Inte opererad

Nej, det vart inställt kl 8.00 i morse ringde de och sa att läkaren hade blivit sjuk. Så nu fick jag en ny tid nästa vecka.
Idag har också lillebror kommit, kom kl 12.00 till centralen.
Har sedan mest bara varit hemma och varit ute med Stella en sväng. Hon har för övrigt bränt sig på spisen idag, har fått en liten blåsa på en trampdyna. Hoppas hon lärde sig något, jag vet inte hur många gånger jag och Johan lyft ner henne därifrån och försökt få henne att inte hoppa upp på spisen....

Känner mig just nu lite tung i huvudet och lite hänging. Ska bara vila idag. Just nu är Johan och Erik iväg till Farsta, de ska köpa något nytt dataspel, tur att de är så lättroade.  

Later
/
K

Operation, hjälp?!

Ja, inte något jag längtar till men imorgon ska jag troligen operera bort min visdomstand som har stört mig hela våren.
Känns ju självklart skönt att den ska bort men jag är samtidigt nervös för hela grejen. Gillar inte sjukhus och jag gillar inte att jag inte vet hur någonting kommer att gå till. Ah, ja jag vet att jag är en kontroll-människa.
Nej, imorgon kl 13.00 ska den ut om det gå vägen.
Imorgon kl 12.00 kommer lillebror till sthlm, ska bli kul att ha honom här några dagar.
Ett biobesök lär det bli och äta ute någon kväll, vad mer är ännu oklart.

Njuter annars av mina lediga dagar.
Idag har jag cyklat till och hem från stan, träffade Marie där och käkade supergod kycklingsallad.
Pratade en massa skit. Hon ska iväg nu i 4 dagar på minisemester.

En väldigt bra sak är att jag nu bara har 6 dagar kvar at jobba på hela sommaren!!!
Längtar så till jag och Johan och Stella drar hem till Värmland. Kommer verkligen bli slappa dagar.

Later
/
K

Morgonbekymmer

Hade ju tänkt sova ut ordentligt idag eftersom jag ska jobba två dagar från och med imorgon.
Men så vart det alltså inte, strax innan kl 7.00 imorse så vaknade jag av att jag hörde en geting surra i vårat sovrum.
Strax därefter hoppade Stella upp i fönstret och försökte bita tag i den och fick förmodligen ett stick av den på läppen.
Dumma söta katt.
Hon vart såklart rädd och sprang iväg medans Johan dödade gettingen.
När vi sedan hittade henne hade hon helt klart svullnat upp på ena sidan mun. Stackarn, tyckte så synd om henne och så vart man såklart lite rädd att det skulle bli värre.
Så det vara bara att sitta upp och kolla hur det utvecklade sig, men det var ingen större fara.
Så kl 9.30 somnade jag om och vaknande nu.
Snart ska vi in till stan och äta med Johans föräldrar och ikväll blir det kanske Harry Potter-filmen på bio. Kanske.
Vädret är annars rätt trisst idag men nu känner jag mig i alla fall utvilad.

Dags att ta tag i den här Torsdagen.

Later
/
K

Ledig dag

Bara för att jag inte varit ledig så mycket nu på ett tag och just nu råkar vara det i 2 dagar så känns det som om allt blir så stressigt för att man vill hinna med så mycket på den tiden man har.
Detta är något jag verkligen måste jobba med, det är onödigt att så ofta känna sig jagad av klockan och stressad för att man vill hinna så mycket.

Nåväl, idag startade dagen med en sovmorgon till 9.00
Efter att jag ätit frukost så kände jag mig manad att ta tag i saker. Min cykel behöver t.ex. lagas då flera reflexer gått sönder. Dessutom skulle Johans föräldrar komma förbi idag vi 13.30 och då ville jag ju gärna vara hemma.
Åkte därför vid 11.00 tiden iväg till Sandsborg och lämnade in cykeln. Skulle få hämta den på kvällen vid 17.00 tiden.
Sedan åkte jag en sväng till Farsta centrum och hittade såklart en massa reafynd.
Ett linne och en t-shirt från MQ. Sedan en superfin klänningströja från H&M som var helt i ull som bara kostade 198 kr. Blir skön att ha i höst när man sitter på universitetet...
Kom hem kl 14.00, precis när Johans föräldrar kom. Vi käkade lunch tillsammans och sen åkte de till sitt hotell. Vi ska träffa dem igen imorgon och äta ute på restaurang inne i stan.

Sen vart det lite vila i soffan och runt 16.30 åkte jag till Sandsborg och hämtade cykeln. Cyklade sedan in till Medborgarplatsen och körde Body Pump. Det var riktigt skönt, inte så mycket folk där heller nu när det är sommar.
Kl: 19.30 trampade jag hem.
Johan och jag har sedan ätit god kvällsmat och lekt med Stella.
Hon har upptäckt ett nytt roligt ställe att ligga på.



Ser lite farligt ut och bara idag har hon ramlat ner därifrån 3 gånger. Men hon verkar landa som katter ska, på fötterna.



Här ligger hon för övrigt och luktar på mina träningsbyxor, undrar om de luktar gott?


 




Bild på mig, det var ett tag sen. Ska försöka fota mera, här ser man också lite av det nya linnet som jag shoppade idag på rea från MQ. Slappt och ledigt, me like.

Nu blir det sängen. Supertrött...
/
Kristin

Aerobics = not my thing

Nej, idag gick jag på ett pass som jag brukade gå på för sådär 3-4 år sen. Det gick bra på så sätt att det inte var så svårt att hänga med i koregrafin men det jag störde mig på var just att jag inte tyckte det var särskilt kul. Är inte alls någon gympa eller aerobics människa som jag nog mer var för 5-6 år sen.  
Nej, det blir inget mer pass av den sorten för mig på ett tag. Instruktören kände dock igen mig och det var kul att se att han var sig lik och att passet fortfarande höll hög standard.


Något som däremot väldigt kul var igårkväll när jag tog en liten springtur här i närområdet. Jag har verkligen saknat att springa, hade ju mitt löparknä förra året och det gjorde ju att jag inte kunde springa alls på ett tag. Nu kanske jag ska ta och ta upp det igen. Det vore himla fint att få upp konditionen så att man kunde klara en mil på en hysat bra tid och samtidigt känna att man har krafter kvar. Kommer ihåg när vi nyss flyttat hit då sprang jag rätt mycket och rätt långa sträckor. Skulle inte klara det idag men som sagt, det är bara att träna så går det så småningom.

Nej, nu ska jag snart sova.
Imorgon är det jobb 8.00-17.00. Sen är jag ledig i hela 2 dagar i rad. 
Ska bara slappa då och förhoppningsvis träffa Johans föräldrar någon dag och planera för nästa vecka. 
Nästa vecka är jag ledig i hela 5 dagar i rad. Senast ikväll var det eventuellt tal om att min bror skulle komma upp hit några dagar då. Vi får se...
 
Snart har jag semester på riktigt =)

Later
/
Kristin
 

Träningsvärk i baksida lår

Har jag minst sagt nu efter att ha cyklat in till centralen och hem igen.
Gick dock väldigt bra, hade nya cykelhjälmen och rätt så fort gick det också. Toppenväder att cykla i var det också, varmt och skönt.

Kul att träffa Linus också, höra vad han gör på dagarna och så blev vi bjudna på fest i Uppsala nästa vecka. Kanske vore något. När jag kom hem gick jag ut med Stella en stund och sedan har jag hunnit med att ta en dusch och legat i soffan och kollat på TV.

2 bilder från ikväll: ser jag trött ut på bilderna? Jag kan lova att jag kommer att sova skönt i natt i alla fall. Och imorgon gör Johan sista dagen på sitt jobb sen har han semester i 5 veckor (!). Ska bli så skönt att ha honom här hemma så mycket ett tag. Han och Stella får mysa medan jag jobbar på några veckor till.









Godnatt
/
K

Rörelseglädje

Rörelseglädje är ett ord som många av instruktörerna där jag tränar brukar nämna. Man ska hitta glädjen i sina rörelser och att vara aktiv. Detta håller jag helt med om, det gör träningen till så mycket mer än bara träning. Nu senast har jag hittat ny rörelseglädje i att cykla.

Förut när jag bodde hemma brukade jag cykla in till stan flera gånger i veckan, det var då ca 9 km in till stan och rätt lagom. Så nu i förrgår bestämde jag mig för att försöka ta mig in till stan härifrån med cykel. Har varit innen en gång för flera år sen tillsammans med Johan men nu åkte jag alltså själv. Gick väldigt bra, kom in till Medborgarplatsen på ca 30 min. Cyklade då rätt lugnt och så är det mycket utför påvägen in. Så idag har jag gjort något vuxet och smart, jag har köpt en cykelhjäm. Nu blir mamma glad och det är bra för hon har lovat att betala den. Så nästa gång jag ska ut och cykla så åker hjälmen på. Kanske blir det ikväll?

Ska ev. in till stan och träffa Johan och Linus för en fika vid centralen. Kul, har inte sett Linus på ett tag. Annars har jag en lugn dag, är ledig och har lagat mat och varit till Farsta och lämnat tillbaka filmer och köpt hjälm. Imorgon är et jobb och sedan en ledig dag på Lördag.

Stella ligger just nu och sover i soffan, alltid när jag tycker att det skulle passa bra att gå ut med henne så sover hon. Typiskt.

Nej, nu ska jag planera eftermiddagen.

Later
/
K

Ett hem på landet

Idag är vädret dåligt och jag känner mig lite hängig. Eller snarare rastlös. Samtidigt som jag inte känner för att göra någonting. Har vikt ihop en del kläder och ska nu stryka lite också, har tvättat en tvätt mest eftersom jag ville ha en tröja ren som jag ska ha ikväll på träningen. Men mest längtar jag hem till Värmland en dag som denna. Får tänka att snart har jag jobbat klart och då drar vi dit igen =)



Home, sweet home


Kortet är taget förra sommaren när jag var där.
Är så himla fint där mina föräldrar bor, funderar mer och mer på om jag skulle kunna tänka mig att bo som dem senare, om  några år kanske...Det allt lyxigt att ha så nära till naturen och till vattnet...
Ja, vi får väl se. Just nu trivs jag i alla fall bra här i Stockholm.

Har annars inte gjort mycket idag, har börjat läsa i Breaking dawn, som är den sista boken i Twilight serien. Den är bra men hithills tycker jag New Moon varit bäst. 

Sist men inte minst en ny bild på en sovande Stella. Love you kido.

  

Nu ska jag ner och hämta upp tvätten. Later
/
K

Brüno med mera..

Helgen har gått fort förbi, jobbade kväll i Fredags, det var rätt hektiskt så jag var helt slut efter det passet. Var dock ledig på Lördagen så jag fick sovmorgon och tränade Body Combat kl 12.00 vid medis.
På kvällen hade jag och Marie bestämt oss för att gå på bio. Det vart nya filmen Brüno med Sacha Baron Cohen.



Filmen var såklart helt galen och rätt rolig =) Jag vet dock inte om jag tyckte den var bättre än Borat. Men man skrattade mycket men ibland gick det lite över styr, mycket naket och rätt osmakligt ibland. Förhoppningsvis blir det bio nästa vecka med, denna gången Harry Potter och halvblodsprinsen. Åh, hoppas den är bra. Boken är ju väldigt bra.  

Idag (söndag) har jag jobbat, 8.00-17.00, rätt lugn dag idag som gick relativt fort. Åkte sedan hem direkt och myste med Stella och Johan en stund för att senare på kvällen ge mig iväg på ett kort träningspass.
Imorgon är jag ledig igen, skönt, ska förhoppningsvis träna Body Combat med Anna då. Har ringt och tjatat på henne ikväll, hon måste komma igång igen! Annars ska jag bara försöka vara hemma imorgon och ta det lungt, städa lite och leka med Stella.

Har förresten fixat så att jag imorgon kommer att kunna lägga upp egna bilder här i bloggen igen. Ska försöka fota mer av min vardag här och lägga upp. Nu blir det sängen.

Natti natti
/
Kristin

New things

Onsdag. Idag har jag varit ledig. Började dagen med att åka in till stan, igår hängde jag där typ halva dagen med Filippa och tittade på en massa kläder men köpte inget. Idag var det min tur att spendera. Köpte två Nike linnen (svart och blått) från min nya favoritbutik Cali. Slog också till på en långärmad från Nike som Filippa nog skulle säga är en pajas tröja för mönstret och färgerna är rätt skrikiga och straka. Me like. SÅ nu är jag rätt fattig igen men rätt nöjd, känner direkt att jag får lite mer motivation att träna vidare. Ikväll vart det Body Pump på medis men mina nya kläder.

Hade dessutom bjudit hit Marie idag på lunch, lagade köttfärsbiffar och pasta och kantarellsås till. Mums, hon sa att det var gott i alla fall =) Så nu är jag helt färdig, tog en sen dusch och ska nu snart lägga mig, imorgon är det jobb hela dagen. Är i alla fall ledig Lördag den här helgen, ser jag fram emot. Har dock inga planer, någon som vill umgås? 

Later
/
K
   

Uppdate

Har inte varit aktiv här på ett tag ser jag.
Allt är i alla fall bra med mig för de som undrar.
Sommarjobbet är i allra högsta grad igång, tycker ändå det går rätt bra när vi är många vikarier som jobbar och som är trevliga att prata med. Värst är det att man måste gå upp så tidigt på morgonen. Har inte kommit in i det än, kommer väl komma in i det lagom till att sommaren är över,haha.
Just nu är vädret rätt mulet och kallt men jag tycker det är skönt med omväxling för det var inte speciellt kul att jobba när det var som varmast ute. Nej, helt klart för varmt för att jobba då.
Stella mår också bra, hon bara växer och växer. Både Johan och jag vill vara hemma så mycket som möjligt med henne för att hon är så go.
Har ett litet break nu i vec 31, så funderar vi på att åka hem till Kga en sväng igen. Annars jobbar jag till den 9 Augusti och då ska jag vara ledig hela månaden ut sen. SKönt, behöver verkligen vila lite från både jobb och skola känner jag.

Nej, nu ska jag ner på stan och se om jag hittar något på rean. Behöver ocskå fixa min kamera...om jag ska få några kort från sommaren 2009.


Later
/
K