Valborg & födelsedag

Idag är inte bara Valborg utan dessutom Johans födelsedag.
Idag blir min sambo 25 år, åh vad gamla vi börjar bli. Snart 30 ju. Jaja, jag får i alla fall vänta tills November innan jag blir 25, känns bra, ännu är jag närmare 20 än 30 =)

Dagen har startat bra, lite seg men ska strax sätta igång med plugget.
Har en ny trörja från Adidas på mig idag som jag köpte nån gång i januari på rean och som jag väntat med att använda. Jag gör ofta så, köper saker när det är bra pris och sparar lite på dem för att sedan ha nytt senare. Varför vet jag inte men det är alltid roligt när man väl tar det på sig.



Är en t-shirt i tunt tyg som blir perfekt att ha i sommar när värmen kommer. Sommar ja det känns som det inte är så längt kvar. Nu i maj kommer min bror också hit en sväng, hans klass ska på en traditionell utlandsresa strax innan studenten så han kommer sova här en natt innan de åker. Blir kul och så får min familj se Stella för första gången.

Nej, plugg var det.

Ha en fin Valbrog alla
/
K

Sötaste Stella

Jag dör så söt hon är, dock inte när hon biter mig eller river mig men alltid annars.

Titta bara på henne!



Stella med sin råttleksak. Vi får kasta den till henne varje kväll innan vi somnar för att hon ska leka med den och inte med oss. Hithills har det fungerat bra och vi får sova i fred.




Stella vid datorn. Där jag är just nu vill hon också vara.



Idag har jag kommit igång med plugg, har en inlämning på en tenta nästa Onsdag så det är bara att ta tag i det. Har också hunnit med att måla mina naglar, i en rosa färg vart det. Ringen är förresten en av dem jag köpte nyligen på Ginatricot. Armbanden är från Puma.

Sist, ett sådant här fint kort fick vi hos veterinären, det är alltså ett vaccinationsintyg.



Nej, nu ska jag ta något att äta och försöka plugga vidare.

Later
/
K


Veterinärbesök

Vaknade stax innan 7.30 imorse och det vart som vanligt stressigt, hade tid hos veterinären vid 8.30. Hann i alla fall iväg och kom dit strax efter 8.30.

Idag har Stella för första gången:
- Åkt tunnelbana.
- Sett två stora hundar, som också var och besökte veterinären.
-Sett en hare, också rätt stor.
- Fått en spruta.

Allt har i alla fall gått bra, hon skrek lite när vi väl var på tunnelbanan men annars verkade hon mest nyfiken på allt. Till och med veterinären tyckte att hon verkade ta det lungt och sa dessutom att hon tyckte det var en väldigt söt katt=)

Resten av dagen ska jag äga åt att försöka komma igång med allt plugg jag har att göra, måste planera hur jag ska hinna med allt innan sommaren. Måste väl också snart börja med någon mat, är så himla tråkigt att laga mat, önskar verkligen att jag vore bättre på det. Ikväll blir det troligen Body Pump.

Later
/
Kristin 


090428

Tisdag.
Varmt väder idag med men nu på eftermiddagen har det börjat mulna.
Har varit inne i stan och köpt koppel till Stella och en ny matskål, och delat ut några CV:n om extra jobb. Gick också lite och kollade i affärer. Dock inget inköp till mig själv.
Har annars tagit det lungt idag, är lite trött sedan helgen så ikväll blir en lugn kväll. Ska bara mysa med katten. Väntar på att Johan ska sluta jobba och komma hem. Måste ju börja planera vad vi ska göra på Valborg också, Johan fyller ju 25 år då också. Duktig som jag är har jag redan fixat hans present, men kanske ska jag ha något litet till. Imorgon blir det iväg till veterinären med Stella och få vaccination. Hoppas det går bra.  



Jag och Stella.



Later
/
K

Kattkärlek

Så var det ny vecka igen. Har jobbat idag, 8.00-16.00, det längsta jag varit ifrån Stella sedan vi fick henne och som jag saknade henne. Hennes lilla söta huvud och mjuka päls, har verkligen blivit helt kär i den där sötnosen. 
Annars allt bra, trött som bara den så nu blir det sängen. 
Har tränat Body Combat ikväll, gick sädär bra, är fortfarnade lite slut efter i Lördags då min mage var urform då jag inte tål mjökprodukter och råkade ta en efter-tränings-proteindryck som jag inte tålde! Nåja, imorgon ska jag vara ensam hemma med Stella och försöka fixa lite saker som jag borde gjort förra veckan.

Godnatt
/
Kristin

Träning för hela slanten

Jag är helt död nu. Har nyss ätit mat men jag lovar att jag är så trött så jag knappt orkade äta =)
Körde Combaten som vanligt, 1 h efter det var den en kille jag känner som skulle ha PT-cirkel, stations och intervall träning i 1 h. De var tre personliga tränare och bara två som skulle köra så han som jag känner tyckte att jag skulle vara med. Och snäll som är jag offrade jag mig, har alltså tränat 2 h och inga direkt lugna pass heller, så jag är känner mig faktiskt väldigt bra just nu. Bra för att jag körde hårt på båda passen och fick beröm för min hållning och teknik =) Sådant gör mig väldigt glad, när andra ser att man har tränat och att man faktisk är duktig.

Ikväll blir det troligen bio med Filippa, blir en lugn kväll och det behöver jag. Solen skinner och livet känns väldigt bra.
Nu blir det mycket vila resten av helgen. Måste dricka mycket också, snart är sommaren här, då är det vitkigt att dricka mycket efter man tränat för att inte bli uttorkad.

Ha en underbar Lördag
/
K

Off to Combat

Just nu:



Jag och Stella. Jag har i ett av mina inköp från Puma. Ny tröja, lite seglarstuk över den. Me like.



Stella i SATS-väskan. Kanske vill hon också köra Combat?

Nu är det snabbt iväg till Farsta.

Later
/
K

Fredag & LV tider

Fredagen började bra med frukost och Vakna med the voice på kanal 5. Jag har blivit lite besatt av att titta på det, gillar att det börjar så tidigt så även om man ska jobba så hinner man se lite.
Kl 11.00-12.00 var det sedan Pump dags i Farsta. Kändes bra, kommer vara ritkigt stark sommaren 2009 =)
Efter det åkte jag hem och åt lunch, duschade och lekte med Stella en stund.  
Åkte sedan in till stan, vilket underbart väder det har varit idag, riktig sommarvärme därför fick min Louis Vuitton väska luftas för första gången i år. LV är ju mer för sommartider då de inte tål regn så bra så nu är det LV tider=)




Jag 24/4. Dålig bild men så såg jag i alla fall ut idag.



Dagens bild på Stella. Blir nästan att vi tar något kort varje dag på vår söta fröken.



Vart så klart lite shopping på stan sen. Två ringar som jag tycker var ett kap på en rea från Ginatricot och tre plagg och ett par strumpor från Puma. Orkade inte fota allt idag, men imorgon ska jag nog ha minst ett av plaggen för det var bland annat ett träningslinne i vitt som jag tänker inviga imorgon.

Nu ikväll har Maire varit här, kul att träffas för vi har inte setts sedna innan påsk och så fick hon ju också bekanta sig med Stella. Stella har förövrigt varit mer vild än tam ikväll, de lugna filmkvällarna är numera ett minne blott.

Så var denna dag slut och nu blir det snart sängen för mig. Är rätt slut idag.

Bye bye
/
K


Stellas bravader

Torsdag.
Har haft en lugn start på dagen. Har städar, moppat golv i hallen och i vårat sovrum, det blir smutsigt snabbare nu när Stella titt & tätt sprätter ut sand från sin låda som hon drar med sig runt. Just nu håller jag på och tvättar en tvätt och sna snart äta lunch. Tycker i alla fall det fungerar bra att vara kattägare, hon är lite väl vild ibland och jag vet inte om mina blommor kommer överleva hennes hårdhänta lekar men hon är så himla söt.

På kvällarna är hon nästan värst, då när Johan och jag bara vill sova då vill hon leka som aldrig förr. Hon gillar speciellt när vi ligger i våra sängar och råkar röra oss då hoppar hon runt och hugger på täcket hela tiden. Igår hittatde hon också våra sänglampor som har som ett snöre man drar i för att tända och släcka, de ville hon såklart hoppa upp på och försöka dra ner eller något. Har bildbevis på hur lömsk hon ser ut när hon har ett mål i sikte.




Kul i alla fall att man har sällskap när man är hemma och att man har någon som alltid är hemma och väntar. Ska försöka boka in vaccination nästa vecka för kattsnuva och liknande. Då blir det en tur med kattburen igen, haha, men det är bara två tunnelbanestationer till Farsta så det blir bra träning.

Också, en bild på mig idag, som jag ser ut för det mesta när jag är hemma. Förhoppningsvis skall jag senare idag in till stan och träffa en gammal vän. Hoppas verkligen det blir av för det var för längesen vi sågs och mycket har hänt sedan senast.





Ha en skön Torsdag allihopa
/
K

What to do?

Seg är bara förnamnet på hur jag känner mig idag, dagen började dåligt med att jag insåg att jag försovit mig. Skulle träffa min handledare kl 10.30 och vaknande exakt en timma innan vår träff. Inte bra, hann i alla fall få i mig lite frukost och tvätta mig i ansiktet innan jag drog in till stan. Skönt i alla fall att träffa min handledare, nu vet jag vad jag måste sätta igång med men känner samtidigt ingen press att jag måste stressa med något. Jag kommer ta det lungt nu i början men jag har ändå satt upp ett mål innan sommaren som jag ska jobba för att hinna.

Så idag har Stella varit själv hemma för första gången sedan vi fick henne, i hela 2 och ½ timme var jag borta och det gick bra! Hon hade inte haft sönder någonting eller rivit omkull något, känns ju bra inför framtiden =)

Idag händer annars inte mycket, en rätt tråkig dag men skönt ändå för jag orkar inte göra någonting. Vädret ser minst sagt grått ut och kallt är det också, nej, jag ska nog bara hålla mig hemma idag och vänta på att Johan skall komma hem från jobbet.

Later
/
K


På schemat 20/4

Ska strax ta tag i denna Måndag. Ny vecka, nya möjligheter.

Schemat idag ser ut som följande:
* Skriva klart CV, ska lämna ut ett idag.
* Laga mat.
* Sätta igång med att läsa på hur jag ska lägga upp magisteruppsatsen. Ska träffa min handledare imorgon.
* Träna Body Combat 18.30. Anna och hennes kille Mattias ska också med, alltid kul när vänner hänger på =)

Later
/
K


Rivmärkt

Vaknade kl 6.00 imorse, somnade dock om vilket var väldigt skönt. Varför får man så extra skön sömn när man lyckas somna om? Vaknade i alla fall 8.30 och gick upp, Stella var på lekhumör och vild och galen som vanligt så när jag tog upp henne råkade en av hennes tassar riva mig lite på hakan, ser inte så fint ut nu, men så är det när man har med en liten vild unge att göra=)




Ser ni rivmärkena på högra sidan hakan.

Idag har jag varit iväg en sväng till söder, körde ett superbra steppass kl 12.00 med bästa instruktörern, sådant blir man på bra humör av. Efter det gick jag förbi kattbutuiken och köpte en nya leksak till Stella och en sax att klippa klorna med så när jag kom hem gjorde jag det och det gick väldigt bra. Passade på när hon sov så hon märkte inget. Kanske slipper jag och Johan få lika många rivmärken nu =)



Ny leksak. Jag tycker det var snygga färger på den.




Just nu ligger i alla fall Stella och sover och har gjort så ett bra tag, ikväll kommer Filippa hit, då är hon säkert pigg och vill leka. Kommer annars mest ta det lungt idag, ska titta på Gossip girls senare.

Ha en fortsatt bra Söndag
/
Kristin


Motion och Stella

Dagen har varit bra med tanke på att jag fick lite sömn i natt, Stella var vaken och härjade runt i sängen och så ville jag ju gärna se att hon klarade av toaletten själv så inte mycket sömn här. Jobbade idag 8.00-16.00, gick också mycket bra.
Ikväll när jag kom hem har jag hunnit med att leka lite med Stella och varit ute och joggat. Första gången i år, nu bärjas det =) Här är lite bilder från dagen. Nu ska jag laga till någon god mat, det är ju Lördag idag, bästa dagen i veckan eller vad säger ni?

18/4 2009:



Stella leker.







Jag innan jag gick ut och sprang, var dock aningens kallt måste jag säga.



Ha en skön Lördagkväll!
/
Kristin

Hemma med katten

Så, resan med katten i taxi gick bra. Hon skrek lite i början men gav sedan upp och låg tyst i sin bur. Hoppas hon kan komma att gilla sin bur. Nu är vi i alla fall hemma, Stella har sovit, ätit och sprungit runt i hela lägenheten. Hon har dessutom blivit så säker att hon leker  med oss och både Johan och jag har fått lite rivmärken.
Känns i alla fall bra att hon är hemma nu.

Lite bilder från ikväll:










Så, nu ska jag försöka slappa lite i soffan, ska ju upp tidigt och jobba imorgon. Johan får passa Stella hela dagen imorgon och passa är just vad vi måste nu för hon är på allt som rör sig det minsta.

Later
/
K

On my way

Japp, kort inlägg.
Ska hämta hem katten nu, kl 19.00 ska vi vara där så jag måste börja bege mig nu, med kattburen och allt =)
Hoppas resan går bra....
Uppdaterar senare ikväll och förhoppningsvis med nya bilder då också.



Kram
/
K

Pump it!

Kvällen går mot sitt slut, orkar inte göra mer idag.
Ikväll var jag i alla fall iväg till Medborgarplatsen och körde Body Pump, gillar den klassen, man blir alltid på bra humör och idag gick det väldrigt bra för mig. Kände att jag hade styrka och mycket kvar att ge, sådant gillar man.




Om man inte gillar styrketräning så borde man ändå prova på Pump, det är roligare när man har en instruktör att följa och så känns det säkrare att man verkligen gör rätt också.

Har annars inte gjort mycket ikväll, ätit mackor och fil, tittat på Grey´s Anatomy och umgåtts med min kära sambo. Vi är båda väldigt förväntansfulla på att få hämta katten nu. Men ännu har vi en del att fixa här hemma, imorgon måste vi ta itu med rengöring av badrummet ordetnligt och så måste jag försöka hitta någon frisör som jag kan bli klippt av. Är sjukt less på mitt hår just nu, det är ingen frisyr alls och inte går det att göra något roligt med det heller..nej, imorgon måste jag klippa mig!

Godnatt
/
K

Dagens inköp

Efter en liten tur till Farsta Centrum kom jag hem med lite smått och gott:



Alltid bra att ha och det går åt.



Ny t-shirt från H&M som var på rea, kostade bara 79.50. Den ska jag ta imorgon =)

Kom också hem med några till saker som jag inte orkade fota, nämligen, en enkel kattmatskål, en leksaksråtta och en stpr svart  blomkruka. Jag håller just nu på att plantera om mina krukväxter och funderar på hur de kommer att klara sig med Stella i huset...vi lär ju få se hur det går....

Nej, jag har saker att göra..

Later
/
K

Fin fint klösträd

Duktiga som vi var igår, vi var båda ivriga som små barn på julafton, så satt vi igång att montera ihop klösträdet på kvällen.
Fin fint, vart det.
Hoppas hon får mycket nöje med den här klätterställningen.




Johan monterar.




Färdigt klösträd




Så vad händer idag då?  Jag ska nog pyssla med saker här hemma och åka in till stan och köpa de sista katt-sakerna. Behöver mat/vatten skål och lite annat smått och gott. Skulle också gärna vilja klippa mig men jag vet inte om jag orkar leta efter en ledig frisör idag. Vi får se, dagen är lång...ska mest njuta av att vara ledig idag =)

Later friends
/
Kristin


Shopping: katt saker

Idag har jag jobbat 8.00-17.00 på hemtjänsten. Gick bra men det var rätt mycket att göra.
Efter jobbet åkte Johan och jag till den djurshop som jag hittat på söder (medborgarplatsen) och köpte äntligen det mesta till katten. Vi köpte följande: Kattbur, kattlåda och klösträd och kattsand och allt fick vi hemlevererat nu ikväll. Det kallar jag bra service =)

Bilder på våra inköp:



Helt vanlig kattlåda.




Klätterträd.

så nu ser man hur det kommer se ut. Vi måste dock montera ihop det själva, men det sa han i affären var enkelt gjort så det får bli imorgon.







Transportburen.  Gillar denna grej mest av allt. Den är snygg och väldigt enkel på samma gång.
 
Så, dagen har varit lång känns det som, är helt färdig nu faktiskt och stör mig rätt rejält på att våra grannar spelar väldigt hög musik just nu. Fattar inte folk att man vill ta det lungt när man kommer hem efter en arbetsdag och slippa lyssna på andras nöjen. ..skärpning!

Later
/
Kristin
 

En ny fin ipod

Så nu är jag tillbaka i stan, dvs. stockholm.
Har varit väldigt skönt att vara hemma med familjen och Johan en lite sväng. Dock ett minus för alla mygg som finns där i värmland, jag vart biten på armen och den är fortfarande väldigt svullen, har alltid varit lite känslig mot myggbet och liknande. Så det kliar rejält just nu. Även Johan fick omkring 5 myggbet men hans vart aldrig svullna.

Lat som jag är tog jag tyvärr inga bilder när jag var hemma, borde jag verkligen ha gjort men det får bli nästa resa hem. I alla fall har jag en bild på min nya gröna fina ipd shuffle som jag och Johan köpte tillsammans samma dag som vi åkte hem.




Är så glad för den, lite lyx, nu har jag ju två ipod. Annars är det bara bra med mig, jag har dock rätt mycket att hinna med i veckan, bland det viktigaste är ju att hinna fixa allt innan Stella kommer hem på Fredagkväll. Ska bli så spännande att få hämte hem henne, hoppas allt går bra nu.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig, ska upp och jobba imorgon. 8.00-17.00, jippi.

Later
/
K
 

GLAD PÅSK

Så nu befinner jag mig i Örebro, har sovit en natt hemma hos Johans föräldrar. Känns riktigt skönt att bara ta det lungt nu i 3 dagar, idag åker vi till Kga och äter påsklunch hos min familj.
Hoppas i alla fall att alla jag känner får en trevlig Påsk.
Kanske skriver mer här ikväll.

Glad Påsk
/
K

Skärtorsdag

Så var det då äntligen påsk. Har sett fram emot denna påsken lite extra, mest för att jag jobbat mycket den här veckan och för att vi ska åka hem till Värmland nu. Ska bli så skönt men än så länge har jag inte orkat packa något.
Vet inte heller om jag måste packa så värst mycket, tror man blir mest hemma med familjen i huset.
Idag jobbade jag i alla fall 8.00 -17.00, körde sedan Box på Stureplan, gick rätt bra men jag saknar min gamla boxkompis Helena, det är svårt att köra med en massa nya människor hela tiden.

När jag kom hem hade Johan lagat fin mat med lax och pesto och en massa gott. Åt massor av mat och sedan lite choklad till efterrätt. Kollade på filmen Adam och Eva på tv 4 och har annars inte hunnit med mer idag. 
Nu blir det sängen. 
Imorgon blir det träning, packning och sedan tågresa hem.




Glad påsk!
/


Allt flyter på

Tisdag. Har jobbat på stiftelsen idag och ska så göra två dagar till. Egentligen skulle jag bara jobbat på Torsdag men så vart en av de ordinarie personal sjuk idag så då fick jag hennes jobb imorgon. Rätt skönt att tjäna lite pengar men det ska bli ännu skönare att dra hem till Värmland nu under påsken. Jag längtar.

Jobbet gick i alla fall bra idag, jag var utvilad och fylld av energi hela dagen, efter jobbet drag jag till SATS och träffade Anna och hennes sambo Mattias och så körde vi Body Pump. Shit vad träningsvärk man kommer få imorgon, det passet som är just nu är riktigt tufft. Men det är bara bra, beach 2009 snart här....

Efter jobbet åkte jag hem, har käkat thaimat ikväll och så slutar dagen på det bästa sättet, jag pratade nämligen med dem vi ska köpa Stella (katten) av och vi ska nu hämta henne redan på Fredag nästa vecka!!! Aaahh, måste verkligen fixa bur och grejer nu men jag har tre dagar på mig nästa vecka så det lär ju lösa sig.





Sötaste katten kommer snart.....



Dagen har varit lång så nu är jag helt slut så nu blir det sängen.

Godnatt
/
K

090405

Så har man gjort ännu ett pass på stiftelsen igen, hemtjänsten alltså.
Var väldigt lugnt idag och det gillar man ju alltid och idag gick tiden rätt fort ändå. 8 h på en helgdag ger lite pengar och just nu behöver jag verkligen det, vill ju shoppa vårjacka och skor och kläder allmänt.
Efter jobbet åkte jag direkt till Fridhemsplan där jag körde box, har inte kört på en månad eller något så det var riktigt tufft och nu känner jag av det i ryggen. Men det är aldrig smärtfritt att komma tillbaka, men det går alltid. Ikväll har jag annars mest legat i soffan, Johan och jag lagade spagetthi och köttfärssås ikväll och kollade på Wipeout men annars har det inte hänt så mycket mer idag.

Förresten såg Johan och jag Madagaskar 2 igår och jag tycker faktiskt att den var ritktigt bra, vi skrattade flera gånger, pingvinerna är ju totalt psyksjuka =) Gillade också de vänstersympatiserande aporna som krävde mammaledighet.



                                                                                         (Bild från cdon.se)

Nej, nu ska jag sova strax, imorgon blir det låååååång sovmorgon som gäller, kan behövas för den här veckan jobbar jag Tisdag och Torsdag och så ska vi resa iväg på Fredag och det lär inte bli lungt på jobbet  för inför påsken är det alltid extra mycket som måste göras. En bra sak är i alla fall att Marie ska jobba då också så då får man ju chans att umgås lite i veckan också.

Natti natti
/
Kristin

Dags för Beach 2009!

Hej hopp,

nu ska jag skriva lite om träning eftersom det är det jag tycker är bland det roligaste som finns. I år (eftersom jag varit sjuk på sistone) ska jag  träna inför beach 2009. Inte för att jag måste vara i form för att gå på stranden utan mer att jag måste vara i form för att att klara allt jag vill klara av i framtiden. Jag tänker bland annat försöka springa tjejmilen i Augusti, har redan fått med mig min vän Anna på detta, gärna fler? Funderar på om Rebecka , Marie, Filippa eller Lisbeth skulle vilja hänga på. Jag vet att Lisbeth är grym på löpning, själv föredrar jag gymmet och gruppträning men nu ska jag alltså anta utmaningen och komma i form för detta. Ska bli kul, ska börja lugnt och springa 2-5 km på löpband och så snart vädret blir tillräckligt stabilt och varmt ska jag dra mig ut och springa ute =)
Hur låter detta? Ser verkligen fram emot en härlig träningsvår!




  

( Styrketräning med hantlar och andra vikter + löpning = bra resultat.)


För övrigt är livet bara bra, har kört Body Combat idag och imorgon blir det badminton med Anders. Jag känner på mig att jag kommer att få stryk men jag ska allt ge honom en bra match ändå. Mycket rörelseglädje  här och det är viktigast av allt.

Och om bara 2,5 vecka ska Johan och jag hämta Stella.

Take care
/