Gillar inte läget!

Nej, just nu kan man knappast säga att livet leker.
Har tenta på Onsdag morgon och har ännu massor av saker att läsa och sammanfatta innan dess. Känns lite kört men jag kommer att försöka i alla fall. Man får visserligen ha böckerna med sig men det vet man ju inte om det hjälper. Man ska i alla fall göra en analys så då behvöer man ju kunna ganska så djupt vad som står i böckerna och vart allt finns att hitta.

Ingen vidare kul helg har det varit med andra ord. I går gjorde jag ingenting förutom att träna på förmiddagen och idag har jag och Marie varit på universitetet och pluggat några timmar. Det kändes ju i alla fall bra men det är lite försent.....

Längtar i alla fall nu som bara den till helgen. Kanske blir det något roligt på advent men någon kompis, hoppas. Annars ska jag bara ta det lungt, det är ju snart jul ju så då får man ju stressa med allt som ska göras innan dess också. Känns som om november bara flög förbi. Ska i alla fall bli otroligt skönt att få vara lite ledig i jul, åka hem till Kga och vara med familjen. Vad mer kan man önska?

Nej, nu ska jag hoppa i säng, ska upp tidigt imorgon och träffa min kära basgrupp och hoppas att de kommit långt i sitt inläsande av de olika perspektiven. Så att jag kan få lite hjälp=)

Godnatt


Uppdatering

Ja, det var alldeles för längsen jag skrev något här ser jag.

Har faktiskt hänt en hel del i livet under den tiden.

Är t.ex. numera 23 år, fyllde den 15 november och firade med några kompisar förra helgen, vart utgång på Stureplan och det var verkligen kul. Måste börja gå ut med men det är inte så kul nästa dag när man typ sover bort hela dagen. Dessutom kostar det ganska så mycket att gå ut här i Stockholm, i alla fall på Stureplan. Men men, det var riktigt trevligt i alla fall. Fick också ett besök av min mamma i samma veva som jag fyllde år så det var toppen. Tycker det är skönt när hon kommer hit och bor här ett tag. Skulle helt klart vilja vara med med familjen och hemma men det blir liksom sällan man tar sig tid att åka hem. 

Fram tills nästa Onsdag ska jag plugga, har salstenta i Teorier om lärande då. Får dock ha med böckerna men det kan nog bli svårt ändå. Har inte läst allt ännu så jag ska göra det i helgen. 

Igår var jag också och boxades med A en kille från Lärarhögskolan. Superkul, alltid roligt att träna ihop med vänner. Det är verkligen synd att inte fler av mina vänner trännar på SATS. 

I alla fall, detta vara en kort och lite uppdatering vad som hänt under några veckor. 

Mår i allmänhet bra, ser fram emot att det snart är jul. Ska bli så roligt att komma hem till kga då en sväng. Och snart är det också dags för Johan och mig att gå på bröllop, mitt första bröllop med vänner i min egen ålder som  gifter sig. Ska bli kul. Börjar vi bli vuxna kanske? Fast jag är ett år äldre känner jag mig ändå ganska så barnlig. Men man tänker ändå väldigt annorlunda om saker och ting än vad man gjorde för bara något år sen så någon slags mognad och utveckling har väl ändå skett. Tur är väl det.

Bye bye 

Helgen har startat!


Lördag, har längtat så till den här helgen. Mycket kul som händer denna helg.
Startade igår med att jag, Johan och våra vänner (som för övrigt är ett par) H & L träffades på kvällen och åt underbar mat på kina resturangen Chopsticks mitt inne i city. Hade då redan bokat biljetter till bio vid 21.00.
Efter den underbara maten så såg vi i alla fall Elisabeth - The golden age. Hur bra som helst, ska verkligen ses på bio. Verkligen mäktig film och om en mäktig kvinna. Gillar sådana filmer, blir faktiskt väldigt inspirerad av att läsa lite mer om Elisabeth, det var längesen jag läst om det där, kommer tyvärr inte ihåg så mycket. 


image47


Idag händer det i alla fall inte så mycket, ska dock städa ganska så mycket för imorgoon kommer hela min familj plus M (god vän till familjen) och hälsar på några timmar. Hela min familj har nämligen varit i Finland sedan i Torsdags så nu ska de hem. Eller mamma ska faktiskt stanna här med mig och Johan knappt en vecka men pappa och lillebror och M stannar bara några timmar.

Ska bli kul att se dem, tycker faktiskt det är synd att man ses så sällan. Man jag har sällan tid att åka någonstanns. Alltid är det något och nu snat är det jul så vi det blir nog ingen hemresan innan dess.
Måste därför också köpa en farsdagspresent idag. Får bli något ganska litet, kanske något ätbart.

Nej, nu ska jag dra. Ska iväg snart och köra Combat i Farsta. 

Bye  

  

Ny vecka

Måndag, hade ångest igår för att det åter igen är ny vecka och nu dessutom ny kurs i skolan.
Kursen heter Teorier om lärande och är 7,5 högskolepoäng och det är tyvärr salstenta på detta moment.
Inte det bästa. Har i alla fall skaffat huvudboken och börjat läsa i den. Den är riktigt intressant dock inte så sugen på att plugga just nu. Brukar vara så i början av en kurs, man tar det lugnt och får panik senare.

Idag har i alla fall jag och Johan tvättat, jag har också handlat och hjälpt Johan skiva ett CV till något jobb han ska söka. Vart i alla fall slutligen ett superbra presonligt brev, som är ganska så svåra att få bra. Så nu håller jag tummarna för honom.

Har också varit iväg ikväll och kört Body Combat, det är underbart. Träffade en del kompisar där också som jag inte sett på ett tag. Det går ju förkylningar nu så alla åker ju på det för eller senare. Tyvärr, aldrig roligt med avbrott i träningen (ofrivilliga alltså).

Annars lungt, ska strax hoppa i sängen, eller nej jag måste bädda sängen först. Suck.

Imorgon blir det nog universitetet och plugga tillsammans med Marie. Ska också köra Box på kvällen, längtar redan.

Natti natti

Planer för idag


Underbara lediga Fredag!

Idag ska jag inte plugga, blir inget förrens på Måndag. Tills dess är jag ledig=)
Därför ska jag ägna dagen åt det jag älskar mest: träna och shoppa. Dock inte så mycket shopping till mig själv idag. Har också en hel del ärenden. Kan dock bli något till mig själv om jag hittar något bra. Brukar hända ganska så ofta jag är på stan, tyvärr. Min dag ser i alla fall ut som följande:

11.00 Body Pump.
13.00 Lunch
In till stan och fixa följande:
* Köpa ny bläckpatron till datorn.
* Besöka en nordea bank- lämna papper om löntagaruppgifter
* Köpa försenad födelsedagspresent till pappa.
* Köpa farsdags present till pappa.
* Köpa födelsedagspresent till Anna.
* Köpa liten krya på dig present till Johans mamma.
17.00 Satsbox.

Kvällen ledig. Blir nog en hyrfilm ikväll för mig och Johan.

Nej, nu ska jag göra mig iordning och dra till Farsta.

Later


Nu börjar helgen


Pustar ut,  var i skolan idag och lämnade in hemtentan och hade seminarium.
Känns skönt att ha lämnat in något men jag är osäker på hur det kommer att bedömas.
Det är helt klart inte bland det bästa jag gjort. haha, men nu är det i alla fall gjort.
Nu tar jag helg! 

Ikväll kände jag mig också så pigg att jag sent bestämde mig för att träna i Farsta. Mina planer var att gå på SatsCore och sedan träna lite själv i gymmet. Slutade dock med att jag först körde Core och sedan hoppade på SatsBox som startade direkt efter. Har aldrig förut kört Box på den anläggningen eller sett instruktören förut men han var mycket bra och det var väldigt bra upplägg på hela passet. Verkligen överraskande kul. 

Efter träningen (efter 20.30) så har det inte hänt så mycket. Åt god mat direkt jag kom hem. Var hungrig som en varg efter träningen. Det här var alltså första passet på en vecka som jag kör. Men det gick riktigt bra och imorgon blir det pump på förmiddagen och kanske också något kvällspass. Har sedan också tillsammans vattnat alla våra kära orchidéer. Vi har totalt 7 stycken!! Det är ganska så många, det är mest för att det ör min absoluta favorit blomma. Finns inget vackrare än när de blommar. Just nu blommar dock endast 3 styckna. Men hoppas på att de andra kommer igen. Det ska de göra. 

Lägger därför slutligen in två bilder på vackra orchidéer. Dock inte mina. Håll till goda:


image45
     


image46



Kommer dock inte skaffa fler orchidéer på ett tag. Jag kan lova att det inte är så kul när man ska vattna alla 7samtidigt. 

Bye Bye