Me me

Äntligen helg =)
Känns skönt att vara tillbaka, idag blir det Body Combat i Farsta i eftermiddag, som jag har längtat.
Får se hur trött man kommer att vara efter det.
Johan har precis åkt iväg för att göra en undersökning som har med hans diabetes att göra.
Jag har varit nere och handlat mat och ska strax göra lunch. Idag blir det soppa.

Har också fått Johan att ta kort på mig i min nya Peak tröja.
Denna är från Peak Performance och den köpte jag på MQ för 450 kr, rätt dyrt men så är det ju bra kvalíté och den är varm.
Gillar färgen väldigt mycket, det lyser upp. Hade presentkort som jag fått av Johans föräldrar i julklappa så detta kan man säga är min julklapp. 
 



Jag, vid Stellas hörna. Mitt hår ser ut som det gör p.g.a. att jag hade lockat hår igår.



Närbild.

Nej, dags att ta tag i den här dagen. Skönt att inte ha så mycket planerat för till veckan kommer det bli fullt ös.


Later
/
Kristin


En fika

Bilder från igår (28/1) då jag tog en promenad hem till Filippa för att fika med henne och Yen.
Var längesen jag såg Yen och längsen vi var alla tre så det var trevligt. Efteråt var jag dock helt död, somnade direkt i soffan. Men jag känner mig frisk nu i alla fall =)



Bild på mig. Ser rätt sliten ut men så har man ju varit sjuk i över en vecka. Har faktiskt börjat dricka the, har hittat en smak från Lipton som jag älskar. Peach Mango.  



Söta Yen hade med sig Popcorn.



Filippa hade bakat, jag är dock inte mycket för fika utan åt äggmackor.

Later
/
K

Fyndat på rean

Idag vart det shopping, gick rätt bra att shoppa trots det dåliga vädret, som verkar ha drabbat hela landet.
Jag hittade faktiskt två riktiga fynd som jag ska visa upp här. Köpte en tröja till från MQ men den var rätt dyr trots rean då den var från Peak Performance så jag har inte bestämt mig för om jag ska behålla den eller inte.
I alla fall, dessa två fynd är jag väldigt nöjd med efter dagens shopping.



Adidaströja från NK, 180 kr, dvs 70% rabatt. Fick 70% p.g.a. att det var lite smink vid huvan men ikväll när jag tvättade den gick allt bort. Jippi. Smink brukar faktiskt gå bort helt om man har fläckborttagning.




Ett par tights från H&M, 40 kr. Gillar den här coola färgen. Funderar på om man kan ha dessa när man tränar om man har någon lång t-shirt eller annat över. 

Mycket nöjd i alla fall med dagen. Nu fattas bara träningen, har planerat att köra något lättare pass imorgon. Vi får väl se, jag mår i alla fall mycket bättre. 


Godnatt
/



100127

Först:



Ett stort grattis till min pojkvänns mamma, Elisabet som fyller år idag. Kommer förhoppningsvis få sitt paket i slutet av veckan.


Dagens status: Jo tack, jag lever och mår bättre. Måste vara ett himla segt virus jag drabbats av men nu är man snart helt frisk=) Idag har jag inte så mycket inplanerat men jag är rätt sugen på att åka förbi stan och shoppa några saker jag såg där i Måndags. Vi får se, vädret ser inte helt lockande ut idag. Det blåser och ser kallt ut.
Har även pratat med min chef idag och jag fick en hel del helgpass framöver så nu blir det inga lugna helger inte men den 13:e feb är jag ledig för då ska jag åka hem och gratulera min lillebror som fyller 21 år.

Nej, måste sätta igång med dagen.


Later
/
Kristin


Gym and Fitness Culture in Sweden

Yes, yes.
Har börjat komma igång med plugget.
Idag ska jag bland annat försöka läsa en avhandling av Christina Hedblom, heter så mycket som "The body is Made to Move". Handlar alltså om gym och fitness kulturen i vårt i land.
Låter enligt mig mycket intressant men jag vet ännu inte om det är något för mig att ha med i min undersökning. Vi får väl se.

Later
/
K

Vårjackan jag ska ha

Idag har jag bland annat varit iväg till universitetet och letat lite böcker samt varit en hel del på stan.
Har köpt en födelsedagspresent till någon som fyller åt denna vecka och tittat efter en annan present till en som fyller år om 3 veckor. Samt kollat in den sista rean. Måste säga att det ser rätt urplockat ut överallt nu.
Bra rea är det i alla fall hos Casall, där är det hela 70% rea nu, så skynd dit och fynda. Jag köpte inget till mig själv idag men jag var rätt sugen på både det ena och det andra. 

Var i alla fall inne på H&M en sväng och hittade inget på rean men såklart på vårnyheterna. 
Den här jackan vill jag nästan köpa direkt om jag hittar i min storlek. I den butiken jag var i fanns bara storlek 42 och 44 kvar så troligtivs har dessa redan blivit populära. Den kostar ju bara 399 kr. 

Vet dock inte vilken färg jag vill ha, men jag tror på den översta.








Vad tycks?
 
Fanns i svart också men jag tror jag ska satsa på en annan färg i vår.

Later
/
K


Först OC sedan Twilight

Nu när jag varit sjuk så hyrde jag dvdboxen OC tredje säsongen.
The OC var min absoluta favoritserie när den gick.
Tyckte så himla mycket om familjen Cohen och än idag tycker både jag och Johan om pappa Cohen, Sandy. Han är precis som en förälder ska vara: drar pinsamma skämt, ställer alltid upp, är förlåtande, ärlig och han gör allt för sina barn.




Nu när jag tittade på serien igen så kände jag igen flera skådespelare som också är med i Twilight-filmen.



Skådespelaren: Cam Gigander 
Spelar: Kevin Volchok i OC
Han är "bad guy" även i denna serie.




Skådespelare: Jackson Rathbone
Spelar: Justin i OC
Älskar hans karaktär Jasper i Twilight sen är han ju också vacker att titta på.

 

Skådespelare: Nikki Reed
Spelar: Sadie i OC




Skådespelare: Justin Chon
Spelar: Young Nam från det Koreanska bandet Big Korean som är Summers date på avslutningsbalen.


Tycker alltid det är roligt när man känner igen skådespelare innan de vart stora. Alla dessa har ju stora och betydelsefulla roller i Twilight.



Snart dags att sova men ska kolla lite på Tv en stund till.
Mår lite bättre, hoppas jag snart är helt frisk.

Natti natti
/
K



100124 Ute

Har hithills idag inte hunnit med mycket, förkylningen sitter fortfarande i och nu börjar jag bli rätt irriterad.
Okej att vara sjuk en vecka men inte mer.
Får väl kanske dra mig iväg till vårdcentralen imorgon och se om man kan få något råd om vad man ska göra.
Tråkigast är förstås att inte få träna, men sedan är det rätt tråkigt att inte orka göra lika mycket som vanligt här hemma också.

Idag tog jag i alla fall ut Stella på en lite tur. Liten vart den för hon ville in nästan direkt och det var rätt kallt ute så jag sa inte heller nej till att gå in.

Lite kort:









Ville in direkt, kanske var ute i 5 minuter totalt. Hon drar sig mot dörren och vägrar att gå därifrån.



Knack, knack, kan någon öppna?




Nu blir det lunch, grönsakssoppa som vi åt igår. Igår kväll lyxade vi i alla fall till det och åkte in till stan och hämtade hem god kinamat. Så fantastiskt gott, syn att den restaurangen inte ligger närmare oss. Johan var också inne på Apoteket och köpte en liten spruta som vi senare använde för att ge Stella sin avmaskningsmedecin. Hon hatar det såklart och oss också när vi tvingar i henne den. Ikväll är det sista gången (man ska ta den tre dagar i rad). För övrigt blir det annars tvättstugan för oss ikväll, har massor av tvätt...rolig Söndag va?


Later
/
K


Tre snabba

kort som jag tog idag när jag var på SU (Stockholms universitet) och skrev in mig för terminen. Tog dessa kort när jag vara påväg ifrån universitetet och skulle hinna med bussen. 










Det är sista dagen imorgon för registrering och idag hade jag dessutom ett introduktionsmöte med andra som ska skriva uppsats. Detta mötet var inte alls mellan kl:13.00-15.00 som det stod utan tog bara lite drygt en halvtimme, så himla typiskt universitetet. Tur att jag inte hade planerat hela min dag runt detta. Jag är ju fortfarande sjuk så det var skönt att det inte drog ut i alla fall. Efter mötet gick jag in på biblioteket och kollade lite böcker och sedan åkte jag förbi stan en stund och kollade lite i en affär. Har inte någon feber längre så idag känner jag mig relativt pigg. Förutom att handla lite mat på Hemköp så köpte jag en dvd: Benjamin Buttons Otroliga liv.  Cate Blanchett är en av mina favorit skådespelare så det ska bli kul att ha den här filmen.

Ikväll blir det blodpudding och potatisbullar, vet inte om det är så bra mat men billigt är det i alla fall.

Just nu börjar jag annars bli rätt trött på att vara sjuk, hoppas man orkar hitta på något roligt med sina vänner i helgen i alla fall. Och så vill jag träna såklart!


Later
/
K

Mot universitetet

Nej, är ännu inte helt frisk men känner mig lite bättre, något svullen i halsen ännu tror jag och så känner jag mig rätt trött. Är förkyld med andra ord.
Idag måste jag dock dra mig iväg till universitetet och skriva in mig samt gå på ett introduktionsmöte tillsammans med andra som ska skriva uppsats i vår. Ser fram emot det, undra vad de andra ska skriva om.
Annars blir dagen lugn, kollar just nu massa på serien OC, har hyrt en dvd-box så nu kan jag titta flera timmar i rad, love it!

Later
/
K

Jag är inte ensam

När man är sjuk är det enligt mig tråkigt att vara helt ensam.
Man vill ju liksom ha sympatier från någon och gärna att någn tar hand om en och typ fixar mat till en och sådant.
Som tur för mig så är jag inte så sjuk att jag inte klarar mig själv, jag orkar i alla fall värma mat i micron än så länge. Idag blir det Findus Köttbullar och potatismos med lingonsylt och ärtor till. Tycker den rätten är okej men det är ju inte hemmalagad mat precis. Men men, mat måste man ha. Jag tappar aldrig matlusten när jag är sjuk, tvärtom faktiskt.

Min poäng är kort och gott att jag idag i alla fall har sällskap av min kära katt, Stella. Skönt att inte vara helt ensam, Johan jobbar hela dagarna och kvällarna just nu men han ringer flera gånger om dagen för att kolla mig i alla fall. Det tycker jag är omtänksamt.
 

Bilder på Stella från förmiddagen då jag låg i soffan och tittade på Happy Feet.








 





Igår tror jag att jag tittade på 3 filmer under hela dagen. Börjar bli lite trött på att kolla på film nu, skulle ju kunna läsa en bok..vi får se vad det blir idag. Tror febern har gått ner lite för jag känner mig inte lika varm idag, jippi.
Nu blir det mat..hungrig!


Later
/
K


I´m sick

Tyvärr är jag faktiskt det nu. Och jag behöver klaga.
Skulle såklart inte ha tränat igår men hej, det är lätt att säga idag.
Har nog lite feber och känner mig väldigt hängig.
Så jag fick ställa in bion ikväll, ingen Avatar för mig.
Hittade dock en vän som kunde gå med Marie, vill ju inte förstöra för alla andra.
Nej, nu är det deppigt, vill bara sova och strunta i allt.
Har hunnit titta på en film idag: Secret Window med Johnny Depp, det var riktigt bra, lite psykologisk sådär =) Ska nog se ännu en film nu för jag orkar inte vara uppe längre.
Har inte ens orkar ge katten mat idag, riktigt dålig dag.
Hatar att vara sjuk, speciellt när man måste ställa in sådant som är roligt.
Varför?

Ska nog sova en stund så hoppas jag att allt kan vända.

Later
/
K



Inte min dag

Idag har inte varit någon bra dag.
Känner att jag är stressad i hela kroppen, vet inte varför och det stör mig mest tror jag.
Varför kan man bli stressad ibland fast man inte alls har något speciellt att vara stressad över.
Imorgon ska jag t.ex. bara göra roliga saker ändå kan jag känna stress inför det och hur det ska gå.
Jag gillar inte mig själv när jag är på detta humör.
Var iväg och tränade ikväll men det gick uselt och då blir jag bara ännu mera deppig.
Nej, känner för att bara trycka på paus och göra nada.
Imorgon ska jag nog inte göra någonting bara på kvällen men då blir det roligt.
Kul i alla fall att jag fick en lite stund nu på kvällen med Johan.
Tycker inte om att han jobbar så mycket just nu.

Later
/
K

Lite nytt till ansiktet

Några bilder som jag tagit nu ikväll på de hudvårdsprodukter från Make Up Store som jag inhandlat i veckan.
Nu i efterhand har jag lite dåligt samvete för det var rätt dyrt men så hade jag i alla fall ett presentkort som täckte upp en del.




Ansiktskräm, så söt liten väska/ask till den.


Bild: från Make Up Stores hemsida.



Ögonkräm, jag är tydligen torr under ögonen.



Sist men inte minst, det jag från början var på jakt efter. Concealer, köpte två olika färger som tjejen i butiken provade ut.

Nu ska jag verkligen försöka använda detta, kanske inte alla dagar men ändå så ofta som jag orkar.




Läget just nu: Johan har lagt sig, var supertrött och ska jobba på som vanligt imorgon.
Jag ska också strax lägga mig men just nu håller en annan granne på och spelar piano så jag väntar nog lite. Men hellre ett piano än en hund som skäller.


Natti
/
K
 

Gillar/ ogillar


OGILLAR:

Att en ny granne till oss har en hund som skäller högt varje gång man passerar deras lägenhetsdörr.
Har inte ens sett vad det är för sorts hund ännu men det låter som en stor hund och inte låter den glad heller. Vi får väl se hur detta utvecklar sig. Det är störande att ligga i sängen och försöka sova och höra hunden skälla när någon kommer hem mitt i natten.




Att min sambo jobbar alldeles för mycket. Hoppas nästa vecka blir bättre. Jag pallar inte att leva ihop med en arbetsnarkoman, jag vet dock att han inte jobbar så här mycket av egen vilja. Men ändå, måste klaga litegrann.

Att jag inte kommer få mycket till lön den här månaden för jag råkade se idag på jobbet hur få timmar jag jobbat i december....


GILLAR:

Att jag ska se Avatar 3D nu på Tisdag med Marie, biljetterna är redan hämtade och klara =)

Att denna vecka är full med roliga aktiviteter.

Att jag mår bra och inte känner mig hängig som jag gjorde i Torsdags. 

Mina nya hudvårdsprodukter från Make up store. Har aldrig riktigt fattat det där med smink men det här tycker jag verkar vettigt. Det tar dock mycket tid med allt sådant här utseendebetonat. Jag tycker det räcker att jag lägger ner mycket tid på gymmet och duscha efter träningen. Orka smörja in sina ögon/händer/ben/ansikte med en massa olika krämer. Nja, vi får se hur detta kommer gå. Dessutom måste jag vara noga med mina tänder nu och borsta dem ordetligt flera gånger/dag. Som sagt, det yttre tar tid.


Later
/


  


Gott

Har precis ätit fruktsallad med vispgrädde, mums säger jag bara.
Hade glömt bort hur otroligt gott det är.
Nu köpte jag dessutom laktosfri grädde så då slipper jag bli dålig i magen också.
Mera sånt, mera laktosfritt.

Later
/
K

Möte med PT

En av de bäst julklapparna jag fick i julas var från min pojkvänn Johan.
Det var 3 h med en personlig tränare (PT) på SATS.
Så himla kul, precis vad en träningsgalen tjej som jag vill ha.
Så idag var jag på ett första möte med honom i Farsta. 
Kommer att köra där eftersom det är den anläggningen som ligger närmast där jag bor. 
Han verkade för övrigt väldigt trevlig och duktig, fick svara på en massa frågor om vad jag tränar och hur mycket och vad jag vill ha hans hjälp med. 

Sa att jag mest vill lära mig gymmet lite och få nya övningar. Gärna mag och ryggövningar för det tycker jag inte om att träna och därför bli ofta det lidande. Så nu är det bokat att jag ska träna min första timma med honom nästa Fredag. Snacka om lyxig Fredag. Ska bli så kul. 

Mår förresten lite bättre idag men har fortfarande lite on i huvudet. Ska nog hålla mig hemma. NU ska jag diska och sedan planera dagens lunch. 

Later
/


Jag har det så bra

Är stel som jag vet inte vad i mina axlar sedan gårdagens träning och känner mig sliten så där som man kan göra, känns lite som en hemma och vara sjuk dag.

Passar ju bra med tanke på att skolan först börjar nästa vecka. 
Har ätit och kollat på TV, såg ett hemskt program på etta om en lite pojke som var svårt sjuk och fick ligga på sjukhuset långa perioder. Så hemskt.
Får en att tänka att man ska vara så jävla glad att man mår som man mår.
Lätt att tycka synd om sig själv ibland bara för att livet inte går precis som man vill men man ska bara tänka på hur himla bra man har som har alla sina små problem. Att man faktiskt lever ett helt vanligt liv som de flesta andra, motgångar kommer och går. That´s life. 

Därför är jag glad idag, mår inte helt prima men idag är det helt okej. Tänker på min stackars sambo som jobbade 12 h igår och som ikväll kommer att vara helt slut när han kommer hem. Så jag har det bra, en lugn Torsdag.

Later
/
K


Gårdagen

Gårdagen Tisdag bestod av sovmorgon samt städning, pyssel och träning på kvällen.
Idag känner jag av min hals så idag blir en lugn dag.
Gick sådär på träningen igår, kanske håller på att bli sjuk?



Gjorde i ordning ett block (pyssel) som jag ska ha nu i vår när jag ska jobba med magisteruppsatsen.
Nu vet man i alla fall vad blocket ska användas till.



Stella sov mest hela dagen, hon är väl lika trött som jag antar jag.

På kvällen vart det som sagt träning, egen styrketräning i Farsta.
Körde mest armar och axlar.

   

Träningsoutfit.


Nej, nu ska jag ta tag i den här dagen. Ska plugga lite psykologi är det tänkt så att man kommer in i rätt stämning och uppdaterar mig lite.


Later
/
Kristin 


Måndag är Combat-dag

Måndagar har i stort sett sedan jag flyttade hit till sthlm varit en Body Combat dag.
Så även idag. Kul att verkligen dra igång, många kända ansikten på passet och Carro en träningsvän var tillbaka från ett långt träningsuppehåll. Är inte alls avundsjuk på henne, det är tufft att vara borta en månad och hon har varit borta flera månader i rad. Men det är bara att bita ihop och komma igen.
Ska bli kul at se henne igen nu i alla fall. Hoppas snart också att Cissi kommer igång med Combaten.
Även om vi träffas privat så är det kul att träna ihop.

Efter träningen vart det thaimat från Gubbängens Thaiställe. Det var så sjukt gott men ändå är jag mer hungrig. Kannske ska man ta en macka också? Jag äter som en häst men jag måste erkänna att dagens lunch inte var speciellt kaloririk så det är kanske därför som magen kräver lite extra nu.

Sedan blir det att glo på TV en liten stund innan sängen.

Later
/
K
 

Nytt år, ny agenda

Den här veckan har jag planerat att komma igång med allt, dvs. skola och träning som vanligt igen efter julledighet. Säkert fler som tänker som jag. Alla nyårslöften som skall hållas gör att det nu någon månad framöver kommer att vara fullt av folk på gymmet och gruppträningsklasserna lär man få boka sig på en vecka innan passen går. Brukar vara så men sen tröttnar folk och allt bli som vanligt igen. 
Själv gav jag inget nyårslöft i år men jag har mål ändå. Håller dock fortfarande på att ta fram mer konkreta träningsmål, ska bli så kul att sparka igång träningen ordentligt igen =)




Söt bild på Stella och ett måttband, vill hon gå ner tro? Nej då, hon är så himla smal och lite som hon är. 


Idag har jag i alla fall varit nere på stan och hämtat ut en ny kalender till min LV agenda. 





Gillar den här agendan så mycket, kommer jag ha livet ut och man sliter inte på den heller för materialet är så tåligt. Måste dock sitta nu på eftermiddagen och skriva in alla födelsedagar och sådant. 

Håller annars på och tvättar. Nu när min sambo komer jobba enormt mycket januari ut så blir det jag som får sköta allt sånt. Själv måste jag försöka komma igång med plugget den  hät veckan också men idag har jag inte ens lyckats komma fram till institutionen via telefon så jag får väl lugna mig någon dag. 

Later
/

Kristin


Uppdate

Ska sova nu, hög tid med tanke på att jag ska jobba imorgon kl 8.00
Jaja,de ringde mig faktiskt kl 20.00 ikväll och frågande, det var en stackare som var helt sjuk och som behövde vara ledig imorgon för att uppsöka läkare. Klart man ställer upp, alltid kul när man kan det, som imorgon då jag bara skulle ha varit ledig.

Torsdagen började segt, kom i alla fall iväg på eftermiddagen till universitetet och spelade en match badminton med min söta vän rebecca och kompisar till henne. Gick så där, känner fortfarande att jag är stel i ryggen så mer rörlighetsträning måste det bli. Imorgon kanske?

Efter matchen gick vi fyra hem till R och åt lite lätt kvällsmat, började kolla på en film.

Nu blir det sängen, så skönt.

Natti natti
/
K



Jag behöver...

ett par nya träningsskor, helst joggingskor och det är akut.
Har faktiskt inga skor just nu jag egentligen kan ha, de jag tränar i nu är för små.
Mina fötter har tydligen blivit större eller plattare på ca 2 år?
Jag hade alltid storlek 38 förut men nu är de alltså för små.
Detta är faktiskt ett rätt så stort problem för även mina vardagsskor som stövlar och sandaler känns för små numera. Känns mycket konstigt, men träningsskor måste jag ha.
Har ju hur mycket kläder som helst men inga skor, måste försöka hitta ett par snarast möjligt, till saken hör dock att det jag verkligen inte gillar att shoppa är skor. Tar jag vet inte hur många vänder till stan innan jag hittar bra skor, jag är väldigt kräsen..

Dagens i-landsproblem är alltså att jag saknar träningsskor. Tur att jag i alla fall kan ha mina aerobicsskor som jag trännar alla gruppträningsklasser med. 

Det var allt jag har att säga för tillfället.

Godnatt
/


Så var det Tisdag

Imorse startade dagen med tvätt kl: 7.30 och sen har det varit fullt ös fram tills nu.
Tvättade som sagt fram till 10.30 sen fick Johan ta över.
Åkte sedan in till stan och tränade Shape på SATS Zenit, mycket bra pass, jobbiga balansövningar som säkert är bra för mig. Instruktörern är superduktig och hon är verkligen bra på rörelseträning. Måste vara härligt att vara så där vig och rörlig, men skam den som ger sig. Ska verkligen försöka komma med på ett Shape pass i veckan.

Bilder från gymmet:



I kläder från Puma och Nike skor.

    

Haha, skum min jag har på dessa bilder, det är inte lätt att sköta kameran och bli bra på bild samtidigt. 




Johan och jag försöka dessutom ta ut Stella idag, hon var nog ute i hela 5 minuter. Men man förstår henne, det är ju iskallt ute! Här springer hon mot dörren. Nej, snö det är inga roliga grejer det.




Bättre gillar hon att ligga i soffan.



Bästa inköpet i år (hithills) i alla fall, jag tycker inte om at frysa.


Johan har också varit duktig idag och hunnit med att köpa ett värmeelement från Clas Ohlsson. Det känns redan skillnad men man får väl se hur dyrt det kommer att bli på elräkningen. Men bättre det än att frysa. 

Jag har annars gått på stan nu på eftermiddagen, har letat skor men hittar såklart inga. Alla skor är så dyra fast det är rea. Får nog vänta lite till, snart är det väl i alla fall 50% rabatt.

Har varit en fin Tisdag men nu är jag helt slut. Ska bara glo på TV resten av dagen, så skönt. 


Later
/
K
 


100105

Ha, coolt, första gången i år jag behövde skriva vilket år det var. Kommer bli många fel kanjag tro.
Året har i alla fall fått en bra start för min del.
Gav som sagt inga nyårslöften, för de brukar man sällan hålla i alla fall.
Jag försöker istället göra det bästa jag kan i min vardag men tillåter mig självklart att bara göra ingenting ibland också när jag vill.

Idag strártade dagen med att rusa ner i tvättstugan, har tvätt till kl 12.00 och den tiden brukar gå åt. Har alltid mycket tvätt men jag antar att det blir så när man tränar flera gånger i veckan. Inte konstigt att jag nästan alltid köper något nytt träningsplagg på rean. Det går åt mycket kläder.

Johan ligger för övrigt i soffan och sover, helt slut är han efter en jobbdag (igår) och idag ska vi ut och leta värmeelement. Vi lägenhet är nämligen iskall och jag har fått nog så jag hoppas vi hittar ett bra element idag. 

Nej, dags att ta en macka, sedan tillbaka till tvättstugan.


Ha en fin Tisdag
/
Kristin
 

Hangover

En film vi började titta på tillsammans på nyårsafton.
Eftersom klockan vara efter midnatt så somnade jag självklart innan filmen var slut så idag såg jag ensam om den. Rolig film, helt galet gäng. Man känner verkligen att det är skönt att man aldirg haft en sådan baksmälla =)





Är supertrött just nu men ska strax äta lite kvällsmat som Johan står och lagar. Blir fläskfilé med kantatellsås, som vi åt på nyår. Funderar annars på hur jag ska göra med jobb till veckan, jag kan åka hem och jobba hos pappa om jag vill men nyss när jag kollade fanns det inga sista minutenbiljetter alls hem imorgon så då kommer det bli en dyr resa hem. Å andra sidan kan jag vara ledig här hemma, vilket såklart är skönt men då har jag ju inget jobb på hela veckan förutom på Lördag och jag behöver pengar just nu. Idag fick man lägga ut 2450 kr på ett SL kort som gäller fram till juni. Det är självklart bra att det finns studentrabatt men jag tycker ändå det är för mycket att lägga ut på en och samma gång. Så just nu är min ekonomi i botten. Nåja, får väl fundera lite till...


Later
/
K


Imponerad

Ibland blir man rätt imponerad av sig själv och sina bedrifter.
I morse var ett sådant tillfälle, drog mig upp kl 8.00 och iväg till gymmet för att köra boxpass kl 10.00.
Kan säga att jag var trött men man vaknar till så fort man kommer igång, urskönt pass och man fick verkligen blodsmak i munnen efteråt. Skönt också att redan ha tränat klart för helgen när klockan är 11.00. 

Efter boxen tog jag en tur förbi Stadium där jag köpte en träningsbh på rea och en t-shirt att träna i från Nike.
Ska eventuellt åka in till stan nu och kolla lite där också. Vill jag ha nya löparskor men ännu har jag inte hittat de rätta. 

Skönt Lördag i alla fall, kommer vara så slut ikväll.

Later
/
K
  

Skall ses!

Måste ses när den kommer på bio i Mars, ahh känns som det är lång tid dit men oj vad jag vill se denna film. Filmen heter Flickan från ovan. 
Skulle vara så kul att dra ihop ett gäng tjejkompisar och se den. Måste undersökas.





Någon mer som blir sugen att se denna?


Älskar när man hittar en trailer och man blir totalt förälskad i en film. Har faktiskt för längesen läst den här boken men jag kan inte säga att jag kommer ihåg så värst mycket, får bli att läsa om.

Första dagen på 2010 har varit mycket bra, känns ju lovande inför det fortsatta året. Ska försöka lägga mig nu, Johans nyårslöfte var faktiskt att komma i säng tidigare än detta år. Jag kan också behöva lova det för nu måste det bli skärpning med plugg och rutiner...

Godnatt
/
K

2010

Från igårkväll.
Fick dock inga kort på Marie eller Robert eller mig själv, dåligt men lite fina bilder på Johan och den goda maten vi åt.










Kunde inte ha haft bättre nyårsfirande.
2010 började också bra med att Marie sov över här och vi fick en hel dag ihop. Mycket trevligt.
Mest nöjd är jag över maten, vi bara åt och åt. Idag är jag rätt seg men så är det också första dagen på det nya året, det här året kommer bli kanon tror jag.


Later
/
K