Ledig Söndag

Så skönt att vara ledig på en Söndag, bara slappa och ladda batterierna inför nya veckan. Kan behövas.
Har jobbat två dagar, Fre och Lör, och inte hunnit med så mycket annat. I Fredagskväll träffade jag dock Cissi, vi var hemma hos henne och åt kinesiskmat som hon lagat och tittade på filmen Ugly truth. Igår vart det lugn hemmakväll, vi lagade supergod mat och tittade på Melodifestivalen, jag har börjat tycka att det är ganska så bra. är detta ett tecken på att jag börjar bli gammal? Älskade i alla fall Anna Bergendahl igår. This is my life tror jag kommer gå långt i finalen om den till och med inte vinner =) 

Har inte tränar på två dagar, var totalt död efter att ha kört med PT:n i Torsdags och det är bra att vila ibland också.
Idag får det dock bli ett Body Pump-pass, har inte hunnit med något sådant pass den här veckan.
Kl 16.00 på Medborgarplatsen ska det tränas sedan har jag bjudit hit Filippa ikväll för myskväll.
Blir väl någon film och en massa prat. Bra avslutning på veckan.

Joha är förresten fortfarande sjuk men bättre, går till jobbet imorgon och jag har en plugg vecka framför mig. Har en del mål jag måste uppnå denna vecka.

Men nu blir det lunch.

Later
/
Kristin

Ego dag

Torsdag, iag kl 12.30 hade jag inbokad tränning med PT (personlig tränare) på SATS Farsta.
Gick faktiskt väldigt bra, var lite tveksam till en början för jag hade tränat igår och var rätt trött i kroppen men har man bokat så har man. Tog därför lång sovmorgon idag och åt stor frukost, hann även äta ett äpple innan och det räckte för att jag skulle stå mig. 

Vi kör ett helkroppsprogram som gör att hela kroppen får jobba och alla de stora musklerna. Kör bland annat utfallsgång, biceps och triceps, armhävningar, situps och flera ryggövningar med vikt. Det är jobbigt men väldigt kul. Idag drabbades jag dock av skrattanfall flera gånger. Jag blir ganska så fixerad vid siffror när jag tränar. Ex: innan jag börjar med en övning vill jag veta innan hur många jag ska orka. T.ex 12 armhävningar borde jag orka. Självklart ska man göra fler om man orkar det men jag tycker ändå om att ha en siffra att sträva emot som jag tror att jag kan klara. Min PT vill dock att jag ska ta ut mig maxiamlt, vilket är bra, så när jag håller på med den 10:e och han tycker det ser för lätt ut så säger han att jag ska göra 15. Sådant kan få mig att tappa fokus, hände säkert 3-4 gånger idag. Jag vet inte varför jag då inte orkar 15, men det sitter i huvudet.

Lite egobilder på mig själv idag efter träningen. I omklädningsrummer i Farsta.
Nike tröjan köpte jag förra veckan på rea.









Nu blir det sängen. Är helt slut efter träningen idag, den tog verkligen där den skulle. Imorgon blir det jobb, senare på kvällen ska troligen jag och Cissi hitta på något.

Sista bilden:



Min sötaste Stella som är så fin. Ikväll satt hon och åt på sina egna tånaglar, inte lite söt va?


Natti natti
/
K

    


På tal om sötsug

Igår fick jag nyaste Fitness Magazine och tänka sig, en artikel där handlar just om hur man kommer över sitt sötsug. Ska absolut läsas!





Natti natti
/
K

Skärpning

Ja, jag har blivit lite dålig på att uppdatera er om mitt liv här känner jag.
Vet inte riktigt varför, tror jag tänker att det inte händer så himla mycket med mig ändå.
Orkar sällan ta med kameran när jag ska iväg på något men jag ska försöka skärpa mig.
Tycker ju faktiskt att det är rätt roligt att blogga och få skriva av sig lite.

Idag började jag dagen med att tvätta våra sängkläder, sedan har jag pluggat, det går dock mycket sakta.
Johan kom sedan hem vid lunch, han är sjuk stackarn. Jag hoppas att det inte är influensan och han tror själv att han bara blivit förkyld. Ikväll har jag annars hunnit med att träna Body Combat, kunde ju inte komma in till stan i Måndags, den dagen då jag brukar träna det passet.

Har förresten beslutat mig för att sluta äta godis ett tag framöver. Vi kan säga en månad till och börja med. Vi kan säga att jag började i Måndags. Tror jag egentligen började med det denna helg men men, jag dricker dock Pepsi max, något måste man ju få ha...right?


Man måste ju träna lite på Beach 2010 också, hehe.
På Fredag blir det även tjejkväll "Fredagsmys" hemma hos mig, hoppas få ihop några tjejer som vill vara med på detta. Har annars två jobbpass denna helg. Fre och Lör är det jobb, bara att gilla läget =)

Nej, nu ska jag snart hoppa i sängen.

Later
/
K




Kaos i Sthlm

Ja, de senaste dagarna har det varit totalt kaos i sthlm, går knappt att ta sig in till stan. Eller går och går,  man kan få vänta i timmer på ersättningsbussarna som ska gå istället för tunnelbanan. Igår försökte jag ta mig till Farsta Centrum. En resa som med t-banan tar omkring 5 minuter då det enbart är två hållplatser dit, fick dock ge upp efter att ha väntat på bussen i ca 40 minuter och inte ens sett någon buss. Frågade också andra som stod och väntade hur länge de väntat, en hade stått där sedan 8.15 och då var klockan 10.40, bussar hade kommit sa hon men de var för fulla för att ta på någon mer. Nej, kollaktivtrafiken fungerar verkligen inte, både Johan och jag överväger nu att försöka ta körkort snart.

Idag kom i alla fall Johan iväg till jobbet, jag vet ännu inte om jag ska ut idag, är rätt sugen på att träna något ikväll men villl som sagt inte riskera att behöva frysa ihjäl någonstanns på vägen...

Nej, nog med klag, det lockar även fram det generösa i många människor. Flera försöker åka tillsammans och jag har också sett átt många tar upp liftare.

En låt som jag snöat in på, tycker jag och mina vänner borde gå ut och dansa någon helg snart.







Ha en fin Tisdag
/
K

Underbara Fredag

Ja, idag är en bra dag. Det är Fredag för det första och jag har varit iväg till gymmet på förmiddagen och det gick väldigt bra. Sådant gör att man har ett leende på läpparna resten av dagen. Känner dock att jag borde träna mer kondition, har blivit en del styrka på sistone men bara Combat som kondition. Helst av allt vill jag börja springa men först måste jag ha nya löparskor och dessutom vill jag helst ut och springa och det går definitivt inte nu. Är inte den som ska ut i vilket väder det än är. Nej, skönare att köra inna på varma gymmet =)

Ikväll ska jag i alla fall titta på min nya favoritserie: Solsidan på Tv4, börjar kl 21.30
Någon mer som sett den och gillar den?



Gillar alla skådespelare som är med och jag stör mig enormt på Alex som spelas av Felix Härngren som är så himla nervös och osäker i allt hela tiden. Gillar inte fega människor helt enkelt.

Ha en härlig Fredag
/
Kristin

Lite vårnytt

17 Februari, huu vad tiden går fort. Jag har en del att hinna med innan denna månad är slut så idag ska det pluggas. Dock var jag tvungen att städa lite här hemma på förmiddagen då det var väldigt stökigt i hallen och i badrummet. Men nu är jag klar med det, måste dock göra lunch också men efter det är det plugg hela eftermiddagen som gäller. Troligtvis ska jag träffa min handledare imorgon eftermiddag så jag måste få något gjort tills dess.

Idag har jag i alla fall årets första vårbetonade inköp på mig, hade lite pengar kvar på ett presentkort på H&M så denna lavendelfärgade t-shirt fick det bli. 79,50 kr kostar den och tillhör alltså vårkollektionen.



Tycker dock att den är mer åt det lila hållet i verkligheten men då här ser den ut på H&M hemsida.



Jag idag men tröjan på.



Syns inte på mina bilderna så bra men jag gillar den här lilla detaljen på ärmarna. Det blir mer gulligt så.
Halsbandet kommer från annika och de stora pärlorna kommer från Sisters.


Ha en fortsatt härlig Onsdag
/
Kristin


Filmtips

Filmen jag och Marie hyrde igårkväll var Prinsessa. Se den, den var verkligen bra.
Jag gillar svenska filmer och ungdomsfilmer och om man gör det blir man inte besviken.



Vet inte om det är för att båda jag och Marie ska bli gymnasielärare men ändå, det känns som man hittar inspiration i sådana här filmer. Ofta är dock alla vuxna i dessa filmer idioter och fattar ingenting, kanske är det att man har någon idé om att man själv inte vill bli en sådan lärare jag vet faktiskt inte. Jag vet bara att jag ofta tycker ungdomars vardag och problem är intressanta.


Grattis lillebror

Idag fyller Erik 21 år och vi är på plats i Kga för att fira honom.
Han vart glad för den skjorta som han fick av mig och Johan, en grön fin skjorta till våren.
Har också fått en massa god mat av mamma, varmrökt lax smakade super!
Var dock väldigt trötta imorse när vi var tvugna att gå upp, jag och Marie hade tittat på film på Fredagkvällen så även om det inte vart så sent så var jag tvungen att hinna packa efteråt. 
Vi kom i alla fall med tåget och nu känns det skönt att vara på plats.
Ikväll kommer det inte hända så mycket, ska titta på OS senare på TV och kanske se filmen Dum, dummare som jag älskar och som det var så längesen man såg.

Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa en kär barndomskamrat och ev. träna på Träningslagret och gå på hockey? Vi får se vad man orkar med, Johan åker hem imorgon men jag blir kvar tills på Måndag. 

Ha en trevlig helg för det ska jag ha

Kramar
/
K

100211

Torsdag, snart är helgen här. Längtar.
I helgen åker vi hem till mina föräldrar, min bror fyller år på Lördag.
Ska strax åka iväg och köpa hans present, har typ 3 alternativ att välja på.
Själv har jag haft ont i ett knä i 3 dagar, idag känns det dock mycket bättre. Gjorde antaligen något fel i ett utfall på Body Combat i Söndags. Men idag har jag varit iväg och tränat lite själv i gymmet i Farsta och utfall gick nubra att göra utan smärta. Jippi.

Idag gör jag annars inte så mycket, får vara "ledig" idag för jag jobbade faktiskt hela helgen och idag så idag blir det inte något plugg för mig. Ska eventuellt gå på Yoga ikväll, har inte varit där på över en månad. Men nu är det dags och det behövs verkligen.

Later
/
K

Träna med en kille

Ikväll har jag varit i gymmet och tränat med en killkompis.
Marcus är en vän från Kga och som är ett år äldre än mig men som jag börjat umgås med mer och mer, första gången vi sågs var nog genom någon av Johans kompisar.
Har aldrig riktigt haft några killkompisar men med åren har det blivit bättre.

Vi körde i alla fall i gymmet ihop och det gick nog lite som jag trodde att det skulle gå.
Vi körde uppvärmning i en kvart, M sa skämtsamt att det var så mycket kondition han körde per/år. Sedan tog vi tag i den tyngre träningen, mina ben var helt döda efter utfall m.m. Har inte belastat dem så hårt sedan jag var sjuk så träningsvärk kommer jag ha som bara den imorgon =) M var så klart mycket starkare än mig och tog sjukt mycket vikt på allt.
På slutet ville jag köra rörelseträning och då vart det roligt. M är vig som ett kylskåp men enligt honom själv mycket rörligare än för några år sen. Jaja, allt är ju relativt! Vi hade i alla fall en väldigt trevlig kväll ihop, man lär av varandra. Jag tror inte på att bara köra på med tunga vikter man måste stretcha och träna rörelseträning också. Fick ändå med mig några nya övningar av M och jag tog i ordentligt, 
Efter hårda sparkar barfota mot en boxningssäck har jag nu blåmärken på foten. Aj, hoppas det går över snart. 
Nu väntar mat. 

Ikväll blir det mys med Johan och vi ska titta på Twilight.  



Stella 1 år

Idag fyller världens sötaste katt, Stella 1 år.
Lite gulligt att vi snart har haft henne i ett helt år.
Som Johan sa igår, vi har alltså varit ihop i ett helt år till =)
Ja, ett år går fort och nu kan man nog säga att Stella är vuxen? I alla fall tonåring och ikväll ska vi fira henne, Johan skulle köpa något gott till henne. Någonting annat som Johan och jag ofta brukar skoja om är att "vad gjorde vi innan vi skaffade Stella?" Det ger liksom väldigt mycket att ha någon som alltid är hemma och som man alltid kan ha sällskap av.

LOVE LOVE LOVE 



Fina bilder som Johans pappa tog i jul när vi var i Örebro.



Hon är för söt.






Ett kort från imorse, Stella lligger ofta och sover í Johans säng när jag vaknar.

Ikväll blir det träning, ska tillsammans med en killkompis (Mackan) köra Body Pump. Känner dock av min ländrygg idag så jag får nog ta det lite lungt på ryggövningarna. Jag vet att jag känner av det för att jag har slarvat med att träna ryggen och inte heller gått på yoga på säkert en månad. Nästa vecka ska det bli skärpning.

Känns i alla fall väldigt bra att jag börjar komma igång med pluggandet, idag har jag gjort små framsteg =)


Later
/
K


Visning modedesign

Igår kväll var jag och Johan på Visning som Boråstextilhögskola hade på Galleri KG.
Anledningen att vi gick dit var helt enkelt för att min kusin Sofi går på den skolan och hade gjort några plagg som var med på visningen. Tycker det är rätt roligt att gå på sådana här visningar, det är så sällan man gör det.
På denna visning var det väldigt blandade plagg/skapelser som visades upp. En del var lite för konstiga för min smak, flera hade väldigt skum musik som enligt mig inte skapade så trevlig stämning men jag antar att det var det som var meningen med just deras design. Jag gillar nog mer kläder som man blir glad av..

Vart i alla fall positivt överraskad av min kusins design, riktigt fina klänningar i fina färger som ändå stack ut på sitt sätt =) Min favorit var nog den här översta men den fick jag inget riktigt bra kort på.

Kollektionen heter förresten "Glam goes normal" och designern är Sofi Svensson

















Later
/
Kristin

Childhood

Jag vill ha ett sådant här armband, gillar enkla och färgglada smycken och bäst av allt är att det stödjer en bra sak. World Childhood Foundation.



Vore bra om man kunde få några av sina kompisar att också vilja ha ett sådant för då kan man beställa ihop.
Ska fråga de jag träffar nu på Lördag. Finns att beställa
här , kostar 300 kr och då får man 5 st. Bra va?

Ikväll blir det (mode?)visning för mig på Norrmalm, min kusin går på en textilhögskola och ikväll har den sin visning här i sthlm. Ska bli kul, tänk att jag för 2 år sen gick jag modell för ekomode på modeveckan. Det var faktiskt en riktig rolig upplevelse, men jag kommer ihåg att jag var väldigt nervös innan.

Later
/
K

Slingor

Ja, idag har jag lyckats få en tid hos min frisör.
Klipper mig på Frisörimperiet i Farsta Centrum. Har en tjej där som jag tycker är mycket duktig så henne försöker jag alltid boka mig hos. Idag ska jag dock inte klippa mig, ska ju spara ut håret igen så idag blir det bara slingor. Ska bli så skönt, det syns att de gamla som jag gjorde i slutet av sommaren är på väg att försvinna.
Så det händer idag, ska också försöka plugga nu på eftermiddagen, nu på förmiddagen har jag faktiskt stått och lagat god mat. Vart en slags låda som man gör i ugnen med pasta, kassler, svamp och ärtor i och sedan grädde, mjölk och chilisås på det samt riven ost. Smakar mums mums och så fick man 3 matlådor. Mycket bra att ha.

Inte mycket annat att uppdater om, ikväll ska jag köra box hade jag tänkt.
Vi får se, ska försöka lägga upp bilder här sen när mitt hår är klart.

Later
/
K