Seg Måndag

Hej,

har en ledig dag idag men jag har inte gjort ett smack. Har bara segat och legat i soffan. Johan och jag är båda trötta och orkar inte med något. Vi funderar dock på att tillsammans dra till Farsta och träna. Vi får se vad vi hittar på.

Fick förresten en liten present av min underbara pojkvän igår när jag kom hem från jobbet. Han hade köpt den fjärde säsongen av One tree hill till mig. Vart så glad, så idag har jag kollat på den frösta skivan. Måste spara lite känner jag annars kommer det ta slut direkt.

Nu ska jag i alla fall hitta på något. Ikväll blir det tacoskväll. Var längesen nu vi åt det så jag längtar redan.

Later
/
Kristin

Helgen

Hej,

sista dagen på veckan och jag ska jobba men är ledig imorgon. Ska bli skönt, har haft ont i min högra häl nu ett par dagar, behöver nog bara vila mig lite. Det var mycket spring på stan i veckan och så jobbet som jag inte ännu inte riktigt kommit in i. Men det löser sig nog.

Hade i alla fall en skön Lördagkväll hemma hos min vän Filippa. Vi var ett gäng som grillade och sedan spenderade kvällen med att sjunga i SingStar. Det är faktiskt riktigt kul tycker jag, igår provade vi att tävla i lag men det var lite för svårt tyckte jag. Roligast är att sjunga själv och kunna välja vilken låt man vill.

Tog tyvärr inte så mycket kort från igår, kanske kan få några av Filippa seanre där jag också finns med på något kort.

Här är de jag tog i alla fall:



Min söta lilla vän Filippa.



Maten vi grillade, mina hambyrgebröd vart som ni ser helt förstörda. Råkade glömma bort att jag hade lagt dem på grillennär jag letade efter en grillkrydda. Jag fick ta nytt bröd och slänga de svarta. Korv som de flesta andra åt vart också ganska så brända. Ingen ville ta åt sig äran för grillningen, undra varför?





Några av oss sitter och ska äta och Johanna tar mat.

Hade i alla fall väldigt trevligt igår. Nu ska jag göra mig iordning att dra till jobbet. Jobbar till 21.00 ikväll, det är inte kul men det är inte så många sådana pass jag har den här sommaren så man får vara glad.

Kramar
/
Kristin


Min Fredag

Hej hopp,

är sjukt trött men glad. Jobbat idag och det gick helt okej, åkte sedan direkt till box träning och träffade en ny tjej som faktiskt kom från Örebro. Skitkul att prata med någon ny människa som också delade mitt stora intresse för kampsport och träning. Hon var inte bara stark utan hade dessutom grymt bra teknik. Jag har ont i armarna nu bara efter att hålla emot hennes slag. Det är så riktigt bok träning ska vara, man ska bli arbeta hela tiden inte bara när man själv slår utan också när det är den andres tur. Hade i alla fall kul och hoppas att vi kan boxas snart igen, hon tyckte jag skulle titta för bli SATS Globen nån dag för där har de tydligen en bra boxinstruktör. Vi får väl se, har faktiskt aldrig varit där och det är lite konstigt för jag har varit runt på en hel del olika ställen.

Ikväll gör jag ingenting, försöker vila och kollar på film. Har filmen Zozo här som jag håller på och tittar på, hithills hade den mest varit hemsk.

Just nu saknar jag min kära pojkvän rätt mycket, han kommer hem på Söndag så snart slipper jag sova själv mera. Men det är ändå bra nyttigt att vara ifrån varnadra. Så att man få klara sig lite själv och dessutom sakna sin käraste.

Nej, nu ska jag fortsätta och kolla på film och snart lägga mig. Jobbar 8.00-16.00 imorgon. Men på Söndag gör jag kvällspass och kan i alla fall sova ut. Längtar.

Godnatt
/
K

Torsdag

Godmorgon,

jag har i alla fall haft en god morgon. Dagen började dock inte så bra med att någon tagit min tvätttid när jag kom ner till tvättstugan plus att ena tvättmaskinen var trasig. Jaja, hon som hade stoppat in sin tvätt kom ner ganska så snart och bad om ursäkt så nu håller jag på och tvättar för fullt. Efter att jag lagt i första tvätten så gick jag ut och gick en 25 minuters promenad. Det var faktiskt riktigt skönt, funderar på att börja med det de dagar jag kan, dvs. när jag inte börjar jobbet så tidigt.

Har annars ätit frukost och håller på och provar några plagg som jag shoppade på rean igår. Vet ej om jag ska behålla allt, har ju egentligen inte alls bra med pengar, vi får väl se.

Har också super träningvärk sedan Pumpen igår och ikväll blir det Combat. Har ju inte kört något av dessa pass på en vecka nu eftersom jag var hemma i Kga förra veckan och dessutom var fölkyld 4 av mina dagar där. Så nu är jag i alla fall taggad att träna kan man säga.

Hoppas alla får en bra Torsdag, jag ska njuta av idag för sen ska jag arbeta hela helgen lång.

Later
/
K

Tisdags trött

Hej hopp,

har jobbat hela dagen, 8.00 -17.00 det får man verkligen ont i fötterna av. Ändå står jag inte exakt hela tiden men ändå, man rör sig mycket och man blir också vädligt trött av att städa.

Idag fyller en av mina bästa och närmaste vänner Marie år, stort grattis till dig, hoppas att vi kan ses nån dag snart.

Dagen har annars gått segt framåt, trött idag men nu är jag ledig två dagar så jag njuter. Ska bara ha kul dessa två dagar. Det innebär fäljande:

* Träning, imorgon blir det pump och på Torsdag Body Combat. Jippi, har saknat.

* Shopping, det är ju stor rea nu nere på stan. Var förbi en kort sväng idag efter jobbet men orkade inte titta så noga då.

* Klippa håret, kanske om jag lyckas komma fram till någon bra frisyr. Vill i alla fall klippa av mitt långa hår en bit nu. Detta främst av två anledningar, 1.) Jag har haft långt hår nu sedan tvåan i gymnasiet, det är typ 7 år eller något. Jag börjar bli trött på det, trotts att jag ändå alltid älskat att ha långt hår.
2.) Jag störs av att ha så långt hår när jag tränar, vilket är en av de viktigaste och roligaste sakerna jag gör i mitt liv. Det blir alltid väldigt svettigt och är faktiskt ivägen när man boxas m.m.

Så kanske, jag vet bara inte hur kort jag vågar klippa och hur det ska klippas. Jag vill ha en enkel men sportig frisyr. Någon som har ett förslag? Vägrar dock att klippa lugg för det skulle inte passa mig.

Nu ska jag kolla på One tree hill som alltid. Serien är underbar och jag måste bara försöka få tag på resterande boxar av denna serie.

Kramar
/
K



Första dagen avklarad

Hej,

blir ett kort inlägg för jag måste sova. Ska upp tidigt imorgon igen. Gick i alla fall bra idag på första dagen på sommarjobbet. Kul att vara tillbaka faktiskt, hela gänget som är där är så himla härliga att man faktiskt kan vara glad åt att man arbetar på just den här hemtjänsten.

Ikväll har jag också hunnit med att träna, styrka i Farsta. Ska verkligen satsa på at bli stark nu och bygga en del muskler =)
Åt sedan hamburgare här hemma och kollade på två avsnitt av one tree hill.

Nu: mot sängen.

Godnatt
/
K

En kväll med one tree hill

Hej hej,

har inte gjort mycket sedan jag kom hem. Men dock väldigt trevliga saker.
Var nere en sväng och handlade och kom på att jag kanske skulle hyra en film eller nåt. Det vart att jag hyrde hela säsong tre av serien One tree hill, tredje säsongen. Har kollat på runt 6 avsnitt nu tror jag och det är väldigt bra. Älskar den här serien. Kostade förresten bara 30 ynka kronor att hyra boxen och man har den i en hel vecka. Väldigt bra =)

Har annars också hunnit med att vattna mina kära orchidéer. Det tog en stund, var tvungen att ge ny jord åt några som sett lite dåliga ut. Vart i alla fall imponerad av att en av mina orchidéern hade slaigt ut så mycket under bara en vecka.

Bild nyss tagen:



Som den knopp som är längst ut till vänster såg den ut när jag åkte hem till kga och titta nu på blomman! Blir så glad, det är så vackert.



Så här har jag suttit och kollat på tv hela kvällen lång.

Tänkte också lägga in några av de bilder jag tog när jag var hemma nu i veckan.
En hel del blommor vart det. Mamma har så himla mycket fint i sin trädgård.





Nu ska jag snart krypa ner i sängen, ska upp tidigt imorgon och jobba. Min första arbetsdag för sommaren, är lite nervös men det kommer gå bra.

Godnatt på er
/
K

Tillbaka i kära Sthlm

Hej hopp,

nu är man återigen i storstan. Stockholm, jag gillar ändå den här staden bra mycket. Men har märkt att ju äldre jag blir desstom mer uppskattar jag att mina föräldrar bor kvar i Karlskoga och att jag kan komma och hälsa på där så ofta jag vill och alltid är välkommen hem. Johans föräldrar nämnde nu när jag var hemma att det funderat på att flyttat till Örebro.(En närliggande stan som är större än Karlskoga för dem som inte vet). Jag gillar visserligen Örebro men skulle inte vilja bo där, i så fall bor jag hellre i Kalskoga faktiskt.

När jag är hemma så finns det flera saker som jag vill hinna med.

1.) Cykla. Älskar att kasta mig upp på cyklen och bara cykla, mest in till stan. Känslan jag får när jag cyklar är kort och gott frihet. Total frihet och mammas cykel är underbar att cykla på.

2.) Promenera, jag brukar alltid gå omkring på landsbyggden där min familj bor och bara studera naturen och se hur saker och ting förändrats och andra ser ut som de alltid gjort. Och ta kort. Denna gång jag var hemma gick jag förbi ett ställe där jag och mina barndomsvänner hade en trädkoja. Där har alltid varit en svartvinbärsodling precis brevid men den var nu helt överväxt och jag kunde inte ens ta mig fram till trädkojan för det fanns inte längre någon stig dit.

Som ni förstår så är jag alltså ute mycket och njuter av den miljö som finns där. Kan sakna det mycket ibland när man springer runt här på alla gator i innerstan och inte ser ett enda träd nånstanns. Å andra sidan så blir jag alltid så himla irriterad när jag är i Karlskoga city och man går och kollar i lite affärer och är sugen på en frukt eller någon att dricka. Det finns inte en enda kiosk eller liten livsmedelsaffär där man kan köpa dessa saker, istället får man traska ner till en stor mataffär som finns en bit därifrån. En av de bättre saker i sthlm är faktiskt Pressbyrån och 7 eleven där man altid kan handla och som är öppet nästan jämnt och som framförallt ligger överallt.

Så nu ska jag gå ner och köpa månadskort till tunnelbanan, inte bra, kostar nästan 700 kr för en månad nu. Det är sjukt dyrt och jag fattar faktiskt inte hur det kan få vara så dyrt när inte ens den linjen jag åker på fungerar under sommaren. Idiotiskt.

Ska försöka lägga in lite kort som jag tagit från Karlskoga senare ikväll.

Later
/
K

Midsommar

Jaha, så var det midsommar igen.

Brukar sällan hända något speciellt kul för mig på denna dag, det kvittar det blir ändå aldrig som man tänkt.

I år är jag i alla fall hemma och har numera inte ont i halsen. Därmed är jag igång som alltid, har hunnit cykla till stan en gång redan och ska snart sätta mig på cukeln igen och dra in till Johan. Hans föräldrar åker till Mallorca ikväll så vi är själva där. Ska alltså bara ta det lungt med pojkvännen och äta gott och glo på TV. Inget mer spännande än så men det duger himla bra för mig. 

Åker snart också hem till sthlm igen, lite surt att jag varit sjuk typ halva tiden jag varit här, inget vart riktigt som jag planerat men men jag kommer nog ett tag igen i slutet av Juli. Nu är det jobb som gäller. Inte kul alls men det är bara att bita ihop, det är ju bara en månad.

Hoppas alla har en trevlig midsommar. 
Det ser soligt ute just nu i alla fall men det blåser rätt friskt.

Kramar
/


Hemma i Kga

Är nu hemma i Kga, mina föräldrars dator har gått sönder så jag har inte kunnat varit inne på internet på hela tiden sen jag kom i Lördagskväll. Därmed har jag alltså inte kunnat blogga, tyvärr.

Är just nu hemma hos Johans föräldrar. Matchen Sverige- Ryssland går ju såklart skit så jag har slutat titta.

Har i alla fall hunnit med att träffa lite vänner nu i veckan, vaknade tyvärr med tjock hals i Måndags så jag har inte kunnat träna något i veckan som jag hoppats på. Jag och Johan som tänkt oss ut och springa, blir nog inget innan vi måste dra oss hem till sthlm igen.

Nej, nu måste jag dra, mamma kommer och hämtar mig. Imorgon ska vi nog åka till Örebro en sväng, det var hur längesen som helst jag var där. Hoppas jag hittar något.

Kramar
/
K

Lördag

Äntligen Lördag, nu drar vi snart iväg mot Värmland, om ett par timmar.

Håller på och packar en massa nu och gör mig iordning.

Hulken, filmen igår var förresten superbra, se den!
Jag gillar Edward Norton väldigt mycket och han var väldigt bra som Bruce Banner. Kul också att träffa Alexander, han hade tydligen börjat ha Combat pass i närheten av där jag bor så nu när jag kommer tillbaka till sthlm ska jag absolut gå på något av hans pass. Blir kul, så får jag se vad han går för och han vad jag går för.

Hann också hem i tid igår, våra tunnelbanekort gick ut igår men vi hann hem innan 00.00 så vi slapp betala extra.

Nej, nu ska jag fortsätta och packa.

Later
/
K

Fredagen den 13:e

Hej hej,

planerna är nu mera klara än tidigare. Det blir bio ikväll, jag och Johan tillsammans med vår vän Alexander som vi inte sett på länge. Han är för övrigt både Body Pump och Combat instruktör så det brukar bli att vi två snackar en hel del träning och sådant. Kul, ska bli så roligt att ses igen, tyvärr kunde inte hans tjej följa med.

Filmen vi ska se är Hulken..



Jag hoppas den är bra, den gamla Hulk filmen var sådär enligt mig men nu är dte bättre skådespelare. Det var lite tal om Indiana Jones men jag vägrade. Det finns typ två filmer jag aldrig vill se på bio eller ens hemma heller för den delen och den första är James Bond och den andra är Indiana Jones. Har aldrig tycks om dem, det är så himla stereotypt att titta på, speciellt Bond. Jag stör mig bara på hela hans sätt att vara. Nej, hulken är säkert 100 gånger bättre.

Nu är det dags för mat, kyckling med ris och grönsakssallad till. Gott.

Later
/
K

Planer för idag

Hej hej,

så var det Fredag igen. Härligt, ser fram emot den här helgen, händer mycket roligt, ska hem till mammaoch pappa, se på fotbollen imorgon och bara njuta av att ha föräldrar som bor på landet.
Har dock inte packat allt ännu så idag blir det nog en hel del packning och städning. Johans föräldrar kommer ju hit imorgon och hämtar oss så de kommer ju behöva gå in i lägenheten. Suck, orka städa, känner inte alls för det idag.
Men men, en del har jag ju gjort, det är mest sådant där som man behöver göra var och varannan dag som skall göras, typ diska, dammasuga och plocka undan kläder och väskor från hallen.

Kanske ska jag och johan hitta på något tillsammans ikäll, bio?, eller träffa någon gemensam kompis?

Nu ska jag duscha och göra mig klar för dagen.

Hoppas alla får en skön Fredag även om vädret här i sthlm inte är mycket at hurra för
/
K

Minns Body Combat



Gammal Body Combat låt, minns och leer. Jag kommer ihåg att det var en jobbig låt med mycket sparkar i ett snabbt tempo. Kul, jag tycker faktiskt Body Combat haft mycket bra låtar och nej jag lyssnar inte på Scooter annars. Tycker inte att det är speciellt bra musik men i Combat är det underbart.

Ska nu leta efter en till låt som jag gillade som också var med på nån gammal Combat.

Kram
/
K

Morgon

Hej,

Sov till 9.00 idag och det var väldigt skönt. Har mest suttit i telefon med en massa folk på morgonen, Sandra min vän i Kga, mamma och Marie som jag ska träffa i eftermiddag.

Kommer åka ner på stan snart och gå och kolla i lite i affärerna och träffa Marie. Det är tydligen rea på en hel del affärer nu och jag älskar ju verkligen rea ås det måste jag kolla in. Ikväll blir det Box på Stureplan. Nice, känner mig laddad redan nu. Var ju förresten på Step igår, det var sådär, instruktörern var inte riktigt som jag hade hoppats på. Ingen bra musik heller så det blir nog inte att jag går något mer på det passet, måste hitta något annat bra step pass för jag skulle väldigt gärna vilja köra lite step. Får väl prova på något nytt varje vecka tills man hittar ett bra.


Nu mot stan, vi får väl se om jag kommer hem med något.

Later
/
K

I badrumsskåpet

Hej hej,

idag är det tråkigt väder, väldigt mulet här i alla fall och det har regnat. Har inte gjort mycket idag, är trött sen jobbet igår. Har handlat, ätit soppa och nyss städat vårat badrumsskåp. Behövdes verkligen, men när ska man ha tid med sådant när man jobbar eller pluggar? Jag är aldrig motiverad till sådant då men idag fick det i alla fall bli en av aktiviteterna här i hemmet.

Är nu klar med mitt projekt, så här ser min del av badrumsskåpet ut nu:




Som ni kanske ser så har jag en massa olika nagerlack. Får lite dåligt samvete när jag ser det nu, ska nog inte köpa någon ny färg en på ett tag. Annars har jag också hela tre parfymer som jag nästan aldrig använder. Jag använder faktiskt sällan parfym om jag inte ska ut eller så. Jag vet inte varför och nu i sommar när jag kommer jobba inom vården får man ju inte heller använda det.

I alla fall, funderar nu på att dra mig in till stan en sväng och möta upp Johan och hans kompis Martin en stund. De ska äta ihop för Martin drar till Thailand över sommaren och reser härifrån ikväll. Får se, ska nog prova på ett step pass annars ikväll, det var väl sådär snart ett år sen jag gick på det. Så himla synd att min favorit step instruktör slutade, innan gick jag på det varje vecka. Nu är det mest Body Combat som gäller.

Later
/
K



Min Tisdag

Hej hej,

dagen har varit lång och händelserik.

Började med att jag försov mig, jag som skulle gå brevid idag på mitt sommarjobb, jobbigt. Hatar att försova sig, kom i alla fall bara en halvtimme försent men ändå.
Var säkert till stor del p.g.a. det som jag var trött större delen av dagen men jobbet gick ändå bra. Trevligt att träffa alla igen, det mesta var sig likt men lite nya rutiner är det ju alltid.

Efter jobbet åkte jag in till stan och lämnade tillbaka träningsbyxorna samt tränade Body Pump. Gick bra även om jag var helt slut av värmen efter jobbet. Hade nämligen alldeles för varma kläder på mig idag. Träffade en bekant där som jag inte sett på länge så det var trevligt.

Kom hem och vart bjuden på en underbar kvällsmat bestående av wook. Supergott, Johan är faktiskt mycket bättre än mig på att laga mat. Något som jag är mycket glad över, jag gillar helt enkelt inte att laga mat men jag äter gärna.

Så nu har jag en matlåda tills imorgon, ska väl snart gå och lägga mig. Är trött och behöver nog minst 8 timmars sömn i natt.

Ha de bra
/
K

Godnatt

Hello,

ikväll har jag varit och tränat Body Combat ikväll, det var vädligt roligt eftersom det var beach team ikväll. Kul, instruktörerna bjöd mycket på sig själva och körde i badbyxor dagen till ära.

Nu ska jag lägga mig, jobbar imorgon 8.00-17.00, kommer väl vara död efter det men det ska bli kul att se alla igen och bli lite uppdaterad. Och snart bär det av till Kga.

Godnatt
/
K


Mat och lite läsning

Hej igen,

väntar på att maten skall bli klar.

Kokar färskpotatis och till det blir det fiskpinnar men gräddfil och dill. Är en av mina sommarfavoritmåltider. Dill ger sådan underbar smak.



Färskpotatis. Älskar verkligen potatis i alla dess former och kan äta hur mycket som helst.

Började igår också läsa en ny bok som jag hade lånat från Gymnastiska idrottshögskolan i våras och som jag totalt glömt bort. Nu läser jag och blir bara argare och argare över hur dumt det är att folk tycker att sport och träning är något som passar män bättre än kvinnor. Johan blir trött på mig, att jag orkar hålla på men jag tycker faktiskt om att diskutera genus och jänställdhet och jag tycker att det är viktigt att det blir en föränding! Både män och kvinnor begränsas ju av de könsroller som finns i samhället, det tycker jag är riktigt irriterande.



Boken som jag läser nu, mycket intressant.

Eftersom jag tränar mycket själv så ser jag också hur könsrollerna syns tydligt inom gruppträning och i gymmet. Hur många killar kör t.ex. Body Combat som är ett mycket konditionskrävande pass och som är verkligt bra träning? Typ inga, kanske max 4 killar i salen åt gången och resten av de ca 30 deltagarna är kvinnor.

Om någon är intresserad av sport och genus inom idrott och tävling så läs denna bok. Den är riktigt bra.

Nu ska jag äta.

Later
/
K

Måndag

Hej hej,

Ny vecka, nya tag. Pratade med min chef i morse så imorgon så ska jag få "gå brevid" hela dagen för att se hur de nya rutinerna ser ut och träffa de nya vårdtagare. Är nog bra men kan inte säga att jag är så sugen på att jobba än.

Snart bär det i alla fall av till Kga, längtar så, ska bli så skönt att vara på landet ett tag.
Idag händer annars inte mycket, kanske tar mig ner till stan och lämnar tillbaka ett par träningsbyxor men jag får se, annars blir det imorgon. Ikväll planerar jag att träna. Beach Body Combat står det på schemat ikväll, det låter väl bra?

Johan är på jobbet så jag ska nog försöka vara duktig och städa lite och diska innan han kommer hem.

Kramar
/
K


En bra bok

Tänkte bara tipsa om en riktigt bra bok som finns i pocketform och som jag precis läst ut.

Boken heter: Saknad och är skriven av Karin Alvtegen, den är inte ny jag har faktiskt läst den en gång tidigare, första gången för flera år sen men den är verkligen så bra så därför läste jag om den idag. Är en toppenbra deckare som har allt man kan önska, mycket spännande och man kan knappt lägga den ifrån sig när man väl har börjat. Också kul att den uspelar dig i stockholm så när man bor här känner man igen många av de gator som huvudpersonen Sibylla rör sig på.

Nu när jag läst ut boken fick jag helt plötsligt ett stort sug efter att läsa något nytt, någon som har ett tips?
Jag gillar egentligen inte så mycket deckare utan mer biografier och romaner.

Sitter nu i alla fall och ska börja gå igenom en massa artiklar som jag förhoppningsvis kan ha någon nytta av när jag i höst ska skriva min magisteruppsats...fråga mig inte varför jag sätter igång med detta nu, har bara fått ett infall så då är det bara att köra på det.

Kramar
/
K


Nya klänningen m.m.

Hej hej,

så var snart denna vecka slut.
Jag har i varje fall haft en av de bästa helger på länge, träffat flera kompisar, tränat och shoppat en del. Samt haft filmkväll med pojkvännen, kan det bli bättre? För mig kan det inte bli bättre, att vara hemma och ta det lungt är bland det bästa jag vet, att inte känna någon stress är så värdefullt. Speciellt när man bor i en storstad och man ibland får känslan av att alla människor bara stressar runt här, alltid på väg någonstanns.

Tänkte visa klänningen som jag inhandlade igår från Indiska. Kostade 179 kr. Jag gillar det verkligen jättemycket. Perfekt klänning att ha när det är het som det har varit hela den här veckan typ.



Också, dagens outfit, for nog ta en kofta över närjag ska gå ut men här inne i lägenheten är det faktiskt ganska så varmt.



Linne från Puma, köpt på rea förra sommaren.
Kjol från Filippa K, säkert 3 år gammal men har hållt sig bra i form och färg trotts en hel del tvättar.
Armband från Indiska.

(Det går att klicka på båda bilderna så blir de större.)

Korten är för övrigt tagna i vårat sovrum. Ser faktiskt nu att gardinnerna också är från Indiska. Kul.

Nej, nu ska jag göra mig halt klar, har tvätt från 12.00 och jag ska väl ner med första.

Later
/
K




Indiska var det

Hej hej,

klockan är efter 23.00 och det är varmt här inne i lägenheten. Har precis öppnat fönster i sovrummet för att vi ska kunna sova. Har återigen varit en supervarm dag. Jag åkte i alla fall in till stan med min vän Filippa i eftermiddags, Kunde tyvärr inte lämna tillbaka träningsbyxorna som jag planerat för den butiken stängde 16.00 och strax efter kom jag ner till stan. Får göra det på Måndag istället.

Hade i alla fall en mycket trevlig stund på stan. Gick i en hel del affärer men hittade mina fynd på Indiska. Har verkligen hittat mycket där på senaste. Gillar deras färger, mönster och att deras kläder känns som mycket praktiska och är sköna att ha på sig.

Dagens kjol som jag har gått omkring i idag kommer därifrån och den köpte jag igår.



Linnet är från Filippa K och det köpte jag på rea förra sommaren.

Idag köpte jag i alla fall en klänning från Indiska, superfin, är mörkblå. Kommer lägga upp bild på den imorgon. Sen hittade jag också en massa vackra armband därifrån.



Gillar att man kan ha dessa ihop. Kostade väl runt 40-60 kronor.

När jag kom hem åt jag kvällsmat och sen kollade Johan och jag på filmen Försoning med Keira Knightley och James McAvoy. Den var väldigt spännande och sorglig. Gillade slutet även om det var hemskt. Mycket bra film.

Imorgon har jag inte direkt några planer, Johan och jag pratade om att göra något på kvällen. Vi har tvätt hela dagen från 12.00 -17.00. Kanske att jag också ska sola lite om jag hinner.

Godnatt på er
/
K

Mot stan

Hej,

nu ska jag strax dra in till stan men min vän Filippa, vi ska kolla massa på H&M.
Sen ska jag förhoppningsvis lämna tillbaka ett par träningsbyxor som inte passade, hoppas jag kan få pengar tillbaka. Vore väldigt bra för jag hittar säkert något annat jag gärna vill ha. Skulle behöva en vit tunn kofta.

Ska ta med kameran och se om jag kan ta lite kort.

Bye bye
/
K

Helg?!

Hej hopp,

nu är det alltså helg igen, första helgen som jag faktiskt inte längtat efter helg, för jag har ju liksom haft helg och ledigt hela veckan typ. Det är bara så underbart.

Känner idag för att dra en vända på stan, ska först träna men sen blir det nog stan. Har också ett par byxor som jag köpte i veckan från Casall som jag ska lämna tillbaka. Något med modellen var det som inte passade mig kroppsform, byxorna typ halkade ner när man gick i dem och det såg inte snyggt ut kan jag säga. Nej, träningskläder måste vara väldigt bekväma så att man kan glra precis allt i dem.

Nåja, mest sugen är jag på att kolla in om de fått in något nytt snyggt på H&M. Jag brukar ju allitd hitta något där så dit vill jag idag. Vi får väl se vad som kommer att hinnas med den här dagen.

Later
/
K

Underbar dag i solen

Hej,

blogg.se har inte fungerat för mig idag. Nu äntligen kan jag blogga. Har i alla fall haft en underbar dag.
Började dagen med sovmorgon till 9.00 ch sedan drog jag till Farsta och tränade Body Pump.
Skönt att göra det på förmiddagen så man har tid över att göra annat.

Sedan har jag varit tillsammans med vänner och legat ute i solen och bara tagit det lungt. Hade med en sallad som jag åt och så hade vi köpt med oss jordgubbar och annat gott.
Det var verkligen superhet i solen men vi 16.00 tiden hade vi alla fått nog. Har sedan mest tagit det lungt, har ätit god kvällsmat och slappat i soffan med Johan. Stackarn är helt slut, han somnade vid 22.00 och sover alltså nu.
Imorgon har jag inte direkt några planer, jag kanske ska in till stan en sväng med min kära vän Filippa. Vi får se, är det super varmt imorgon så kanske det inte är någon bra ide.

Lite bilder på min outfit som jag hade igårkväll när vi hade en klassträff vid Smedsunddsbadet vid Fridhemsplan.





Hoppas alla haft en trevlig nationaldag. Nu blir det faktiskt sängen för mig med. Man blir trött av värmen.

Kramar
/
K


Uppdate: jag har varit väldigt duktig och hunnit med att vattna mina kära orchidéer ikväll också, jag var bara nästan en hel vecka försenad med det. Hoppas de klarar sig. Godnatt

Torsdag

Ska strax bege mig ut i solen och sola mig lite.
Har inget speciellt för mig idag, ska ut ikväll med klassen ska bli superkul.
Synd att man tyvärr inte kommer att se somliga något mer. Men jag ska verkligen försöka hålla kontakten med de jag kommit nära. Tur att folk numera har facebook.

Måste kila

Kramar
/
K

Trött efter dagen

Hej,

ska strax hoppa i sängen. Är hur trött som helst. Har hunnit med mycket idag.
På förmiddagen åkte jag in till Skanstull och hämtade mina linser som kommit in på Synsam. Sedan åkte jag tillbaka till Gullmarsplan och tog tvärbanan till Lumaparken som ligger vid Hammarbysjöstad, där hade jag nämligen hört från andra att det skulle finnas en adidas outletbutik som jag gärna ville kolla in. Jag hittade också butiken, men jag måste säga att jag vart aningens besviken. Det fanns ganska så gamla kollektioner och nästan inget i min storlek. Tyvärr, kollade ändå igenom det mesta men beslutade för att inte köpa något. Men lite synd var det för jag var verkligen sugen på shopping.

Åkte sedan in till Hötorget och åt luch och kollade i lite butiker. Gick ner till Östermalm och kollade in Peak och Casall. Självklart hittade jag massor av snygga träningskläder på casall så det vart shopping därifrån. Ett par nya byxor, linne och en träningstopp. Så nu har jag köpförbud på mer träningskläder den här sommaren.

Åkte sedan hem och vilade ca en timme och drog sedan in till Söder för box. Tog det rätt lungt ikväll, kroppen var trött efter dagens motionerande men det var avslutning på boxen så jag ville ändå gå dit. Får se vart man ska boxas i sommar sen, kanske blir det Farsta om de har något pass.

Mår i alla fall bra, imorgon ska jag bara vila och sköta om hushållet lite. Måste bland annant vattna alla mina blommor innan de dör.

Godnatt
/
K

Jag 2 juni

Hej igen,

ska nu strax gå och lägga mig, är supertrött men väldigt glad. Har varit iväg och tränat ikväll. Combat är verkligen bäst.
Jag blir så så bra humör och får så mycket positiv energi i kroppen efteråt. Imorgon är min första lediga dag, jippi, ska åka och hämta ut mina linser bland annat och laga min glasögon som gick sönder ikväll. Snacka om timing.

Har också fått Johan att fota mig och min outfit idag. Inget speceillt bra kort på mig tycker jag men man ser ju ändå vad jag har på mig.


image207


Begie klänning, har jag fått överta av min mamma. Den hade hon när hon var ung.
Svarta gladiatorskor, Nya, köpta på Wedins. Lilla bilden går att klicka på för att se större bild.

Så nu säger jag godnatt.

Sov gott
/
K

Blågult kollage

Äntligen klar med tvätten, Johan tar det sista nu.

Känner mig helt slut, antar att det blir så när man plötsligt är ledig och inte har något mer kvar att göra.
Kommer nog ta minst en vecka innan jag kan slappna av helt och bara njuta av ledigheten.
Blir nog lagom att åka hem till Kga då, åker om sådär ca en och en halv veckan. Riktigt längtar efter landet och efter att kunna cykla och springa barkbanan.

Var nyss inne på stadiums hemsida och hittade en massa fina blågula kläder, bland annat en bikini som jag gärna skulle vilja ha. Fick så idén att sätta ihop ett blågult kollage.

Så här vart det: Skulle du vilja ha något av dessa plagg?

image206


Nu ska jag vila en stund innan jag drar på Body Combat.

Later
/
K

Sommaren startar nu!

Hej hej,

är så himla glad nu, skolan är äntligen över för min del. Jag lämnade in allt det sista idag på LHS och nu hoppas jag bara att alla lärare får det.

Håller nu på och tvättar, fanns inte någon annan tid på hela veckan så jag var tvungen att passa på.
Ska ta och äta lite mat nu, färskpotatis och köttbullar, det är så underbart gott.

Later
/
K

Börjar närma mig slutet

Uppdate:

jag är snart klart med min inlämningsuppgift. Tvingade Johan att läsa igenom nyss och han tyckte det såg bra ut. Tar därför en paus från allt och ska strax gå ut och gå en lång promenad i det härliga vädret. Hoppas få mer energi så jag orkar skirva klart det sista sen.

Hoppas alla som haft möjlighet har varit ute idag, jag ska i alla fall ut en sväng nu.
Min ipod får såklart följa med, har laddat den med några bra sommarhits.

Later
/
K

Äntligen juni

Hej hej,

varmt och härligt väder idag också. Sitter fortfarnade med skolarbete, idag är sista dagen så idag måste jag bli helt klar och skriva ut allt så att det bara är att kasta sig iväg till LHS i morgon och lämna in.

Ska bli så otroligt skönt att bli av med men jag vet inte om jag är så himla nöjd med det jag fått ihop. Det är svårt, jag tycker ändå jag har gjort mitt bästa på praktiken, jag vet själv att jag har lärt mig mycket men hur ska jag få min lärare att fatta det. Suck..

Idag är det i alla fall äntligen juni, sommaren startar nu!
Idag har också min köra mamma namnsdag, Gunnel, så jag ska ringa ikväll och gratulera.

Nej, nu ska jag fortsätta plugga. Erik har förresten åkt hem till Gbg igen så nu är vi ensamma i lägenheten. Det var i alla fall vädligt kul att få besök, det händer inte så ofta ändå, det var mycket mer besök i början när vi flyttade hit. Ni som har vägarna förbi som känner oss, hör gärna av er om ni behöver plats att sova.

Later
/
K