftermiddagen och tränat Pump.
Provade också att cykla en stund efteråt för mitt knäs skull och det gick fin fint.
Börjar bli bättre med knät men det gör ändå ont när man går nerför trappor.
Jag måste erkänna att tålamod är någonting som jag inte har när det gäller sjukdomar och skador.
Jag blir så himla rastlös när man knappt kan träna eller gå på stan eller bara ta en lång promenad. Vad finns det liksom mer att göra? Träffa vänner visst, men de kan ju inte heller alltid så där spontant. De flesta av mina vänner är faktiskt som jag, de tränar också rätt mycket och man ses mest på helgerna. Passar mig perfekt så därför blir det mycket tid man inte vet vad man ska göra med när man i vanliga fall tränar omkring 6 pass i veckan.

Det enda positiva är väl att man som vanligt lär sig att uppskatta all den tiden man faktiskt inte är skadad eller sjuk.
Suck.
Det ör allt bra tur att jag har Johan som är så himla underbar och som får mig att inse att det är jag som är knäpp som har så lite tålamod och att det faktiskt kan göra rejält ont när man skadat knät.

Ikväll händer annars ingenting, är rätt trött sedan igår. Hade superkul hemma hos Filippa och Sing a long tävling. Sjöng tills jag helt hes då gick jag hem. Ska lägga mig tidigt idag, har tvätten vid 7.00 imorgon.

Ska sätta mig i soffan och njuta av att göra ingenting. Jag har ju faktiskt min Mao bok som jag knappt börjat i.

Hoppas alla har en bra Söndagkväll
/
K

Solig Lördag

Härligt väder är det verkligen ute idag.
Egentligen tränar ju jag alltid på Lördagar, Body Combat, men så blir det inte idag. Mitt knä är inte tillräckligt bra för det. Gör fortfarande djävulskt ont i det när jag böjer det. Går dock rätt bra att gå på det och att köra Body Pump som jag provade igår.

Idag ska därför unna mig lite shopping på stan. I alla fall en hel del fönstershopping kommer det att bli. Kanske är det bra att promenera lite lugnt för knät också. Jag vet inte, köpte i alla fall igår ett knästöd ifrån Stadium som jag har på nu och som det känns mycket bättre med. Väldigt bra grej måste jag säga.




Lördagens outfit ovan. Har klätt upp mig lite extra för ikväll blir det tjejkväll hos Filippa och det vet man aldrig vad det kan leda till. Haha, nej, jag tror faktiskt bara att vi ska sitta och prata en massa. Ser fram emot det då det var allt för längesen jag var på nån sådan där typisk tjejkväll. Ofta blir det bara att man träffar en kompis i taget.

Just nu väntar jag i alla fall på soppa, Keldas thai soppa som man lägger till pasta i, mums.

Sen ska jag ut i solen!

Later
/
K

Nerver var det

Aaah, börjar bli rejält nervös inför morgondagen.
Jag trodde jag hade koll på allt i eftermiddags men nu känns det inte bra.
Det är nerverna. Måste tänka positivt och fokusera mentalt.

Ska ta en dusch nu strax så jag slipper det imorgon. Måste upp halv 7 i alla fall för jag ska vara där halv 9 och jag vill inte stressa för att komma i tid.

Tror jag ska måla naglarna också ikväll om jag hinner. Jag tycker ofta att det mesta känns bättre när håret är nytvättat och man har nylackade fina naglar. Nån som håller med?

Har nämligen hunnit med en liten sväng till Farsta Centrum idag där jag inhandlade två nya nagerlack från Åhlens. Från min favobutik H&M hittade jag en nyckelring, i silverfärg och är formad som ett stort tjockt hjärta. Sen köpte jag också två söta hårband som det är rosetter på. Ska nog ha ett av dem imorgon.

Hoppas det går bra imorgon, håll tummarna för mig.

Godnatt
/
K

Ta tag i dagen

Nu är jag vaken och klar att ta tag i dagen.
Jag har mycket planering att göra och att förbereda mig mentalt inför morgondagens lektion som jag kommer bedömas på. Är nervös men vet att det bästa sättet att komma ur detta är att förbereda sig ordentligt. Och det ska jag ta itu med nu.

Ska jobba på nu fram till kl 12.00 och sen måste jag ner och handla in lite mat så att jag får lunch.

Later
/
K

Skit knä

Aj,aj,aj, AJ
Så kan man beskriva mitt onda knä som jag har retat mig på hela dagen.
Ont som bara den gör det när man går i trappor och böjer på knät. Det var inte bra att jag chansade och gick på boxen igår heller. Trodde det skulle gå bra men det är inte direkt bättre idag.

Som alltid när jag drabbas av sjukdom eller skada så blir jag negtivt inställd och allmänt deppig. Det har jag typ varit större delen av dagen. Hade i alla fall en lektion idag med ett underbart gäng 3:or om experiment och undersökningar inom psykologi. Det gick nog bra egentligen men när jag är på det humör jag är på idag så känns allt dåligt och jag blir kritisk mot min egen insats.

Försöker verkligen att vara positiv. Man blir faktiskt fortare frisk då har jag läst en undersökningar om. I alla fall lär det ju inte bli sämre av det. Skärpning nu Kristin.

Har i alla fall fått lite härlig shopping idag. Johan var med som smakråd och jag är supernöjd med mina inköp. Två linnen och en tröja. Allt från kära H&M.

Så här ser i alla fall ett av linnena ut, som jag önskade mig för nån vecka sen då jag först såg det på internetbutiken, 149 kr från H&M.

image149
Art by. Tunnt linne i 100% bomull. Blir troligen ett favolinne till sommaren när det är het ute, lovely!

Nej, nu ska jag titta på Seinfeld, det är det absolut första avsnittet någonsin just nu på kanal 5.

Natti
/
K

Mycket att göra

Tisdag.
Bloggen fungerar igen, hurra.

Jag har extremt mycket att göra denna vecka fram tills på Fredag. Dessutom fick jag ta en extra lektion imorgon som jag alltså inte börjat planera ännu. Men det ska nog gå bra, det är faktiskt himla kul allting som har med lektionerna att göra.

Humöret är idag på topp, känner mig laddad inför kommande utmaningar.
Ikväll blir det box och jag längtar redan. Har haft lite problem med mitt knä de senaste dagarna. Tror det vart något förra Torsdagen när jag sprang en mil på löparbandet. Vred nog till knät på något knepigt sätt, inte bra i alla fall. Går bra att träna det mesta, det som gör ont är att jogga och gå nerför trappor. Det måste alltså vara något med någon led eller liknande. Hoppas att det blir bättre. Blir lite bättre för varje dag. Blir därmed som det ser ut nu ingen löpning för mig den här veckan.

Nu är det bäst att sätta fart med allt. En sak i taget.

Later
/
K