Lite firande

Har jobbat i fyra dagar i rad nu, idag slutade jag 17.00. Har tyvärr därför inte firat något speciellt denna midsommar. Det är faktiskt lite synd men man orkar liksom inte när man är på jobbet hela dagarna och dessutom var ju vädret värdelöst. Här i Sthlm regnade det ju i och för sig inte med det var inte direkt så man ville vara ute heller. Vi hade på jobbet ett tårtkalas för de gamla tanterna och det tyckte faktiskt jag också vara kul. Jag stod för dekorationen av tårorna och alla tyckte de var mycket fina =)

Idag efter jobbet kom också två vänner till Johan och mig hit och åt lite midsommarmat och så hade de med sig en supergod hallonpaj som de bakat och som vi hade vanlijvisp till. Mums, kollade sedan på Tv ihop och bara umgicks. Kände mig lite smått osocial för jag är verkligen trött, tur att jag är ledig imorgon så jag får sova ut och en chans att ta det lungt och slippa jobbet. Har verkligen super mycket med mitt skolarbete att göra som jag ska försöka komma igång med imorgon också. Men det är inte direkt lätt när man jobbar för då vill man helst bara vara ledig när man är ledig. Nej, ska gå till sängs nu innan jag somnar här framför datorn, måste verkligen sova.

God Natt 


Kvällstankar om ?

Söndag, en regnig söndag har det varit idag och jag har jobbat på hemtjänsten.
Inte så kul att springa mellan lägenheterna när det öser ner men man ska inte klaga, denna dag har jag haft så himla lugnt, fick till och med en sovmorgon på en halvtimme för mitt första ärende på morgonen var inställt.
Trivs verkligen superbra på hemtjönsten och nu har det kommit fler vikarier och i juli kommer vi typ äga stället för så går nästan alla ordinarie på semester.

Jobbade faktiskt igår också så jag har dragit in lite pengar denna helg, men i Fredagskväll hann jag i alla fall träffa Filippa på kvälen hemma hos mig några timmar. Vi lagade spagetthi och köttfärssås och hyrde filmen: Constantine med Keanu Reeves, den var bättre än förväntat och lagom läskig.

Imorgon och på Tisdag är jag dock ledig och det ser jag fram emot, ska träna och plugga, men mest blir det nog träna, det är så himla härligt när man bara kan ta sig tid någon dag och gå på det pass man vill och verkligen ladda för det, är det bara jag som får sådana tankar ibland? Idag sa faktiskt "löken" (en på mitt jobb) att jag sover, andas och lever mitt liv i SATS anda. Kanske det, men det finns väl värre saker att göra. Just nu är det i alla fall väldigt mycket träning i mitt liv, ikväll var jag på ett Box pass, ganska så bra men jag var trött efter att ha jobbat hela dagen så helt 100 % gav jag väl inte men det var kul. Körde till och med lite i gymmet efteråt, jag och typ 8 andra biffar som glodde titt som tätt på, i deras ögon, mina myrvikter. haha. Jag vet att jag delvis i min undersökning frågar mig varför män i mindre utsträckning än kvinnor håller på med gruppträning (typ: pump, yoga, aerobics, step, combat m.m) men inte riktigt varför kvinnor i mindre utsträckning håller till i gymmet. Tror i alla fall detta hör ihop med varandra. Varför finns denna uppdelning av män och kvinnor i träningsvärlden? 

Ska kvinnor bara vara smala och slimmade och män kraftiga och muskliga? Jag tycker personligen att man borde ha lite av båda, jag vill inte bara vara smal, jag vill vara stark också. Därför ska träningen för alla människor vara varrierad, eller?  

Nej, nu börjar det bli för mycket för mig, ska sova nu direkt.

*Godnatt alla*

*Vrålhet*

Idag är det verkligen het ute, det har varit det enda sedan jag började jobba imorse kl 8.00. Jag som också just för tillfället är förkyld gillar inte denna värme. Det är trevligt när man är ledig och kan gå och bada eller bara göra ingenting men när man ska jobba är det faktiskt rena pesten. Punkt slut.

Har alltså jobbat idag och ska jobba två dagar till nu, men helgerna är ändå helt okej för det är ganska så lungt och man behöver inte jobba ihjäl sig. Oftast ser dagarna ganska så lika ut, idag var det dock en skadad mås som tagit sin in på var gård och gick runt där med en blodig vinge, den var helt klart av. Lite läskigt, till sist kom det i alla fall någon från någon firma som sköt den. Den led bara där den gick omkring och inte kunde flyga. Alla pensionärer tyckte det var västa händelsen, det händer vanligtvis inte så mycket vettigt där att skvallra om men idag hade i alla fall alla något att prata om. Annars har det inte hänt någonting, skulle egentligen på fest ikväll för min kära vän Johanna som kommit in på forskarprogramet till hösten men jag känner mig inte fullt kry och ska försöka ligga i soffan mestadels ikväll så att jag orkar jobba imorgon. 

Nej, ska dra mig ner till Konsum, har ingen mjölk hemma och det måste jag ha till frukosten. 

Ska också tillägga att jag fått skoskav idag av mina senaste inköpta skor, varför? Tycker jag pratiskt taget får skoskav av alla skor jag äger just nu, det är väl värmen antar jag. Varför måste man ha skor?  

 

Alfapet

Har fortfarande ont i halsen idag, känns som jag har lite feber också. Suck, och så är det så fruktansvärt
varmt. Jag ska dock dra mig iväg strax och samla in enkäter, får se hur det går. Börjar jag känna mig sämre får jag väl vända och åka hem och kurrera mig. Igår kväll var jag i alla fall och samlade in enkäter på kvällen vid Odenplan och det gick bra. Senare när jag kom hem, runt 20.00 började Johan och jag spela ett parti Alfapet.

Tycker faktiskt det kan vara ganska så kul att spela Alfapet, tyvärr brukar jag sällan vinna och det beror nog en hel del på att jag fortfarnade har en del problem med att stava visa ord ibland så det blir svårare för mig att hitta ord då. Johan är i alla fall överlägset bra på att komma ord men igår gick det faktiskt bättre för mig. Jag vann, kul, vi spelade faktikt så länge att det tog slut på bokstäver och stackars Johan fick både Q och Z. Det är skitsvårt att göra något med dem, speciellt på slutet. Här nedan ser ni i alla fall hur spelbrädet såg ut när vi slutade. 


Nej, nu ska jag röra på mig, ut i solen och på en vamr tunnelbana, det är faktiskt rätt jobbigt att bo i Sthlm på somrarna då man måste in i tunnelbanan där det knappt finns någon luft. Nej, skulle vara skönt att åka hem till Värmland just nu känner jag men måste ju jobba hela helgen.

                  image13

Ont i halsen

Jaha, så var det Torsdag, har ont i halsen idag. Inte bra.
Tog heller inga kort igår då Johan och jag slutligen bestämde oss för att åka till Farsta badet. Nationaldagen började egentligen bra,. jag var och tränade Pump och skulle sedan bara hem och hämta Johan och vi skulle dra iväg. Efter träningen bärjade jag dock känna lite irritation i halsen och som senare utvecklade sig till halsont och igår kväll hade jag superont i halsen, så kände inte att jag kunde njuta så mycket av vår lediga dag tillsammans som jag hade tänkt mig. Vi hade i alla fall trevligt där vi låg nere på gräset i Farsta badet. Det var en hel del folk där och mycket liv och rörelse. Fick båda lite färg fast vi inte kon förrens på eftermiddagen. 

Igår avslutade vi också med att såklart titta på matchen Sverige - Island som blev en enda stor målfest för Sverige. Men det var ganska så kul att titta på, trotts att Island aldrig var något hot. Inatt vaknade jag av att min hals gjorde så ont att jag knappt kunde svälja, usch, idag känns det i alla fall lite bättre. Ingen träning för mig i alla fall. 

Nej, idag ska jag nog vara hemma mest och försöka plugga och städa lite, har ett berg av disk också som jag nog får ta tag i. Och inte kan man längta till helgen heller, ska jobba Lördag - Måndag hela dagarna....sommarjobbet har börjat.. 

Ut i sommarvärmen

Idag är det Sveriges nationaldag, ska inte fira det på något speciellt sätt, min familj har aldrig gjort något speciellt av det så det har inte blivit att jag heller firar nu själv. Johan och jag ska dock fira oss själva genom att hitta på något kul ihop. Det blir tyvärr inte så ofta då vi båda har en massa att göra i stort sett alla dagar. Idag ska vi alla fall göra någon slags utflykt och sola, för det vill vi båda och ikväll se matchen mellan Sverige- Island. Ska bli kul, har upptäckt att jag faktiskt tycker det är ganska så kul att se på sport på TV. Fast bara visa sporter.

I vilket fall som helst är det toppenväder här i stockholm, sol och värme, så det blir perfekt att göra en utflykt idag, funderar på att åka till ett bad i Farsta där vi var en hel dag förra sommaren men vi får väl se. Ska försöka ta med min kamera så jag kan lägga upp lite bilder här sen. Nej, nu ska jag göra mig iordning för dagen. 

BYe. 


Ser ljust ut

Ja, har varit ganska så stressad för allt i skolan och så ett tag nu men idag känner jag mig för en gångs skull helt lugn och att allt går min väg. Jag har äntligen förstått att det inte tjänar något till att stressa upp sig över saker jag ändå inte kan påverka just nu, har faktiskt legat i i vår och samlat in en massa enkäter och nu börjar det gå bättre med instruktörerna också. Idag lärde jag också känna en ny tjej som jobbar på SATS som kom med en massa bra information till mig och som evetuellt räddar min somma och min uppsats. Mest glad är jag alltså för det. Det bästa beskedet på länge, gällande skolarbetet.

Som sagt, livet leker. Älskar dih Johan, du har alltid funnits där och stöttat mig. Ikväll ska jag fira dagen med att hyra film, imorgon ska jag dock upp tidigt och jobba. Suck, söndag också men men,, jag behöver pengar, har gjort en hel del dyra inköp under maj månad. Skönt att det nu är juni i alla fall.

BYe bye,