Nytt schema

Ahh, jag är fri och har levererat ännu en hemtenta. Skönt.
Lämnade in den idag kl 10.00, exakt då den senast skulle vara inne. Och vilken rolig överraskning jag fick sen då när jag hittade våran grupps arbete om argumentationsanalys och vi blev godkända. Vi fick till och med C i betyg, jag fattar nada?! Men men, jag klagar inte, det vara bara det absolut sämsta jag presterat på mycket länge och jag har ändå läst i snart 6 år.

Imorgon börjar i alla fall ny kurs: Den politiska betydelsen av kön. Ser verkligen fram emot denna kurs, det är väldigt bra litteratur och läraren verkar mycket påläst inom ämnet. Kan med andra ord inte bli bättre. Eller jo, vi ska redovisa en sak redan imorgon och vi har inte hunnit läsa något så lite bättre schema start kunde det faktiskt varit. 

Men trotts att jag enbart sovit 4 timmar i natt och stressat en hel del i helgen så är jag nu mest glad åt att allt gått så bra och jag numera har ett schema då vi endast är schemalagda en eftermiddag i veckan! Vi har ju grupparbete också så lite mer kommer man ju behöva vara där men det blir ändå inte hälften så mycket som det varit nu i 5 veckor. Ikväll vet jag i alla fall en som kommer att somna tidigt. 

Nej, kanske ska man plugga lite inför morgondagens seminarium. 

Later
/
Kristin
 

Mycket snö ute

Dagen har varit lång och än är den inte slut. Sitter och försöker få till sista frågan...det går sådär.
Orkar inte mer och börjar närma mig den punkten när jag snart inte orkar bry mig alls.
Men, jag ska plugga några timmar till innan jag lägger mig. Imorgon är det inlämning av tentan kl 10.00 och sedan direkt på med nästa grupparbete som ska redovisas på Tisdag. Inga lugna dagar här inte...

Idag har det förresten varit otroligt mycket snö här i Stockholm.
Dessa bilder tog jag i förmiddags. Jag tycker i alla fall det är kul att det kommit snö och hoppas den får ligga kvar ett tag.









Har för övrigt klarat mig hithills ifrån att ta ett glas Pepsi max. Johan har druckit flera glas idag och ändå har jag lyckats lägga band på mig. Måste bara fortsätta så.

Bye bye
/
K

Pepsi max, bye bye

Ah, blir galen på att bara sitta här med min hemtenta dag ut och dag in men idag är faktiskt sista dagen jag har på mig att skriva klart allt så det lär bli lite press ikväll. 
Gick ändå upp kl 7.00 imorse och tvättade två tvättar innan jag satte igång med plugget. Och första frågan är nog nästan helt klar nu tror jag. Nu är jag på tvåan och den är knepigare.
Ska för övrigt försöka sluta upp med min drog nr 1: Pepsi max.





Bara för att gå emot strömmen så ska jag sluta med det på en Söndag, ni vet väl att de flesta människor som ska börja banta, börja träna, sluta röka m.m ofta börjar på en ny vecka. Jag ska i alla fall från och med idag försöka sluta med Pepsi max drickandet och dessutom ska jag satsa på att försöka äta bätrre mat den här veckan. Med bättre mat så menar jag att jag ska laga mer mat och äta snabbare efter träningen. Var nämligen på en föresläning igår om kost i samband med träning och jag vet att det verkligen är kosten för min del som gör att jag ibland inte tycker att jag får ut så mycket som jag vill med min träning. Jag tränar ju i alla fall inte för lite så därmed återstår bara maten att ändra på.

Nåja, nu ska jag strax ta ett mellanmål och sen blir det mer plugg..
Bara en dag kvar....

Later
/
K


Plugg på en Lördagkväll

Inte alls kul, sitter här och försöker läsa i en av våra kursböcker men det går segt.
Är så himla trött och vill bara ligga i soffan och mysa med älsklingen.
Marie ringde förut och sa att hon inte kunde komma idag, hon var typ förkyld och trött som bara den.
Synd, men nu när klockan bara är 19.30 känner jag hur trött jag är och imorgon har jag en hel massa jobb framför mig med att få ner något som jag kan lämna in på Måndagmorgon. Jag ska upp kl 7.00 imorgon har jag bestämt och börja plugga.

Tycker faktiskt riktigt synd om mig själv nu.
Har i alla fall som ni ser på bilden haft lite popcorn när jag pluggat för att liva upp det hela.




(Att man behöver plugga en Lördagkväll känns som om man är väldigt illa ute, nej då, det här ska jag nog fixa)

Nej, nu ska Johan strax gå ner och se om det finns någon bra film vi två kan kolla på ikväll och eventuellt köpa hamburgare åt oss. Mums. Träningen idag gick i alla fall bra, körde till och med en halvtimma PT-cirklen efteråt men nu känner jag att träningsvärken börjar komma smygande. 

Nej, lite mer plugg måste det bli idag..tillbaka till den roliga boken......

Och nej, jag är inte alls bitter....

Later
/
K
 

Lördags träning

Hej,

idag vaknade jag med ett gott humör. Är så himla fint väder ute också, fast rätt kallt är det. Har ätit frukost, hunnit dammsuga köket och tjatat lite på Johan om att vi verkligen måste diska glas idag, har typ 15 glas att diska eller något. Har också fått honom att tänka sig att laga lunch till oss idag, någon god pastasås verkar det luta åt.

Så här ser min utsikt ut från balkongen idag:

   

Snart bär det i alla fall av till träning och sen är det plugg hela eftermiddagen som gäller. Ska bli så skönt att träna, känner mig helt rastlös i kroppen och jag skulle verkligen behöva svettas och få ur mig lite energi. Ska för övrigt köra body Combat idag.

Ikväll kommer förhoppningsvis Marie hit, har dock inte pratat med henne sedan i tis eller något då vi gjorde upp att vi skulle ses idag men jag antar att hon kommer. Blir nog lugn filmkväll och det är nog bäst för mig för imorgon ska jag upp tidigt och plugga hela dagen, sista dagen på tentan så då har man inte tid att sova eller umgås.

Så den här helgen finns inte tud för så mycket händelser, men tycker i alla fall att det är härligt att det är helg. Man kan göra allt lite när man vill. Nej, nu ska jag packa min väska och snart dra iväg.

Later
/
Kristin

Vill också vara ledig nu

Hej,

har äntligen kommit igång med skrivandet på hemtentan. Det går sakta men säkert.
Är dock lite sur över att man troligen behöver offra hela sin helg för den här tentan. Nåja, imorgon har jag i alla fall redan bokat in en träff med min söta vän Marie så den går inte att ställa in nu. Lite kul ska jag väl också ha.
Har i och för sig varit iväg en tur till Farsta idag och tränat styrka och gjort ett snabbt inköp av ett par nya träningsbyxor från Nike på Stadium. Lite shopping i alla tentahets =)

Träningsbyxorna ska troligtvis invigas imorgon då jag kommer köra Body Combat kl 12..00 i Farsta. Som jag vanligtvis gör på Lördagar. Längtar redan nu, säger det igen: Träning är både en drog och terapi för mig. Dock en mycket bra drog, tycker i alla fall jag.

Nej, ska sitta upp en timme till och plugga och sen krypa ner hos sjuklingen. Han är lite bättre men rätt tagen av att han mådda så illa imorse och hans socker var så högt.

Godnatt
/
K

Älskling är sjuk

Sitter återigen här med tentan, har börjat på en anna fråga idag för jag orkar inte hålla på med den jag arbetade med igår mera. Får vila lite, så nu är det intervjumetoder som gäller.
Idag är också Johan hemma och är sjuk, tycker synd om honom. Han behöver nog mest vila och ta det lungt idag gissar jag och det passar ju bra för jag måste ändå bara plugga. Ska dock försöka dra mig iväg till gymmet nån timma senare idag. Man blir ofta klarare i huvudet av det så det är en bra pluggstrategi.

Bild på Johan som jag tog igår: älskar dig




Nu ska jag plugga.


Later
/
K


Perser/Norskskogskatt

Enda roliga saken idag, jag har pratat med ägaren till nyfödda kattungar av blandningen perser/norskskogskatt så nu ska jag och Johan få komma och titta på dem när vi kan.
Tänkte dock vänta i 2 veckor eller så att de hinner växa till sig lite.
Jag är i alla fall vädigt glad just nu och tycker allt är så spännande.

Sitter dock fortfarande och jobbar med tentan, jag och en klasskompis ska snart ha ett telefonsamtal, ingen verkar komma någonstanns. Känns ju hoppfullt. Varför måste somliga tentor vara så krångliga?

Natti natti
/
K


Jobbig tenta

Har kommit igång lite sakta med hemtentan som vi fick igår. Det är som vanligt när det gäller den här institutionen svårt att förstå frågorna de ställer, vad är de egentligen ute efter? Gillar inte sådana här tentor.
Idag ska jag i alla fall plugga hela dagen, men just nu är jag sockersugen och funderar starkt på att gå ner och handla lite glass. Har annars bara pluggat och lagat mat, hemmalagade köttfärsbiffar är aldirg fel. 

Nej, tillbaka till studierna. Kommer vara rätt asocial tills den här tentan är inlämnad och klar. Känner dock inga större prestationskrav, får jag G är jag helt nöjd för jag vill bara ha den här kursen avklarad.

Later
/
Kristin
  

090218

Onsdag. Idag kl. 10.00 får vi se vår hemtenta som vi ska arbeta med från och med idag tills på Måndagmorgon. Åh,hoppas verkligen inte att den är för svår. Tyvärr har jag inte hunnit läsa så mycket av litteraturen så det lutar åt att jag kommer hänga över böckerna de kommande dagarna.

Ska också till optikern idag, måste kolla mina lincer och det lilla besöker får man betala runt 500 kr för. Känner inte alls bra men ändå nödvändigt, det är viktigt att se bra. Ska därför åka dit strax, har tid 10.30 och sen ska jag börja plugga.

Later
/
K
 

Räddad av Combat

Hej,

dagen har varit sådär, har haft rejäla humörsvängar. Dagen började inte bra med att gruppen tydligen inte var överens om när vi skulle träffas. Jag var där till kl12.00 och ändå kom vi inte igång med att skriva någon förrens vid 14.00. Snacka om att slösa bort tid, jag blev bara mer irriterad och sur för varje minut som gick typ. Vi fick i alla fall ihop något men mitt humör var verkligen inte på topp efteråt, ringde till Johan och pratade ut. Kände verkligen för att bara avreagera mig på något eller någon. Satta mig istället och läste en artikel i biblioteket, hade packat stora väskan idag eftersom jag skulle direkt till träningen efteråt så det var ingen idé att åka hem eller så emellan. Vart därmed lite lugnare och åkte sedan iväg till SATS vid 17.30.
 



(Body Combat, om man är ute efter rolig och tuff träning.)

Körde sedan Body Combat där mellan 18.30-19.30 och det räddade verkligen den här dagen. Så kan det vara ibland för mig, träningen är verkligen terapi. Hade så mycket energi som jag fick utlopp för så det kändes riktigt skönt efteråt i kroppen. Ikväll har jag och Johan sedan ätit pasta med kyckling och en massa ärter. Är någon ny färdigrätt som de börjat sälja nere på Konsum och som går fort att steka till och smakar supergott. Har annars inte gjort något speciellt, ska lägga mig nu för imorgon är det seminarium kl 10.00. 

Godnatt
/
Kristin
 

|Skola|

Ska snart  åka till universitetet. Idag ska vi skriva ihop vår analys av intervjun, vi har ju bara en så vi lär ju inte få alltför mycket jobb med att sammansatälla det. Vår andra intervjuperson vart sjuk och eftersom det inträffade så sent så fanns det ingen chans i världen att få tag på någon annan.

Kommer nog annars bli en rätt lugn dag, en bra start på veckan. Jag ska försöka hinna in en studn på stan i eftermiddag och kolla efter en present till lillebror. Ska ju troligen åka hem om två veckor så det kan vara bra att fixa det snart innan vi får vår hemtenta. Sen är jag också lite sugen på shopping till mig själv men just nu har jag tyvärr väldigt dåligt med pengar så vi får väl se. Fick faktiskt en present av Johan på alla hjärtans dag som jag ska försöka fota och lägga upp här snart.

Kl 18.30 blir det i alla fall Body Combat på Söder. Min träningvärk har faktiskt nästan försvunnit helt så nu är det bara att köra på igen =)

Later
/
Kristin


Ont i muskler

Aj, trodde aldrig jag skulle säga det men nu har jag verkligen tränat så att jag har ont i musklerna och behöver vila.
Visst det är bara träningsvärk men aj vad ont det gör. Känner mig helt stum i armarna. Trött är jag också. Skönt att jag inte har några planer för helgen. Ikväll ska vi äta god mat och kolla på en film ihop.
Både är helt färdiga efter veckan så vi orkar helt enkelt inte med någonting annat.
Fick också just reda på att den intervjun som inte vart av igår kommer bli av imorgon. Jag får dock ta på mig att göra den själv då de andra i gruppen är upptagan med annat. Men men, det var bara en halvtimma så det ska nog gå bra.
Imorgon blir det i alla fall en total vilodag för mig, kroppen måste få vila och återhämta sig. Kul i alla fall att jag hittat ett nytt pass som jag definitivt ska börja gå på.

PT-cirkeln är minst sagt en utmaning, om ni inte provat det och vill ha bra och tuff träning, gå på ett pass. Man är helt död sen kan jag lova.


Later
/
K

Valentine

Så var det Lördag.
Har fått lite sovmorgon men nu har jag ätit frukost och kollat på ett avsnitt av Brothers & Sisters, bra start på dagen tycker jag. Fick ingen direkt otur igår, dock så kom inte en av de personer vi hade tänkt intervjua igår men jag hade fått maila av henne sent igår, tydligen hade ett av hennes barn blivit sjuk så därmed hade hon glömt bort vårt möte och stängt av sin mobil. Men men,vi fick i alla fal en intervju och den gick hyfsat bra, det är dock svårare än man tror att få folk att öppna sig och prata ut. Hade sedan på kvällen en skräckfilms kväll med mina vänner R och F. Jag hade hyrt den spanska filmen Barnhemmet, jag tyckte den var bra. Vi hoppade till några gånger av förskräckelse, slutsatsen blir: det är läskigt med döda barn som är onda! Annars pratade vi mest om killar och kärleksproblem och sådant som man bara kan prata om med sina vänner. Tycker det vart en lyckad kväll, hoppas på att göra om det svart igen. Vem vet, kanske kan vi ha en kärleksfilms kväll.

Idag borde man förresten ha det eftersom det är alla hjärtans dag.
                                                                                



Jag vet inte ritkigt hur mycket jag och Johan kommer fira det, vi hade mest tänka vara för oss själva här hemma och laga god mat ikväll. Jag ska också antagligen in till Farsta Centrum en sväng så jag får se om jag hittar någon liten present. Brukar dock oftast sluta med att jag köper något till mig själv. Just nu är jag sugen på ett rosa Nike linne som jag sett på Stadium, kanske slår jag till på det idag..

Önskar alla en fin Lördag och happy Valentine!

Later
/


*Grattis lillebror*

Idag fyller min bror Erik 20 år. Fatta 20 år, jag börjar verkligen bli gamla.
Stort grattis i alla fall, har dock inte hunnit köpa någon present ännu, får se om jag hinner hitta något i helgen.
Tycker det är ganska så kul att shoppa åt brosan för jag har rätt bra koll på vad han tycker om och han har ganska så annorlunda klädstil jämfört med Johan. Mer åt sporthållet och sportkläder gillar jag ju altid att shoppa =) Hade förresten väldigt kul igår när vi spelade badminton. Känner dock att jag skulle ville hålla på med det oftare så att man blir bättre. Jag vann i alla fall alla tre matcher vi spelade. Vi körde två mot två hela tiden och mixade lagen i varje match. Körde också senare på kvällen PT-cirklen, så den träningsvärken känner jag av idag men oj vad kul det var. Jag ska nog börja gå på den varje vecka.  




Har i alla fall vaknat till och ska väl strax ta tag i dagen. Borde plugga inför tentan nästa vecka och kanske träna. KL 16.00 ska jag i alla fall vara i Farsta och sen kommer intervjuerna att börja. Ska bli spännande, blir alltid lite nervös inför sådant här.

Ikväll blir det mysig filmkväll men några tjejkompisar hemma hos F. Jag tycker vi ska hyra någon skräckfilm eftersom det faktiskt är Fredagen den 13:e idag. Vi får väl se, nej, nu ska jag göra mig iordning.

Later
/
Kristin

Dags för en match

Godmorgon,
är trött som bara den men snart vaknar jag nog till.
Vart rätt så sent igår och idag gick jag upp 7.30.
Har precis kommit igång med plugget och snart måste jag åka till skolan.
Föreläsningen kl 12.00 om intervjuteknik.
Sen blir det badminton kl.17.00 med en vän.
Ska bli så kul, jag tror jag kommer komma in i det efter ett tag. Letade fram mina gamla inneskor idag som jag brukade spela i när jag spelade. De passar fortfarande så det är ju bra. Blir förresten kanske också en match nästa vecka för A, en vän från LHS som jag träffade igår kunde tänka sig att köra en match med mig.





Annars händer inte mycket, längtar mest till helgen. Vill bara slippa skolan och allt krångler som den innebär just för tillfället. Nästa vecka får vi vår hemtenta så då får man ju sitta hemma och plugga och det ser jag fram emot, även om jag ändå ät lite nervös för hur tentan kommer att se ut. Kan inte säga att jag hunnit läst all litteratur som vi haft på kursen men men, på 5 dagar hinner man väl läsa en del om man måste.

Nu måste jag packa och plugga. Kanske tar jag något kort ikväll från matchen.

Kramar
/
Kristin

Vänner från LHS

Ikväll har jag ätit tapas tillsammans med några vänner från Lärarhögskolan.
Kul att vi håller kontakten, mycket tack vare Facebook.
Det är kul att höra hur de som börjat jobba som lärare har det och hur eleverna är.
Man blir både sugen och lite avskräckt att börja jobba. Men mest kul tror jag att det blir.

Denna vecka är det mycket och snart är det Alla hjärtans dag (Lördag). Vet faktiskt inte om jag kommer fira den med Johan eller inte än. Kanske är jag  i Karlskoga då men just nu lutar det åt att stanna här. Har haft så mycket hela veckorna nu att jag bara vill vara hemma och inte tänka på skolan en hel helg. Vi får se, imorgon blir det badminton på eftermiddagen med R. Ska bli kul men jag kommer nog inte vara speciellt bra, har inte kört badminton på säkert 4 år eller så. Ser i alla fall fram emot det.

Har också en föreläsning kl 12.00 imorgon och efter den ska gruppen arbeta fram intervjufrågor tills på Fredag. Jag vet inte hur det kommer gå, jag har fixat två intervjuer och de ingen. Mer än så kan jag inte göra, orkar faktiskt snart inte bry mig längre. Men det är bara denna sista uppgift kvar sen är kursen snart slut....

Godnatt
/


En träff med en god vän

Så var det kväll och ikväll ska jag inte sitta uppe och tänka på allt skolarbete som jag har kvar att göra.
Nej, ikväll har jag bland annat varit iväg och tränat Body Pump och sedan också hunnit träffa min vän Johanna som jag säkert inte träffat på ett halvår eller mer. Det är synd att det bli så sällan fast man bor i samma stad.
Men hon har precis som Johan nyss börjat jobba så då är det ju alltid mycket att komma in i och lite tid för egent liv.
Vi träffades runt 20.00 och åt god kinamat på Shopsticks vid T-centralen. Är en av mina favorit ställen, maten där är underbar. Johan kom också förbi en stund så vi satt där och pratade. Största nyheten var helt klart att min vän ska gifta sig! Är så glad för hennes skull =)  Så förhoppningsvis ska jag och Johan komma och hälsa på henne och hennes kille snart. Sedan funderade hon också på att skaffa katt så vem vet, kanske har vi båda katter hemma hos oss snart.



(Söt bild på två kattkompisar)



Nu blir det att ligga i soffan och slappa i nån timme. Är trött och ska lägga mig snart men vill ändå hinna kolla lite på TV. Imorgon är det grupparbete igen.

Later
/
K


En sak avklarad - next

Hade vårt tredje seminarie idag, lämnade också in vår textinnehållsanalys som verkligen inte har fungerat bra att jobba med i gruppen. Är sådär nöjd med hur allt vart men ändå glad att det var fler än jag som i slutet insåg att vi borde ha jobbat hårdare tidigare. Har också pratat med en vän till mig som var med i en annan grupp och hon tycker inte heller att deras grupp har fungerat önskvärt. Det är svårt med grupparbete, är det egentligen rättvist? Ja, det kan säkert vara bra i somliga fall men ofta tror jag tyvärr att arbetsbördan blir ojämn. Någon agerar lite mer, ex. agerar ledare och försöker få alla i gruppen involverade och fokuserade, någon försöker att bidra och så är det ofta någon som lyckas ta sig igenom hela arbetet utan att tillföra så mycket annat än sitt eget närvarande.

Nej, nog om grupparbeten, känns som jag bara klagat på detta sedan den här kursen startade...
Ska i alla fall få träffa min söta vän Johanna ikväll, vi ska äta middag ihop någonstanns i stan. Jag ska träna innan, tror det blir Body Pump ikväll. Nu ska jag plugga någon timmme, nästa gruppuppgift ät att göra intervjuer med lokalpolitiker. Vi har hithills bara en person som ställt upp och den har jag fixat så jag vet åter igen inte hur det här ska gå....men men, imorgon ska vi sätta oss och formulera forskningsfrågan och en intervjumal.
 
Later
/
Kristin

För mycket just nu

Just nu känns allt bara för mycket.
Mest är det grupparbetet som går åt helvete. Hela natten till idag och idag har jag kännt en stor klump i magen. Gruppen fungerar inte bra och jag orkar inte dra tyngsta laset i ytterligare två veckor till.
Nej, om de andra inte gjort det de lovat till på Måndag kommer jag inte ställa upp mer.
Måste ju ha ett liv jag också.
Förlåt Filippa att det inte vart någon filmkväll idag, jag mår helt enkelt inte bra just nu.
Jag hoppas det vänder till veckan och att vi kan ses på Fredag med R också.

Johan och jag har förresten mailat om en kattunge vi gärna vill komma och titta på i veckan. Ingen raskatt men så söt ändå. Vi får se...ska strax äta lite god mat och försöka varva ner och lägga min i hysad tid ikväll.
A-L åker hem imorgon också, har ändå varit kul att ha henne här fast jag haft mycekt annat att tänka på.
Har också pratat med mamma idag, hon sa att farfar är bättre så det var verkligen bra nyheter. Jag hoppas verkligen att han kan bli som förut och klara sig i stort sett själv.

Har i alla fall varit ute en stund och gått en promenad ikväll med Johan. Det regnade och var grått och trist men det var ändå så skönt att känna frisk luft och bara gå utan att ha något mål eller mening med promenaden. Jag längtar till ny vecka så jag kan kicka igång med träningen.

Ha en fin Lördagkväll
/
K

Brothers & Sisters

Torsdagkväll.
Inte mycket händer, har varit lite lätt irriterad hela dagen. Vet inte riktigt varför men tror mest det beror på att jag är understimulerad fysiskt. Jag vill sätta igång med träningen igen. Verkligen längtar efter ett hårt och svettigt Body Combat pass. Kommer dock köra igång lugnt med styrketräning eller något liknande....vill att helgen ska vara här nu..

Idag har jag i alla fall inhandlat en lite present till mig själv för att göra mig själv lite gladare, nämligen en ny dvd box. Älskar att ha boxar, man bara kollar det ena avsnittet efter det andra när man vill, det är underbart. Vart i alla fall första säsongen av Brother´s & Sisters. Tycker den serien är grymt bra och jag missade mycket av första säsongen. 279 kr, inte så farligt. Johan köpte också en box: Gudfadern, jag kommer nog inte se den..Var också förbi en husdjursaffär idag vid Medborgarplatsen och kollade lite vad saker och ting till katten kostar. Bland annat måste vi införskaffa ett så kallat klätter och klösträd till katten. Som tur är kunde man få det hemlevererat, men ännu har vi inet hittat den "rätta" katten men jag håller på varje dag och letar runt och har även mailat iväg en del  mail och ringt.


Ska se ett avsnitt nu snart på nya boxen, sen är det kvällen. Imorgon är det skola och grupparbete och på kvällen ska jag umgås med två tjejekompisar. Kommer bli hur trevlig Fredagkväll som helst.

Bye bye
/
Kristin


Mycket i skolan

Tur i oturen så är det supermycket att hinna med i skolan just nu. I och med att jag inte kan träna denna vecka så har jag i alla fall tid att sitta med böckerna en hel del men det gör det inte roligare. Har ju pluggat i omkring 5 år och alltid klarat av att plugga och hinna träna mycket och faktum är att det hjälpt mig att hantera den stress som man ofta kan uppleva som student. Men men, idag har jag föreläsning mellabn 13.00-15-00 och sen tänkte jag stanna på universitetet och plugga lite grann.

Ikväll kommer också A-L ,en vän till familjen, så det ska bli kul att se henne igen.
Längtar i alla fall mycket till helgen nu, hoppas att det kan hända något imorgon. Om inte annat så erbjöd sig A-L att skjutsa mig till Ikea så jag kan få gå där lite och kola runt. Skulle faktiskt vara kul för det var säkert minst ett år sen jag var där sist och hade med en bil så man kan handla lite.
 
Nu måste jag plugga.

Kram
/
K

Glada och dåliga nyheter

Ja, mycket kan hända på några dagar.
För mig har det dock mest varit en del tråkiga nyheter.
Hade ju ont i min tand hela helgen så igår gick jag äntligen iväg till en akutmottagning och fick då reda på att jag såklart fått en infektion i tandköttet, behöver därför äta penicillin i 10 dagar och hoppas att det löser upp allt.
Så så är det, får alltså ta det lugnt med träningen några dagar....inte roligt...
Sen hade jag otur idag igen och råkade slå mig på armbågen när jag skulle kliva på bussen från universitetet..Aj, är helt öm där nu....vart har min tur tagit vägen undrar jag?

Nej, när man känner att allt går dåligt så är det bra att påminna sig sjäv om att mycket faktiskt är bra också.
T.ex. hämtade jag ut min andra hemtenta i idrottspsykologin idag och hade alla rätt! Den här kursen har  jag klarat så himla bra, har fått full poäng på samtliga 2 examinationer. Det är i alla fall inte bara tur utan riktigt bra jobbat. Så det är jag glad åt idag. Är också glad åt att jag skickat iväg mail om att johan och jag vill komma och kolla på en kattunge som vi hittat på blocket.se. Vi får se, skulle bli så glad om vi hittade en katt som passade oss..

Nu till plugget.
Kramar
/
K