Bad Romance

Ja. vad säger ni om Lady Gagas nya? Bad Romance.
Första gången jag hörde den tyckte jag den lät helt knäpp men nu gillar jag den. Hon ser alltid så hilma cool ut, tycker jag.


 


Yogan ikväll var förresten helt fantastisk. Måste gå oftare. Eller ja, minst 1 gång i veckan. Instyktören är så himla bra, hon inspirerar verkligen. Har faktiskt till och med tänkt önska mig en egen yogamatta i födelsedagspresent. Har nämligen suttit och skrivit ihop en lista för både födelsedag och jul 2009. Det ni, men egentligen har jag så mycket. Det enda jag absolut vill ha är pengar så att jag kan göra skoinlägg som är anpassade efter just min fot så att jag kan komma igång med löpträningen. De är ruskigt dyra så ett bidrag där vore toppen.

Annars så känns allt väldigt bra, har jobbat idag, men vara till kl 15.00 och imorgon blir det mer jobb, men bara till 16.00. Åker nog hem till Kga på Lördag istället för imorgon, orkar inte stressa nu när jag ska jobba och allt. Har ju såklart inte packat något ännu eller bokat biljett. Typiskt mig, alltid i sista stund. 


Nu blir det till att sova några timmar.

/
Kristin

 

Yoga time

Nu drar jag in mot Merborgarplatsen och ska gå på SATS Yoga.
Har varit dålig på det några veckor nu och så känner jag ju av min rygg nu så det är bra träning för mig just nu.
Ska försöka och springa en kortare tur också innan passet.

Later
/
Kristin


Uppdate

Har varit dålig på att blogga nu några dagar. Har haft rätt mycket (roligt) att göra så det har inte blivit av.
Helgen min var lugn med filmkväll med Johan en dag och filmkväll med tjejkompisar på Söndagen. På Måndagen var det dock inte så roligt, kände av min stela rygg igen, vet faktiskt inte hur det kan komma sig för jag hade inte gjort något speciellt. Har tränat som vanligt och inte lyft någon konstigt...hmm.. tur att det finns Zone att köpa på apoteket, hjälper bra. Igår jobbade jag på hemtjänsten, gick bra men var hemskt trött. Det är jobbigt att gå upp 6.30. Tränade också Body Combat på kvällen och det gick bra.

Idag startade dagen med en morgonpromenad och nu har jag ätit frukost och är redo för dagen.
Idag ska jag bland annat:

- Köpa en försenad födelsedagspresent till Pappa, eftersom jag kommer träffa honom nu till helgen.
- Köpa vindbyxor till mig själv för att jag ska kunna fortsätta att cykla. Har inte ritkigt rätt kläder just nu så det blir lätt kallt eller för varmt.
- Lunch med Karin R, en nyfunnen vän från hemtjänsten som jag för övrigt jobbade med igår. Vi ska käka på det supernyttiga matställer Kalori. Om någon läser detta som bor i Stockholm och som vill äta hälsosamt prova detta ställe. Vet dock inte den exakta adressen men gå av vid tunnelbanestationen Hötorget och fråga efter stället så vet förhoppningsvis någon vart den ligger, den ligger väldigt nära den tunnelbaneuppgången i alla fall.

Nej, nu ska jag fixa lite med plugg innan jag drar inte till stan.

Förresten ringde de nyss från hemtjänsten och vill att jag ska jobba imorgon så imorgon blir det tydligen jobb 8.00-17.00. Fin fint.



Later
/
Kristin


Fitness nr 11




Idag fick jag min tidning Fitness Magazine nr 11. Väldigt bra läsning tycker jag, i det här nummret som snart kommer ut i butiken så finns det bland annat en artikel om hur man tränar upp sin rörlighet i t.ex. rygg och nacka. Perfekt för mig så är stel i rygge och känner av det till och från.
Ska absolut prova de övningar som står i detta reportage.




Sitter annars och försöker plugga, ska strax göra en uträkning i SPSS.



Boken ser inte så rolig ut men den är faktiskt till stor hjälp att förstå dessa komplexa saker.

Idag är det Fredag och det känns riktigt bra. Igår hade jag en dålig dag, kände mig helt slut i både kropp och knopp men idag är det mycket bättre. Ska försöka dra iväg och träna ikväll tror jag. Sedan blir det en lugn hemmakväll men Johan och katten. 


Later
/


Mina söta sover...

Jag vill också sova. Och det ska jag strax, har suttit upp och försökt arbeta fram en sak jag ska visa min handledare imorgon, vet inte om det vart så bra men det är alltid något.
Nu hoppas jag hon kan hjälpa mig mer imorgon. Måste få en spark i baken nu känner jag om det ska bli någon uppsats.

Alldeles nyss togs dessa bilder, undrar vad Johan säger om detta när han gå in på min blogg nästa gång.




Johan sover och Stella vaktar honom.  Hon är så söt. Älskar er båda, min lilla familj.




Stella i sängen.




Godnatt gott folk.
Ska bli så himla underbart att krypa ner i sängen.



Bye bye
/
Kristin

Pluggdag

Dags att ta tag i plugget.
Idag har jag för övrigt hunnit vara ute på morgonpromenad för idag regnade det inte.
Idag är också min sambo hemma från sitt jobb, han har diabetes och imorse mådde han inte bra p.g.a. den. Så han blir hemma och vilar idag.
Själv har jag mycket plugg att hinna med idag, vart lite dåligt med det igår.

Kanske bloggar mer senare idag.

Ha en fin Tisdag annars
/
Kristin

Ny kategori

Har varit väldigt dålig på att använda mig av olika kategorier när jag bloggar.
Har inte riktigt tänkt på att man kan ha det förrens nu.
Idag har jag i alla fall gjort en ny kategoi där allt mitt prat om Stella kommer att hamna.

Som Johan och jag brukar säga: Hon är det bästa som hänt oss. Låter precis som man fått barn och lite så var det nog för oss. Johan hade aldrig förut haft något djur så för honom var det mycket spännande. Jag har ju haft katt när jag bodde hemma och jag har sett kattungar födas så när jag väl vart sugen på att skaffa egen katt så fanns ingen återvändo. Idag är Stella 8 månader gammal.

Här är bilder på vår sötaste, tagna idag 091019.



Stellabus
har blivit en stor tjej.














Love
/
K

Söndagens träning


Dagens träning vart ett Body Pump pass.
Tycker det programet som går nu är riktigt bra.
Brukar inte köra Pump på Söndagar men det var kul att gå på ett pass som jag inte varit på förut. Den här veckan har jag överhuvudtaget gått på väldigt få pass av dem jag brukar. Jag har tränat passen men inte på de center och de dagar som jag brukar.




Just nu har
LesMills sjukt coola reklamaffischer i tunnelbanan. Det här är bara en.


Har nu i alla fall ett nytt upplägg för nästa veckas träning som jag hoppas kunna följa men mest går jag efter vad min kropp behöver och orkar med. Den här veckan har jag t.ex. inte tränat Yoga och det känner jag nu att jag måste träna den här veckan. Är stel i ryggen från och till och det hjälper att gå på yoga.

Har också börjar springa lite, max 3 km hithills på löpband. Men då springer jag i högt tempo och det fungerar bra. Har som mål att rätt så snart springa 5 km. Det är inte det att jag p.g.a av dålig kondition inte orkar att springa längre än 3 km utan det är mest att jag vill börja lungt eftersom jag har haft lite problem med löparknä och det vill jag inte få tillbaka!






Bilder från  styrketräning i Fredags, 091016. Linne och byxor från Adidas. Brukar vanligtvis inte ha tighta byxor när jag tränar men när jag ska springa tycker jag det är väldigt bekvämt.


Så, kvällsmaten ikväll bestod av Findus fiskgratäng med dill samt morötter. Supergott och man behöver inte gör någonting själv. Bara sätta på ugnen. Perfekt.

Nu ska jag bara varva ner i soffan och sedan lägga mig tidigt ikväll för imorgon är det tvätt från kl. 7.00.

Bra avslut på min Söndag i alla fall.

/
Kristin



Fynd: Nike

Igår efter jobbet åkte jag förbi stan och råkade gå in på Stadium.
Jag visste att det var rea där och på många andra ställen också så jag ville se om det fanns något att fynda. Men absolut inget dyrt.
HIttade en snygg tröja/jacka-liknande tröja från Nike som sog rätt cool ut.
Kollade priset. 199 kr! Det är billigt. Hade kostat 699 och det var alltså i början av hösten.
Provade den och den satt perfekt.
Provade för skojs skulle en annan färg (röd) men tyckte inte den var lika snygg på.
Kollade också priset på den och denna kostade 399kr.
Gick då tillbaka och kollade priset på de överiga tröjorna som hängde där. Alla andra utom den jag hittade först kostade 399 kr.
Kollade såklart att det inte var något fel på den tröjan jag hade provat, typ hål eller liknande men den var precis som de andra.
Min teori är att den helt enjelt var felmärkt.
Hur som helst, till min lycka fick jag den för 199 kr.

Och den är så snygg, har den på mig idag. 




Love Nike. En lite halvtrött jag innan jag drog ner till Konsum. NU blir det strax lunch, idag blir det korvstroganoff som Johan och jag bråkade lite om innan den vart gjord. Johan tycker det är mycket bättre att bara steka falukorven men jag ville göra någon mer riktig mat. Jag fick slutligen som jag ville men så fick jag också göra maten själv.




Baksida.



Ha en fin Söndag
/
Kristin

Ledig Söndag

Så himla skönt att vara ledig en helgdag och inte behöva gå upp tidigt för att jobba.
Jobbade igår och jag var trött som bara den större delen av dagen. Men det var riktigt trevligt att vara med hemma hos Filippa på tjejkväll i Fredags så då får man skylla sig själv att det är jobbigt att gå upp 6.30 dagen därpå.

Idag är jag i alla fall ledig. Sov till 10.00 imorse och har nu ätit frukost och diskat en massa. Ska strax dra ner till Konsum och handla lite mat. Idag händer nog inte så mycket. Ska antgaligen träna men jag vet inte vad ännu.
Har fortfarande träningsvärk sedan i Fredags när jag körde egen styrka i gymmet men fokus på ben. Är mycket nöjd med mig själv att  jag har koomit igång att köra egen styrka i gymmet igen. Det är verkligen härligt att köra ensam i gymmet som omväxling mot all gruppträning jag i vanliga fall kör.

Nej, dags att kicka igång denna Söndag.


Later
/
K

16 Oktober



Dagens outfit: Gamla jeans från Fornarina och munktröja från Peak Performance.




Den här tröjan är en favorit för att den är så varm. Jag fryser annars nu inomhus, så kallt har det blivit.
Hjärtörhängen från H&M.

Måste plugga en stund nu.
Får inget gjort idag känns det som. Får bli lite plugg på Söndag också tror jag. Aja, ingen idé att stressa upp sig över det idag, nu är det snart helg.


Love
/
K


Sovmorgon

Idag tog jag lång sovmorgon.
Var inte ute på morgonpromenaden förre 9.30.
Handlade också på Konsum innan frukosten så det var supersen frukost idag men nu är jag nästan hungrig igen.
Idag blir det rester till lunch så det går snabbt att laga till.

Så var det Fredag igen.
Helg och ledighet för de flesta men för mig betyder det ofta extrajobb och så också imorgon.
Börjar kl 8.00 imorgon men det ska nog gå bra. Ska förbi min vän Filippa en stund ikväll men det kommer inte att bli sent för mig.
Ska i alla fall bli skönt att vara ledig på Söndag och få tid ihop med Johan. Han har jobbat som en galning den här veckan. Inte kommit hem förrens runt 21.00-22.00 tiden en enda dag. Tycker synd om honom, jag skulle aldrig klara av ett sådant jobb, jag vill ha mina kvällar lediga för annat.

Så, nu blir det lunch sedan plugg.


Happy Friday
/
Kicki

Dags för träning

Jag har kommit in, dvs jag står inte längre på väntelistan utan har min plats.
Jippi.
Ska strax dra nu, har packat och är redo.

Mina träningsaoutfit idag: enbart NIKE.



Svart linne som jag vikt ihop på bilden, det är ganska långt för att  vara ett linne.
Träningsbh som finns på intersport nu.
Träningsbyxor, köpte jag nu i början av hösten då de reade ut dessa.





Väskan står redo och till och med vattenflaskan är NIKE idag.

Hoppas på ett riktigt bra pass.


Någon annan som ska träna ikväll?


Bye bye
/
Kristin

13:e plats

Där befinner jag mig i väntelistan till kvällens Body Combat inne i stan. Är alltid mycket populärt att köra klasser inne i city och kl 18.30 vill alla köra. Jag hoppas i alla fall att dessa 12 innan mig avbokar sig så att jag får köra ikväll. Jag behöver det verkligen, vart ju ingen Body Combat för mig i Måndags så nu riktigt kryper det i min kropp.

Håller annars på och läser en tjock avhandling idag, läser inte så noggrant direkt men det tar tid ändå när det är på engelska. Men det känns bra idag i alla fall. Jag gör lite framsteg.


Later
/
K


I´m up

Nu drar  jag ut på morgonpromenad, var bara tvungen att ladda min ipod först för utan musik klarar jag mig inte. Sedan blir det härlig frukost när jag kommer in. Ser kallt ut men vackert med morgonsol.
Åkte förresten på stryk igår på boxen, tjejen jag tränade med träffade fel och missade mitsen och slog istället mig rakt på bröstkorgon. Vart faktiskt mest chockad, det gjorde inte döont men idag är jag lite öm där. Tur att hon inte var starkare =) Men det är samtidigt lite det som är tjusningen med box tycker jag, man får lite smälar här och där. Blåmärken får man ta.

Nu drar jag
/
K


Mitt sällskap

Har sällskap när jag sitter vid datorn.
Av Stella.
Hon är en busig katt och just nu gör hon mig galen genom att försöka dra loss tejp på ett ställe där jag har försökt laga Johans och min säng. Hon ger sig inte heller, åhh jag blir galen. Har noll tålamod, vet verkligen inte hur jag någon gång i framtiden ska klara av en busig unge. Men men, det är många år tills dess, det är jag helt säker på.




Ser så oskyldig ut här. Sitter med när jag bokar in mina träningspass på datorn.





Ständigt i rörelse, när hon inte sover är hon helt hyperaktiv.



Nu bär det strax av till boxträning. Jippi. Dagens roliga =) Ser nu att jag måste hinna klippa naglarna innan. Kan bli för farligt annars.

/
Kristin


Otillräcklig

Otillräcklig är vad jag känner mig idag.
En del del dagar gör jag det, blir stressad av allt jag borde hinna med och som jag vill hinna med men som jag inte hinner/orkar. Orkar inte fixa allt bra jämt. Mest dåligt samvete har jag för att jag jobbade igår och därmed inte fick något plugg gjort och idag har jag enbart tvättat, diskat och lagat mat. Sådant tar faktiskt mer tid än man tror och sen ska man vika ihop och sortera kläder och så vill jag gärna styka 2 skjortor till Johan för han jobbar som mycket nu att det är den bästa avlastningen jag kan ge honom just nu.
De gånger jag blir såhär uppjagad och stressad försöker jag ofta stanna upp mig själv och tänka STOP, varför känns allt så jobbigt och för mycket för?

Egentligen finns det ingen anledning till att vara stressad, inget blir bättre av det. Man gör så gott man kan just nu.
Så idag får bli en sådan där mellan dag när man man måste göra en massa tråkiga hushållsarbeten men imorgon har jag ju faktiskt hela dagen att bara sitta med plugg.







Finns så mycket positivt att fokusera på men ibland har jag lätt för att göra det motsatta, dvs. att bara se allt som hinder och som jobbiga saker att klara av. Måste jobba på detta.


Idag är i alla fall följande saker/händelser positiva:

- Min lunch idag som var ett rececpt som jag hittade i en Viktväktarbok vart supergott =)

- Jag har fått mycket tid med Stella idag. Eftersom jag är hemma. Det är fin fin tid=)

- Vädret ser riktigt härligt ut idag, imorse snöade det så jag orkade inte gå ut på någon morgonpromenad idag.

- Jag är frisk. Mycket viktigt och positivt.

- Jag är laddad inför ikväll. Ska köra box ikväll och det har jag varit laddad för hela dagen.

- Jag har hunnit tvätta mycket. Både Johans och mitt täcke och alla sängkläder bland annat.


Så, nu känner jag mig lite bättre.



Det här ska allt bli en bra Onsdag.


Later
/
Kristin


Ingen utekatt

Hade besämt mig för att vara duktig idag och snäll emot Stella och gå ut med henne nu på eftermiddagen.
Min snällhet mottogs inte riktigt som jag hade hoppats.
Stella gick ut och kolla sig tveksamt omkring, gick några steg och bestämde sig sedan för att det inte passade och ville in. Vi var ute i högst 5 minuter. 

Plugget har gått bra nu på eftermiddagen, har inte gjort så mycket man jag börjar komma in i tänket och det är bra bara det. Imorgon blir det dock inget plugg, de ringde från hemtjänsten vid lunch och frågade om jag kunde jobba dag imorgon vilket jag tackade ja till. Tydligen är personal sjuka där och jag hade ändå tänkt jobba en vardag denna vecka. 

/
Kristin
 


Ny vecka - nya tag

Ja, nu är det ny vecka igen och den här veckan ska det ske en massa plugg för min del har jag bestämt.
Förra veckan var jag allt annat än effektiv med just detta så nu får man ta igen.
Har också kommit igång nu på förmiddagen så efter lunch blir det mer plugg.

Dagens outfit är en klänning från H&M som jag shoppat på rea i sommras. Passar perfekt att ha nu när det börjar bli kallt ute.




Tyvärr blir korten på outfit ofta suddiga, skulle bra gärna vilja ha en ny kamera. 







Nya örhängen idag från H&M. Pärlor är fin fint, tycker jag.

Så, nu måste jag dra. Här är förresten en söt bild på min katt från igår. Tog detta kort efter att mina vänner Filippa och Marie åkt hem. Hade filmkväll här hos mig igår, mycket trevligt även om jag var extremt trött efter att ha sovit dåligt hela helgen.




Sötis. Gillar att ligga och sova på stolar.


Ha en fin Måndag

/
K


Genomfrusen

Ja. Känns inte alls bra just nu.
Skit också, jag som skulle ha varit på fest ikväll hemma hos Karin.
Har ringt och pratat med henne och sagt att jag stannar hemma ikväll, hon lät själv rätt förkyld stackarn. 
Känns i alla fall rätt att stanna hemma, somnade först kl 02.00 i natt  så det kan vara därför som jag också känner mig hängig nu. 

Blir i alla fall att ligga hemma i soffan ikväll. Själv. Johan är hos Alexander ikväll. 
Själv ska jag se matchen Sverige-Danmark ikväll, ska bli spännande. Heja Sverige. 
Hoppas att jag inte blir sjuk nu....
kanske ska värma lite soppa eller the, måste få upp värmen!


Later
/
Kristin
  

Män som hatar kvinnor

Kvällen har avslutats med att Johan och jag hyrde filmen: Män som hatar kvinnor.
Måste säga att jag en gång började läsa boken men orkade bara läsa några sidor innan jag lade ner det projektet och ändå läser jag rätt mycket.
Men många andra har ju sagt att böckerna är så bra, bland annat min pappa har läst flera böcker av Stieg Larsson.





Nu ikväll gjorde vi i alla fall slag i saken och hyrde filmen och jag gillade den faktiskt.
Vet dock inte om jag tycker att hon Lisbeth Salander är så imponerande som många andra har sagt. Men nu vart  jag lite mera sugen på att läsa boken, vi får väl se. Mycket spännande film i alla fall =) Kan nästan tänka mig att se andra filmen också som går på bio nu. 

Nu är det sängen som gäller.

Godnatt
/
K

 

Stöveljakt

Idag och ja lite hela veckan har jag varit på jakt efter stövlar eller höst skor som man kan ha till kjol och klänning. Har mest varit inne och tittat på Din sko eftersom jag tycker de har bra priser och ändå hyfsade skor gällande kavlitet.
Just nu har de också tydligen 10% rabatt om man går med i deras club så det vore bra att slå till den här helgen.


Från Din skos hemsida:



Den här stöveln är jag lite sugen på, tror dock inte att det blir någon höjdare att gå omkring i sen när det blir halt ute och snön kommer. Men fina att ha nu och en tid framåt.



Den här stöveln som har väldigt kort skaft kan jag verkligen se mig själv ha som festsko, jag kan faktiskt gå i dem fast att de har enligt mig rätt hög klack. Det är ett plus men ett stort minus är såklart att de är öppna vid tån, blir det för kallt för snart???

Vet faktiskt inte vad det ska bli, om det blir någon alls, jag måste vara en av dem få kvinnor som inte tycker om att shoppa skor. Tycker det ger mer ångest än något annat. Sitter de bra, ser de bra ut, orkar man gå i dem, får man skoskav, får man plats med tjockare strumpor? o.s.v.

Nåja, vi får se om jag ska till Farsta Centrum imorgon om jag slår till. Ska troligen köra Body Combat där imorgon, om jag orkar =)

Dagens träning har varit följande:

*Morgonpromenad 8.30 ca 45 minuter i ganska raskt takt.

*Boxpass kl 16.30 på SATS Hötorget, efter det joggade jag på löpbandet 2 km och körde lite axlar, biceps och stretchade ryggen mycket! Har ju haft lite problem med ryggen ett tag, är för spänd i musklerna men just nu känns det bra. Det bästa man kan göra är att stretcha ordentligt helst varje dag. Boxpasset var förresten väldigt kul, körde med en supertrevlig tjej och jag vart helt slut som vanligt. Ska verkligen satsa på boxen nu ett tag framöver, det är så kul och ger så bra träning. Nu har jag brännmärken på armbågarna =)

Nu blir det mys i soffan med pojkvännen.


Later
/
Kristin


Ikväll blir det biff

Snart drar jag iväg på Body Pump, ska bli skönt med en genomkörare för hela kroppen.
Sedan blir det snabb dusch och fixa iordning sig för kl 20.30 ska jag och Johan sitta och äta god mat på




Har ätit där förut och för dem som gillar kött så går det mesta att äta där. Jag ska helt klart ha en biff.
Nu på ftermiddagen har jag varit iväg en sväng till Farsta Centrum och bland annat köpt kattmat och ett par nya örhängen från H&M. Lade också undan 2 par skor på Dinsko som jag ev. ska ha. Jag tror jag hittade ett par okej svarta stövlar. Vi får se...sova på saken..

Har också idag rensat och städat ur min garderob, vart mycket bra tycker jag. Får kanske ta några kort och visa nån dag.

Later
/
Kristin


The look 7/10



Kör på fina tröjan idag igen, men idag med svarta shorts till och strumpbyxor.



    

Smycken: armband med berlocker från Antikt gammalt och nytt och stor ring från H&M.


En sak har jag glömt helt att blogga om, mycket för att jag jobbade en hel del under den helgen också men det är att Johan och jag hade höstffest här hemma hos oss i Lördags. Vart väldigt lyckat även om det var rätt stressigt dagen innan och samma dag, som vanligt. Men det gick fin fint. Åt god paj som min kära pojkvän gjort och efterrätten som var en tårta hade jag gjort. Fick bland annat fina blommor av några gäster.
Nu står de i hallen men ska snart in i köket, mycket fina.





Later
/
K


Mys med Stella

Trött just nu.

På min lediga dag har jag:

- tvättat
- diskat
- tittat på TV
- lagat mat
- cyklat in till city och hem igen

Är helt klart mest trött efter cykleturen/shoppingrundan. Gick såklart i lite affärer, håller på och letar efter höststövlar nu men jag hittade inga idag. Jag vet typ vad jag vill ha men det finns inga enligt mig sköna sådana skor i affärerna just nu. Köpte bara nagerlack, ett nytt från Depended och ett bas lack från Malvla. 

Nu på kvällen har jag duschat, ätit och såklart myst med Stella. Både jag och Johan bara förundras över hur glada vi är att just vi fått henne. Vår lilla baby. Love










Ikväll. Puss på dig Queen S.






En glad Johan och en väldigt söt Stella. Kolla in de ögonen. Wow.


Tack för idag
/
K
 


Från Myrorna


Dagens enligt mig apsnygga tröja kommer från Myrorna.




Detta fynd för 58 kr (med student rabatt) hittade jag på Myrorna Götgatan i Fredags. Det var en fläck på den men jag chansade på att den skulle kunna gå bort i tvätten. Om inte annat tänkte jag använda den när jag jobbar.
Idag tvättade jag den medan jag var ute på min morgonpromenad och fläcken gick bort. Jippi.

Så idag invigs därmed denna härliga tröja. Superbra plagg att ha just nu, den är lagom  varm att ha inomhus och färgen, visst är den underbar. Jag älskar straka färger och denna får man nästan ont i ögonen av att titta på. Nice.

 



Det finns ett tryck på tröjan, vet dock inte vad det betyder men ordet club kan man ju i alla fall förstå =)





Inte mycket smycken idag, har ett armband som jag köpte senast jag var hemma i Kga i en liten butik. Bling bling. Gillar att det är i silver och stelt.

Nu ska jag gå ut med Stella en sväng, hon har blivit en stor katt nu och ut vill hon nästan varje dag.

Later
/
K