Movienight

Söndag, gick upp först vid 9.30 idag, så himla skönt att sova djupt och vakna upp efter sådär 9 timmar sömn.
Hade väldigt lugn och skön Lördag här med min vän Angelina som sov över.
Vi hade en riktigt lat och välbehövd filmkväll.

Vi tog oss också ner till Konsum och handlade så vi kunde laga till underbar lax som kvällsmat.
Tittade sedan på två filmer, den första var Mean Girls med Lindsay Lohan.


Den andra filmen var Fantomen på Opera och var också mycket bra, musiken är helt underbar i den filmen.
Kul med två filmer jag aldrig sett förut, hade dock sett bitar ur Mean Girls men den är ganska så kul tycker jag. Typisk high school film men det kan man behöva ibland.

Ikväll kommer i alla fall Johan hem, han hade tydligen blivit stucken av en getting på sin resa, stackarn. Han råkar allitd ut för något..

Pratade också nyss med min mamma, mina föräldrar är nu på Kreta en vecka och det är tydligen hur varmt som helst där nu, jag blir rejält sugen på att också resa iväg för här känns det som det är höst nu.

Later
/
K

bilder?

Varför fungerar det inte att ladda upp bilder på bloggen nu?
Eller är det bara jag som har så.
Störande i alla fall, för jag hade ju för en gångs skull bilder som jag tänkte lägga upp här.

Suck...

Fredag

Glad och spallig idag.
Det är äntligen Fredag, så himla skönt. Kommer inte göra något plugg idag, ska bara vara ledig och kanske träna ikväll.

Har suttit och läst en massa i natt och nu på förmiddagen. Så nu har jag läst ut Harry Potter och Halvblodsprinsen. Fick tårar i ögonen på flera ställe i boken, den kommer bli så bra på film. Verkligen mycket händer och den är klart den hithills mörkaste av böckerna. Så nu har jag bara sista boken kvar och den ska jag nog faktiskt köpa för de hade ett superbra pris på den nu på Akademibokhandel nu, typ 60 kr så det kan det vara värt.

Har förresten pratat med min vän Angelina idag och hon kommer hit och hälsar på mig imorgon. Ska bli så kul, det var längesen sist och det blir bara hon och jag eftersom Johan är bortrest så det kommer bli en riktig tjejhelg. Hon sover alltså över här tills på Söndag.

Nu ska jag laga lite lunch, är vrålhungrig känner jag.

Later
/
K

Inspiration & träning

Hej,

sent nu ser jag. Johan har packat hela kvällen och jag har hjälpt till minimalt. Han ska alltså åka till Helsingborg över helgen med sitt nya jobb. Jag blir hemma och pluggar. Har kommit igång rätt bra i alla fall den här terminen med plugget. Är så himla kul att ha kurser på universitetet igen men jag vet att jag snart måste ta tag i magisteruppsatsen. Blir nog i helgen.

Har i alla fall haft en rätt hyfsad dag med plugg på universitetet med Marie och senare på eftermiddag träffade jag Anna en anna kompis om jag pluggar mycket med från Lärarhögskolan. Jag har i alla fall lyckats inspirera henne att börja träna nu i höst så på Onsdag nästa vecka ska hon och jag på Bpdy Pump, på SATS såklart.
Kul när man lyckas få andra att träna, det som jag själv inte skulle klara mig utan, det verkar också som hon faktiskt kan tänka sig att satsa på ett medlemskap där. Jag hoppas för då ska vi börja styrketräna tillsammans, vore verkligen kul.

Nej, nu ska jag läsa lite i Harry Potter, har inte mycket kvar nu och den är så bra. Bara längtar tills filmen kommer, det kommer nog bli bra för det händer så himla mycket i den här boken.

Godnatt
/
K

Idrottspsykologi =)

Har varit en lång Tosdag men en bra sådan.

Startade dagen med sovmorgon, gick upp vid 9.00 tiden. Johan var redan uppe och klar, vi hade bestämt att vi skulle åka tidigt till Farsta idag så att Johan fick shoppa en del av allt det han behöver.
Det gick faktiskt också relativt snabbt, bara 2,5 timme ellere nåt. Han hittade i alla fall följande:

Ett par shorts på rea från Gant
En t-sthirt också på rea från Gant.
4 slipsar från Brothers, varav två var på rea och var superbilliga.
3 långärmade skjortor som han alltså behöver nu när han ska ska börja jobba.
1 kortärmad skjorta från Brothers på rea, han reser ju till Mallorca om ca en vecka.
Sist men inte minst, en hel kostym från Brothers. Vädligt snygg vart han i dne måste jag säga.

Min kära älskling har med andra ord shoppat loss ordentligt idag för en en gångs skull. Han är vädligt dålig på att shoppa kläder annars men idag så.., själv köpte jag bara ett par ringar i guldfärg med en massa stenar på från H&M, 39 kr.

Direkt efter shoppingen vart det en långpromenad för mig, så skönt att komma ut ibland och bara gå.

Ikväll har jag sedan varit på min första lektion i Idrottspsykologi på Sthlms universitet och kursen verkar riktigt bra!
Är så glad för att kursen verkar bra men mest för att läraren var toppen, bra lärare är bland det viktigaste. Han hade i alla fall en massa humor och jag tror det kommer bli en hel del roliga och minnesvärda lektioner i höst sen är det en annan sak att jag kommer behöva plugga som bara den för att hinna med allt men jag provar och ser.

Så imorgon så lär jag sätta fart med pluggandet, nu ska jag sova. Men först läsa lite till i Harry Potter boken, det är så spännande nu..

Godnatt
/
K

Bilder från kräftskivan

Har idag orkar lagt över de få bilder jag tog på Kräftskivan vi hade i Lördags.



Robert och Thach, T är vän till Johan och mig från högstadiet och R är väl mest Johans vän sedan han var med i studentföreningen AIESEC för något år sen.




Hansi, från början också en vän till Johan genom AIESEC och som förut bodde endast en tunnelbanestation ifrån oss.
Han är alltid välkommen hos oss är alltid lika rolig.



Johan & Marie, ha ha, Johan ser minst sagt lite konstig ut på den här bilden men de har roligt i alla fall. M är min bästa vän som jag ser det, vi ses rätt ofta och hörs en del på telefon, har pluggat en hel del tillsammans och jobbat varje sommar tillsammans fram till och med nu.






Kräftor och en massa mat m.m, alla kort är dock tagna efter att vi ätit och flyttat oss till soffan. Därför är det mest rester ni ser på samtliga kort. Johans pajer var i alla fall väldigt uppskattade.

Hade en väldigt trevlig Lördagkväll med dessa personer i alla fall.



Tröttast

Nu går jag strax och lägger mig.

Söndagen har varit seg och jag har varit trött hela dagen men nu äntligen får man krypa ner i sängen.

Tänker på att idag skulle min mormor ha fyllt 80 år, hon gick bort i början av det här året. Känns lite ledsamt idag, tänker på att jag alltid brukar ringa henne och gratulera på hennes dag men inte mer....idag tänker jag i alla fall speciellt på henne och vilken underbar mormor hon faktiskt var.

Har också idag börjar läsa Harry Potter och Halvblodsprinsen, har hunnit med 6 kapitel men det är väl först nu det börjar hända saker. Tycker ibland Harry Potter böckerna kan vara lite sega i början...hoppas i alla fall att den är bra. Det är allitd roligare att ha läst böckerna innan filmerna kommer och hithills så är böckerna klart mycket bättre än filmerna.

Nu säger jag Godnatt
/
Kristin

Kräftskiva m.m

En väldigt trött Kristin som skriver här idag. Hade en lyckad kräftskiva här hos mig och Johan igår för några få vänner och somnade därför rätt sent i natt så nu är man helt slut.

Måste dock ställa mig och diska lite från igår känner jag, Johan gjorde ett tappert försök förut men skar sig då på en kniv som har inte sett låg i diskhorn så nu diskar han inte mer på ett tag. Tror faktiskt han sover just nu stackarn.

Vi var i alla fall bara 6 personer igår här som åt kräftor och supergod paj som älsklingen gjort. Alltid när vi bjuder hit folk så delar vi upp sysslorna efter följande: Jag städar och ansvara för dukning m.m. Johan är den som planerar vad vi ska bjuda på och inhandlar det och lagar det. Perfekt uppdelning tycker jag för jag blir bara så stressad när jag ska stå för maten och jag tycker inte ens det är kul att laga mat. Nej, då städar jag hellre och jag tycker vardagsummet där vi satt igår vart väldigt bra och mysigt med alla fina doftljus jag handlat hem. Älskar ljus just nu, det bästa med hösten, det är hög mysfaktor på det helt klart.

Nu till veckan börjar i alla fall skolan, jag har dock en relativ seg start för jag har bara en lektion den här veckan och det är en kvällslektion så jag startar igång långsamt. Har förresten redan börjat läsa en del av kurserna så det ska nog gå bra, nu är dte mest att jag kommer igång med magisteruppsatsen som är det viktiga. Ska verkligen försöka nu till veckan.

Nej, nu blir det disk...

Ha en underbar Söndag
/
K


Mot universitetet

Hej,

Torsdag och det ser riktigt grått ut ute. Hösten är verkligen här nu.
Jag ska strax dra iväg till universitetet och sitta där några timmar och försöka läsa lite. Gick ju så bra igår så jag provar idag igen.

Vilar med träningen idag igen, känner mig lite seg i kroppen så det är bäst att vila. Johan är i alla fall bättre idag så han gick till jobbet.

Nej, nu ska jag dra.

Later
/
K

Pluggat

Hej,

dagen har varit bra. Åkte iväg till universitetet och träffade Anders. Vi åt luch ihop ute i gräset och pratade om skola och sommaren. Vi satt sedan båda i biblioteket och pluggade och fikade ihop. Jag fick låna hela 3 böcker av honom så jag är superglad. Har redan börjat läsa en och den är riktigt bra. Kände också att jag saknat pluggandet, i höst blir det mycket läsning och plugg på universitetet kan jag tro. Men jag är motiverad så det kommer nog gå bra.

Nu är jag i alla fall hemma, Johan håller på och steker kantareller till mig och honom. Mums, köpte också hem chips till kvällen så ikväll blir en slö och slappkväll. Ingen träning idag, har kört 4 dagar i rad nu och kroppen börjar bli trött. Så en vilodag idag, hoppas dock inte bli sjuk som Johan är just nu så imorgon blir det förmodligen egen styrketräning.

Hade också för första gången idag min fina nya väska ute. Fick faktisk en komplimnag för den av en norsk man och hans fru på tunnelbanan hem. De tyckte den var riktigt snygg och ville veta vart jag köpt den. -Jo, i Värmland, det finns en liten stad där som heter Karlskoga och i den stan finns det bara en väskaffär,affären heter för övrigt Väskan och där köpte jag den. Undrar om de åker dit nu? haha.

Nu väntar god smörgås med älsklingssvampen på.

Later
/
K

Mot universitetet

Hej hej,

allt bra med mig, mindre bra med Johan idag. Han stannar hemma, hade ont i ett öra inatt men imorse fanns det självklart ingen tid att träffa någon läkare på dropin mottagningen här. Suck, fattar inte varför de inte skaffar fler läkare, det är ju alltid mycket folk som behöver hjälp och då vill man ju så klart få träffa en läkare så fort som möjligt.

Jag ska i alla fall dra mig iväg till universitetet idag, ska träffa en kamrat från LHS, Anders, där. Ska få låna böcker av honom som han hade i våras när han läste den kursen som jag ska läsa nu i höst. Sånt är bra, då sparar man in lite pengar i alla fall. Kan behövas, är så himla shoppingsugen men nu har jag verkligen inte några pengar alls. Och bara för det känns det som så har H&M fått in så himla snygga höstkläder, kan inte gå in där längre fär då hittar jag bara mer jag vill ha. Får väl se vad som finns kvar när man får lön. Jag får ju i alla fall vara glad åt att hag har en snygg höstjacka därifrån ändå.

Later
/
K

Göra vadå?

Hej,

Tisdag, ingen sovmorgon idag uatn istället upp och tvätta vid 7.30. Gick ändå rätt bra, både Johan lade oss tidigt igår. Johan jobbar ju sin sista vecka på sommarjobbet så han börjar kl 8.00 varje dag. Jag fick i alla fall ta tvätten, vi har börjat tvätta två gånger i veckan och det är faktiskt väldigt skönt, man hinner allt då och dessutom behöver inte mina smutsiga träningskläder ligga så länge innan de blir tvättade. Skulle verkligen vara en dröm att ha en egen tvättmaskin. Mamma brukar säga att det är den absolut bästa uppfinningen som finns och jag håller nog med. Tänk att tvätta allt för hand....jag vet knappt om jag kan det. Det skulel ta tid i alla fall.

Har annars mest funderat över hur min vecka kommer att bli, vad jag ska göra nu på mina sista lediga dagar. Tyvärr är en hel del kompisar bortresta just nu och dessutom skulle jag behöva skiva CV och plugga men jag tror jag skjuter lite på det. Ska ändå försöka börja med CV:et ikväll, ska annars snart börja med dagens lunch och hämta upp den sista tvätten samt titta när Stefan Holm hoppar vid 13.00 tiden. Jag håller verkligen tummarna, OS i år har verkligen inte gått bra för Sverige. Jag hade tårar i ögonen igår när Sanna Kallur åkte ut helt otippat. Så himla synd om henne, hon som kämpat så för att kunna vara med i OS. Livet är minst sagt grymt ibland.

Nej, nu ska jag laga mat. Dagens mat blir: Fiskpinnar med citronsmak från Findus, kokt färskpotatis i dill och till det gräddfil med dill i. Mycket dill här, det är ju bara så gott.

Later
/
K

En vecka kvar...

Hej hopp,

idag börjar min sista lediga vecka innan höstens alla aktiviteter drar igång. Börjar bli lite nervös nu, ska ju börja på en massa nya kurser och förhoppningsvis träffa en massa nya trevliga människor. Ska bli så kul, älskar verkligen att vara student och plugga. Den enda negativa är väl att man nästan aldrig har gott om pengar och i sommar har jag verkligen inte haft det tjockt sedan jag inte jobbat så mycket.

Idag är det i alla fall Måndag och idag började vår tunnelbana gå igen. Så skönt. Annars är det mesta som vanligt, Johan är dock hemma idag, är förkyld så han vilar från jobbet idag. Vi håller precis på och lagar lunch, spagetthi och köttfärssås. Det var ett tag sen jag åt det men det är alltid gott och så går det fort att få klart.

Ska annars börja fila på ett CV idag, måste söka extrajobb inför hösten nu i veckan. Åh, jag hatar verkligen att skriva CV, vet aldrig vad det är folk vill ha. Jag fattar inte varför folk inte kan chansa lite mer och anställa folk som verkar bra även om man inte har erfarenheten. Jag menar hur mycket intelligens krävs det för att lära sig en kassa? Jag tror säkert att jag kan lära mig det ganska så fort. Man måste ju få en chans nån gång eller?

Nåja, ikväll blir det träning Body Combat. Älskar Måndagsträningen för då vet man att en ny träningsvecka startar. Bästa klassen på veckan lätt.

Nu mat dags.


Hoppas alla får en bra start på nya veckan
/
K

Träning, mat och vänner

Hej hej,

ser att jag inte uppdaterat så bra här nu under helgen. Har helt enkelt haft fullt upp. Igår vaknade jag sent, tränade och började jobbet kl 16.00. Gick väl okej men det kändes som om klockan gick väldigt fort på slutet. Får ju i alla fall bra OB på helgerna så det är man ju glad för.

Var dock helt slut efter jobbet och imorse sov jag till 9.30. Kollade sedan en hel del på OS med Johan och åt köttbullar & snabbmakaroner till lunch. Bestämde mig i alla fall för att träna på eftermiddagen, så idag vart det Body Pump. Lastade på mycket vikt idag men det verkar som det gick bra för knäna. Känner inget nu i alla fall.

Vid 19.00 kom min vän Marie förbi här, vi hade en riktig tjejkväll där vi pratade om allt som hade hänt sedan sist och om framtiden och skolan m.m. Kollade sedan på filmen: Den innersta kretsen med bland annat Matt Damon och Angelina Jolie. Har för övrigt ätit hur mycket som helst idag känns det som, sent ikväll satte jag igång och käkade pyttipanna och daimglass. Antar att det är att jag kommit igång så mycket med min träning igen som gör att jag måste äta mer. Skulle aldrig lägga mig om jag var hungrig och allt det där snacket om att man inte ska äta efter kl 18.00 tror jag inte alls på. Är jag hungrig så litar jag på att min kropp fungerar som den ska och därför kräver att jag äter något. Nu är jag i varje fall mätt =)

Nu blir det sängen..har sovmorgon imorgon också...så underbart.

Godnatt
/
Kristin

Filmkväll ikväll

Hej hej,

helt slut idag, vet inte vad det är med mig. Antar att det är för att jag faktiskt varit väldigt produktiv denna vecka och tränat mycket och sprungit på stan och hunnit med en massa saker som jag idag är helt död. Har dessutom grym träningsvärk i min axel sedan gårdagens box. Idag har jag därför knappt gjort någonting, vara latat mig och ätit en massa godsaker.

Väntar just nu på att min vän Filippa ska komma hit så vi kan kolla på film ihop och såklart prata om allt som hänt sedan sist. Filippa har förresten redan börjat skolan, jag har en sista vecka lov sedan börjar allvaret. Men jag ser faktiskt fram emot att få börja plugga igen.

Later
/
K

Jag tävlar..

Jag har för typ andra gången i mitt liv gått med i en tävling som bloggaren Alexandra har just nu. http://whattowear.blogg.se/

Det man kan vinna är en supersöt berlock i form av en skattkista. Skulle vara så himla kul om jag vann, jag har nyss bestämt mig för att jag har köpstop fram till lönen kommer så någora nya smycken lär det inte bli på en lång tid framöver. Håller tummarna nu för att jag hoppas vinna.

Tävlingen håller bara på fram till midnatt idag så det är bara lite, lite tid kvar för den som också blir sugen på detta smycke.

Nu har i alla fall Johan kommit hem så nu ska nog jag lägga mig. Är helt slut, imorgon är det dock sovmorgon och helt lugn hemmadag.

Natti natti
/
Kristin

Underbara dagar

Hej,

dagen har varit en toppen dag för mig, känns som om det är många sådana dagar just nu. Det är för att man är ledig och har all tid i världen att ägna åt det man vill. För mig blir det då främst träning. Imorgon ska jag inte träna men annars har jag kört på bra hela veckan och knät har hängt med bra.

Och när man tränat behöver man kläder. Fyndade idag en rent ut sagt skitsnygg träningslångärmad med dragkedja och huva från casall, där det är 70 % rea. Kostade strax under 300 kr för den fina och den har kostat 1000 kr! Så mycket skulle jag aldrig lägga på en tröja. Jag kommer dock använda den mer som en vardagströja nu innan det blir för kallt men i vinter blir det att ha den på sig när man sitter och väntar på att träningspasset ska börja.

Har annars sköt tvätten på förmiddagen och varit iväg en snabb tur till Lärarhögskolan och fick tag på ytterligare en bok som jag ska ha om jag nu ska läsa idrottspsykologikursen i höst. Har inte riktigt bestämt mig, beror på hur mycket stress det blir med allt annat, jag gillar inte att känna för mycket press när det gäller skolan så vi får se. Kursen verkar hur som helst väldigt intressant så det vore ju kul om man läser den, säkert bra att ha om man vill bli något inom träningsvärlden.

Ikväll är jag i alla fall själv, Johan åkte till Uppsala men han åker väl snart därifrån igen. Jag orkade inte följa med för jag tycker det blir lite onödigt när man inte kan stanna där längre men jag förstår Johan, han ska jobba 8.00 imorgon så det måste bli tidig hemgång. Istället körde jag box ikväll, gick superbra och jag var totalt slut efteråt. Underbar känsla.



Ha de
/
K

Vackra ting

Hej hej,

halva dagen har snart gått, har i alla fall lyckats göra den goda maträtten som jag fått på recept av mamma. Den vart supergott. Mycket pasta, kassler och champinjoner och ost i. Mums. Är nu mätt och belåten.

Har mest annars hållt på och städat och fixat med saker och ting. Kan inte sluta upp med att titta på mina vackra orchidéer som står i blom.




























De två sista korten är på min senaste blomma. Fick jag av mamma när jag var hemma i Karlskoga. Fick därför släppa på den hem på bussen och allt men det gjorde jag så gärna =) Söta Johan betalade sedan så att jag kunde köpa en fin kruka att ha den i.

Tycker man blir så glad av att titta på vackra ting och även om det är en hel del jobb med dem så är jag så glad att jag en gång vågade prova på att ha en. Det är typ den enda blomma jag kan klara så därför har det blivit en hel del sådana.

Nej, nu ska jag göra något nyttigt innan träningen, ikväll blir det Body Pump. Bra för jag måste börja träna ben mera nu, knät är ju nästan helt bra så nu är det bara att träna på.

Later
/
K

Nya höstjackan

Hej och Godmorgon,

vaknade tidigt idag för att vara jag, var helt enkelt för hungrig. Åt nog inte tillräckligt igårkväll så imorse vid 7.00 behövde jag mat. Nu har jag i alla fall ätit både gröt och mackor så nu är jag mätt.

Var nyss inne på HM hemsida och hittade en bild på min jacka som jag köpte igår.



Vad tycks? Jag gillar den här färgen väldigt mycket, nu längtar jag faktiskt ännu mer till hösten.
Idag händer annars inte mycket, ska städa och dammsuga för det behövs samt laga mat. Har ett nytt recept som jag fick av mamma när jag var hemma och som var så gott att jag nu ska försöka mig på det själv. Det var ett väldigt enkelt recept också så jag hoppas det blir bra.

Later
/
K

Shopping och step

Hej hej,

Tisdagen har varit väldigt bra för min del. Började med att jag äntligen sov ut idag. Vaknade 9.30 och var då helt utvilad. Gjorde sedan mig iordning och strax innan 12 åkte jag in till city. Träffade där min pojkvänn och vår vän Linus som var på resande fot på väg till Uppsala men som alltså tog en snabb fika med oss på centralstationen. Evetuellt ska jag och Johan till Uppsala på Torsdag och festa, hoppas det blir så för jag är verkligen upplagd för lite party.

Efter fikat åkte Johan till sitt jobb och jag gjorde stan. Så himla underbart att bara vara ledig och ha tid att gå på stan och bara kika på allt. Dessvärre vittade jag massor av saker jag ville ha. Har dock ont om pengar men jag slog i alla fall till och köpte en höst jacka från H&M, 595 kr. Bäst att slå till när man väl hittar en man gillar, för nästa vecka kanske de är slut, så brukar det i alla fall vara här i stockholm. Köpte också ett nytt träningslinne till mig från Nike. Var egentligen inget jag behövde men ibland måste man bara få köpa något man verkligen vill ha. Och det är så himla snyggt på. Invigde det sedan ikväll när jag var på ett spontant Step pass. Var faktiskt jättebra instruktör så jag kanske kommer åka till Globen fler gånger.
Det är så längesen jag stepade men det rä verkligen kul när man vär är igång.



Färgen grön verkar vara het nu i höst i alla fall om man ska gå efter Nike. Snyggt är det i alla fall. Kortet är taget precis efter jag tränat klart så därför ser jag svettig ut och det var jag verkligen när jag körde. Puhh, step är bra för flåset så är det bara.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, har ätit supergoda mackor med stekta kantareller på, jag är nu helt beroende av svamp. Det är så underbart gott.

Nej, nu ska jag sätta mig i soffan och glo lite på tv.

Bye bye
/
K

Jobbkväll


Hej hej,

har jobbat klart för dagen nu, slutade 21.00. Gick hur bra som helst, jobbade med en annan trevlig vikarie och så hade vi så himla lugn eftermiddag. Så nu har jag inget mer jobb inplanerat förren en helg i September så nu får jag väl se vad som dyker upp. Kommer förhoppningsvis att få hoppa in något mer arbetspass innan skolan börjar, mer pengar är ju aldrig fel.

Imorgon ska jag dock bara njuta av ledigheten och träna. Här nedan länkar jag min nuvarande favoritlåt av Håkan Hellström -För en lång lång tid. Kanske köper jag hans skiva när jag får chansen för jag tycker verkligen hans låtar är underbara.



Det var allt för mig idag, godnatt!

Kramar
/
K

Batman m.m.

Hej hopp,

Söndag idag, lite seg från igår men annars helt okej. Vädret ser hyfsat ut och jag börjar inte jobba förrens 14.00. Ska försöka hinna träna en liten stund innan dess också. Åker till Farsta och kör gymträning.

Längtar som bara den till imorgon och Body Combat, lite larvigt men jag är faktiskt mest glad över att återse min favorit instruktör som kommer tillbaka från sin semster. Hör själv hur fånigt det låter man han är bara bäst och jag har saknat hans pass.

Hade i alla fall en tevlig Lördag, till och med jobbet igår var trevligt, träffade ju Marie igen, hon jobbar till och med Måndag sen är hon också helt ledig. Skönt, ska verkligen njuta de här sista två veckorna nu..snart är skolan igång igen.

Efter jobbet igår åt Johan och jag på restaurang en BAR & KÖK och åt supergod pastarätt med svamp och oxfile i. Vart proppmätt. Sen gick vi på bio Batman filmen på Filmstaden Sergel, fick väldigt bra platser och filmen var väldigt bra. Både jag och Johan tyckte dock den var lite för lång, men den var väldigt spännande och bra mycket bättre än den första filmen.

Så nu har jag sett två av de filmer jag ville se i sommar, nu återstår bara Arn när den kommer senare i Augusti.

Nej, nu ska jag göra mig iordning, träning på G....

Bye bye
/
Kristin


på G

Hej,

mår hur bra som helst, nu när jag är tillbaka i stan och får vara med min älskling och dessutom har hunit med att träna ikväll. Körde Body Pump och fast jag inte kört det på över en vecka så gick det väldigt bra. På Söndag ska jag försöka hinna med att styrketräna innan jag jobbar.

Har tittat på Jönssonligan ikväll tillsammans med Johan. Tycker just att Jönssonligan dyker upp är en av de bättre. Nu ska jag väl snart gå och lägga mig, är helt slut för dagen och imorgon ska jag jobba. Kanske ska Johan och jag på bio efteråt, hoppas, hoppas.

Godnatt
/
K

Snyggaste höstväskan

Hej hej,

nu är jag tillbaka i kära Stockholm.
Är så glad för den härliga turen i Kga, men är minst lika glad att vara tillbaka i storstan. Nu börjar hösten och nu ska det bli plugg och mycket träning igen =)

Speciellt kul var det igårkväll när jag och min mamma och bror var hemma hos A-L,en bekant till oss som vi känt sedan vi var små. Hon och hennes man hade nyss skaffat två små kattungar och de var så himla söta. De lekte vilt och var så roliga att titta på. Så nu vill jag också ha en kattunge!

Har faktiskt klarat mig rätt bra denna gång utan att shoppa så mycket i kga, fick däremot höstens snyggaste väska av mamma. Min mamma är bäst men det har jag nog sagt förut. Fick i alla fall denna godbit, älskar den. Den är perfekt att ha till höstens plugg.

Nya väska:







Speciellt snyggt innerfoder, rosa. Kommer användas flitigt.

Nej, nu ska jag dra iväg på Body Pump inne i city. Sen blir det myskväll med pojkvännen som jag inte sett på en vecka.
Älskar honom så.

Later
/
K

Tandläkare & tvättmaskinshaveri

Hej hej,

dagen har börjat och mammas tvättmaskin har pajat och jag ska iväg till tandis idag. Inget tandläkarbesök jag längtar till, ska troligen laga en tand, usch. Har också bokat biljett hem till sthlm imorgon med swebusexpress. Kommer åka tidigt (ca 9.00) härifrån imorgon. Sen är det jobb i sthlm i 2 dagar. 

Idag kommer det troligen inte hända mycket mer än tandläkarbesöket och träning på kvällen. 
Låg förresten vaken halva natten och bara läste igår, superstark och gripande bok av Ulrika Sandén- och jag vill leva. Man gråter med henne när man läser, finns det något hemskare än att drabbas av cancer och dessutom då man är så ung som knappt 30 år. Hon började till och med känna av sin hjärntumör när hon bara var några år över 20, det är bara för hemskt. Fattar inte hur en människa kan klara av att leva med all den rädsla och stress som ett sådan sjukdom innebär, vem vet om man någonsin kommer att känna sig helt frisk igen. Boken grep verkligen tag i mig och man blir tacksam för att man själv mår så bra som man gör. Ska lämna boken här så mamma kan läsa den. 

Nu ska jag klä på mig.

Later
/
K     


Böcker på rea

Hej,

Onsdag, har träningsvärk idag sen boxen i Måndags och Combaten igår. Är typ samma muskler som man aktiverar i dessa träningspass så därav all träningsvärk. Himla kul pass var det i alla fall igårkväll.

Idag har jag hunnit med att cykla in till stan och köpt två böcker på rean och ett par nya örhängen från H&M.
Det visade sig dock när jag kom hem att den ena boken som jag köpt hade min lillebror redan. Så jag får se om jag kan byta, den är ju köpt på rea men jag hoppas ändå. Läser just nu en hyfsat bra bok av Rickard Flinga --Iskallt och stenhårt. Han skriver om hur det är att sitta i ett fängelse i Texas i 20 år, varav 13 i en isoleringscell. Har snart läst ut den och den är helt okej tycker jag. Skönt att ha ebok att läsa så här på sommaren när man är ledig. 

Annars är livet bara bra. Tar det lungt och slappar, i helgen ska jag jobba och snart börjar skolan. Känns som om sommaren gått så fort. 

Later
/
K
  

Vad ska man göra?

Hej,

Tisdag, grått väder och man blir inte sugen på att gå ut eller något. Känner att jag börjar få lite hemlängtan till storstan. Det finns liksom inte så mycket att göra här hemma. Det är bara när jag är hemma som jag saknar att inte ha körkort. Man kan inte ta sig någonstanns och just idag känner jag verkligen inte för att cykla in till stan. Dessutom jobbar folk eller så är de inte ens hemma. Lite segt idag måste jag säga.

Mamma pratar om att åka in till Örebro i eftermiddag eller imorgon, vi får väl se. Men jag har inte så himla mycket pengar och just nu är jag sugen på en väska som jag hittade på stan igår. Och om jag köper den så blir det inge mer shopping den här månaden förutom nytt tunnelbannekort då och det kostar en massa. 

Ikväll blir det i alla fall Body Combat, ska bli skitkul, jag blir så glad av träningen och att mitt knä blir bara bättre och bättre. 

Nu väntar mammas goda mat, kyclingwook av något slag med ris till. Mums. Är hungrig. 

Later
/
K
  

På stan

Vaknade upp kl halv nio av att mamma väckte mig. Skulle till tandläkaren kl 10.10 men en timme innan ringde de och sa att tandläkaren var sjuk så ingen tandis för mig idag. Fick dock en ny tid på Torsdag så det blir av i alla fall.

Mamma och jag har i alla fall varit på stan större delen av dagen. Hitade en fin tunika från en butik som mamma handlar mycket på. Jag bryr mig faktiskt inte så mycket om vart mina kläder kommer ifrån, huvudsaken är att de är snygga och att de passar mig. Fick också en enkel limegrön t-shitrt av mamma. Köpte också lite nya trosor och strumpor från Lindex på rean. Hittade dock en väska som jag vart helt kär i, har lagt undan den i butiken tills imorgon men jag vet inte, den kostade ändå 600 kr. Men oj vad fin den var, skulle vara så snygg att ha nu i höst när skolan dra igång.

Det är faktiskt lite sjukt men jag längtar till skolan ska börja nu, det ska bli härligt med höst tycker jag. Jag gillar hösten och vintern.

Min pappa har också kommit hem idag från Ungern, han har varit borta i några dagar så han kom hem minst sagt brun. Hade varit runt 32 grader där varje dag i skuggan så det var lite för varmt för honom men han har haft en trelvig semster.

Nu ska jag sova, helt slut efter ett tufft och bra boxpass ikväll på Träningslagret. 

Sov gott
/


Vaknade kl 13.00!

Hej hej,

har nästan satt rekord idag, vaknade kl 13.00! INte många gånger i livet jag sovit så länge. Var så himla trött efter gårdagen. Att gå upp tidigt på morgonen, åka tåg i nästan tre timmar och sedan bada och sedan gå på festival på kvällen och inte komma i säng förrens vid 3.00 tog hårt på mig. Kul hade vi i alla fall igår, jag och min älskling.
I början var vi lite skeptiska till PutteiParken, det var mest yngre människor där runt 21.00 som redan då var för fulla men det vart bättre och artisterna var gryma. Håkan Hellström var klart bäst men även Petter och Tensta bjöd på en skön show. Jag frös dock i slutet trott att jag hade en tröja och både Johan och jag insåg att vi verkligen inte är festival människor. Inte alls min stil. Tycker också synd om de som tältat för imorse bara öste det ner när jag vaknade. Inte så kul att gå på området idag när det är vara lera över allt. Bra mycket svalare idag också mot igår.

Idag vet jag ännu inte vadsom händer, åt frukost vid 15.00 så dagen är ännu ung, funderar på Batman filmen på bio ikväll med Johan. Jag vill absolut se den och Johan åker ju hem till sthlm på Söndag så idag skulle vara lyckat. Men just nu känner jag mig fortfarnade väldigt trött , ska ta en dusch nu och sen glo på TV. 

Fick förresten en trevlig överraskning av Johans föräldrar, de hade bestämt sig för att bjuda mig och Johan på biljetten till Putte i Parken så nu har jag lite mer pengar att shoppa för. Det var verkligen supersnällt, lite för snällt egentligen men vad säger man? Tack..

Nu väntar duschen.

Later
/
K