Klappar 2010!

Alla årets julklappar är inhandlade! Är helt stolt över att ha klarat alla klappar på två dagar.
Har aldrig hänt förut, kan ha att göra med att jag och Johan inte ska ge varandra så mycket i jul eftersom vår förlovning kostar en hel del =) Jag är helt nöjd ändå, känner att jag har det mesta jag behöver och tycker mest det är roligt att handla åt andra.






Stora paketet från NK är till mamma och pappa från mig, min bror och Johan. Tror nog de kommer få det största paketet i år. Det blir kul att se vad de tycker, men det var så lätt i år eftersom de för en gångs skull önskat sig något.



Övriga klappar.  Syns inte på bilden men det är rätt många klappar till övriga. Hoppas alla blir glada.

Det är inte bara jag som tycker det är kul med klapparna, Stella har försökt äta på samtliga paket så jag vart nästan arg på henne förut. Och som ni ser är hon på och ska klämma på dem.

Ser fram emot årets julfirande, igår jobbade jag sista dagen innan jul sen blir det några dagar i mellandagarna men det känns helt okej. Kul också att det är så mycket snö ute, man får med julkänsla då. Imorgon ska jag klippa mig, ska bli skönt att känna sig fin på julafton=)
 
/
Kristin

Hur gör jag?

Åh, vet inte hur jag ska göra.
Ser inte ut som om jag kommer hinna klart med allt tills imorgon.
Är ju egentligen ingen fara för sista inlämningsdagen är nästa år men hade ju gärna varit klar imorgon och gått på avslutningen med de som är klara. Får se hur det blir, kanske gå men inte lämna in?
Ska i alla fall köra på hela dagen idag och så har jag ju halva dagen imorgon men det förutsätter att jag sätter igång tidigt vilken jag hithills inte lyckats med.
Jobbade ju kväll igår så det vart sent och idag gick jag upp 9.00, känner samtidigt att jag behöver sova ut, är supertrött på morgonen och jag tror att jag helt enkelt behöver jullov nu!

Nu ner till tvätten, mycket att göra och lunch ska man väl också äta nu antar jag.
Vart försvinner tiden?

/
K

Pluggvecka

Sista veckan på kursen och inlämning är på Torsdageftermiddag.
Ser sådär ljust ut för mg just nu, är enbart nöjd med hälften av det jag skrivit och en sak har jag ännu inte börjat läsa på, hmm, men mirakel kan ju ske?

Annars börjar stressen smått lägga sig, julklapparna får jag helt enkelt ta nästa vecka på Mån och Tis. Jobbar ikväll några få timmar och hela Fredag och Söndag så det finns som sagt inte mycket ledig tid för shopping nu.
Glöggkvällen vi hade i Lördags vart i alla fall mycket lyckat, enigt mig=)
Jag lyckades också baka lussekatter som jag tycker smakade helt okej. Börjar bli bättre på det här med att baka kakor och liknande. Vi fick förresten en massa fina presenter på glöggkvällen av de som kom.  Massa god chocklad och blommor, jag fick en julklapp av Filippa och Becca ett par supersnygga stora örhängen som jag nog ska ta nu på Fredag om jag hinner på Filippas glöggkväll. Gillar glöggkvällar, glögg är ju så gott.

Appropå träning så har jag jordens träningsvärk i ryggen, körde nya Pump-passet i Söndags och Box igår, kan säga att träningsvärken vart ännu värre efter gårdagens träning så idag är det definitivt vila! Körde förresten box ihop med en tjej E, som brukar träna på klubb Thaiboxning så jag kan säga att man fick verkligen kämpa för att inte bli ihjälslagen av henne och idag har jag fula blåmärken på höger armbåge. Får skylla mig själv, slår man fel så gör det ont..

Nej, plugg var det. Måste dra till jobbet strax efter 16.00 så fram tills dess är det bara att köra på.

Later
/
Kristin

Julstress.nu

Börjar smått känna av den årliga julstressen. Först och främst för att min kurs avslutas nästa vecka och tills dess måste jag skriva klart uppsatsen som vi skall examineras på. Men det ska nog gå, det är bara det att jag har tusen andra saker som jag också behöver hinna med under tiden.

Saker jag har att göra snarast:

- Köpa julfrimärken
- Posta julkorten
- Köpa julklappar, har bara fixat en och den behövde jag inte betala en kr för. 
- Boka tågbiljetter hem, finns dock fortfarande rätt många biljetter kvar. Har sagt till Johan att det hela hänger på när han kan så han har lovat att kolla upp det på jobbet idag! 
- Baka lussekatter till vår glöggkväll imorgon
- Glöggkvällen imorgon, kommer bli mycket enkel men det krävs ändå en hel del planering och städning innan dess. 
- Jobb, ska jobba imorgon på dagen.




På tal om lussekatt, kolla in denna härliga kattbild som jag hittade på
www.norran.se


Ja, som ni fattar så finns det mycket att tänka på. Nej, nu ska jag försöka plugga en stund. Ska ev. åka iväg sen och förhoppningsvis köpa julklappar åt pappa pch Erik. Hoppas de har det jag är ute efter i den butiken jag tänkt. Har för övrigt ingen aning om vad vi ska köpa till mamma. Hon blir svårast detta år..

Later
/
Kristin 


Underbar 2:a advent

Underbar Söndag och andra advent har jag haft idag.
Gick upp rätt sent, vid 9.00 och åt en stor frukost med sällskap av sambon. Sen började jag göra mig iordning för att åka mot Luma och Åsas cykelevent med Cykel corner.
Och det var mitt första event och nu är jag sugen på att gå på fler. Fick en hel del fina gratis grejer och en grej har jag redan slagit in som julklapp till lillebror men det som var roligt var att alltihop var väldigt inspirerande, måste absolut köpa cykelskor snart! Provade ett par från Nike idag som jag vart rätt sugen på det var nämligen 40% rabatt på dem men jag vågade inte slå till idag. Får se om jag åker tillbaka till affären nu till veckan, var i alla fall en drömaffär för dem som älskar att cykla. Fick dessutom supergoda mackor där som fick bli min lunch idag då jag skulle vara redo redan kl 16.00 i Farsta och köra Body Pump. 



Så det vart bara hem och lägga ifrån sig allt man fått och packa ihop träningskläderna fort och dra mot Farsta. Tur att det ligger så nära, tar 5 minuter med t-banan. Passet gick bra, tar fortfarande flugvikter på benövningarna men kommer väl snart lägga på mer. Gör i alla fall inte ont när jag kör men jag värmer upp innan minst 20 minuter så att fötterna och benen är riktigt varma. Fick förresten höra en rätt skrämande historia av en vän jag träffade på Pumpen och hur det kan gå när man gör övningar när man inte är uppvärmd. Den här tjejen skulle visa en magövning för några på jobbet och hoppade bara upp på ett bord i personalrummet och skulle göra detta när det bara sträkte till i någon lång muskulatur inuti magen. Tydligen hade hon fått en muskelbristning som gjorde ont i över 2 veckor! Med andra ord: Värm upp!

Ser för övrigt fram emot det nya Body Pump passet som någon kanske redan har kört? Tror detta är första veckan det går och jag har redan hört flera av låtarna och det låter riktigt bra. Längtar tills nästa pass.

Nu är det dags att sova.

Godnatt
/
Kristin
  

Träning 2/12

Dagens träning vart: rygg, triceps, axlar samt lite mage på slutet.
Det gick rätt bra, tycker nog det är bättre att träna på kvällarna än på förmiddagarna, det är viserligen mer folk på kvällen men det är samtidigt kul att prata med andra och se hur andra tränar. Får lite mer inspiration då helt enkelt. Nu är det plugg.



Idag på SATS Farsta. Gillar detta gym bäst, antagligen för att det ligger närmast och det är rätt nytt och fint där.

Har förresten lyckas laga supergoda köttfärsbiffar idag till sen lunch. Johan kommer älska dem när han kommer hem. Idag är det för övrigt hemskt kallt ute, det är tjockaste vantarna, halsduk och mössa som gäller. Brr.


Later
/
K

Plugg sällskap

Vilket bra plugg sällskap jag har idag.

Stella
1 Dec 2010.



Älskade katt! Måste självklart ligga på böckerna!



Nyfiken på min blyertspenna.



Leka med denna?

Ska förresten på cykelevent nu på Söndag. En tjej vid namn
Åsa som jag brukade träffa och prata med när jag körde som mest Body Combat och som är en riktig träningstjej ska ha eventet. Det är i samarbete med butiken Cykel corner och jag som funderar på att börja cykla och ev. köpa mig ett par riktiga cykelskor ska alltså gå dit på Sön och se vad det hela handlar om. Känner mig som en total nybörjare när det gäller cykling men det lär ju vara riktigt bra förbräningsträning så ett seriöst försök ska jag allt ge det.

Ser fram emot helgen!

/
K  

Juletider

Först en bild på mig och Teresia från vårt gemensamma kalas i Lördags. Jag fyllde ju för ett tag sen men Teresia fyllde i Söndags.



Hade förresten en toppen kväll hemma hos henne tillsammans med mina söta vänner och några av hennes. Det var lagom, vi hann klart med all mat i tid och efterrätten som vart äppelkaka med smulpaj vart supergod! Spelade spel och pratade en massa strunt gjorde vi också, tror klockan var omkring 02.00 innan jag var hemma.

Idag är det plugg som gäller, har exakt 15 dagar på mig att skiva ihop mitt "paper", dvs. examinationsuppgiften och den är rätt så omfattande så det är bäst att köra igång direkt. Kommer i alla fall bli skönt med en lång ledighet över julen i år, sen i Januari är det bara att göra klart uppsatsen som gäller. Hösten 2011 ska vara redo för jobb om inte tidigare!



Har förresten fyndat denna fina ljuslykta från Myrorna förra veckan. Orrefors, såklart. Tycker de mesta av deras grejer är fina, skulle gärna vilja ha en stor skål men just nu finns inte pengarna till det men annars har jag sett en hel del fina på Myrorna.
 


Fint att ha när man sitter och läser som jag gör idag.

Ikväll blir det att åka till Farsta sim- och idrottshall för simma, får se om det blir något mer för ikväll är det tjejkväll där och då får man simma gratis samt prova på olika gruppträningsklasser gratis. Hela hallen är från och med kl 16.00 öppet enbart för tjejer! Kul grej tycker jag =)  

Hoppas alla får en fin Onsdag
/
K