Världen är emot mig

Onsdag, igår var livet bäst, idag är det mindre bra. allt började väl egentligen igår kväll. Hade fått ett missat samtal vid 20.00 tiden och det var från min didaktiklärare i psykologin. Hon hade talat in ett långt meddelande på telefonsvararen. Det var tydlig att alla i vår grupp hade haft seminarie igår på dagen. Alla andra hade fått reda på att det var utom jag! Observera att man egentligen inte får missa något seminarium på denna kurs, gissa om jag vart förbannad. Har nu försökt få tag på läraren hela förmiddagen men hon har mobilen avstängd. Jag fattar inte, hon sa i meddelandet att hon försökt maila mig i Lördags men att det inte gick att maila till min adress, det stutsade tillbaka eller något liknande. Ändå har hon ju mitt mobilnummer, eftersom vi lämnat in det till henne tillsammans med mailadresserna. Varför försökte människan bara inte ringa mig då istället?
Blir galen, så nu har jag i alla fall bara en lektion kvar den här veckan, på Fredag och det är samhällskunskapen.

Dessutom har jag inte fått några pengar från CSN denna månad. Ringde därför till dem igår eftermiddag, fick stå i kö i 11 minuter, 26 personer i kö innan mig. När jag slutligen kom fram säger de att det är skolan (LHS) som inte meddelat dem att jag startat mina studier denna terminen ännu. Jag blir galen, igen.

Nej, nu är jag irriterad som bara den,. vad ska jag egentligen göra åt allt detta? Nej, jag hatar när allt blir fel och man faktiskt inte själv kan hjälpa det.

Måste försöka lugna ner mig, ska gå och handla mat på Konsum till lunchen nu i alla fall.

Ibland är livet bara inte riktigt så underbart som man vill.

Fyndat från H&M

Japp, idag har tag jag igen min Söndag kan man väl säga.
Fick ju ägna hela Söndagen åt att skiva klart uppgiften som skulle in på Måndagen och det vart inte så mycket helg med andra ord. Idag tog jag därför igen det. Började dagen med sovmorgon och när jag väl gick upp vid 8.30 så tog jag över tävtten som Johan hade startat. Jag tvättade dock bara en tvätt så det var inget ansträngande.
Var nere en sväng på Konsum och pantade burkar och tur var väl det för väl i butken upptäckte jag att jag hade glömt plånboken hemma, orkade verkligen inte gå hem och hämta den så det vart bara en liten Pepsi max då inhandlat som min pantpengar räckte precis till.

Har sedan varit iväg och tränat lunch pass i Body Pump. Efter det passade jag på att kika in rean på H&M där och nu var det halva priset på reapriset! Ahh, då måste man ju nästan hitta något. Och det fanns visst en hel del bra saker kvar. T.ex en svart siden kläning med korta ärmar som jag sett på MQ har en likadan som de nu säljer som vår nytt. Den kostade med rean 98 kr. Hitade också en fin fin tunika med sbart och vit möster med tre- kvarts ärmar som satt hur bra som helst. Kostade 89 kr. Köpte slutligen också en valig svart t-shirt från ordinarie pris, 69 kr. Tycker i alla fall jag hittade riktiga guldkorn som jag kommer att använda. Är delvis på p.g.a. inköpen nu sugen på att gå ut och festa till helgen, kanske kan det bli något på Lördag....jag vill, jag vill.

Nej, nu ska jag läsa lite, har en uppgift i didaktiken på Samhällskunskapen som jag och en klasskamrat måste förbereda.

Min Tisdag är med andra ord lugn och ganska så fri från plugg överhuvudtaget, livet leker som man säger.

Bye

Morgon

Hej alla glada!
Jag är uppe och på väldigt bra humör. Vet dock inte riktigt varför. Är väl bara kul att dra igång med ännu en ny vecka. Jag hann i alla fall klart igår med min skoluppgift, satt till kl 24.00 men den men det vart bra.

Idag har jag alltdå föreläsning kl 10.00- 12.00. Ska bli kul att se om den är bra, jag hoppas det är bättre föreläsningar än på föra ternimen. Har också eftermiddags seminarium kl.15.00- 17.00 och sedan ska jag träna nånstanns, har ej bestämt mig för vart. Jag vill inte bli så himla sen hem på kvällarna men tyvärr går de bästa passen alltid så sent. Får se vad det blir.

Har också kommit på att jag måste köpa en ryggsäck. Är inte bra att bära runt på väksor men en massa träningskläder och skor i som bara belastar ena axeln. Har ju p.g.a. det fått ont i min högra axel så jag borde verkligen ha läst mig en läxa. Så jag ska se om jag hinner förbi stan idag och kan titta på någon, problemet är att jag vill ha en som ser bra ut, om nu enryggsäck kan vara särskilt snygg.

Nej, nu mot duschen.

Later

Funderar, skriver, äter godis

Hhmm, går inte helt bra med uppgiften. Har kommit igång men vet inte om jag blir nöjd.
Har ätit kvällsmat, spaghetti och köttfärssås. Nu äter jag godis och dricker dricka.
Måste få hjärnan lite vaken och aktiv. Hatar att sitta med en skoluppgift så här på kvällen.
Men man har bara säg själv att skylla. Ska försöka bli klar inom en timme nu så jag kan lägga mig och läsa någon bra bok. Läste igår ut boken: Bitterfittan av Maria Sveland. Var en bra bok tycker jag och absolut nödvändig i kampen mot jämställdhet i familjelivet. Det negativa är bara att man blir så himla bitter när man läser sådana där böcker. Först blir man liksom arg och förbannad och vill ändra allt som är orättvist sen blir jag bara nedstämd och känner att allt liksom är för stort för att ändra på. Men man brukar ju säga att man ändå måste börja med sig själv och det tror jag också det ligger något i.

Nej, åter till PM skivandet...passar också på att säga godnatt nu. Gäspar nu så det är snart dags för sängen. Har två lektioner i skolan imorgon och jag ska hinna med att träna också samt lämna träningskläderna på SATS innan allt dra igång så det kommer bli en hektisk dag imorgon. Men det är ändå rätt skönt att komma att sparka igång hela veckan.

*Godnatt*

Söndag: skoluppgift

Ja, idag är det knappt någon helg alls för mig. Gick upp hyfsat tidigt och hade en lugn förmiddag.
Åt supergoda köttfärsbiffar till lunch som jag och Johan stod och lagade kl 24.00 i natt typ. Men de vart superbra och så hade vi ju klar mat idag. Efter det var det i alla fall dags att sätta sig med böckerna. Har ju vetat om hela veckan att jag har en inlämningsuppgift i allmän didaktiken som ska in imorgon men bara tagit det lungt ändå. Hoppats att jag skulle hinna, egentligen skulle Marie varit här ikväll men hon ställde in för att det varit så mycket i skolan denna vecka så därför har det blivit att jag inte satt igång men skoluppgiften förrens nu. Men men, den ska bara vara på 1 A4 så jag hinner. Ska som sagt sätta mig och skriva den nu och förhoppningsvis få kvällen fri att pyssla med annat.

Annars helt lugnt, försöker tänka hur jag ska planera veckan. Vill hinna se lite mer vänner denna vecka. Fö rmig krävs det då att jag bokar in det så fort som möjligt annars förvinner tiden direkt till annat. Funderar i alla fall starkt på att åka till Uppsala på Lördag och festa lite och träffa de uppsalabor som man känner där. Men ej helt klart, beror också på vad johan vill. Inte så kul att åka själv dit och tillbaka.

Nej, nu ska det skivas PM. Kanske hinner blogga en gång till innan natten.

Later



Uppdatering: min Lördag

Har varit en lugn och inte allt för händelserik Lördag. Hade lite sovmorgon till 9.00.
Gick upp och åt gröt. Ringde sedan Johans mamma och pratade med henne en stund, sen ringde jag min egen mamma och pratade ett tag om allt som sker. Min mormor är ganska dålig nu så man vet inte riktigt hur det kommer att bli, hon fyller 80 i år men har varit dålig länge så det är inget förvånande att hon blivit sämre, men det är såklart jobbigt ändå. Vill ju inte att hon ska ha ont och bara bli sängliggande.

Kl 12.00 körde jag Body Combat i Farsta, som jag nästan alltid gör. Det är en skön helgrutin, man kommer igång och får igång kroppen. Hade idag mitt nya linne och träningsbehå som jag köpte på rea på Casall igår. Det är 70 % rea där nu på höst kollektionen och än finns det en del snygga grejer kvar. Får se om jag lägger in bilder senare på mina inköp. Fungerade också bra att träna i, vart svettig, haha. Det känns ibland som om Combat bara blir jobbigare ju mer man kör. men så är det ju så himla kul också.

Ikväll har det inte hänt mycket. Johan är trött sen veckan och slappar i soffan. Jag har handlat mat och bokat tvätttid till veckan och nu ska jag ta rätt på köttfärs som går ut idag. Ska nog göra köttfärsbiffar, blir gott att ha imorgon.

Bye bye

Projekt: få upp nagerlacket!

Torsdagen började lungt för in del. Johan var uppe tidigt, han började 10.00 och gick väl upp vid halv åtta eller något. Jag börjar ju 8.00 imorgon så jag sov ut idag. Hu, det är förskräckligt tidigt att börja 8.00, jag måste ju åka hemifrån vid 7.15 imorgon. Men det är ju bara en dag i veckan som är så tidig så man får väl vänja sig.

Förmiddagen har jag mest ägnat åt at surfa runt på internet och läst andras bloggar. Ska snart ta tag i plugget är det tänkt. Har också hunnit med att måla naglarna.
Skulle börja med ett baslack som alltså ska vara bra att ha som grund. Det är bara det att det här j*vla lacket från Mavala som jag nyligen köpt har en tendens att torka fast på något sätt och sen sitter det som bara den fast och går inte att med bara händerna få upp. Har aldrig varit med om något liknade med något lack förut och jag har haft många nagerlack förut, vem har inte det. Det enda sättet att få upp nagerlacket på är att ta hjälp ev ett verktyg...tången...måste också påpeka att jag har värsta träningsvärken i underarmarna sedan Pumpen igår så det var med andra ord inte helt skönt att kämpa med detta projekt.



Trodde faktiskt inte jag skulle klara det men det gick till sist. Tur att man har en tång hemma ibland.

Har nu i alla fall naglar i färgen orange. Tyckte det vart ganska så bra men jag hade hoppats att färgen skulle vara ljusare, det vart lite för mörkt och då har jag ändå bara haft på ett lager. Men men, det var väl ändå helt okej. Nagerlacket är från Depend och brukar sitta ganska så bra, tycker jag i alla fall. Dessutom har de massor av olika coola färger och kostar bara ynka 25 kr.



Nej, nu är det hög tid att sätta igång med dagen. Ahh, varför blir jag så lat när jag inte har någon skola på schemat...det är för lätt att inte göra något plugg alls då. Vet dock själv hur mycket jag har att göra så om jag inte vill plugga hela helgen lär jag läsa en del idag.

Bye bye

Lärare av imorgon

Onsdag. Idag har jag äntligen lyckats få tag i kursboken som vi ska ha hunnit läst ut tills på Måndag samt skiva ett PM om. Hade lite panik igår för jag vill ju gärna börja läsa denna vecka så man slipper läsa hela helgen men boken var ju slut överallt på Akademibokhandeln. Hittade den alltså idag slutligen på Lärarhögskolan där Lärarförbundet stod och sålde den. Så nu är jag med i det förbundet också, gick mest med för att man fick boken så himla billigt då. 60 kronor.  



Sedan åkte jag förbi stan ett sväng på hemvägen. Kikade in på Adidas och där var det slutrea (50%) så jag slog till på en rosa t-shirt. Var också väldigt sugen på att ta en till fast i en anna färg. Det fanns grå och svart också. Sedan hängde jag faktiskt också undan ett linne och ett bar svarta mjukisbyxor på Adidas som var från vår nyheterna som jag eventeullt ska kosta på mig. tack vara SATS så har jag nämligen ett VIP kort på Adidas butiken som gäller vid ett tillfälle och som då ger 25 % på allt. Det kanske man ska slå till på nu när det än så länge finns alla storlekar på alla kläder som kommit in.  



Nu i eftermiddag när jag kom hem fick jag också se att jag fått mitt första nummer av tidningen Fitness som jag fick som julklapp i ett halvår av min lillebror. En mycket bra sak, har köpt ett eller två nummer förut och det brukar vara kul att bläddra i. Speciellt och kolla in nya träningskläder och liknande, recepten läser jag sällan och har hithills inte lagat till något av dem men det kanske man skulle våga sig på nån dag när man inte vet man ska hitta på till lunch/kvällsmat. På tal om lillebror så fyller ungen år nu i början av Februari så jag köpte faktiskt också idag hans födelsedagspresent..hemligt...tror att det kan bli bra.  



Jag har med andra ord inte gjort så mycket vettigt idag..men nu har jag i alla fall kursboken, det är en bra början=) Ska försöka läsa lite nu ikväll och kanske också hinna med att köra Pump.

Later


Chock!


Läste just på Aftonbladet att skådespelaren Heath ledger är död!
Fick verkligen en chock.....varför?
Det stod inte så mycket om vad som hänt men det verkade som om det inte rörde sig om ett brott.
Verkligen hemskt, tyckte han var underbar skådespelare. Känner mig riktigt omskakad.
Heath Ledger är med i en av mina absolut favorit filmer: Tio orsaker att hata dig, som jag har och brukar se på när jag känner för det. Kommer kännas lite konstigt nästa gång jag ska se den nu.











Bild: Heath Ledger i filmen Tio orsaker att hata dig.





På bättre humör

Dagen började så där med en dålig introduktion som gav nada! Inte så kul med tanke på att jag sen inte hade lektion förrens kl 15.00 på eftermiddagen. Resten av klassen skulle äta kina mat och många skulle ha lektion kl 13.00 men jag kände inte alls för att hänga på idag. Vart som sagt ganska så irriterad på att vara där helt i onödan, sådant kan göra mig helt ur balans.

Eftersom mitt humör inte var på topp kändes det bästa att ligga lågt med det sociala livet. Haha, kände hur jag bara tänke negativa tankar och var allmänt grinig och tvär. Åkte i alla fall hem och lagade spagetthi och köttfärssås, kollade lite på TV och sedan tillbaka till skolan igen. Var lite mer positiv när jag kom tillbaka och vår lärare där verkade helt okej. Fick en ny basgrupp som jag nu ska försöka lära mig namnen på tills vi ses igen. Alla verkade i alla fall väldigt trevliga så det kan nog bli hur intressanta diskussioner som helst=)

Försökte också få tag i kurslitteraturen som vi ska ha tills nästa vecka men det var tydligen slut på Akademibokhandeln i stan så imorgon får jag nog leta på universitetet.

Körde ikväll också Combat, det var det som fick den här dagen på rätt sida igen. Var inte så sugen på träningen från början men när jag väl var där och kom igång så blev det genast bättre. Efteråt var mitt humör mycket bättre. Tänka vad underbart träningen egentligen är. Jag tränar ofta vare sig jag är glad, ledsen, irriterad, har ångest, har bråkat med någon och nästan alltid hjälper det, skulle nog säga i 90 % av fallen. Vart bara ännu bättre av att jag fick komma hem och kvällsmaten var så gott som serverad och det var ingen vardagsmat heller.

Johan hade gjort lax i ugnen med broccoli, mozzarella, pesto och så hade vi fuzili till. Puss älskling. Det var så gott och så fick jag matlåda till imorgon. Morgondagen borde alltså bli mer lyckad än idag. Har planer på att gå på shoppingtur med min vän G som fyllde år igår. Vore superkul, har inte sett henne sedan nån gång i höstas. Varför ses man så sällan för? Okej, jag vet att jag inte är den personen som har mycket tid över men ändå, ibland blir jag verkligen arg på mig själv för att jag inte träffar fler av mina vänner som jag faktiskt saknar.

Nej, nu ska jag surfa runt lite på andras bloggar och sen är det sängen. Jag ger mig själv aldrig några nyårslöften men löften mer allmänt. Just nu har jag som löfte att försöka sova bättre, man behöver faktiskt omkring 8 timmars sömn för att fungera bra och hålla ett gott humör. Blir ofta så att jag ligger närmare 6 h sömn och det blir i längden inte bra.

Godnatt

Söndags vik på hemtjänsten

Idag har jag varit duktig och jobbat, tjänat lite pengar med andra ord.
Tycker det känns rätt kul att komma dit igen har ju inte satt min fot där sedan i augusti så det är klart att läget förändras. Hoppas i alla fall at jag kommer att kunna jobba där nu i vår för jag behvöer verkligen få ett extra jobb och ska man jobba inom vården så ska man jobba där jag är nu. Det är bäst att jobba helg, det är faktiskt helt lungt där då så man slipper slita ut sig och det kan man inte direkt klaga på.

Annars, helgen har varit så där, har varit lite nere av olika anledningar, har kännt mig sliten, kan vara för att jag gick igång så mycket med träningen den här veckan och det blir man förstås trött av och dessutom har jag haft träningsvärk i hela kroppen. Känner bara någonstanns att jag vill ha vår nu. Jag är less på mökret nu och all förkylning. Har i alla fall tagit mycket tid denna helg åt mig själv, att bara få vara hemma och inte göra någonting vettigt. Jag har ganska så svårt för det, jag vill ofta ha tusen saker att göra vilket ibland leder till att man känner sig otillräcklig och slut körd. Har i alla fall läst ut boken: Livstid av Liza Marklund som är den senaste hon skrivit och jag gillar det jättemycket. Läste i ett sträck från igår så nu är den utläst. Gillar hennes huvudkaraktär Annika Bengtzon skarpt, hon är liksom så alldaglig och verklig. Gillar också denna blandning av hemmaförhållanden och jobb, som inte alltid går så bra ihop.

Imorgon börjar jag i alla fall en ny kurs och termin. Ska bli spännande, kommer dock sluta sent på Måndagar har jag sett i schemat, från 10.00- 17.00. Har dock två timmar ledigt mitt på dagen så det är inte plugg hela dagen. Passar ändå mig rätt bra, så kommer man igång med veckan.

Nej, nu ska jag springa ner till Konsum...Bye

*Fredag*

Äntligen Fredag!?
Själv kan jag inte säga att veckan varit lång eller tung. Jag har bara haft en lektion i skolan denna vecka och dessutom vart jag ju först på tisdagen riktigt frisk så det känns lite lustigt att det redan är helg. Ska i alla fall bli en lugn helg förutom att jag jobbar på Söndag. Ikväll händer inte så mycket mer än att jag ska på box med min vän Anna. Ska bli kul, första box passet sen jag var sjuk. Kommer bli tufft och jag har fortfarande träningsvärk sedan igår.

I eftermiddag ska jag sitta och skiva klart min uppsats, hann inte hela igår men det är mest slutet/diskussionen som det behövs ändras i. Så det hinner jag nu på någon timme. Stackars Johan sitter snart och skiver tenta, usch, han var verkligen inte på g för det imorse. Han har ju nyss gjort klart sin magisteruppsats och då är man ju inte direkt pigg på att börja plugga som en galning till tenta en vecka senare. Själv börjar jag nya kursen på Måndag. Kommer nog bli att man går omkring 3 gånger i veckan på skolan och resten hemstudier. Känsns lite synd i alla fall att man inte kommer att träffa sin klass något mer, men vi ska hålla kontaktenhar vi sagt. De flesta har faktiskt facebook och det fungerar ju bra att hålla kontakten genom det. Skulle nog bli en avslutningskväll på Måndag också med klassen så det ska jag nog med på. 

Nej, nu ska jag sätta igång med skolarbetet =)
 

Inspirerad

Va? Skriver här två gånger på samma dag, kan inte vara sant!
Faktiskt är det så att jag på senaste tiden läsa en hel del andras bloggar och jag har blivit inspirerad av det. Det är kul med de som har mycket uppdateringar även om de flesta noteringar inte är speciellt långa. Jag har ganska så lätt för att skiva lång, därför blir det ofta så när jag väl skiver något.

Kvällen har i alla fall ägnats åt träning (Body Combat) och sedan har jag och Johan sett på "Damage" den nya spännande serien på 3:an. Den är riktigt bra så jag vart fast direkt.

Sist för idag , för nu är jag helt slut för dagen tänkte jag bara slänga in en bra låt som jag lyssnat på en hel del idag. Fergie - Big Girls Don't Cry.



*Godnatt*

Rea galen =)


Torsdag förmiddag. Gick upp i ganska så bra tid imorse men sitter fortfarnade i nattlinne. Har dock hunnit med att dammsuga hallen och köket och det behövdes. Ska nog försöka ta vårt sovrum snart också.

Planerna för idag är inte så mycket annat än att jag måste skriva på min uppsats som ska in på Måndag och som jag ska tillägna idag och imorgon åt att rätta till och finslipa. Ikväll ska jag också iväg och köra Combaten. Har sån otrolig träningvärk idag sen igår (Pump). Känns i underarmarna och i låren. Aj. Men men, det är bara att köra vidare. Det bästa man kan göra när man har träningvärk är egentligen att köra mer träning och verkligen stretcha ordentligt. Jag gjorde också det igår men eftersom jag varit borta så länge så är det nästan oundvikligt att få träningsvärk. Hade ju kunnat vara värre.

Tänkte slänga in en lite bild här på mitt fynd på rea från Casall butiken som jag gjorde i går.



Vad tycks? Vit mössa som det står Casall på sidan på. Tycker den är supersnygg, har aldrig förut haft en vit mössa. Det är en bra färg på så vis att den passar till alla kläder och jackor. Inte så stor risk heller att den blir smutsig när man har den på huvudet. Är i alla fall glad med mitt inköp. Har blivit mycket handlande på rean nu efter jul och nyår. Jag bara älskar rea. Kanske lite för mycket.

Nu när jag satt igång med träningen är jag också genast sugen på hur de nya kollektionerna kommer att se ut från de olika träningsmärkena. Har kollat in Puma och det är fina färger men tyvärr tycker jag aldrig de har några byxor jag kan tänka mig. Tycker nog fortfarande att Casall har de bästa och snyggaste träningskläderna för mig. Tyvärr är det ganska så dyrt där, men det är också en hög kvalite på kläderna. Har tvättat min X antal linnen flera gånger och tränings bh:arna tvättar jag minst en gång i veckan och de håller form och färg hur bra som helst.

Här är några bilder få läckra linne och ett par byxor jag känner att jag ska ner och prova så fort man får pengar. Mycket cerise är det i alla fall från Casall i vår/sommar kollektionen och det passar mig bra. Annars verkar det ocskå vara mycket vit och det är ju alltid vårigt som fräscht.

                          

Det här limegröna linnet tycker jag snyggt ut, gillar att det är korsat i ryggen. Det cerisa linnet skulle jag nog helst vilja ha i vit eller svart om det finns men annars är det ju alltid snyggt ihop till svarta boxor eller shorts. Sista bilden på byxorna är jag hel sugen på. SKulle vara hur coolt som helt att ha de här färgstarka byxorna på träningen och ett vitt enkelt linne till. Vill ha pengar nu...

Nej, nu ska jag handla mat och plugga...BYE

Tillbaka till (det friska) livet


Liv och liv, men träningen tar faktiskt upp en ganska så stor del av mitt liv så idag var jag så himla glad för att jag äntligen skulle få gå och träna igen. Var typ frisk igår men väntade en dag till försäkerhets skull. Körde i alla fall Body Pump ikväll och sprang nån kilometer efter det och det gick hur bra som helst. Men jag kommer ha extrem träningsvärk imorgon i benen känner jag redan nu. Så blir det när man har uppehåll, dock inte frivilligt denna gång men ändå. Samtidigt är det kul att komma tillbaka, träffa alla igen som man känner och som faktiskt noterat att man varit borta i nästan två veckor...jag hoppas verkligen att jag får vara frisk nu ett tag.  

Var ju alltså i skolan igår och hade seminarium, gick väl så där, läraren hade ju inte hunnit läsa det jag skrivit men men jag kommer köra på vidare på det jag hade och hoppas att det räcker. Den här kursen i specialpedagogiken har verkligen varit hel kass. Vi har nästan inte haft några lärarhandleda lektioner och så var det ju jul och nyår mitt upp i allt och då gick våra kära lärare i ide en månad och noterade inte att vi inte fått infromation via hemsidan om vad vi exakt skulle göra eller vilka grupper vi skulle vara i nu på seminarierna vec2-3. Nej, det är ärligt talat ingen ordning på Lärarhögskolan. Men nu ska du ju bli en del av Sthlms universitet så man får väl bara hoppas att allt blir bättre. 

Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag, jag ska snart få en ny mobil av mamma och pappa har jag fått reda på. Jag hade annars tänkt skaffa en själv men min snälla pappa tyckte att han och mamma kunde bjuda på det eftersom jag är student och allt. Pappa skämmer verkligen bort mig. Men men, jag behöver verkligen en mobil min är ju typ en gratis mobils om pappa fick för två år sen och den fungerar sådär. Dessutom är det ju kul att ha en man tycker är snygg och som man valt själv.  Kommer nog med stor sannolikhet bli en Samsung i alla fall för de gillar jag mest. 

På Söndag ska jag förresten jobba på hemtjänsten hel dag, har inte varit där på ett halv år så det blir kul att träffa alla igen och säkert  många nya också. Och jag behvöer verkligen pengar nu, som säker många andra också den här månaden. Betalade ca: 2200 för mitt SL tunnelbanekort som är till studentpris och håller fram till juni. Det är ett bra pris men det är ändå en stor summa pengar på en och samma gång. Kristins ekonomi och Johans är alltså för tillfället inte den bästa...vill ha CSN nu..

Nu blir det Seinfield=)
 


Dream, dream, dream..


Gjorde ikväll ett test från veckorevyn.com om vilken handväska man är. Inga vanliga handväskor dock utan absolut lyx. Jag vart i alla fall den här underbara väskan, en BAYSWATER I OAK FRÅN MULBERRY.



"Trygg och praktisk, grattis - du är en sliten Bayswater från Mulberry. Antagligen i färgen oak. Dig kan man lita på, du avslöjar aldrig en hemlighet och är den bästa vännen man kan ha eftersom du håller år ut och år in. Du matchar till allt och smälter in i vilka kretsar som helst. Positiv och glad, nära till skratt. Yta är inte så viktigt för dig, men kvalitet är något du värdesätter - och gärna lägger lite extra pengar på".

Det roliga är att jag faktiskt kollat på just den här väskan från Mulberry för ca ett år sen och tyckte den är en av de absolut vackraste väskorna som finns, nästan lika underbara som Vuitton väskorna. Den är dock inget för en student, den kostar skämmande mycket.
 
Den här hösten/vinterna har jag också letat efter en väska (svart) i lack som ska rymma mycket för jag vill hellre ha en för stor väska än en för liten. Gissa vilken väska som jag då råkade hitta och som just nu alltså är min drömväska... Jo denna: också en Mulberry men i lack!



Kan bara inte understrycka tillräckligt hur mycket jag bara älskar lack saker på nästa allt. Såklart köpte jag inte denna väska ovan, utan hittade en fick hel svart i lack från Mexx som var betydligt billigare men som duger bra som skolväska och vardagsväska. Så nu letar jag bara efter en bra svart lack plånbok. Och tack så mycket Filippa för att jag fick en sådan fin Hello Kitty vecssär i röd lack av dig i julklapp. Vet ju att du är en av de männsikor som verkligen inte tycker om lack så därför vart jag extra glad över att få den från dig=)

Nej, nu ska jag sova, det är alldeles för sent och jag ska på seminarie imorgon så jag har lite att läsa innan jag börjar. Har också börjat fundera på att köpa en ny mobil. Kollade lite i affären idag men kunde inte komma fram till någon jag verkligen ville ha, vi får se, återkommer med uppdatering om detta projekt.

Godnatt 

Jävla tenta

Är hur trött som helst på min jobbiga hemtenta som jag egentligen skulle ha mailat ut till min klass ikväll. Blir inte så. Har kämpat tills nu med den så nu är den snart klar, men så har det tagit hela dagen och all min enegri. Sa jag att jag fortfarande är sjuk? Lovley...Får gå upp tidigt imorgon och försöka göra klart det sista och maila ut så fort jag bara kan. Känns i alla fall skönt att jag vet att det är fler i klassen som har panik och som också kommer maila sitt imorgon.

Nej, har ont i huvudet också nu för att jag är så trött. Johan sitter också med nån larvig hemuppgift som måste vara klar imorgon. Varför alltid denna press?

Nej, mot badrummet och sängen...kommer somna så fort jag lägger mig ner.

Bye bye

Bröllop & halsont som start på nya året

Har inte skrivit här på ett tag, har varit en massa farande och flängade mellan sthlm och Kga nu i juletider.
Har haft en superskön jul och året startade också med ett bröllop. Var ett jättefint bröllop men tyvärr vart jag sjuk någongång den helgen så nu är jag fortfarande inte helt frisk. Startade med ont i halsen man har nu gått över till mer snuva och hosta. Inte kul.
Jag som hade så stora planer för den här veckan, jag skulle ju råplugga och verkligen vara aktiv under veckan nu har allt fallit. Orkar inte göra någonting så vi får se om jag hinner få ihop något tills på Måndag då vi ska maila runt våra utkast. Känns inte alls bra, något som känns bra är att dte går så bra för min kära pojkvän. Han är så gott som klar med sin magisteruppsats och hans handledare verkar tycka det är en toppen uppsats=) Sådant blir man glad av, jag skulle också gärna vilja vara klar med min magisteruppsats men jag har massor kvar. Tyvärr. 

Känner mig precis som Elaine i Seinfeld när allt bara går dåligt för en. I samma avsnitt går det nämligen otroligt bra med allt för George. 

Nej så farligt är det faktiskt inte, men inte nog med att jag är trött jag är samtidigt sugen på att det ska hända något. Johan är ju i skolan hela dagarna så det finns inte mycket socialkontakt här.

Igår köpte jag i alla fall en superfin orchideé till mig själv som uppmuntring. Skulle nog vilja säga att det här med orchideér är min hobby. Den jag köpte igår har so otroligt stora blommer att jag knappt trodde den var äkta. Väldigt glad åt att ha den i mitt fönster, man blir faktiskt lite gladare av att ha friska och fina blommer omkring sig.

image61


Här nedan kommer några bilder från bröllopet. Har dock inte lagt ut någon bild på böllopsparet för jag vill att de ska se bilderna först.
 


Martin & Jag, Maritn & Johan, Tårta: vi åt supergod tårta där, här efter att alla tagit en bit.

Nu åter till plugget.....

Sale hela dagen

Så var jag tillbaka några dagar i Sthlm för att leta en fin klänning till bröllopet jag ska på i Kga på Lördag.
Ska bli så kul, mitt första bröllop för någon man känner, jag har bara varit på ett bröllop tidigare i livet och det var för Johans kusin och hon hade ju jag endast träffat vid ett fåtal tillfällen. Men det var väldigt vackert och visst börjar man fundera en hel del hur det ska bli när man själv en dag ska gifta sig.

Har i alla fall sprungit på stan större delen av dagen idag, körde dessutom Pump vid Hötorget vid lunch tiden och åt lunch med Marie efetråt. Sedan gick vi på stan och kollade rean. Jag hittade tillslut en klänning till bröllopet, en kyckling gul söt vårkänslo klänning. Tittade först på en mörk lila supersnygg kläning men det kostade för mycket, hela 999 kr. Det känns alldeles för mycket för en halv dag. Den klänningen jag hittade var på rea och hade kostat som den mörk lila klänningen från början men hade sedan rasat i pris till hela 299 kr. Ett kap för mig med andra ord. Kristin Loves rea.

Sedan gick jag på jakt efter träningskläder på rea och hittade ett linne från Adidas Stella McCartney. Passar ofta på att köpa lite lyxgare märken på rean för det är ju då det är mer normala priser på kläderna. Köpte också en top att ha under när man tränar från Casall. Tittade också på en vit snygg Peak långärmad som jag kanske kommer köpa. Men det är så himla lätt att bara köpa på sig saker för att det är billigt. Ska nog försöka hålla igen lite ett tag tills NK rear näsa vecka och se vad de har.

Nej, nu ska jag sova. Är trött i fötterna efter flera timmar på stan och imorgon måste jag packa för hemresa igen. Kort visit blir det i alla fall den här gången. Hoppas dock att jag hinner se någon vän innan bröllopet är för vi åker nog hem på Söndag förmiddag. Har då en massa skolarbete som ligger och väntar på mig......har förträngt det bra under julen. Man vadå? Nån gång måste man ju få vara ledig. Det förtjänar alla!

Godnatt