Packar

Håller på och packar för fullt. Vad blir det för väder nästa vecka? Svårt att säga nu...
måste försöka få med allt känns det som. Ändå stannar jag bara en vecka.

Ska försöka lägga mig inom en timme, ska åka ifrån sthlm kl 8.30 imorgon så ingen sovmorgon här inte.
Dessutom är jag rejält trött efter dagens jobb plus träning. Jobbet var verkligen tungt idag, mycket att göra och svårt att få schemat att gå ihop. Men allt löser sig.

Godnatt
/
Kristin

2 dagar jobb

Hej,

lite sent nu, snabb uppdatering bara.
Har jobbat hela dagen 8.00-17-00. Fick också jobba imorgon så det tog jag. Så samma tider imorgon, bra för då får jag lite pengar i slutet av augusti också. Har också köpt biljetter till PIP på Fredag. Längtar just nu till Fredag för då drar jag hem till Värmland igen och till familjen.

Har också hunnit med att träna Body Pump ikväll också, känns som det var flera år sen jag körde det sist så jag förväntar mig en rejäl träningsvärk imorgon men det ser jag fram emot.

Nu sängen.

Godnatt
/
K

Indiska och en dag i Farsta

Hej,

dagen är snart slut.
Ska försöka lägga mig inte allt för sent för jag ska jobba imorgon 8.00-17.00.
Har idag cyklat till Farsta Centrum och gått omkring där och spanat på den sista rean. Nu är dte riktigt bra rea. Hittade ett par snygga jenasshorts och en långärmad kofta från Indiska. Båda plaggen för 200 kr. Rätt bra pris då bara tröjan innan kostat 400 kr.

Tittade också på ett par Puma tygskor som jag dock inte köpte. Får se om jag hinner ändra mig och tar dem på Torsdag om de finns kvar då. Trampade sedan hem och åkte nästan direkt in till city och tränade box 75 min. Gick sådär, det märks att man inte tränat så mycket kondition på sistone men det kommer väl snart tillbaka. Känns inte alla fall hyfsat bra men knät nu.

Har varit supervarmt idag också, min outfit:



Jag i färgglada shorts, kommer från H&M och är från kollektionen Marimekko som de hade för ett tag sen. Fick dem av mamma och jag älskar dem. Men fast jag bara hade detta på mig idag så svettades jag närjag cyklade fram och tillbaka till Farsta. Det är verkligen sommar nu!

Känner att dagen varit bra men aktiv, behöver sova mycket nu för att orka med morgondagens pass.

Kramar
/
K

Håkan favorit 2



Gammal låt med Håkan Hellström, tycker den är så vacker.

Har precis kommit upp och nyss ätiti frukost, vet inte riktigt vad som händer idag.
Varmt är det i alla fall.

Later
/
K

Håkan Favorit 1


Putte i Parken

Hej,

har nu äntligen bestämt mig för att gå på Putte i Parken på Fredag i Karlskoga. Det är helt klart bäst band då.
Vad sägs om Adam Tensta? Petter? Håkan Hellström? Ser fram emot Fredag.

Har varit iväg och tränat ikväll och är riktigt nöjd. Var lite tveksam först till att dra mig dit, det är ju så varmt här. Men när jag väl kom dit och in så kändes det helt rätt, det är faktiskt helt okej att träna inomhus fast det är så varmt ute. I alla fall om man tränar på SATS där luftkonditioneringen i omklädningsrummen och träningslokalerna är lagom svala.

Nu ska jag lägga mig, helt slut efter en lång dag. Hoppas att jag kan få jobba en dag nu, kanske på Onsdag sa chefen när jag ringde dit idag. Men men, annars är det rätt skönt att vara va också för den delen. Det är ju bara 3 dagar kvar tills jag drar härifrån igen.

Imorgon blir det sovmorgon.

Godnatt
/
K


Tillbaka i ett het sthlm


Nu är jag tillbaka i Stockholm igen.
Hade gärna stannat i Karlskoga ett par dagar till men jag åker ju tillbaka dit på Fredag och dessutom så hoppas jag få jobba nån dag nu i veckan för jag behöver få lite lön i Augusti också.

Åkte i alla fall med Swebusexpress imorse och även om resan är ganska så lång så gick den helt okej. Bussen hade bra luftkonditionering så jag klarade mig. SJ är mycket sämre med detta så på Fredag blir det troligtvis Swebus igen om inte vädret skulle vara mycket sämre.

Har inte hunnit med så mycket sen jag kom hem, lagat lite mat och handlat lite mjölk och liknande.
Ska strax vattna mina orchdéer som törstar efter vatten och försöka städa lite.
Ikväll blir det träning.

Later
/
K


Fest, sol, bad och ogräs

Hej hej,

njuter av sommarvärmen här i Värmland nu. Kommer dock dra tillbaka till sthlm imorgon för att göra Johan sällskap och sedan återvända till Värmland på Fredag. Johan och jag kom hit tillsammans i Lördags efter en hemskt varm tågresa och gick då på fest. Var jättetrevligt att träffa alla igen som man nästan bara ser två gånger om året.  Alltid kul att höra vad folk håller på med och vad de tror om framtiden och så. 

De flesta av oss gick sedan ut på kvällen på Hotellet, var sådär kul där tycker jag. Ingen bra DJ alls så jag dansade inte mycket men träffade däremot en hel del kärt folk som jag inte sett på år och dar. 

Idag har jag inte gjort mycket, haft ont i huvudet i typ halva dagen, säkert för att jag var vaken så sent i natt och gick upp hyfsat tidigt idag. Har i alla fall hunnit med att badat 2 gånger och rensat ogräs i potatislandet samt plockat hallon med mamma och ätit färska hallon med mjölk och socker ikväll. Väldigt härlig dag. Men guud vad varmt det har varit, det hade tydligen varit värmerekord i Örebro som ligger nära här, 32 grader igår eller något sådant. Det är sjukt varmt. Nu på kvällen börjar det i alla fall bli behagligt. 

Nej, nu ska jag boka min tågbiljett från SJ, längtar redan lite tills på Fredag då jag kommer hit igen, då stannar jag en vecka då tänker jag hinna vara lite mer social och träffa gamla vänner och hitta på lite mer. 

Later
/
K
   

Tidigt

Godmorgon,

alldeles för tidigt för mig känner jag. Jag ska iväg och jobba nu och redan är det varmt ute. Får ta kjol att jobba i idag tror jag. Men jag ska inte klaga jag har ju varut ledig i 4 dagar nu varav två varit helt fantastiska fina.

Johan sover men han ska strax upp, vi har tvätt mellan 7.00-12.00 idag så den får han klara själv idag. 

Själv äter jag havregrynsgröt med lyxig lingonsylt från Torfolk gård till. Är till och med ekologisk sylt ser jag nu. Förklarar varför den är så dyr, men lite lyx ska man unna sig.

Nu ska jag strax sticka.

Hoppas alla får en bra Fredag, men mycket sol.

Kramar
/
K


Slut på dagen

Trött Kristin här,

har varit iväg och tränat ikväll och är nu helt slut. Det gick i alla fall bra men det är hemskt jobbigt att träna i en instängd träningslokal när det är så varmt som det är idag.

Hittade också ett par bikinibyxor från Sloggi inne i stan men någon överdel vart det inte. Kan gott använda de jag redan har till de nya byxorna, det var trotts allt byxor som jag mest behövde.

Imorgon är det jobb som gäller och sen på kvällen träff med vikariegänget vid Slussen. Kan bli sent men inte för sent får det bli för mig för jag ska ju åka till kga nästa dag och måste hinna packa någon gång också. Kul ska det bli i alla fall.

Nej, nu är dagen slut för mig.

Godnatt
/
K

Namnsdag

Hej hopp,

fick redan på att jag faktiskt har namnsdag idag. 24 juli har Kristina och Kerstin namnsdag och den dagen har vi alltid firat i min familj eftersom Kristin inte finns med. Fick reda på detta genom att mamma skickat mig ett vykort med en gratulation. Typiskt att det såklart bara är mamma som kommer ihåg den dagen, inte ens jag själv och framförallt inte Johan. Haha, nej jag tycker inte det är så viktigt med namnsdagar måste jag erkänna.

Dagen har gått sakta fram, har mest kollat på TV, lyssnat på muisk och varit nere och handlat en gång. Har också lagt en del patiens, det var en av de som bor på hemtjänsten som lärde mig den. Hon sa att den kallas Casino och den är väldigt enkel så jag lärde mig den fort och nu tycker jag det är lite kul att lägga den när jag har tid. Idag gick den till och med ut.



Fick också Johan att ställa upp på ett foto, han har varit nere och klippt sig idag.



Jag i dagens klädsel, inget bra kort men så ser man ut i alla fall och den här klänningen från Indiska är hur skön som helst att ha en het dag som denna. Snart ska jag dra mig in till stan för att träna och gå i några affärer. Måste verkligen ha en ny bikini nu och helst också en baddräkt. Vi får se om jag hittar något. Hur som helst, ikväll kör jag Body Combat på Hötorget.


Bye bye
/
Kristin

Prins Caspian

Hej,

soligt ute idag också och så varmt. Skönt att vara ledig idag, men idag ska jag inte göra mycket annat än att slappa och träna ikväll.

Var förresten på bio igårkväll tillsammans med Johan. Såg filmen Narnia - Prins Caspian på Filmstaden söder. Höll på att inte hitta dit då de bygger om där och biosalongen var flyttad. Dock inte så långt ifrån där den brukar vara men ändå vi hade inte köpt biljetter innan så vi ville gärna hinna få några innan den började. Vi hann i alla fall få biljetter och rätt bra platser också.



Ben Barnes som spelar Prins Caspian

Filmen var superbra, jag hade höga förväntningar efter ettan som jag bara älskar. Jag gillar hela grejen med att djuren kan tala och det onda mot det goda. Jag tycker också att Ben Barnes som spelar Prins Caspian var väldigt bra, det blir ju inte sämre av att han dessutom ser ritkigt bra ut =) Den här filmen var också mycket mrökare än ettan och mer spännande.

Idag är jag därför ganska så trött, vi kom hem runt tolv i natt och satt uppe ett tag och pratade så det vart sent i säng. Men ikväll ska jag lägga mig tidigt för imorgon är det jobb 8.00 -17.00 som gäller. Men det är bara en dag och jag behöver pengar. Sen drar jag till Kga, kanske borde börja packa lite nu, men stannar bara två dagar denna helg och blir kvar längre helgen efter som det ser ut nu.

Later
/
Kristin

It´s hot!

Ahha, jag dör det är så varmt och härligt.
Har legat hela eftermiddagen fram till nu med Rebecka vid Flatenbadet. Hade aldrig varit där förut så det var kul att se ett helt nytt ställe. Fint var det också där och mycket plats att vara på. Det fanns en kiosk där också men allt var såklart superdyrt. Vi hade ändå med oss egen mat, jag hade en hemmagjord kycklingsallad.

Så idag har jag badat två gånger, skönt, men ibörjan kändes vattnet rätt kallt. Barnen verkade dock inte har några större problem, antar att man verkligen börjar bli gammal nu.
Har också fått en hel del färg, håret blir väl ännu mer belkt nu också men det ser ändå helt naturligt ut.
Ska hoppa in i duschen nu, så himla gött att jag är ledig imorgon också.

Later
/
K

Mycket nöjd med dagen

Sitter nu och mår sådär himla bra som man bara vill må alltid egentligen.
Träningen gick väldigt bra, cyklade till Farsta Centrum och styrketränade sedan i en och en halv timma.
Kändes riktigt bra och även om jag känner av knät så känns det som om det börjar bli helt bra nu.
Också så himla kul att prata med alla man känner på gymet. Pratade bland annat med en instruktör som hade väldigt bra råd att ge och som också funderat på att utbilda sig till instruktör. Jag måste bara göra det snart, men först ska jag bli riktigt bra igen.

Väl hemma fick jag god mat som Johan gjort. Mums, känner mig bortskämd nu. Har också pratat med min vän Rebecka på kvällen och vi ska iväg och bada imorgon förmiddag så hoppas verkligen att solen är framme då. Ska bli så kul, har faktiskt inte hunnit bada ordentligt i år så det blir spännande.

Nej, nu ska jag bara slappa i soffa n med Johan och lägga mig så småningom är kanon trött efter dagen.
Men det har verkligen varit en underbar dag.

Godnatt
/
K


Damm i mängder

Har dammat hela eftermiddagen, nu är jag helt slut. Ska vila en stund innan jag drar och tränar.
Men fint blir det när man städat och jag får en sådan skön känsla i kroppen. Allt känns så rent och luften känns till och med bättre. Jag hade det faktiskt väldigt dammit innan jag städade så vattnet vart rätt smutsigt.
Johan säger att jag nästan blir arg när jag är igång och städar och lite håller jag nog med. Jag blir bara så uppgiven ibland att det aldrig tar slut, känns som att det alltid är någonstanns som det behövs städas.

En av de tuffaste ställena att damma var den byrå där jag har mitt smink och där jag brukar stå när jag ska göra mig iordning. Det var skräp och damm och massor av sorteringsarbete där.
Nu är det så fint så, se bara:






Gillar min necessär som är från Face och som jag fått av Johan nån gång för flera år sen i födelsedagspresent. Fin stark färg. Me like.



Hittade också en tavla som aldrig varit uppe förut som jag nu satte upp i tv-rummet. Bilden på igelkotten är extra söt tycker jag. Skulle göra ha mer tavlor upp men våra väggar är så hårda så det är går knappt att spika upp dem utan då måste man borra och det blir så himla fula hål i väggen sen när man vill ta ner dem.

Nu är det som sagt träning som gäller ikväll och inte mycket mer. Kommer sova gott ikväll i alla fall.

Later
/
K


Todays outfit

Hej,

uppe och vid gott humör. Har nyss ätit lunch samt hunnit med att gå ner till Konsum två gånger redan. Har också målat mina naglar i en härlig blå färg.

Dagens outfit:



Min favorit kjol åkte på idag, från Indiska. Till den har jag ett gamalt linne som mamma köpt till mig på nån rea. I håret har jag ett brunt hårband med rosett från H&M.



Närbild på mina nylackerade naglar. Very nice enligt mig. Gillar konstiga färger och färger överhuvudtaget. Skulle gärna vilja ha tips om något snyggt grönt nagerlack.



Är som sagt på bra humör idag, kanske lite seg men jag behöver inte göra någonting speciellt förrens på Fredag så det är helt okej. Fint väder är det ute just nu också så jag tror jag kommer gå ut och gå en stund lite senare. Först ska jag sortera kläder och feja lite här i läghenheten. Alltid finns det något att hålla på med. Har precis kommit på att många av mina vänner här i sthlm är bortresta just nu, det är lite typiskt för just den här veckan skulle jag ha tid att hänga med folk.

Bye bye
/
Kristin


Godmorgon

Snodde den här från en annan tjejs blogg så den får starta min dag.

Bio eller Dvd? Dvd helt klart, det är för dyrt att gå på bio hela tiden och jag vill se mycket film hela veckan.
Skräckfilm eller romantisk komedi?
Gillar båda men det lutar mer åt skräck. Alla behvöer vi bli lite rädda ibland.
Korsord eller Suduko?
Lätt Suduko, har aldrig gillat korsord. Siffror är det som gäller.
Duschkabin eller badkar? Dusch helt klart, bada i badkar gör jag typ en gång om året och det är hemma hos föräldrarna på juldagen.
Datorspel eller sällskapsspel? Svårt, gillar båda men det får nog bli sällskapsspel.
Allsång på Skansen eller SommarKrysset? Gillar inte något av dem, pest eller kolera för mig men jag säger väl Allsång. Det är väl mer traditionellt och fint.
Hårdrock eller R&B? Lätt R&B.
Julafton eller Midsommarafton? Julafton såklart! Midsommar är till för att jobba på och tjäna pengar.
Tatuering eller Piercing? Får väl säga piercing och då syftar jag enbart på hår i öronen. Annars om man ser utöver det så blir det tatuering för mig.
Kaffe eller Te? Te



Känner mig annars rätt seg idag. Får väl ta det lungt här hemma, behöver sortera en massa grejer och städa. Får se, kanske jag drar mig iväg och styrketränar i kväll. Nej, nu ska jag måla naglarna. Perfekt förmiddagssysselsättning.

Later
/
K

2 inköp från Casall

Hej hej,

jag ser att klockan är alldeles för mycket nu, är så trött men ville verkligen hinna blogga en gång till idag. Datorn hängde sig förut så därför hann jag inte innan dagen var slut.

Har i alla fall haft en lång dag på stan. Köpte två plagg från Casall, det är 70 % rea nu så båda grejerna gick på 314 kr. Det är billigt för sådana kläder.

Byxorna kommer jag som sagt mer ha till vardags och när man ska ut och gå och liknande. Linnet är ett riktigt träningslinne som är i ett material som andas bra så det kan man lätt ha när man kör kondition eller springer.
Är i alla fall mycket nöjd med båda inlöpen.

Bilder på grejerna:



Har också försökt ta ett kort på hur mina lingor vart men jag tror jag får be Johan ta ett kort på mig imorgon istället för det syns inte så bra på det kortet jag lägger ut nu.



Syns det något? Nja, man ser i alla fall att det är lite brunt på vissa ställen. Jag tycker själv att det ser väldigt annorlunda ut men jag håller väl fortfarande på och vänjer mig.

Har också varit iväg på Body Combat ikväll, det är så skönt att knät verkar klara det nu. Träffade såklart en massa folk jag känner och det gör mig så glad att alla bryr sig om vart man varit m.m. Tyvärr har min favorit instruktör gått på semester denna vecka och är borta i tre veckor men vad gör man? Han förtjänar verkligen en riktigt semester som alltid är så glad och trevlig och bra instruktör! Jag ska också förhoppningsvis boxas nästa vecka med min vän Helena så också har haft problem men både fötterna och knäna.

Nej,nu ska jag sova, planerna för imorgon är inga..vet faktiskt inte vad jag ska hitta på. Kanske ringa nån kompis, en fika på stan vore trevligt.

Godnatt
/
K

Måndag och ledig

Hej hej,

har nu inget mer på schemat, igår jobbade jag kväll och det känns så himla skönt att vara ledig ett tag nu. På Fredag jobbar jag dag men annars är det tomt med jobb ett tag framöver och jag känner att jag behöver ta det lungt och hinna umgås lite med min pojkvän som börjar sitt jobb nästa vecka.

Idag ska jag ner på stan och titta runt lite, Johan ska kanske med för han behöver verkligen nya kläder tills han ska börja jobba i höst. Vi får väl se, vädret är dessutom helt grått nu så det är bra på stan väder.

Nu måste jag göra mig iordning.

Kramar
/
K

Jag och film


När jag var sjuk för en och en halv vecka sen tittade jag extremt mycket på DVD och TV men främst DVD.
Kom på hur glad jag är över att kunna se film om och om igen, jag verkligen älskar att se på film har alltid gjort och kommer antagligen alltid att göra.

Jag har en hel del filmer som jag kan se hur många gånger som helst. Det behöver inte vara för att det i sig är en bra film utan just för att det ger en sådan där feeling good känsla när man tittar på dem. Det kan man behöva lite då och då enligt mig. Johan hatar att jag kan se filmer om och om igen. Jag tycker det är helt normalt, min bror är ännu värre än mig. I alla fall när han var mindre kunde han se om samma film 2-3 gånger på en dag, riktigt så extrem är jag inte men jag kan se lite då och då.

* American Pie 2 är enligt mig en feeling good film. Jag har den inte själv men lånar den av min bror som tröttnat på den för längesen. Jag vet inte vad det är med den filmen men jag blir alltid på bra humör när jag tittar på den.

Gillar också en del av musiken som är med i filmen, som ex Sum 41 och den här av Blink 182.




Det får avsluta min Lördag. Nu går jag och lägger mig.
Imorgon är sista dagen på jobbet...för ett tag i alla fall.

Godnatt igen
/
K


Mer brunt än svart

Hej,

så har man slingat håret då. Nu ser det i sin helhet mer brunt ut än svart och jag försöker vänja mig vid mitt nya utseende. Jag tycker nog att det vart rätt bra, jag måste nog bara vänja mig. Så himla mycket syns det förresten inte, det är ju bara smala slingor men ändå. 850 kr kostade det så nu känner jag mig rätt pank. Kommer nog i alla fall köpa de där vita byxorna från Casall på Måndag men sen får det vara shopping stop tills lönen kommer.

Har annars inte gjort så mycket idag, rätt trött. Var i alla fall ute och gick en lång promenad på över en timme förut och det var underbart.

Ska snart lägga mig, börjar inte förrens 13.00 imorgon men känner mig ändå helt färdig nu så godnatt på er.

Kramar
/
K


Lördags planer

Godmorgon,

har varit uppe ett tag och ätiti frukost och läst lite bloggar. Tycker det är skönt när man är ledig och har all tid i världen då sitter jag ofta nån timme efter frukosten och surfar runt på internet, kollar mailen, lyssnar på youtube och läser bloggar och nyheter.

Jobbar alltså min sista dag enligt schemat imorgon på hemtjänsten. Ska bli så skönt att inte längre gå efter något schema. Kommer som sagt jobba mer i sommar men inte helt bestämt när ännu, vet i alla fall att jag jobbar nästa Fredag och på Lördag nästa vecka drar vi till Karlskoga.

Idag är det enda säkra att jag ska till frisören kl 15.30 och göra slingor. Är lite nervös men det kommer förhoppningsvis att bli bra. Kul i alla fall att våga sig på lite förändringar.

Eventuellt ska jag också ner till Östermalm och köpa ett par vita byxor från Casall. Till alla som letar träningskläder och inte bryr sig om säsongsbetonade träningskläder besök Casall store på Birger Jarlsgatan 11, just nu är det 70% rea på vår/sommar kollektionen och de har mycket fint kvar. Superbra kvalite som håller bra hur mycket man än tvättar kläderna. Jag hittade igår ett par vita byxor därifrån som jag har i en annan färg och som är de skönaste byxor jag haft så nu funderar jag på att köpa dem och ha dessa mer till vardags och inte att träna i. Gillar när träningskläder går att ha till vardags utan att det ser konstigt ut.

Nej, nu ska jag köpa hem lite musik ifrån itunes store. Har tröttnat på precis all musik i min ipod. Behöver nytt!

Later
/
K

Trött efter jobbet

Hej,

har varit en hektisk Torsdag för min del. Har jobbat 8.00-17.00 och verkligen JOBBAT. Har stått hela dagen förutom på lunchen och gått och hållt på med saker så jag är ganska så trött i både kroppen och i huvudet nu. Så kommer man hem och måste ta itu med disk och städning, inte så himla kul alltid. Johan verkar ha blivit förkyld så han ligger och sover..

Tur att det är helg snart. Jobbar hela dagen imorgon också men sen är jag ledig och sen har jag nästan inga mer dagar att jobba kvar som det ser ut just nu. Men jag vill faktiskt jobba mer så troligen gör jag det. Behöver pengar, speciellt nu när jag ska fixa mitt hår på Lördag, det kommer kosta men något kul ska man väl få göra för sitt utseende ibland. Har ju aldrig förut gjort något med håret egentligen så det är väl på tiden.

Nej, nu ska jag ringa min vän Angelina som fyller år idag...hoppas jag hinner se henne något i sommar. Alla är på olika ställen i landet så det är ofta svårt att ses så ofta som man skulle önska.

Later
/
K

Bilder från skansen

Hej,

min och Johans utflykt igår var alltså till Skansen. Vi gick inte dit för att se Allsång på Skansen. Tro mig, ingen av oss vill se det. I alla fall, vi gick helt enkelt för att titta på djuren. Både Johan och jag älskar att titta på djur och akvarium och liknande.

Vi hade ju dessutom toppen väder så dagen vart härlig. Vart dock helt slut av att gå ut till djurgården från stan. Det var het som bara den i solen.

Först var jag i alla fall hos naprapaten vid 14.00.



Går hos Frisk & Forsling, alltid nöjd med dem och man får tid direkt. Att rekommendera.


Sen gick vi till Skansen...och de skandinaviska djuren.
Här är några av de alla bilder jag tog:



Björnen sover,
tycker själv att det här kortet vart rätt bra. Vackert djur.




Renar, de hade super fina renar som både Johan och jag vart fascinerade av, speciellt av deras stora mäktiga horn.




Korvsälar, sälarna såg verkligen ut som korvar. De verkade inte bry sig om något, låg bara och jäste. Såg också några som simmade och då är de minsann smidiga som få.



Älg i djupa tankar,
gillar den här bilden som jag fick på en älg. Den ser verkligen ut som om den ligger och tänker på något viktigt.

Sist men inte minst, så här såg Johan och jag ut igår. Haha, nu blir han arg för att jag lägger upp kort på honom.



Jag och min älskling.

Nu är det sängen som gäller. Ska jobba imorgon. Har förresten varit iväg och styrketränat idag, gick så bra och jag är glad igen att jag åter kan träna. Livet leker och dessutom jobbar jag snart inte så mycket mer...dock börjar snart Johan jobba...sånt är livet.

Sist, jag har också idag bokat en tid hos frisören, ska göra slingor på Lördag...spännande...jag kan knappt vänta..


Godnatt
/
Kristin

Så var det klippt

Har ju tjatat ett tag om att jag måste klippa mig och gärna aningens kortare.
Sagt och gjort, kom nyss hem från Farsta Centrum där jag slog till och klippte mig på drop in.
Tycker de är riktigt bra där och de har allitd tid. Så nu har jag tagit en bit på längden och klippt upp det rätt mycket. Känns tunt men samtidigt skönt med lite omväxling. Dessutom kommer jag med stor sannolikhet att lägga slingor i det på Lördag. Ska jag våga? I så fall blir det väldigt ljust bruna slingor. Inte mot gult eller mot rött utan bara ljust ljust gyllene brunt.
Hade inte tid att göra det idag för nu ska jag kasta mig in till stan och till naprapaten.

Känner mig i alla fall på topp, en klippning kan verkligen göra en på gott humör.
Snart ska ju Johan och jag ut på äventyr också...spännande.

Nej, måste dra nu...vet aldrig hur lång tid bussen kan ta.

Bye bye
/
K

Till naprapaten..igen

Godmorgon,

är ledig idag, skönt. Har dock redan bokat in en tid till naprapaten kl 14.00. Mitt knä är inte bra och för att jag ska slippa oroa mig att det är något farligt så går jag hellre dit så att någon får titta på det.

Annars så ska Johan och jag på utflykt, säger inte vart nu för det är inte bestämt. Ska med mig kameran och fota lite.

Nej, dags att göra sig iordning.

Later
/
K

Jobb 8-16

Har jobbat idag,

det var väldigt lugnt på jobbet, gör att man ofta blir lite extra seg i kroppen. Är i alla fall hemma nu och Johan har städat så fint och tvättat. Min vän Marie kommer alldeles strax hit, vi ska nog se en film, båda ska vi jobba imorgon och det tidigt så det blir inte sent. Kul i alla fall, det var längesen vi sågs annat än på jobbet och det blir inte alls samma sak.

Fint och varmt väder är det just nu också ute, men usch vad varmt det är att åka på de ersättningsbussarna som jag måste ta nu och som alltid är proppfulla av folk. Suck.

Nej, nu kommer min vän...

Trevligt avslut på en ganska så bra vecka, förkyldningen är nästan helt borta nu...

Later
/
K

Filmer jag vill se

Sitter och gör mest ingenting, men en del dagar är det skönt att just göra ingenting. I alla fall tycker jag det och speciellt när man inte känner sig helt fullt frisk ännu. Har i alla fall vattnat alla mina orchidéeer och det kan jag säga tar tid.

Har suttit och surfat på SF:s hemsida och kolla in vilka filmer som går nu och som kommer och som jag vill se. Här är 3 filmer jag verkligen vill se:




Narnia, som alltså redan går på biograferna och som jag skulle vilja ta mig iväg och se på. Hoppas att den är bra för ettan var bara så himla bra. Gillar det där med att djur kan prata o.s.v.



Batman, som det skrivits så mycket om redan, inte så konstigt med tanke på att en av huvudrollsinnehavarna är död idag. Det har dock ryktas om att han är värd en Oscar för sin insatts i den här filmen. Både jag och Johan vill se den här och jag tror även vår vän Alexander skulle kunna tänka sig att se den med oss. 25 juli tror jag premiären är. Jag gillar superhjältar!



Arn, Johan och jag hyrde faktiskt den första filmen om Arn nu i veckan och den var helt okej. Har inte läst böckerna själv men jag gillade filmen och jag vill gärna se fortsättningen på denna kärlekshistoria. Tyckte dock att en del av skådespelarna i första filmen var sådär, men jag gillar killen som spelar Arn.

(Alla bilder kommer från www.sf.se)

Later
/
K



Helg

Så var det helg igen, mår i alla fall bra mycket bättre än förra helgen när jag var helt genom förkyld. Känner mig fortfarnade lite hes i halsen och torr men känner att jag äntligen börjar få tillbaka min energi.
Hatar att vara förkyld på sommaren, det håller i sig så då. Får i alla fall vara glad att det bara var en vanlig förkyldning och ingen öroninflamation som jag hade förra sommaren.

Idag är jag ledig, kommer nog inte hända så mycket. Är rätt trött efter igår. Jobbade hela dagen till 17.00 och sen drog jag hem en snabb stund för att sedan åka till min vän Filippa och grilla med ett helt gäng tjejer. Det var verkligen trevligt, jag grillade lax och hade till det färskpotatis. Tog lite bilder men orkar inte lägga upp dem nu. Kanske senare idag. Kvällen var i alla fall lyckad men jag vart så trött där vid elva tiden så jag åkte hem och lade mig i sängen strax efter tolv.

Ser just nu i alla fall fram emot att bara jobba en vecka till, kommer troligen jobba mer om det finns jobb men det känns ändå rätt skönt att mitt schema som jag har slutar nästa Söndag. Blir med andra ord ganska så mycket jobb till veckan och förhoppningsvis kommer jag komma igång med träningen igen också.

Längtar också efter att åka hem till Karlskoga igen, vara med familjen och bara ta det lugnt.

Nej, nu ska jag gå ner till Konsum och handla lite, Johan och jag sla laga något gott med laxen som vart över från igår.

Bye bye
/
K


Ledig Tisdag

Godmorgon,

jag är vaken, lite otippat. Är faktiskt ledig idag men jag vaknade tidigt imorse av ont i ena bröstet. Varje gång jag andades in så gjorde det ont i ena bröstet, lite läskigt men det har gått över nu. Känner mig väl annars ganska så okej, gick bra att jobba igår vart dock lite hes för man måste ju pratat en hel del i mitt arbete. Så idag försöker jag vila rösten eftersom jag ska jobba imorgon också, men det ska nog gå bra.

Idag händer därför inget speciellt, är så trött på att inte kunna ge mig iväg och träna nu, appropå träning så är i alla fall min häl bra nu. Har nästan försvunnit helt nu, bara knät som också måste bli helt bra.

Kommer nog bara vara hemma idag, kanske laga någon god mat till min älskling som bara njuter av att han är helt ledig ytterligare nån vecka till.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen.
Ser också nu att det regnar ute, som igår, fy vad tråkigt....

Later
/
K

Vad händer?




Lite bra musik så här på kvällen. är extremt uttråkad just nu, Johan sitter i telefon med min mamma och försöker hjälpa henne med något på hennes dator. Min familj har alltid haft otur med datorer och nu är det någon knäppt med den igen. Suck, jag har aldrig förstått mig på datorer, de krånglar alltid när man verkligen inte har tid för det, skulle faktiskt önska att jag inte var så handikappad som jag är och faktiskt kunde lite om hur de fungerar men nej. Johan kan i alla fall mycket om datorer, han får lösa alla sådana problem hos oss. Bra att man är bra på olika saker.

Är förresten slut på One tree hill serien nu, har tittat så mycket på olika säsonger nu under två veckors tid att jag behöver en paus. Jag har dock två avsnitt kvar på säsong 4 som jag sparar tills en dag när jag verkligen behöver något bra att se på. Men det är spännande nu...

Kommer i alla fall gå till jobbet imorgon, tror jag ska klara det, sen är jag som tur är ledig på Tisdag så det ska nog gå bra. Ska faktiskt bli lite kul att träffa alla igen, har riktigt bra arbetskollegor den här sommaren.

Nej, nu ska jag hitta på något nyttigt att pyssla med. Städa? Sortera lådor kanske? Alltid finns det något..

Kramar
/
Kristin

Söndag

Hej hej,

vet inte om jag är direkt bättre idag, känner mig lite seg. Min häl har förresten blivit bättre efter helgens vilande. Hoppas det försvinner helt snart. Har verkligen haft otur i vår med mina knän och fötter och jag vet inte allt. Inte alls kul att vara skadad. Men men, det blir bättre.

Idag ska jag bara vila och känna efter och förhoppningsvis så kan jag dra till jobbet imorgon.

Nu ska jag snart laga lunch

Kramar
/
K

Lite bättre idag

Hej hej,

är lite bättre i halsen idag. Tur i alla fall att jag inte ska jobba något den här helgen, hade nog inte orkat. Tror jag har lite feber idag men jag är ändå bra mycket bättre idag. Har till och med orkat laga mat till mig själv, igår vart det hämtmat från pizzerian som Johan handlade åt mig. För att vara sjuk så hade jag ändå en bra Fredag, tack vare snälla Johan som köpte en massa godsaker till mig och som passade upp på lilla mig. Så himla glad att jag har honom, du är bäst johan =)

Idag har jag mest slappat, orkade ändå ta mig ner till Konsum förut och handlade lite mat. Det är varmt ute idag också, men inte som igår. Har ändå orkar tagit kort på dagens jag:







Ny Adidasklänning, inhandlad på rean förra veckan. Har börjat gilla Adidas rätt så mycket på senaste men kvalitén måste jag väl säga är sådär. Min hyfsat nya Adidasjacka som jag bara tvättat 3 gånger har redan blivit nopprig.

I alla fall, ska lägga mig i soffan och glo på TV nu, hoppas att jag mår ännu bättre imorgon så jag kan jobba på Måndag.

Later
/
K

Halsont

Hej,

inte bra med mig idag. Började redan sent igår kväll med att jag kände av min hals. Det känns som en tjock klump sitter fast där och det gör ont när man pratar. Inte bra. Jobbar därför inte idag och antagligen inte imorgon heller. Måste bli frisk först, tror dock inte att jag har feber just nu. Suck, är verkligen otur, jag som bara hunnit jobba en vecka...behöver verkligen pengarna. Jaja, är man sjuk så är man det går inte att jobba med folk när man inte känner sig frisk. Vill heller såklart inte riskera att smitta nån av dem.

Så idag blir en låååång och tråkig dag, ska bara vila. Har tittat på One tree hill fram tills nu och nu håller underbara pojkvännen på att laga mat till oss. Blir färskpotatis och fisk. Mums, som vanligt tappar jag aldrig min aptit vare sig jag är frisk eller sjuk. All mat smakar bra.

Ska nog lägga mig i soffan och läsa en bok nu.

Hoppas andra har en bättre Fredag än min, från mitt fönster ser det i alla fall ut som en kanon dag ute.

Later
/
K

Nej till SATS bokningssystem

Jaha,

så var man utestängd från bokningen på SATS tre veckor framöver. Suck, vad mer ska skita sig i mitt liv.
Har egentligen aldrig gillat SATS nya bokningssystem som de kört nu ett tag. Det sämsta är det som precis hänt mig. Att när man glömt att avboka ett pass vid tre tillfällen så leder detta till ett slags straff, i form av att man blir utestängd från bokningen en tid framöver. Fattar egentligen inte hur de kan tillåtas göra en sådan sak, här betalar man runt 400-500 kronor varje månad för att få träna hos dem och så kan man inte det längre för att man inte längre får boka pass. För de som tränar mycket gruppträning på SATS vet att det till många pass kan vara omöjligt att komma in om man inte har förbokat. Det här tycker jag är idiotiskt, jag är minst sagt arg.
Jag kan alltså inte träna vad jag vill när jag vill nu ett tag framöver. Life sucks, just nu i alla fall.

Idag har jag i alla fall varit iväg till SATS Farsta, fick cykla dit då alla bussar står still. Men det gick ändå rätt bra, det har varit så varmt idag så det var mest härligt. Köpte också ett cykellås, tänkte att det kan vara bra att ha nu när man kommer ta cyklen ofta. Var sedan och tränade styrka, hälen känns bättre idag, hoppas det är helt bra snart.

Alexander kommer tyvärr inte till oss ikväll, mest p.g.a att det inte går att komma hit just nu. Det blir ju himla krångligt för alla som vill ta sig hit just nu..hoppas strejken är över snart. Får väl se honom en annan dag, ikväll kommer jag mest ligga i soffan och vila. Kanske läsa nån bra bok. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba och sen jobbar jag på hela helgen + Måndag också.

Bye bye
/
K

Nu har jag min cykel

Äntligen har jag nu min cykel hel och i finn form klar att användas.

Har nyss varit och hämtat hem den från Bandhagen, cyklade hem och det tog typ 5 minuter, Johan vart helt chockad att jag var tillbaka så snabbt, dessutom hann jag med att inhandla en limpa från konsum också. Ikväll blir det limpmackor med kokt ägg på och en massa kaviar.

Ska nu försöka städa lite, är så himla tråkigt när man inte kan träna, vad ska man göra med tiden?
Nej, jag hoppas jag kan ge mig i väg imorgon och köra lite gym. Nu ska jag städa och sen glo på tv.

Kommer att ha en mysig Onsdagskväll och bara lee åt att jag har en fungerande cykeln nu.

Bye bye
/
Kristin

Cykelservice

Hej hopp,

är ledig idag och imorgon också. Har tyvärr fortfarande ont i min häl så det innebär att jag mest måste ta det lungt och det är jag ju inte direkt känd för att vara bra på.

I alla fall, det är fortfarande bussstrejk här i sthlm så idag har jag och Johan lämnat in min cykel på reparation på en cykelverkstad i Bandhagen. Det var en bit att gå dit men vi hade ju inget val, hittade i alla fall en mysig skogsstig som vi gick mestadels på. Ska snart bege mig iväg och hämta hem cykeln. Skulle vara klar nu vid 18.00.

Skönt att man sen i alla fall kan cykla till tunnelbanan. Imorgon när jag också är ledig kommer forhoppningsvis vår vän Alexander förbi här på kvällen och gör oss sällskap. Skulle egentligen ha kört hans Body Combat pass men honom först men eftersom min fot inte är helt bra så avstår jag men jag lovar att jag ska gå på något av hans pass nu i sommar. Han har förutom Combat även Body Pump och box. Ska bli så kul att se honom igen, såg honom sist på nyår typ så det var väldigt längesen.

Håller annars mest på och tittar på min Säsong 4 av one three hill, till och med Johan tycker att det är en okej serie numera. Och det är bara så mycket bättre att ha boxen än att se på tv med all den reklam som är.

Nej, nu ska jag städa lite i lägeneheten innan jag måste dra.

Later
/
K