Hetsig skolstart

Det var faktiskt väldigt längesen jag tvingades plugga, alltså sitta och plöja en massa text som man bara måste få någon helhelt om och sedan kunna redovisa det på något seminarie eller liknade. Men det är just vad jag håller på med nu, usch, idag har jag varit på Lärarhögskolan nästan hela dagen förutom på kvällen när jag varit och kört Combat men ändå. Jag är helt slut. Inte van att behöva  råplugga så här. 

Imorgon har vi i varje fall seminarium och jag vet inte riktigt vad det är vi ska kunna berätta då, känns så där bra. Hatar när man inte känner att man förstått vad allt egentligen går ut på. Jag har i alla fall suttit med boken: Det ska ni veta! En introduktion till läroplansteori. Låter upphetsande va? Nja...det är det faktiskt inte. 
Denna lilla tunna och korta bok, på lite drygt 100 sidor kostar ändå hela 187 kr. Inte bra, blir så ledsen att man måste kasta ut pengar på beöcker man antagligen inte kommer att läsa någon mer gång. Varför? 

Nej, skolan är i alla fall igång, dock finns just nu ingen tid för mig att hålla på med min undersökning. Får väl se vad som händer seanre i höst. Men en sak i taget. Det verkar i det stora hela ändå helt OK på Lärarhögskolan, klassen verkar bra. Alla är trevliga och verkar ha mycket olika erfarenheter av läraryrket. Jag har noll i erfarenhet men jag är inte ensam. 

Är också väldigt glad just nu för att jag mår så bra, jag känner mig äntligen helt frisk och redo att sätta igång med träningen på allvar nu i höst. Det är underbart=) Funderar starkt på att köpa nya träningsskor om jag nu kan hitta några. Det är verkligen inte lätt vill jag lova och då bor jag änåd här i Stockholm där man tycker att utbudet borde vara stort, men icke.

Nej, nu ska jag lägga mig, är hur trött som helst. Ska jobba hela helgen också, jippi. Men men, pengarna rullar in och man kan shoppa mer. Och jag känner att det är mycket jag behöver denna höst. Några exempel:

* Nya stövlar, svarta med högt skaft.
* Ny vinterkappa.
* Nya jeans, minst ett par
* Nya sköna promenad skor, typ Puma skor.

Plus att jag också nu imorgon måste skaffa nytt tunnelbanekort. Tack och lov är det från och med denna höst studentrabatt så det är halva priset. Helt klart en förbättring.


Sov dags!

Skolstart på g

Ja, nu är det nog ganska så snart höst. Idag har det varit ganska så svalt för en gångs skull. Runt 9 grader bara nu ikväll när jag åkte hem från träningen. Känns som det ska bli skönt med höst tycker jag men jag skulle gärna haft lite mer soldagar, har ju knappt solat någon gång i sommar. 

Men  men, imorgon börjar i alla fall skolan för mig. Ska träffa Marie en halv timme innan introduktionen imorgon och som ska hålla på en timme, sedan blir det nog ner på stan och äta och antagligen kolla lite i några butiker. 

Ska i alla fall bli väldigt intressant och se vad det är för folk man ska gå ihop med nu i höst. Det är tur att jag har min Marie med mig i alla fall=) 

Nej, nu blir det sängen, är hur trött som helst efter träningen och allt annat.

På stan...igen

Andra dagen den här veckan som jag varit nere på stan och sprungit runt i affärer.
Idag hade jag dock ett specifikt syfte att uträtta. Ska nämligen på ett kalas imorgon kväll hos en god vän som fyllde år i Torsdags. Idag fyller förresten min mormor 79 år. Har skickat ett vykort till henne.
Jag åkte i alla fall ner på stan delvis för att köpa en present till min vän men också för att jag var sugen. Vädret har varit kanon fint idag, och det är skönt att i lugn och ro gå omkring i stan och kolla på lite allt möjligt och få motion samtidigt. Alltid hittar man något kul.

Hittade förutom en present också en t-shirt  från GANT som jag köpte till mig själv på Myrorna och en brosch i fejkat guld som ser ut som en elefant. Vet dock ej exakt när jag ska ha den på mig, men den var så himla söt och kostade typ ingenting. Köpte också en ring i guld-färg från H & M, 29,50 kr. Älskar att köpa ringar på H & M. De är billiga och det är det kul att ha många ringar att växla mellan. Jag älskar ringar! Och halsband, örhängen och allt annat som man kan ha som tillbehör och som piffar upp kläderna man har.  

Känner mig i alla fall nöjd med att ha fixat en present i god tid! Jag är alltid ute samma dag och har panik. Det är inte kul så imorgon kan jag ta det lugnt, ska nog iväg och träna vid lunchtiden i Farsta men annars mest ta det lugnt. Ska ju jobba hela Söndagen så jag måste vara utvilad tills dess. Fick förresten min lön idag (som alla andra) och den var BRA, så nu blir det nog mer shopping framöver. Det är så mycket man vill ha och så mycket man behöver =)  

Nu ska jag nog hyra en film till mig och Johan, Johan hade tenta igår kväll och ha jobbat idag så han är helt slut stackarn. Vi ska nog hyra en Beck film igen.

Bye....nu börjar helgen!

Lite av varje

Torsdag, en ledig dag som jag tillbringat hemma i lägenheten hithills. Ska nog iväg ikväll på Combat pass, men det börjar inte förrens 18.30. Var så himla trött imorse men gick i alla fall upp och gick en kort promenad innan jag åt frukost. Efter det vart jag helt slut, det har varit varmt idag, men en tryckande värme så man blir anfådd vad man än gör. Var nere på Konsum med Johan på förmiddagen och handlade mat och tidningen ELLE. Det är högst ovanligt att jag köper en sådan dyr tidningen, eller någon tidning överhuvudtaget, köper mest pocket böcker i mataffärer men i alla fall. Det var i alla fall med en trendbibel för hösten och det är alltid kul att kolla i. Inte så att man har råd med de kläderna de gör reklam för så ofta men det är änåd kul att se hur de stylar folk och vilka färger som är inne m.m. 

På eftermiddagen har jag bland annat dammat nalle-hylla som sitter precis över Johans och min säng i sovrummet. Den är svart, vilket jag har ångrat flera gånger sedan vi flyttade in och jag hatar att dammsuga alla nallar men tycker ändå det är ganska trevligt att ha dem där. Att jag har så många nallar är för att jag var tokig i nallar och andra mjukisdjur med för den delen när jag var mindre. Jag samlade på nallar och även nu och då kan jag få en nalle av någon som vet att jag samlar. 

image29

( Min nalle-hylla. Ser inte ut att få plats med så många mer och ändå är hyllan ganska så lång.)  

Annars har det inte hänt mycket mer idag, har ätit äcklig överkokt pasta och köttfärssås, hatar att misslyckas med maten och idag trodde jag att pastan skulle koka i 11-13 min som det ofta är på fiberpasta men det var 7-8, tyvärr. Inte gott.

Har också pratat med mamma idag och postat ett brev till min mormor som fyller 79 år imorgon, hoppas hon blir glad för en hälsning från lilla jag.

Sist: här är bilder på några av de innköp jag gjorde på H&M igår:

     

Vit tröja med 3/4 ärm, kostar 198 kr, samt kjol med coola fickor och knappar fram. Pris 398 kr. Kjolen sitter supersnyggt på. Blir nice att gå i nu till hösten.  Den tredje bilden är på ett par shorts som jag köpt på Vero Moda, 299 kr. De har en speciell färg som jag tycker är snygg, köpte dem förra veckan då min bror och jag var på stan.

Nog för idag =)


Shopping & träning

Idag har jag gjort det jag gillar mest, shoppa och träna. Inte mycket mer kan man säga.
Men det har varit en lyckad shopping. Hittade en hel del, allt på H & M. Bara älskar H&M just nu, de har så himla coola kläder och färger. Mycket orange nu och det gillar jag, kul att brunt också kommer i höst på både vanliga kläder och skor men också på träningskläder. Jag gillar brunt men jag vet att många tycker det är en lite ful färg. I alla fall. Köpte en vit tröja med 3/4 ärm som man kan ha till vardags eller annat. Sedan hittade jag en jätte häftig kjol som kan vara lite svår att beskriva men den är ballongformad och har fickor. Köpte också en kläning som endast kostade 149 kr! Har haft den ikväll och ska nog ha den när jag ska på fest på Lördag. Köpte också två par leggings (svarta). Tänker imorgon ta kort på klädera pch lägga upp här eftersom det är svårt att förklara hur det ser ut. Är i alla fall mycket nöjd och hittade en massa annat fint också, måste t.ex köpa nya stövlar till hösten och helst inte så dyra för jag vill ha råd med en jacka också.

Bara älskar Stockholm när man är på shopping humör, kan gå en hel dag och bara kolla i olika affärer * ler*

Har dessutom hunnit med att köra Pump idag också, hård träning. Det gör ont i mina axlar och armar nu. Ska köra Combat imorgon, ser fram emot det. Imorgon blir jag nog dock hemma och pluggar, inge mer stan för mig nu innan skolan börjar.

Bye


Ta tag i saker..

Nu börjar snart skolan, har ännu inte fått tag i något schema som gäller med det löser sig väl. Tur att jag och marie ska till samma ställe för jag måste erkänna att jag orkar inte engagera mig i vad som ska hända och när. Känner mest att jag vill skriva min magisteruppsats nu. Ska jobba med det idag, men ännu har jag inte kommit i mina kläder än så man kan väl säga att detta blir en slappdag. Tycker ändå att jag förtjänar det efter allt som varit förra veckanb och i helgen. Har varit en massa olika tillställningar och en massa olika människor man träffat och pratat med och sådant brukar faktiskt göra en trött. Sen jobbade jag ju också i Söndags och igår så det är ju inte så kul att behöva gå upp tidigt och jobba. 

Igår hade jag och Johan i alla fall myskväll hemma, lagade tacos (favorit) och hyrde en BECK film. Den var faktiskt riktigt bra och så läste jag väldigt mycket under hela kvällen igår i en pocketbok jag köpte på Åhlens i förrgår. Den heter: Ökenblomman återvänder av Waris Dirie.  Finns en bok innan denna som heter: En blomma i afrikas öken, för den som vill läsa. Waris som skiver och som det hanldar om är en  fotomodell som kommer från Afrika och som kämpar mot kvinnlig könsstympning och som skriver mycket gripande om hur en uppväxt i Afrika när man kommer från en nomad familj kan se ut. Väldigt otäckt det där med könsstympning som utförd mycket där på småflickor, helt utan något vettigt skäl. Blir så himla ledsen när man läser om sådant.
Har som sagt läst denna bok i helgen och jobbat.

Nej, nu ska jag ta tagi saker som det heter. Lättare sagt än gjort, idag i alla fall =)


Kvällsbesök

Så sitter jag här igen vid datorn.
 
Idag har det också varit en händelserik dag. Det blir ofta så i mitt liv, många järn i elden är liksom mitt liv.  På både ont och gott, men mest gott just nu=)

Var totalt supertrött imorse när jag vaknade vid 10.00 och visste att jag bokat ett Combat pass idag kl 12.00 som alltså var försent att avboka sig ifrån. SATS har börjat med ett bokningssystem via internet som innebär att om man bokat sig för ett pass måste man avboka minst 2 h innan det börjar annars får man prick! Det är sådär system tycker jag, två timmar tycker jag är lite väl långt innan, en timme vore bättre men men. Drog mig i alla fall alltså upp och åt lite frukost och kastade mig sedan iväg till Farsta, det var i alla fall ett mycket bra pass, gillade instruktören som hade dagens pass (vikarie). Super trevlig kille och dagen fick en bra start för min del. 

Efter träning handlade jag på ICA, bland annat lax som vi skulle bjuda på ikväll eftersom Johans och min goa vän Johanna var bjuden på middag hos oss ikväll. Har inte sett henne på hela sommaren eftersom hon inte varit i sthlm så mycket. Tycker så himla mycket om Johanna, hon är toppen!  Handlade i alla fall mat och åkte hem. Fick sedan ett ryck och åkte hastigt och lustigt in till Hötorget och toppade mitt hår. Kostar bara 120 kr på det stället jag klipper mig, så det är helt OK. Toppa ska väl alla frisörer ändå kunna. Känns i alla fall bra nu efteråt, håret är lättare att borsta, skönt.

Ikväll har alltså Johanna varit här, vi har ätit supergod avancerad måltid med lax och pesto, broccoli, sparris och mozzarella som vi hade tillsammans i ugnen. Pasta och bröd som tillbehör, det vart verkligen gott, så nu är jag mätt. Ska strax lägga mig, ska jobba imorgon, börjar 8.00 så nu är det god natt. 
Min helg har i alla fall varit väldigt underhållande och innehållit mycket umgänge med olika personer, det är så himla kul att det snart är höst så man får se alla igen och skolan drar igång. 

Bye  


Modell för en dag

Igår var det mycket som hände, min lillebror skull först på förmiddagen åka hem och på kvällen skulle jag gå modell i ekologisk klänning för en designer från Ekovaruhuset. Designern är inte heller vilken designer som helt utan också en god arbetskamrat till mig, Benita.

Lillebror åkte alltså först hem, tog swebuss hem vid 11.45 från centralstationen och jag såg till att han kom med rätt buss. Man vet aldrig med honom annars, han har inte alltid den bästa kollen på sådana information. Åkte sedan i alla fall direkt till Farsta centrumoch köpte med mig en sallad (de har de godaste salladerna där) hem. Johan höll på med tvätten då eftersom vi hade tvätt igår mellan 12-17. Jag åkte dock vid halv tre för att jag var tvungen att vara d'r i god tid, allt  började 18.00. Fick sedan där uppleva några timmar av hur det är att vara modell (för en dag). Först fick man smink och det vart verkligen jättesnyggt. Jag hade inte mycket smink utan det skulle se naturligt ut men mycket brunt var det för att förstärka mina egna färger och det blev hur snyggt som helst. Så skulle jag gärna vilja se ut varje dag men vem orkar!? Det tog ju sin tid innan de hade lagt alla dessa krämer och ögon makeup. Fick sedan nagellack i en neutral färg och sist gjorde de två inbakade fiskbensflättor på mig som hängde ner på ryggen. Har aldrig haft sådana flättor men det var snyggt.

Sedan var det mycket vänta, som jag förstått att det är inom den världen för en modell. Dock stressade designerna hela tiden, kläder var inte klara, kläder gick sönder, var för små, för stora för långa o.s.v. Till sist fick de sy på modellerna visa kläder, haha. Jag hade ju dagen innan provat den klänningen jag skulle ha men hälften av modellerna hade inte det så det blir ju lite uppläggningar som måste göras då. Alla kläderna var i alla fall väldigt vackra även om en del grejer var ganska så korta, jag skulle inte våga ha bara det på mig på stan direkt. men väldigt fint var det och alla modeller var väldigt söta. En del var väldigt långa och smala andra mer korta som jag.

Tog tyvärr inte så många kort för min kamera som Johan hade dog typ efter en bild men jag kommer förhoppningsvis att få en film från visningen. Hoppas verligen på det.

Efteråt gick jag, Marie och Johan och två vänner till oss Jenny och Micke till ett café och åt en smörgås och sedan hamnade vi på någon bar och drack drinkar. Hade med andra ord en skön kväll igår. Men mest av allt är jag nog stolt över mig själv att jag genomförde visningen, för visst var jag nervös, jag vet inte hur man ska gå och inte fick vi någon tid att repetera eller ens höra hur den musik vi skulle gå till. Så med det som bakgrund är jag riktigt stolt över min insats. Det är ju inte alla som var dag får chansen att vara med på en sådan grej.

Och som slutsats av detta måste jag bara säga att ekomodet är grymt coolt. Jga tror det kommer bli stort.

Shopping i Farsta

Torsdag.

Idag har varit en rätt händelserik dag. Först på morgonen tog både jag och Johan sovmorgon, skönt. Min bror var dock uppe tidigare och spela dataspel och härjade. Gick kanske upp vid 9.00 och var i gamla stan kl 11.00 för att prova den klänning jag ska ha på modevisningen imorgon. Den var helt okej, dock ganska så kort men det visste jag ju redan innan att den skulle vara. Men jag tror i alla fall det kommer bli roligt imorgon, känns lite nervöst bara eftersom nästan alla de andra som ska vara med är erfarna modeller från sthlms gruppen och så.
Och så är det ju en hel del folk som jag känner som kommer att titta på, många från jobbet och så Johan såklart.
I bästa fall skulle jag kanske kunna få en cd-skiva från hela visningen eftersom B skulle fixa så att någon filmar allt.  Blir ett kul minne i alla fall.

Efter jag varit och povat klänningen åkte jag hem, handlade mat och lagade mat till mig och lillebror. Efteråt bestämde vi oss för att dra till Fasta centrum gallerian. Där har de faktiskt många bra affärer, MQ, H&M, Sisters och Brothers, Åhlens m.m. Min bror köpte där ett par j.lindberg jeans så nu är han helt pank. Han har så att det räcker med resan hem imorgon men det är också allt. Själv handlade jag ett par super snygga shorts i lite ler brun/röd färg från Vero Moda. Ska försöka hitta ett guld skärp till dessa så blir det riktigt snygga. 

Nej, nu ska jag packa och dra till träningen, Body Conbat blir det för mig ikväll. Ska bli himla kul. Har dock fortfarande en himla träningsverk sedan boxen i tisdags, under armarna och axlarna fick verkligen jobba då. 

Seanre ikväll ska vi se Linas kvällsbok som vi har hyrt. Den har ju fått bra betyg så jag hoppas det är okej. 

Later
 


Hem ljuva hem

Är tillbaka i Stockholm, känns super skönt faktiskt. Men har verkligen haft det bra hemma hos mamma och pappa förra veckan. Har cyklat där hemma på landet varenda dag, att cykla där är total frihet för mig faktiskt.

Men nu är det snart höst och höstterminen drar igång.
Vet inte riktigt hur hösten kommer att se ut så det är lite pirrigt. Jag ska hur som helst börja på lärarhögskolan den 27 augusti, det är väl till 99% säkert. Skriva klart min magisteruppsats måste jag också göra, det är 100 % säkert. Sedan finns det dock andra saker som är ganska så oklart. Men det kommer gå bra, allt löser sig säger man ju och det gör det faktiskt nästan alltid!

Nu är i alla fall min lillebror med här i sthlm, han ligger för tillfället och sover i vårt gästrum som vi fått städa snabbt nu ikväll. Det rummet fungerar annars som skräprum, där vi kastar in allt vi inte vill se framme. I alla fall, vi kom hit idag vid lunch tid och käkade alla tre på Kungshallen och åkte sedan direkt hem. Här har det sedan varit varmt hela kvällen.

På kvällen efter all städning drog sedan jag iväg till södermalm på ett box pass, det visade sig bli väldigt lyckat. Fick vara med en partner jag haft turen att vara med tidigare. Han är super duktig och bra att vara med för han är mycket bättre än mig. Speciellt har han många tips till mig gällande teknik, som är väldigt svårt att få in faktiskt. Hade i alla fall hemskt kul även om jag kände mig otränad men det ska det väl snart bli ändring på.

Nej, ska lägga mig och läsa nu, ska upp tidigt imorgon och träffa B som har sytt en kläning till mig. Jag ska nämligen vara med på Stockholm fahsion week och gå som modell för henne. B är alltså en designer, ska bli himla roligt, men jag börjar bli nervös. Jag har aldrig gjort något liknande förut. Men men, det är hon som ville ha med mig så hon borde veta.

*God natt*

Lite kort

Har inte bloggat på ett par dagar.
Har varit i Karlskoga nu sedan i Torsdags men imorgon bär det av hem till Sthlm igen. Ska bli skönt men jag har faktiskt haft det riktigt bra här under den tiden som varit. Tar också med mig lillebrosan hem imorgon, blir en kort semester (för honom). Ska nog bli bra. Shopping på stan brukar roa de flesta som besöker sthlm. Själv har jag en hel del plugg att ta itu med när jag kommer dit. 
Nej, ska sova nu, tror jag packat nästan allt.

Bye!

På väg...

Idag åker jag och min kära pojkvän hem till Karlskoga, vår lilla hemstad. Ska bli skönt att komma hem och vara med familjen och gå på kräftskivan som vi är bjudna på i helgen. Håller på att packa just nu, ska åka härifrån vid 11.00 tiden. Blir dock en kort visit över helgen vara för vi har en del saker att fixa i sthlm nästa vecka, johan ska t.ex. jobba och jag har en hel del projekt på G. 

Svårast är att veta vad för kläder & skor jag ska packa med mig hem, kommer det bli regn ooh kallt eller varmt? Får tusan ta med mig 4 olika skor eller något. Hatar att packa, får aldrig plats med allt jag vill ha med. Vädret är minst sagt varrierande. Igår var det hur fint som hesl på förmiddagen och jag var ute och gick en lång promenad sedan när jag kom hem vart det åska och regn, men igår hade jag i alla fall en ledig och skön dag på stan. Köpte inget, ville mest bara åka ner och kolla läget och se vad som kommit in. Mycket fina höst kollektioner kommer in nu, så det är alltid kul att spana. Har dock inga pengar för shopping nu, hänger mycket på hur det blir i höst med plugget och allt.

Bye... 

Längtar

Måndag, ny vecka och jag hoppas verkligen att sjukdomar är över för min del en lång tid framöver. Mår idag bra, känner inget i halsen och har hunnit med att gå en promenad på förmiddagen idag. Känner mig bra men lite trött. Längtar dock till jag får sätta igång med träningen igen. Det har verkligen varit en prövning för mig att vara sjuk så här länge. Är sugen på att köra igång med träningen och tror jag denna gång ska starta med ett pump pass istället för något konditionskrävande.
 

image26
Hittade den här gulliga bilden i en gammal map jag hade på datorn.

Om man nu ska se något positivt i att jag varit sjuk så länge och borta från mitt vanliga liv så är det att jag fått så himla mycket tid tillsammans med min pojkvän. Vi har faktiskt haft det trevligt här hemma i lägenheten tillsammans,han är världens sötaste som har följt med mig till läkaren när jag varit dålig och lärt mig spela schack och inte klagat på hur mycket pengar jag lagt ut på hyrfilmer. Vi har som sagt umgåtts mycket nu i juli och det är ganska så lyxigt för att vara oss. Mitt sommarschema var ju inte det bästa då jag har jobbat alla helger i juni och juli medan Johan varit ledig då.

Så till slut har sommaren egentligen varit bra för min del, synd bara att jag inte får bada nu på typ 5 veckor eftersom mitt öra måste få läka och inte får få in vatten i sig. Här i sthlm blir det ändå inte att man badar så ofta, jag tycker det är jobbigt att det tar tid att ta sig till en strand och dessutom är det alltid hur mycket folk som helst på de allmäna badplatserna här. tackar vet jag i Karlskoga, där jag bor har vi ju en liten fin badplats där det nästan alltid är lagom mycket folk. 

Det var allt för nu....

Bio med en vän

Nu har jag äntligen varit iväg och sett Hatty Potter och Fenixorden på bio. Var igår jag såg den och tillsammans med en vän, Rebecka, som jag inte träffat på länge. Så himla kul att hon helt plötsligt hörde av sig med ett sms och vi stämmde upp på kvällen vid filmstaden söder. Rebecka var inte så insatt i Harry Potter hysterin som jag är men jag hoppas hon tyckte den ändå var ganska så spännande. Efteråt tog vi en sen fika och pratade om hur våra liv ser ut just nu, var riktgit trelvigt att prata med någon man inte sett på länge men som jag ändå har en del gemensamt med. 

Jag tyckte dock att filmen var sådär, bäckerna är ju som alltid mycket bättre. Kändes som filmen var aldelles för kort eftersom de hoppade så fort fram och hoppade över så mycket och gjorde mycket som i boken var komplicerat och bra till något enkelt som inte framstod som lika allvarligt. t.ex när Mr Weasly blir attackerad av han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. Det var väldigt synd tycker jag. Jag tycker helt klart att film 3-4 är mycket bättre än den här. Men men, det var i alla fall kul att se. 

image25

(Bild från inledningen av filmen: Harry Potter och fenixorden.)



Denna helg har det annars inte hänt så mycket, har mest tagit det lugnt och väntat på att bli frisk. Idag mår jag hyfsat, ska ta mig en kvällspromenad nu snart, har annars inte gjort något vettigt idag förutom att äta och spelat schack med Johan. Har precis lärt mig och det går inte så bra. Jag har ofta inte så bra koll på alla mina pjäser utan förlorar ganska så många sanbbt. Men jag blir bättre och det är faktiskt mycket roligare än vad jag alltid trott. Nej, nu drar jag ut en sväng. Vi har haft sol hela dagen och ändå har jag inte varit ute mer än för att handla, dåligt.
   

Ledig/sjuk

Tyckte ju i helgen som varit att det gick bra att jobba, började därför också träna i Måndags. Gick väl bra men efteråt vart jag mycket trött och i Onsdags började jag känna mig dålig i halsen igen. Suck, det är så himla trist, vill inget annat än att bli frisk nu. Jag har därför tagit det lugnt idag och är ledig imorgon så får vi se om jag går iväg till jobbet på Söndag. Känner inte alls för det just nu och snart ska jag och Johan dra till Karlskoga. Lika bra det, här händer inte mycket. Jag har verkligen varit deppig i två dagar nu för att jag inte känner mig bra och inte får träna och dessutom har vädret varit dåligt och jag känner nog en viss sorg över att det redan är augusti och att mitt öra förmodligen inte kommer vara helt bra förren i september.

Nej, roligare dagar har man varit med om. Dessutom har min vänner här i sthlm en massa saker för sig så inte ser man mycket av dem. Antingen så jobbar de eller så är de iväg på någonting. Tur att jag har min älskade Johan som alltid finns här. Är så himla lycklig för att vi har varandra och att vi verkligen passar bra ihop. Igår hyrde vi en film (igen) Den innersta kretsen med bland annat: Matt Damon och Angelina Jolie. Den var mycket bra, var dock ganska så lång, hela 2, 5 timma.

Har som sagt inte hänt mycket, har varit seg som bara den idag, fast nu på kvällen har jag suttit lite med skolarbetet. Det går sakta men säkert. Men det borde egentligen gå snabbare. Men men, känner att jag måste få tid att bara göra ingenting också lite nu innan skolan börjar. Man tjänar inget på att vara helt slutkörd då. Inte jag i alla fall. 

Bye