Rosa Ljung

Två av mina senaste fynd från Myrorna. Tycker de är rätt söta, speciellt katten som jag hittade först.
Ska definitivt kolla efter flera Rosa Ljung figurer nästa gång jag besöker Myrorna.




Katten, gillar den mer och mer. Dock bra att den var så billig då det finns stor risk att Stella kommer ha ner den i golvet och då går det förmodligen sönder..tror den kostade runt 60-70 kr.






Rosa Ljung figurerna var tydligen mycket populära på 70-talet och jag tror de flesta i min mammas ålder har en eller två. Rosa Ljung-katterna ska tydligen finnas i många olika färger, hoppas jag hittar någon mer.




Mitt andra köp av Rosa Ljung är dessa två duvor..också hittade på Myrorna för billig pening.



Så, dags att dra igång dagen. Ska iväg och hämta böcker till nya kursen på universitetet idag. Annars blir det lungt. Kanske söka lite jobb?


Ha en fin Onsdag
/
Kristin K


Just Do It

Gillar Nike´s slogan: Just do it, tänker ibland att  jag grubblar för mycket och lägger energi på helt fel saker som ofta är onödiga. Bara gör något istället. 

Känner mig nu i alla fall motiverad inför hösten av flera anledningar.

1) Har kommit in på en kvällskurs som jag kämpat för. Den heter Ledarskap i skolan och läses vid pedagogiska institutionen och det verkar vara en superbra kurs men mycket grundläggande teori om ledarskap och organisationer.  

2) Får låna lite pengar av min sambo och ska ev. köpa mig ett årskort på Eriksdalbadet, enbart simmning dock! Ska fortfarande köra på SATS och då själv i gymmet.

3) Har träffar min PT idag och imorgon ska vi börja jobba med 2 program som jag ska träna på under hösten och som kommer att fokusera på överkropp och inte så mycket belastning på foten. Ser väldigt mycket fram emot detta. Måste ha något mål med min träning och få in en rutin och ett schema som fungerar.

Förslag på träning HT 10:
Totalt 5 pass/veckan, 2 simmning, 2 styrka i gymmet, 1 rörlighetsträning (yoga eller egna övningar).

Tycker det låter rätt bra.

Försöker också hitta lite motivation med att sätta igång med min uppsats som måste bli klar, helst denna termin. Kommer nog bli bra så fort hösten sätter igång, man känner mer för att vara inne då och sitta på universitetet och läsa sina böcker. Det här ska gå.
Jag har bestämt mig, den här hösten ska bli bra även om jag fått ändra mina planer en hel del mot hur jag hade tänkt att det skulle bli. Allt löser sig, så småningom =) 

Later
/
Kristin

That´s life

Mitt liv just nu:

Har varit hos läkaren nu och fått det bekräftat att det inte är något farligt fel med min fot, dock kommer det ta tid att läka och från och med nu ska jag alltså försöka träna lätt belastning på foten. Har ju givetvis tagit det försiktigt hithills också men ibland så har man ju blivit för ivrig och kanske tagit i för mycket och för hårt vilket alltså inte kommer att påskynda läkningen. Tycker självklart att detta är tråkigt, vill ju springa och hoppa i min träning men nu är läget som det är. Inget att lägga mer energi på, det finns ju som tur är mycket annat att träna =)
Gäller bara att hitta motivationen, måste erkänna att min motivation varit lite dålig under sommaren, mycket p.g.a. det här med foten men också för att jag kanske behövt en paus från allt. Men jag kommer alltid fortsätta att göra så mycket jag kan, för mig är träningen en livsstil jag inte kan vara utan. 

Så idagsläget har jag börjat med simning, mest på Eriskdalsbadet, det är superfint där och jag trivs så i vattnet =)



Bild från igår då jag var där och simmade och träffade på en vän, annars är det rätt skönt att vara där för jag känner ingen och det ger mig mer ro och fokus på att bara träna =)



Bild från träning i gymmet i Fredags. Jag kan verkligen inte leva utan det här, det är bara att inse, jag mår så bra när jag väl kommer igång i gymmet.



Bild från idag, jag och min fina Stella. Bästa idén på länge var när jag och Johan fick för oss att skaffa katt. Husdjur ger så mycket glädje och blir som en i familjen.
 



Vår Stella.


Nej, nu ska jag ut mer Stella en stund, det är fint väder ute.
Ha en fin Måndag. Ska försöka komma igång att blogga mer här från och med nu.
Har saknat det under sommaren faktiskt.

Later
/
Kristin K

Inception

Igårkväll vart det bio, senast jag jag var på bio så var det Eclipse men igår vart det Inception.
Hade tänkt att se den och när Marcus ringde och frågande om jag och Cissi skulle med så sa jag såklart ja.
Mycket bra film var det också, dock var det enligt mig för kallt i biosalongen, sådant kan störa mig då man såklart vill kunna koncentrera sig på filmen. Vi fick till slut byta platser för att slippa sitta mitt framför fläktarna, fick bra platser till slut och alla vart nöjda. Filmen var 2,5 h lång men mycket underhållande. 
Älskar Leonardo DiCaprio, han är bäst men många andra stjärnor i filmen var minst lika bra. 
Mycket bra betyg får filmen i alla fall av mig. 


 

Förändringar

Längesen man var inne här och skrev något ser jag. Kan bero på att jag har jobbat en hel del och sedan varit ledig en vecka lite drygt och varit hemma hos mamma och pappa.
Känns dock som det hänt en hel del, tror mest det är en känsla jag har fått inom mig.
Känner att jag vill förändra saker och ting, gärna så snart som möjigt.
Har faktiskt börjat att leta efter lite jobb, både lärarvikariat och annat.
Har kommit till en punkt när jag känner att jag inte kan fortsätta att göra samma sak som jag gör just nu.
Känns väldigt bra.
Tror detta kommer leda till nägot bra =)

Är för övrigt ledig i två veckor framåt nu. Ska bli så skönt, ska bara hänga med kompisar, gå ut och festa någon  helg, träna, planera mina studier i höst, leta intressanta jobb och självklart umgås med min sambo och vår söta katt. Hände förresten en rätt sjuk grej med katten nu i sommar men det får jag skriva om en annan gång. Stella mår i dagsläget bra och är nog glad att vi är hemma i Sthlm ett tag. Men vi får se, kanske drar jag tillbaka till Kga snart igen, tyckte det var helt okej den här veckan vi var där nu. Gillar att det är så lungt där och att få vara med min familj. 


Natti natti
/
K