Snölandskap

Idag är det mycket mer snö än igår.






Här är två bilder från vår perong som jag tog idag runt lunchtiden innan jag drog iväg på en liten shopping tur. Hittade super coola eller fula träningsbyxor, tajta som korvskin och i silver från Adidas outlet.
Hittade flera andra plagg som jag gärna skulle vilja ha, får se om jag åker tillbaka dit imorgon och tar en tröja som jag nu ångrar att jag inte köpte men vet att det verkligen inte är nödvändigt..



Bild på mig idag. Är inte alls sur som jag ser ut, men trött är jag =)



Nej, dags att göra något vettigt. Såg precis att en till Karlskoging flyttat hit. Det är rätt mycket folk man kände och umgicks med på gymnasiet som börjar komma hit. Det är här jobben finns. Kul. Har förresten bjudit in ett gäng på glöggkväll här hos oss i mitten av December och på Lör är det fest för mig och Theresia. Hon fyller då och jag har ju redan fyllt, ska bli kul i alla fall.

Ha de
/

 



Ljus och värme tack!

Det är för kallt här i lägenheten.
När jag lämnat in min uppgift idag så ska jag försöka ta tag i detta problem. Skulle verkligen behöva köpa någon matta eller något för att få mer skydd. Vår lägenhet är ju rätt stor och även om vi har en massa saker så har vi rätt fritt på våra golv och det blir kallt. Just nu ligger t.ex. katten och sove precis brevis ett av våra element. Och varje kväll när vi går och lägger oss så har vi ett värmeelement igång som står precis vid våra sängar och som värmer upp rummet så det blir lagom varmt och skönt.



Skulle också behöva mer lampor, är rätt mörkt när man sitter och pluggar.
Kanske kan vara en sak att önska i julklapp, presentkort från IKEA. Lampor har de i alla fall många olika att välja på vet jag.

Blir nog ingen Yoga ikväll, det blir för sent men strax drar jag iväg för ett kort eget pass, måste få upp värmen lite =)

/
K


101123

Så här ser det ut utanför vårt fönster idag. Snö och det fortsätter att snöa, nästan storm för tillfället.
Var ner en sväng till Konsum förut och det blåser rätt hårt nu.









Vårt vardagsrums fönster. Har lyckats klara mina älskade blommer nu ett tag även om de inte blommar.

Skulle helst vilja byta med Stella idag och bara ligga i soffan och sova/vila, istället måste jag råplugga från och med nu. Ska lämna in en sak ikväll och jag är typ halv klar. Hade dessutom tänkt hinna med Yoga ikväll också. Efter gårkvällens boxpass så känner jag att ryggen är allt annat än smidig =) Gick i alla fall helt okej på boxen igår, fick höra att jag var stark av tjejen jag var med och det är ju alltid peppande. Mer sånt!






Sötaste Stella

Appropå Stella så har jag pratat med en Daniel från Folksam idag och troligtvis kommer jag byta kattförsäkrningen och ha hos dem istället, det blir billigare så då jag har hemförsökringen där. Har också kollat upp så att min förlovningsring är skyddad om den skulle gå sönder eller om jag tappar bort den och det är den. Så nu kan jag andas ut lite, har givetvis aldrig ringen med mig när jag ska träna o.s.v. men annars vill man ju ha den på sig så mycket som möjligt. Den är så himla vacker, blir glad varje gång jag tittar på den. 


Nej, dags att ta tag i den här dagen. Idag kommer lunchen bestå av en pizza, snabbt och enkelt att värma i ugnen. Bra mat, nja men idag har jag verkligen inte tid att laga mat!

Later
/
Kristin

19 Nov 2010

Underbart kallt väder ute idag.
Tog med Stellisen på en liten utflykt. Hon verkar dock inte överförtjust i snön som ligger på marken. Hon valde sina steg när hon gick ute, ville inte trampa i den kalla snön.

Fyra bilder på vår katt som snart blir 2 år.



Stella nosar på långt torkat grässtrå.





Lite snö på marken.



Så, Fredag idag, igår var jag Johan, Marie och Filippa på Harry Potter på bio. Rätt bra film men än lite långtråkig. 
Nu väntar man ju bara att sista delen ska komma. Ikväll blir det nog lungt för mig, ska plugga nu och känner mig helt slut efter två sena kvällar i rad. Ska bli skönt med helg och jag är ledig hela helgen också!

Later
/


The Ring

13/11 2010 Förlovad med min Johan. Kommer alltid komma ihåg att jag fick ringen från USA och den dagen han kom hem ifrån sin jobbresa där. Har förövrigt inte varit ifrån varandra så länge tidigare.
14/11 Farsdag och Internationella diabetsdagen. (Johan har diabetes).
15/11 min födelsedag. Är numera 26 år.
16/11 den dagen vi vart ihop. Detta var väldigt längesen.

Inte för att vi direkt kommer fira diabetesdagen år efter år men mycket är det i alla fall som händer i mitten av November. Stora och viktiga dagar.

LOVE
/
K