Mina älskade föräldrar!

Söndag, Pingst och inte att förglöma Morsdag. Åkte dock hem igår från Karlskoga och mina förädrar och bror. Hann dock gratulera mamma igår men en porslin mugg från marimekko. Hon gillar det märket och vart glad.

Måste i alla fall säga att jag har faktkskt tänkt en hel del på min min mamma och min pappa just denna helg. Har nsaom sagt varit hemma i Karlskoga några dagar. 2 dagar vart det faktiskt bara. Men under den lilla tiden jag var hemma hann de verkligen med att skämma bort mig och verkligen vara de föräldrar jag älskar så mycket. Både min  mamma och pappa har verkligen alltid funnits där för mig och stöttat mig och hjälpt mig när jag haft det tungt och det kommer jag alltid vara tacksam för och aldrig glömma bort. Jag ver heller inget bättre än mammas köttfärsbiffar, färskpotatis och brunsås (allt hemmalagat och ej fettsnålt) som jag också fick avnjuta i Torsdags. De är verkligen bäst och jag hoppas att när de blir äldre att jag kommer att kunna ta hand om dem som de har tagit hand om mig. Fast jag flyttat hemifrån och bor långt borta och de inte vet så bra vad jag gör i mitt dagliga liv så har de fortsatt att bry sig och komma med uppmaningar. Jag har allitd lyssnat  väldigt mycket på mina föräldrar särskilt mamma (fråga Johan, han vet) och de flesta råd de haft har faktiskt varit helt rätt för mig. Jag hoppas aldrig att de slutar att lägga sig i och komma med sina åsikter. Föräldrar är alltid föräldrar.

Ovanstående kan alltså tolkas som min lilla hyllning till båda mina föräldrar så här på Morsdag. Idag har jag annars haft en rätt skön dag, har varit på stan och shoppat och träffat Marie samtidgt, typ. Jag hittade i alla fall ett ursnyggt linne från Vila och en ny rougue från Face stockholm, i rosa ton, som jag velat ha länge och ett par svarta ballerina skor från Vagabond som jag spanat in sedan en månad och som jag alltså slog till på idag. Känner mig just nu alltså rätt pank, jag inhandlade nämligen i Fredags ett par nya aerobics skor i Karlskoga som var rätt så dyra så nu får jag verkligen hålla igen ett tag.  Synd bara att jag verkligen är världens sämsta på att hålla igen på shopping turer *ler*

Nej, nu ska jag och pojkvännen spela lite dataspel innan det blir för sent, har mycket att göra imorgon, bra att leka av sig lite innan veckan startar. Bye 


    


Sommaren snart här

Ser att jag inte har skrivit här på ett tag, har varit en massa i veckorna nu ett tag. Har börjat arbeta med att hitta litteratur till min magisteruppsats och det har gått sådär. Johan jobbar mycket eller är i skolan. Det känns att sommaren snart är här, det är varmt i stort sett varje dag. Idag är det soligt med blå himel men det blåser lite också. Idag händer inte så mycket, håller på och bestämmer mig för om jag ska åka hem till mina föräldrar till helgen eller inte, vi får se. Egentligen vill jag hem och bara ta det lugnt och träffa dem men samtidigt har jag saker här att göra. Vet faktiskt inte hur jag ska göra...ibland känns det faktiskt lite tungt att de bor en bra bit härifrån, det är faktiskt rätt jobbigt att planera när man ska resa dit och så, det går ju bara bussar dit och de bussarna går tyvärr inte så bra tider, går t.ex. nästan inga sent på kvällarna.

Idag har jag i alla fall hunnit med att duscha och diska, Johan kommer bli glad när han går upp och ser att det finns bestick rena =) Han sover, stackarna, han har jobbar mycket och sovit för lite i några dagar nu så idag sa kroppen nej till att dra sig upp, han missar en lektion i skolan. 

Själv är jag väl ganska så pigg just nu, blir nog trött snart, ska ringa några samtal nu på förmiddagen och sedan dra in till stan och fixa lite saker till min undersökning. Annars ska jag väl försöka läsa de artiklar jag har och se  om de ärt något att använda.

Bäst jag sätter igång.


Ukrainas festliga bidrag

Ukrainas h?rliga bidrag

Är bara tvungen att lägga upp en bild på Ukrainas birdag som jag och alla på shclager festen vi var på hade fasligt kul åt. Härligt show bjöd de oss på i alla fall och Johan och jag hejade på detta bidrag.

Schlager helg m.m.

Helgen är snart slut. Har varit en mycket mycket bra och händelserik helg.
Har hunnit med att både vara social och träffat flera olika vänner och tränat. Har dock inte gjort något skolarbete, ligger efter med den biten men försöker att att inte tänka på det just nu. Ska sätta igång imorgon.

I Fredags var jag i alla fall och körde Box på kvällen, underbart, var med en super trevlig tjej. Lärde alltså känna en ny person som för övrigt var med i min undersökningen. Jag kände inte igen henne men hon visste i alla fall tydligen vem jag var och som Alexander säger:

-Alla känner apan, men apan känner ingen.

I alla fall, hade jag en mysig kväll men pojkvänen och kollade på Prisonbreak säsong i del 2 som Johan fick av mina föräldrar i födelsedagspresent. Har sett de flesta avsnitten när de gick på TV men det är kul att ha serien så man kan titta igen, det är väldigt spännande just innan de tar sig ur fängelset.
I alla fall, lugn Fredag och så var jag trött efter veckan som varit. 

I Lördags var jag till Farsta på Combat träning. Kul, hade mycket energi då jag tog rejäl sovmorgon den morgonen, senare på eftermiddagen var jag iväg på ett Pump pass, mycket träning med andra ord. Skönt i alla fall, hem och duschade och åt hemmalagat mos, det vart riktigt gott och sedan degade jag och Johan en stund i soffan innan vi gjorde oss iordning och åkte till Alexanders Schlager party/kväll..det vart en väldigt lyckad kväll men schlagern var usel. Trist för The Ark, men jag tyckte faktiskt deras framträdade var lite lamt. Johan och jag hejade på Ukraina, deras bidrag var det ju drag i och så var det en rolig show, vi hade i alla fall väldigt kul åt deras framträdande. Egentligen bryr mig dock inte särskilt mycket om schlager, det är mest jobbigt att kolla på alla bidrag, det är alldelse för många som är dåliga. Fick i alla fall träffa Alex´s nya tjej på festen, hon var väldigt gullig och trevlig, är glad för hans skull. 

I dag har det inte hänt så mycket, har varit trött mer än halva dagen då vi kom hem sent i går natt men i kväll gick jag i alla fall till Filippa och hängde och träffade hennes kompisar och så. Det är skönt att ha någon att umgås med som bor så nära, man får en lagom promenad när man går och besöker henne. Dock var det ganska så kallt är jag gick därifrån ikväll vid åtta tiden.  

Så har i alla fall min helg varit, det har hänt saker och bara trevliga sådana. 
Nej, nu ska jag lägga mig, imorgon har jag massor av saker att ta itu med, ska upp tidigt imorgon bitti. 

BYE  


Förkylning

Måndag, helgen blev inte alls vad man tänkt sig. Har varit förkyld och haft feber i stort sätt hela helgen, idag är första dagen jag känner mig något bättre. Skulle ha jobbat i går med det gick ju inte, fick ringa mig sjuk. Har därför inte hänt något intressant alls i helgen. Bara sovit mycket, ätit och tittat på film och TV.

Har inte haft ont i halsen eller mått illa eller liknande utan bara haft feber och varit hängig. Har bland annat sett Nania filmen och läst ut boken: en ska bort av Pia Hintze. Har läst hennes första bok: Baby Blues som alltså handlar om småbarnsfamilj liv i kombination med arbetskarriär, inte helt enkelt när man är kvinna, tycks det som enligt dessa bäcker. I alla fall väldigt bra böcker. Idag var jag också nere på biblioteket och lånade en bok, läsa är lagom sysselsättning för mig nu. Hoppas jag mår lite bättre imorgon, jag vill verkligen komma igång med något.

Nej, nu ska jag lägga mig, Johan sover redan. Han skulle visst upp vid 5.00 imorgon, ahh, jag ska tvätta vid 7.00. Känner mig för tillfället lagom trött, ska nog läsa lite innan jag somnar.

Bye..


Hängig

Fredag, har längtat till denna helg och så när det äntligen blir fredag känner jag mig halvt sjuk.  Har varit hängig hela dagen och jag hoppar över box passet idag, hoppas jag är pigg imorgon. Det vart något efter Valborg, har varit seg och slö hela veckan. Idag har jag därmed inte gjort mycket, men hoppas som sagt vara tillbaka imorgon. Usch, annars har jag bara jobbet på Söndag att se fram emot, och det är inte mycket att längta till.
Johan har precis kommit hem efter en hel dga på jobbet.

Vill bli pigg nu! Ska käka lax ikväll, lite omega 3 kanske gör susen? Annars har det varit dåligt med aptiti idag, ät fil och tre mackor med ägg på till lunch. Var inte sugen på något. Nej, nus ka jag och Johan dra oss ner till Konsum, behöver ha hem lite mat och lämna tillbaka en film.

Den här Fredagen är inte min bästa....seg.....

Valborg är över

Japp, har varit i Uppsala och firat Valborg med tusen andra studenter, typ.
Det var en väldigt trevlig resa och kul hade vi också. Jag och Marie åkte dit igår eftermiddag och då var min pojkvän redan där sedan förmiddagen. Han ville var med på champangegaloppen och allt annat liknande. Det ville inte jag och Marie, vi är väldigt lika på så sätt, skönt. Vi kom i alla fall dit och begav oss ganska så snart till fest och grillning hemma hos Linus, gammal klassis till Johan. Vi var också hemma hos min vän Angelina som bor där och lämnade våra grejer. Vi hade gjort upp att vi skulle sova där. Hade sedan en väldigt trevlig kväll hemma hos Linus med en massa annat folk. Egentligen var det väl meningen att vi skulle åka in till stan och gå ut på någon nation senare men när vi väl kom in var det löjligt långa köer på alla ställen och vi var alla trötta så vi åkte hem istället. Skönt, kom i säng runt 01.00 och det var skönt idag. Är ändå lite seg idag, Johan och jag beställde Kina mat ieftermiddags när vi kom hem till lägenheten och ikväll har Marie varit förbi och tittat på film. Vi hyrde "Hitch" med Will Smith och den var väldigt rolig. Skrattat mycket. Superbra Valborg för min del alltså men imorgon måste jag ta tag i plugget, har inte hänt mycket med det nu på ett tag, oopps.

För tillfället mår jag super, ser fram emot sommaren och att skriva min magisteruppsats + att jag tror mig snart våga anmäla mig till en instruktörsutbildning jag länge funderat på . Mer om det senare. Men just nu känns allt så himla lätt, jag kan göra precis vad jag vill och allt kommer ändå lösa sig bra till sist! 

Vad skulle egentligen vara det värsta som kan hända? Man måste väl ändå prova innan man vet om det går eller ej?

Jag ska våga prova =)