Ute med Stella 30/5

Underbar Lördag. Jobbade 8-12.00 känns som ett lagom långt pass =) När jag kom hem åt jag lax och nu har Johan och jag varit ute med Stella, hon var till och med ute helt utan koppel en liten sväng. Förresten så ska jag tydligen jobba imorgon också men jag är glad ändå, det är storhelg nu så man får bra betalt.














Later
/
Kristin

Variansanalys och en söt panda

Har äntligen kommit igång med plugget, läser på om statistik och mer bestämt om Variansanalys flervägs ANOVA. Försöker förstå vad det var för undersökninga jag började med för snart 3 år sen och vad det egentligen är för hypoteser jag vill undersöka och besvara. Det är inte lätt kan jag säga.



(Liten bild på hur man kan ställa upp hypotesprövningar..om man nu vill det =)


Ska väl sitta en stund till med detta idag och ska nog om ca en timma dra till universitet och spela lite badminton med några vänner. Ska bli kul men just nu känner jag mig inte helt pepp.
Vädret är inte heller på topp idag, har inte varit ute med Stella och just nu ligger hon på soffan och sover.
Har dock gjort en god gärning till min sambo och varit i Farsta och köpt kostymbyxor till honom från Borthers. Han fick dock betala dem själv men ändå...han hatar ju att åka till köpcentrum så en tjänst är han allt skyldig mig nu. Har också kollat på Kung Fu Panda och tyckte den har helt okej. Dock inte lika rolig som Shrek eller Madagaskar men ändå, pandor är söta. 



(Bild från cdon.com)

Later
/
K
 

Stanna inne dag

Idag känner jag mig rätt seg och lite nere. Orkar inte göra mycket och det måste jag ju inte heller. Har i alla fall varit duktig och städat lite och stekt pannkakor till mig själv + att jag varit ute och en sväng med Stella på förmiddagen. Hon börjar gilla våra turer ute allt mer verkar det som. Hon är inte alls lika rädd längre utan klättrar upp i träd och springer omkring. Bilar gillar hon dock inte så mycket. Idag har det därför blivit en stanna inne dag för mig. Behöver sådana ibland och speciellt då vädret  är lite dåligt. Drog mig därför ner till videobutiken förut och hyrde tre filmer. Kollar på Twilight just nu för andra gången, håller också på med boken just nu men jag tycker filmen är så bra. Gillar att filmen är mörk och all mystik om familjen Cullen. 



(Bilden kommer från cdon.com)

Hyrde också: Kung fu panda och Flyga drake.  Kanske kan bli att jag och Johan ser en av dem ikväll när han kommer hem. Flyga drake har jag ju läst för längesen så det ska bli kul att se filmen nu. Annars lugn dag, ska njuta av den ledighet jag har nu innan sommarjobbet drar igång. Ser också väldigt mycket fram emot vec 24 när jag och Johan och Stella kommer besöka Värmland och då min lillebror tar studenten. Sjukt vad fort tiden går, känns som det inte var så längesen som man själv gick ut, man börjar bli gammal helt enkelt. Ser i alla fall fram emot det.

Later
/
Kristin

Helgen i bilder

Helgen har varit kanon. Har hunnit med massor av trevliga saker som att träna, träffa olika vänner, gossa med Stella och mysa med pojkvännen och bara ta det lungt. Dessutom har jag jobbat idag, vilket också gick vädligt bra =) Känner mig laddad inför ny vecka nu, ska ta tag i plugget har jag lovat mig själv.

Några bilder från helgen



Jag posar med Stella. Min gullunge.








På kvällen åkte jag in till stan och träffade Becca och Filippa. Vi fikade och tog en promenad mot djurgårn. Trelivgt men jag var tvungen att åka hem vid 21.00 eftersom jag skulle upp tidigt idag.




Idag började jag jobbet kl 8.00 och redan då var det soligt och varmt ute. En härlig dag förstod man redan då att det skulle bli. NIce.




När jag kom hem på kvällen vid 18.00 tiden väntade min lilla familj här hemma på mig. Älskar er båda så mycket.
 



Stella är bara för söt.


Nu blir det snart tacos och innan dess är jag lite sugen på att gå ut och springa en sväng.

Love my life
/
Kristin

Lördag är underbart

Hej hopp,

fin fin dag idag,  inte gällande vädret då men mer mitt humör. Började dagen med sovmorgon och sedan Body Combat kl 12.00. Ny relese blir det på Måndag, ska bli spännande att se vad de har hittat på den här gången, brukar dock vara väldigt bra pass. När jag kom hem hade våran vän Alexander kommit hit, Johan och han håller på och målar warhammer ihop, väldigt grabbig aktivitet, eller? Börjar förstå hur killar umgås nu i alla fall, det är inte så mycket prat och livet och djupa saker, inte som när jag umgås med mina tjejkompisar i alla fall =)

Nåväl, ska snart dra in till Östermalm och träffa Filippa och Rebecca ikväll, blir nog bara en kort stund för mig för jag ska jobba hela dagen imorgon och upp tidigt. Inviger idag också en ny Nike tröja som jag köpte i veckan på vårrea. Tycker väldigt mycket om den, ser vårig/somrig ut. Vad tycks?




Nej, bästa att göra sig iordning, undrar om man ska äta något litet innan man drar.

Ha en trevlig Lördagkväll nu
/
Kristin


Chuck Bass video

Bara för at reta min söta vän Filippa, som inte kan fatta varför Chuck Bass är bäst i Gossip Girls och dessutom är helt totalt superläcker.

Till dig Filippa, hoppas du ändrar uppfattning nu.






XOXO
/
K

Uppdate

Så var det dags att blogga lite igen. Har jobbat en del nu så då hinner jag helt enkelt inte blogga.
Har i alla fall gått bra med jobbet. Alltid skönt att få in lite pengar.
Bara för att jag har jobbat några dagar så var jag ju såklart tvungen att dra ner på stan idag och shoppa lite. Det är väl därför man jobbar eller? *hehe*

I alla fall, hittade ett par fina örhängen från KumKum som jag gått och tittat på och ett linne och en t-shirt från H&M. Inga konstiga mönster utan enkla vardagsplagg, Lade också ut hela 600 kr på linser från Synsam och kattmat till Stella. Mer shopping än så hann jag inte och det kanske var tur det med. I eftermiddag har jag annars varit iväg och kört Dansstep och Body Pump. Stepen gick sådär, jag visste att det var det svåraste passet så jag har inte förväntat mig att hänge med helt men det gick okej, skippade rörelserna med armarna och någon snurr här och där. Men rätt kul ändå. Alltid bra att prova på något nytt. Imorgon är det Kristihimmelfärdsdagen soch jag och Johan är lediga. Ska bli skönt att ha en dag för oss själva, sen jobbar jag på Fredag. 

Har hittat en gammal låt som jag lyssnade mycket på förr, den är verkligen så bra. Enjoy!




Later
/
Kristin


Badminton på Frescati

Har haft en toppen eftermiddag men badminton med min kära vän Rebecca och hennes vän Simon. Vi vart dock bara tre så vi fick köra så gott det gick. Vart i alla fall trött =) Efter träningen gick jag och Rebecca hem till henne, hade aldrig varit där förut så det var kul att se. Nu är jag i alla fall hemma och är supertrött. Sängen härnäst. Ser fram emot imorgon, då är det ju Fredag igen. Måste få vara lite glad för det för stackars jag ska jobba sen fyra dagar i rad. Nejdå, det ska nog gå bra, tummen känns mycket bättre idag så jag kommer nog orka.




Later
/
Kristin

Kattpromenader och besök

Hej,

har inte hänt så mycket i mitt liv de senaste dagarna. Har haft ont i tummen och tyckt allmänt synd om mig själv. Som jag ofta brukar göra när jag skadat mig. Men men, det blir bättre. Idag har jag varit iväg och tränat styrka själv. Körde en del rygg och mage. Har också fint besök av min vän Lisbeth just nu, synd att jag inte orkar göra så mycket men kul att hon är här. Ikväll har vi haft filmkväll och tittat på Twilight. Gillade den väldigt mycket, en hel del snygga killar också måste man erkänna. Men snyggast var inte Edward, enligt mig.




(Johan och jag med Stella) Foto taget av Filippa



Har också kommit igång bra med att ta ut Stella varje dag lite utanför lägenheten i hennes koppel. Hon sköter sig ritkigt bra tycker jag, men aningens rädd är hon allt. Så, nu är det sängen som gäller. Imorgon blir det plugg och eventuellt badminton, får se hur kroppen känns bara.

Godnatt
/
Kristin

Aj min tumme

Aj, har fortfarande vädligt ont i tummen sedan jag råkade slå fel i en krock på gårdagens boxpass. Troligtvis trycktes tummen bakåt eller nåt, i alla fall, aj vad ont det gjortde och gör. Men i alla fall lite bättre idag tycker jag, igår hade jag i alla fall väldigt trevlig tjejkväll hemma hos Filippa med fina vänner. Åt god tacos och pratade massor av tjejsnack. Nice.

Idag har det inte hänt så mycket. Step på förmiddagen, trotts att tummen är skadad kan man ju köra en massa andra saker än box. Gick i alla fall bra, skönt att få upp flåset lite. Efteråt gick jag förbi djuraffären som ligger precis intill SATS och köpte fin (och dyr) mat till Stella, min katt ska ha det bästa. Köpte också en ny leksak som troligtvis inte går sönder och ett liten sele. Hon har den på sig just nu och verkar till freds med den.

Nej, nu måste jag dra, ska ut och gå en sväng med Filippa.

Later
/
K

Jobb + träning

Hej hopp,

min Fredag har varit toppen. Började med att jobba hela dagen 8.00- 17.00. Gick dock rätt bra att komma upp trotts att jag gick och lade mig vid 00.00 i natt. Idag var det ändå rätt kul att jobba, fick gå till några personer som jag sällan går till och så hade jag tid att sitta och prata med en och annan. Tiden gick fort med andra ord.

Efter jobbet åkte jag direkt till Hötorget och körde Body Pump där, gillar skarpt instruktören där för hon är vädligt bra på att svara på frågor och så är hon väldigt pedagogisk i själva passet. Det gör mycket. Har dock saknat Stella hela dagen, hon har varit själv mycket idag, Johan åkte dock hem och såg till henne på lunchen men annars har hon klarat sig helt själv. Hon verkade rätt understimulerad när jag kom hem och nu ligger hon här nära datorn och därmed nära mig. Mysigt.
Hon är så fin.
 
Ikväll vet jag ännu(!) inte vad som händer med det lutar väl åt att jag slappar i soffan. Johan är på fest så om han ringer snart och säger att jag är välkommen så kanske jag åker in till stan en sväng. Men känner just nu att jag nog behöver vila lite också.
Nåväl, dagen har varit bra och nu är det helg. Ska bli kul imorgonkväll och träffa Marie, Rebecca och Filippa för en trevlig tjejfest.

See you
/
K

Deadline!

Ahh, imorgon ska min tenta in och jag är inte alls klar...men jag ska verkligen vara effektiv idag har jag lovat mig själv så jag slipper sitta uppe hela natten. Ska lämna in den på universitetet imorgon kl 15.00 så jag kommer förmodligen gå upp tidigt imorgon och skriva det sista. Just nu ska jag börja jobba med den sista uppgiften, föräldrapenningen och titta på hur olika partier ser på hur denna skall delas på. Intressanta grejer tycker i alla fall jag men det är aldrig roligt när man känner att man är under press. Stella ligger för övrigt och sover här brevid mig. Kul att ha lite sällskap när man pluggar =)




*Love you*


Annars händer inte mycket idag, vädret ser minst sagt grått ut så inte blir man så värt lockad att gå ut. Ska i alla fall strax äta lunch, lagade Knorr´s lasange igår för första gången och den var faktiskt helt okej. Mamma tyckte dock att jag kunde ha gjort allt själv och visst det hade säkert blivit billigare då och mer näringsrikt men ibland orkar man ju bara inte hålla på. Både jag och Johan tyckte i alla fall det vart supergott, 4 portioner räckte det till så man fåt lite mat framöver då.
 
Later
/
Kristin

Hovet 19 dec!

JA, fick tag i biljetter till Eddie Izzard på hovet den 19 dec. Ca 630 kr för en biljett men det är det helt klart värt för han är ju bara så grym. Johan får dessutom biljetten som födelsedagspresent av mina föräldrar så han kom lindrigt undan. Förutom att vi två ska gå så ska Johans vän Hansi troligtvis med och förhoppningsvis någon vän till honom. Så himla kul det ska bli, nu har man i alla fall en anledning till att längta till december=)




 (Bild hämtad från www.globearenas.se)


När Johans föräldar var här, 1 maj, så tog Johans pappa detta fina kort på Stella som just då visade upp sig från sin bästa sida. Jag gillar verkligen det här kortet, hon är så fin.



Idag är det plugg som gäller  men har inte lyckats komma igång så mycket än, men det kommer....hoppas jag.
Ikväll blir det troligtvis träning. Inte mycket kul annars händer, ska försöka besöka kattaffären i Tallkrogen som tydligen ska vara stor men annars blir det mest plugg fram till på Onsdag.

Så, snart lunchdags okså, undra vad man ska ha idag då?

Later
/
K