Shopsticks

Tidag, är ledig idag, skönt. Började dagen med att ta en promenad i ca 45 minuter. Det säga att det är bra träning och eftersom jag sakta men säkert börjar komma tillbaka till träningslivet så har jag börjat gå lite när jag har tid. Var också på step igår kväll, gick bra men jag vart väldigt trött efteråt. Men kul var det.
Ikväll har jag planerat att köra box, men min vän Anna, så det ska jag snart åka iväg till.

Idag har annars jag och Johan varit inne i stan och ätit på den super goda kinarestaurangen Shopsticks, ligger ett stenkast från Åhlens och det är mysig att luncha på. Åt min favoriträtt som består av stekta nudlar, biff och kyckling samt vitkål, lök och paprika. Mums. Efteråt kollade jag in casall butiken där det nu är 70% rea men jag köpta ingenting. Kan väl säga att jag vart för stressad för att orka porva något då Johan inte har tålamod att vänta på mig i en butik längre än typ 5 minuter. Killar. Imorgon ska jag i alla fall jobba och på Torsdag också men sedan är jag ledig två dagar, har i nuläget planerat att gå på Harry Potter filmen då med någon. Vet ej vem som vill, Johan är inte så sugen. Vi får väl se. Simpsons filmen skulle jag också vilja gå på. Är bio sugen.  

I alla fall, nu i eftermiddag skulle jag ha pluggat lite men icke, har bara slappat vid tv:n och ätit en macka. Men ska nu dra till SATS och vara lite nyttig.

Bye

söndag på jobbet

Har jobbat hela helgen och ska jobba imorgon också men sedan jobbar jag bara några stö dagar till sen har jag inget mer jobb inplanerat direkt. Ska bli skönt och bara få sitta med min uppsats och träna och träffa familjen och kompisar. Idag har jag i alla fall jobbat hela dagen. Gick väldigt bra, hade ett lugnt schema med folk jag gillar att gå till. Imorgon (måndag) blir det nog dessto mer att göra på jobbet, vet att jag ska städa hemma hos en tant men det ska nog gå bra. Måndagar är verkligen den segaste dagen i veckan. Lite kul blir det i alla fall imorgon kväll eftersom jag ska sätta igång med min träning igen. Har ju ätit penicillin i 7 dagar nu så nu får det vara nog!  Ska köra ett step pass imorgon, får se hur det går. Jag ser i alla fall fram emot det. Får ta det lite lugnt, men det ska nog gå bra.

Ikväll har det inte hänt något, har gått en promenad på ca en timme och ätit fil och mackor med ägg och kaviar på. Det är riktigt gott. Samt druckit proviva för min mage nu när jag äter medicin, känner mig som en pensionär när jag köper det i affären, men det är faktiskt bra och gott. Johan har sovit nästa hela kvällen, han är ju klar med sitt sommarjobb nu så har är helt slut efter dessa veckor. Imorgon kommer också hans föräldrar hit till stan så vi ska träffa dem nu i veckan. Kan inte heller fatta att det redan är vecka 31 som kommer, ahha, vart har hela sommaren tagit vägen? Har det vart någon riktig sommar egentligen? Nja, jag har inte badat eller knappt ens solat så jag vet inte, hoppas vädret blir bra nu i augusti innan skolan sätter igång igen. Det är i alla fall vad jag hoppas på. 

Nej, nu ska jag gå till sängs, trött blir man när jobbar hela dagarna. 

God natt  

Taco mys

Lördag kväll och vad händer?
Inte mycket kan jag säga. Har jobbat till 17.00 idag och varit trött större delen av dagen. Är nog mycket för att jag är så ovan att gå upp tidigt och att röra på mig (arbeta) när jag varit sjuk så länge. Men men, det går i alla fall och snart får jag vara ledig. Nästa vecka också sen är jag fri. Ska bli så himla skönt att fara till Kalrskoga och bara komma härifrån lite.

Efter jobbet åkte jag i alla fall direkt hem och handlade taco + tillbehör till kvällsmat på Konsum här nere. Köpte också på mig en massa frukt, vattenmelon som jag älskar, gillar nästan det bättre än jordgubbar. Handlade som sagt i alla fall hem en del godsaker till kvällen. Sedan gick jag upp till lägenheten och fick med mig Johan på en promenad innan maten. Vi har alltså varit ute ikväll, riktgt skönt var det, kom hem och lagade tacos. Det är en av mina favorit rätter, men man ska inte äta det så ofta. Men idag har det precis vad jag längtat efter så jag är mätt och nöjd. Nu händer det nog inte så mcyket mer ikväll, ska lägga mig snart, ska jobba imorgon också så jag måste upp vid 6.30. Inte kul. 

Bye 


på jobbet igen

Idag har jag gått tillbaka till mitt jobb. Var efterlängtad där eftersom det är så många som varit sjuka så det har varit en större kris där ett tag. Har tydligen varit mycket jobb för de stackare som lyckats hålla sig friska. Var också väldigt kul att få komma dit igen, träffa alla gamlingar igen men också arbetskamraterna,har nu också tagit en del extra pass nästa vecka eftersom jag varit sjuk så mycket. Blir nog bra, känner dock just nu av min hals lite igen, det är för att man måste prata en hel del på jobbet, både med de som bor där men också med dem man jobbar med. Hoppas att det inte blir värre bara.

Och sådant himla väder vi har det här, idag har det regnat lite då och då och ibland har solen tittat fram. Det här är verkligen en konstig sommar, har inte badat en enda gång hithills. Dåligt är vad det är. Sommarlåten Umbrella har verkligen gått hem i sommar. Idag har i alla fall jag fått haft paraplyet framme. Är nu ganska så trött efter alla händelser på jobbet och jag börjar kl 8.00 imorgon och på Söndag också så jag ska krypa ner i sängen nu.

BYe

image24

Ljusare tider

Livet börjar helt klart se ljusare ut, jag mår mycket bättre och ska jobba nu imorgon och hela helgen. Får hoppas att det går bra. Har också börjat röra på mig lite mer, men någon riktig träning blir dte inte förrens nästa vecka. Kan knappt vänta. Träningen betyder väldigt mcyket för mig, så här länge som jag inte kunnat träna nu har jag aldrig haft uppehåll på flera fler år. Det är lite knäppt, men gillar mannågot mycket så vill man göra det ofta och mycket. Jag längtar så himla mycket tills på Måndag för då ska jag nog köra ett step pass och kanske börja styrketräna lite i gymet. Nice.

Är så himla trött på att vara hemma nu så det finns inte, idag ska jag nog i alla fall åka in till stan ett tag och träffa Johan nu när han slutar sitt jobb. Blir annars lugn kväll, måste lägga mig tidigt för att komma upp imorgon. Ahh, måste upp halv 7 ju. De är inte roligt. Har också som tur är lyckats få en del jobb nästa vecka också, vill ju helst ta igen dessa dagar jag varit borta från jobbet annars blir lönen inte fett i augusti. Men men, idag har jag inte gjort mycket, mest kollat på TV och suttit vid datorn. Men vill ut nu snart, vädret är hur bra som helst här.

Känner verkligen hur jag uppskattar livet, att vara frisk är det bästa man kan önska sig. BYE


Bättre

Dagarna går och går och idag har jag ätit pencillin i två dagar och känner mig lite bättre. Hoppas att jag kan jobba i helgen. Har inte så ont i halsen längre. Idag har det inte hänt allt för mycket. Har pratat lite i telefon med en god vän,en arbetskamrat, pratat med min mamma, med Johans mamma och med min pappa. Jag har namnsdag idag (Kristina) så folk har ringt. Har som sagt inte gjort mycket. 

Har annars lyssnat på musik. Gillar Sean Kingston- Beautiful girls. Den har en härlig sväng i sig. Ser idagsläget i fram emot augusti månad, kan ju inte bli värre än den här månaden. Ska bli så skönt att ta en tripp till Kga och träffa lite kamrater och festa ihop=) 

Man måste ha lite att längta till annars blir dagarna lång. Har också börjat funderat på hur jag ska gå vidare med min sportliga sida i höst. Har en kamrat från SATS som vill ha mig att börja med boxning. Vet inte säkert ännu, det kunde nog vara kul men jag har också funderat lite på att ta upp badmintonen igen. Eller ta upp och ta upp, börja om från början. Vet i alla fall att jag tyckte det var ganska så kul att hålla på med det när jag en gång gjorde det. Men men, bara lite funderingar så här iför hösten. 

  

Penicillin

Har varit hos läkaren idag, tänkte att det var lika bra att gå dit nu när jag varit sjuk i en hel vecka och fortfarande har ont i halsen. Hade som tur var i alla fall inte halsfluss, däremot hade jag i högra örat öroninflammation. Aj, det var det som gjorde så himla ont i Torsdagsnatt. Nu känner jag ingenting, har bara lock för det örat. Så nu äter jag penicillin i en vecka och hoppas att allt blir bra så fort som möjligt.

Satsar på att kunna jobba i helgen i alla fall. Suck, sommaren 2007 visade sig inte bli min sommar i alla fall. Vädret är hur tråkigt som helt, idag har det regnat här på förmiddagen och inget har man att göra. Orkar i och för sig inte göra så mycket men ändå. Har kollat på en box av Sex and the city som jag fått låna av Filippa, skulle ha tagit fler boxar en en för nu kan jag verkligen behöva underhållning.

Har tröttnat på att läsa böcker och kolla på film, vet inte vad man ska göra. Så himla svårt att bara ligga och vila hela tiden. Har idag i alla fall lyckats göra goda köttfärsbiffar som jag åt massor av med pasta till. Ska jag absolut börja göra oftare.

Nej, nu har jag inget mer att rapportera om, ska kolla på TV nu.

BYE


Harry Potter-feber

Har fått Harry feber under den tiden jag varit sjuk. Dvs. en hel vecka imorgon, fatta hur lång tid det är. Livet är inte allt för roligt just nu. Jag är inte bra på att vara sjuk, jag gillar inte att inte kunna göra någonting. Det känns faktiskt som jag varit borta från livet en hel vecka, minneförlust. Inget har ju hänt i mitt liv förutom att jag har läst ut den ena boken efetr den andra i brist på egna händelser i livet. 


Igår kväll hyrde Johan och jag de två filmerna: Harry Potter och fången från Azkaban och Harry Potter och den flammande bägaren, så nu är jag redo att se filmen som går på bio nu, längtar så.
I morse släpptes också den sista boken i serien och det verkar ha varit hysteri här i stan med folk som väntat på boken. Jag fick i alla fall igår av min älskade pojkvän den näst sista boken: Harry Potter and the half blood prince som alltså är den egenelska versionen, har hithills läst alla böckerna på svenska så dte blir lite en utmaning. Visserligen är språket inte särskilt svårt i böckerna men det är ändå en utmaning för mig som aldrig vait speciellt bra på engelka i skolan. Har inte bärjar läsa den ännu men känner att det kan komma att bli i kväll. 

Igår kväll fick jag fruktansvärt ont i örat på kvällen, vart rädd ett tag att jag fått öroninflammation men det fösvann senare på kvällen och idag har jag bara lock för det örat. Jag vet inte hur den här sjukdomen ska sluta, jag måste kunna gå till jobbet nästa vecka, men vad gör man? Lustig egentligen, Johan säger att han aldrig har sett mig så här sjuk och det stämmer nog, jag brukar väldigt sällan bli sjuk annat en förkylt i någon dag men inte som nu. Får i alla fall vara nöjd att jag mår mycket bättre än i början av denhär veckan. 

 

Väntar

Tordag, idag har varit sjuk sedan i Söndagskväll, är trött på att aldrig bli frisk. Just nu ser det inte speciellt hoppfullt ut med resan till Uppsala på Lördag. Jag som hade sett fram så emot det.
Händer mycket på hur jag mår imorgon. Visst blir jag lite bättre för varje dag men det går så sakta och inatt somnade jag inte förrens kl 4.00 för att min hals värkte som mycket. Nej, det är så himla synd att vara sjuk nu mitt i sommaren. Men vad kan man göra.

Idag har jag i alla fall läst mest hela dagen, liggande i min säng eller soffan. Har i eftermiddag läst ut Harry Potter och Fenixorden så när är jag redo att se filmen. Ska bli mycket spännade för boken vara väldigt bra. Får bli nästa vecka. Just nu är jag mest uttråkad. Jag är liksom tillräckligt sjuk för att orka göra något vettigt men inte riktigt så sjuk att jag endast orka ligga i min säng. Vad gör man?

Ska nog ta mig lite kvällsmackor snart eller något, väntar mest nu på att Johan ska komma hem så man får lite sällskap men det dröjer nog minst två timmar till, suck, han håller på med men än bara sommarjobbet just nu. 

Nej, det var allt för idag...... 

Skjukdom kvarstår

Fortfarande sjuk, har varit oerhört besvärlig förkylning, det värsta var att jag nästan fick nackspärr när det var som värst. Hade så ont i nacken och upp i huvudet, det har blivit mycket bättre idag men igår höll jag på att bli galen.

Har inte orkar göra någonting annat, tittat en del på film och TV och läst lite när jag orkat. Har nu börjat läsa den femte Harry Potter boken (Harry Potter och Fenixorden) som nu går på bio, har läst typ halva så jag läser nog klart denna och förhopningsvis går jag med någon kompis på filmen nästa vecka när jag är bättre. Skulle egentligen ha jobbat idag och på Torsdag och Fredag men nu vet jag inte hur det blir. Kan nog vara bra och bara vara hemma och vila. Tror dock inte jag har feber idag i alla fall.

Film har jag också underhållit mig med, dagarna känns så långa när man har värk i hela kroppen och knappt kan svälja. Det är verkligen urtråkigt. Har tittat på en ny och en gammal film. Den gamla filmen är med Millan Jovovich och är verkligen fantatiskt bra. Har sett den förut för många år den men kom inte ihåg allt. 

Den nya filmen var Blood Diamond som Johan och jag hyrde igår kväll. Den ver verkligen också superbra, men just nu tycker jag med mesta med Leonardo Di Caprio är bra. Den här filmen var i alla fall väldigt gripande och får höga poäng av mig.



image23

image20


Sjuk

Skriver bara kort, har så himla ont i huvudet och halsen. Vart sjuk på jobbet idag. Började kl 13.00 och vid 17.00 var jag sjuk. Var dock tvyngen att jobba klart till 21.00, för vi är bara två på kvällen och det är inte direkt många som vill komma in och jobba med kort varsel.

Jag klarade mig i alla fall igenom kvällen, men jobbigt var det, nu ikväll har jag ätit några mackor i alla fall och tagit medecin. Ska sova nu, värker otäck i hela kroppen, mest i axlarna och nacken. Vill verkligen inte bli sjuk nu, tur i alla fall att jag är ledig imorgon så jag får vila.

God natt


Bild på en söt katt

Puss in Boots förtjänar faktiskt att få sin bild publicerad här på min blogg, BARA för att han är så otäckt söt och kramgo.

Håll till godo. Visst smälter man?! Älskar den här filmen.

image19 

Saker att längta till...

Japp, sitter här vid datorn, dö trött, vill jag lova.

Var ute igår på Söder med två kompisar till Johan och mig och sedan började jag 8.00 på hemtjänsten. Trött,fick ta med mig frukosten till jobbet, brukar alltid annars äta hemma innan.

Idag blev det i alla fall inte så, gick väl ganska så bra på jobbet, tränade Pump sedan efteråt vid Odenplan. Gick sådär, var trött innan passet började men det var ändå kul. Kom hem, duschade, åt mackor och fil och har hjälpt Johan med tvätten. Han har varit hemma hela dagen och tagit på sig den. *Snäll*

Vädret har varit konstigt idag, mitt på dagen hade vi riktig heta på jobbet, solen sken och det var över 20 grader så jag satt ute på lunchen. Nu ikväll efter jag kom ut från träningen var det dock mulet och kallare. Synd, börjar 13.00 imorgon så jag hoppas förmiddagen blir fin så man kan hitta på något. Imorgon skulle tydligen också Johans gamla klassis Martin komma förbi oss och sova över. 

Just nu annars längtar jag mest efter:

* Nästa helg då Johan & jag drar till Uppsala och partar loss med folk från Kga och säkerligen en massa
annat folk också. Ska bli så kul.    

* Att se nya Harry Potter filmen på bio, jag är ett stort Harry Potter fan, givet=)

* Att det ska bli Augusti så jag får åka hem till Karlskoga och min familj. Behöver lite miljöombyte känns det som.

* Lönen. Kommer nog bli bra eftersom jag jobbade Midsommarafton och dagen detta år. *Me like*

* Att det ska bli fint väder och att det ska kännas som SOMMAR!

Det var allt för dagen, nu ska jag krypa i säng, är så himla trött. Har förresten hunnit med att titta på Shrek 2 ikväll, som vi haft utlånad till dem vi träffade i går i typ ett halv år. Den är så himla bra. Älskar  "Puss in Boots", så söt att man bara vill skaffa en katt rakt upp och ner.

God natt....

Rea inköp

Har jobbat mycket förra veckan men igår och idag har jag varit ledig. Igår träffade jag Marie som jag också jobbar med och som är en mycket nära vän till mig. Vi hade bestämt att vi skulle äta lunch hemma hos mig och sedan dra in till stan. Jag är ju ingen fika eller café människa så det var såklart jag som helst ville att vi skulle laga mat och sitta och prata i lugn och ro. Johan jobbar ju på vardagar så det var bara vi två.
Gjorde en god wook måltid med lövbifff, morötter, paprika och en super god sås till som vi kokade nudlar till. Efteråt satt vi och pratade en lång stund om allt som händer.
Det har speciellt på sistone varit mycket prat om barn, eller snarare bebisar. En tjej som sommarjobbade med oss förra sommaren har fått en dotter nyligen som vi fick träffa i Måndags och så hade en av Maries vänner fått en barn också nu i sommar. Jag har i alla fall konstaterat att jag inte är det minsta sugen på barn fast de kan vara gulliga. Nej, inte än på flera år tror jag. Känner mig helt klart inte mogen på det sättet ännu.

Få eftermiddagen åkte vi i alla fall in till stan, jag hittade massor av (fynd?) rea kläder som jag ville ha. Mest träningsklader, Marie köpte ett par superbra aerobicsskor, de var verkligen värda sitt pris som hon köpte. Jag köpte till sist ett linne i stark orange/röd färg från Stella McCartney for Addidas som sitter så bra och är så super häftig färg. Skulle dock aldrig köpa något så dyrt träningslinne för fullpris. Köpte också ett par gröna träningsbyxor från Peak som var på rea, man ska passa på och köpa träningskläder på rea så man har många plagg när man tvättar dem som många gånger ändå. Och jag rekomenderar starkt träningsbyxor från Peak för de är bäst och håller formen fast man tvättar dem flera, flera gånger. Supernöjd är jag i alla fall med mina inköp även om det kostade en del trotts rean. 

Idag har jag knappt lämnat huset, gick ut för att se om det fanns någon tvätt tid i dag men inte, det är dåligt med att få tider nu under sommaren och det är inte kul. Har i alla fall idag börjat smått med mina anlayser på medlemmarna i enkätundersökningen men det går för sakta. Men men, viktigast är det ju att jag äntligen gör någonting! 

Här kommer bilder på mina tränings-rea-inköp! Ser dock mycket bättre ut i verkligheten än på dessa kort. KOrtet på byxorna är taget bakifrån.

image17 image18


Jobb i Juli

Just nu är det mycket jobb och jag har dåligt samvete för att jag bordde plugga också men orkar inte. Denna vecka är värst för jag jobbar 6 dagar i sträck och det är jobbigt. Vill hinna med träningen också men det blir tungt när man jobbar mycket. Nästa vecka ser bättre ut, ska vara ledig Tis och Ons och det ser jag fram emot.

Juli vädret har heller inte varit speciellt upphetsande, regn och mulet mest hela tiden och en kvav känsla som gär att man får ont i huvudet. Nej, juli är inte direkt vad manhoppast på hithills. Jobbar som tur är bara hela juli ut sedan ska jag vara ledig, ska bli så skönt. Vet redan en kräftskiva i Juli hemma i Karlskoga som jag och Johan ska åka hem till. Men nej, nu ska jag åka till Farsta en stund innan joga börjar jobba, jobbar kväll idag så jag börjar 13.00. Ska jobba tillsammans med en av de ordinarie så det känns tryggt och helt okej, annars gillar jag inte att jobba kväll, vi är bara två stycken där då och som har många att gå till och man känner stort ansvar.

Nej, det var allt för dennan Söndag, ska också tillägga att Johan är sjuk, vart det i Fredags så vi har inte mycket roligt denna helg. Har dock sett två riktigt bra (väldigt olika) filmer: Pingvinresan som är en naturfilm som var väldigt bra och The Last King of Scotland som verkligen fick det att krypa i ryggraden på en. Obehaglig och otäck men ändå så fantastiskt bra. Har man svårt för blod och liknade ska man nog inte se den. Den var väldigt otrevlig på sina ställen.