en hypotes...

Slapp Lördag.
Har suttit och pluggat lite nu på eftermiddagen, har bland annat skrivit en hypotes om varför vissa människor är förespråkare för vapenägarnas rättigheter och vissa är förespråkare för vapenreglering.
Själv är jag helt för vapenreglering men jag kan ändå förstå att andra människor kan tycka annorlunda. Det amerikanska och det svenska samhället ser ju inte direkt likadana ut.

Nu ska jag snart sätta mig i soffan och mysa med pojkvännen. Vi är så glada båda två att vi har den här helgen helt för oss själva. Vi har idag bara slappat och vart ute på en liten promenad, men det  vart bara en kort en för det är rätt kallt ute nu. Nästa helg tror jag förresten att vi skulle få besök av en vän från Kga. Eller rättare sagt en vän till mina förädlrar som är fotograf och som ska jobba här över en helg, alltid kul att höra lite hur livet i kga ser ut...

Har för övrigt fortfarande superont i tandköttet, det är rött och svullet men det är väl bara att borsta och vänta på bättre tider..men rätt trött börjar jag bli på att ha värk hela tiden. Man blir inte direkt på så bra humör så det är lika bra att jag inte bokat upp mig med någon kompis den här helgen, jag skulle ändå inte vara så trevligt sällskap...

Ha en härlig Lördagskväll nu alla

Kramar
/
K


090130

Har som sagt inte så stora förhopningar om den här Fredagen.
Känner mig nere och seg.
Typ sjuk...ingen rolig känsla. Och ensam är man.
Har försökt plugga en liten stund nu och det går väl hyfsat.
Känner dock en viss irritation i kroppen, jag har inte tid att vara hemma och vara sjuk nu!
Inte orkar jag laga någon mat heller.
Och så behöver jag en ny bläckpatron till min skrivare för jag behöver verkligen skriva ut den uppgiften som vi har till nästa vecka och som jag måste börja med nu i helgen...
Vi får väl se, kanske orkar jag lite senare dra mig till Farsta och köpa nytt bläck...

Så, nu har jag klagat allmänt på hur eländigt jag har det så nu får det vara nog.
Det är ju trotts allt Fredag. Längtar tills Johan kommer hem ikväll...då får han lyssna på mitt klag.

Kramar
/
Kristin


Aj, min mun

Aj, har verkligen inte vaknat upp till en bra dag.
Känner mig ändå lite bättre än igår. Jag tror inte att jag är riktigt sjuk men jag har väldigt ont i munnen. Anledningen är en visdomstand som håller på att komma upp och troligen har det blivit någon slags inflamation i tandköttet. Det gör så satans ont, har tagit en ibumetin imorse så nu ska jag försöka borsta tänderna så gott det går.



Har i alla fall ringt och meddelat min arbetsgrupp om att jag inte kommer till skolan idag, måste vila känner jag. Ska ändå försöka läsa på tills nästa vecka så att vi hinner klart allt på Måndag. Hoppas,hoppas så att allt ska vända snart så jag kan få njuta lite av den här helgen. Johan ska ju vara ledig nu och allt....

Later
/


Vågen & vikt

Läste just en artikel på Aftonbladet där Hanna Fridén (bloggare) kommenterar den vikthests som tycks bli allt vanligare på nätet, hur internet på flera sätt bidrar till att unga kvinnor känner press på sig att vara smala. Läs artikeln här: http://www.aftonbladet.se/wendela/article4251893.ab
 
Tycker verkligen att det här är en viktig debatt idagens samhälle där stort fokus ligger på hur vi ser ut.
Själv äger jag ingen våg och saknar inte en heller. Kan väga mig om jag känner för det där jag tränar men det kanske händer en gång per halvår/år. I alla fall väldigt sällan. Har slutat att bry mig, det är hur jag upplever min kropp som är det viktiga. Jag kan också känna mig urform o.s.v. men känner inte att jag bryr mig om vad vågen visar för siffror. Jag tror det bara blir bättre med åren, jag har också mått dåligt över min kropp, vilket alltid varit kopplat till att man jämför sig med andra människor och sjuka ideal. Önskar så ibland att man kunde få alla de unga tjejer/kvinnor som mår dåligt över sitt kropp/vikt att förstå att vara smal inte är samma sak som att vara lyckad.



För övrigt mår jag inte så bra idag, har fått någon slags inflamation i munnen där en tand håller på att komma upp. Gör sjukt ont och jag tror det påverkat hela mig för idag känner jag min näst intill sjuk hela jag. Inte kul, blir att ta alvedon och hoppas att det går över fort. Vill ju inte ha ont hela helgen...saknar också Johan som bara jobbar men idag sa han att det skulle vara sista dagen som det skulle bli sent på jobbet. Hoppas verkligen att det blir en lugn helg för oss två.

Later
/

Grupparbete

Idag har varit en lång dag.

Körde Step kl 10.00 imorse och sen direkt till universitetet för grupparbete. Trodde det skulle gå relativt snabbt men inte då. Lite jobbigt att grupparbeten sällan blir speciellt effektiva, var inte klar förrens omkring 16.30 och då var jag totalt slut i huvudet. Åkte sedan till Odenplan och lånade en bok som jag reserverat plus en bok om olika kattraser.Så nu ska jag läsa på om katter. Å, vill så gärna få svaren på våra allergitester så man kan gå vidare.

Ikväll är det i alla fall vila som gäller. Johan är snart hemma också, funderar på att steka mig en hamburgare...har också en del att läsa på tills imorgon. Imorgon har vi seminarie kl 10.00-12.00 så då är det bäst att man är aktiv och deltar. 
Så har i alla fall den här veckan sparkat igång...lär bli en hel del plugg den här veckan. Men det är hithills rätt intressant. 

Later
/
Kristin
 

Mat till veckan

Tyvärr är jag vädligt dålig på att laga mat, speciellt på att tänka och planera några dagar innan vad jag ska äta. Så ofta finns det med andra ord inga matlådor. Nu kommer jag dock vara en hel del på universitetet och där är maten dyr alternatvit dålig så jag vill helst inte äta där så ikväll har jag faktiskt lagat lite mat som i alla fall räckte till 3 matlådor.

Kallas lättlåda och det går verkligen lätt att laga till.




Maten i ugnen. Som ni ser använde jag en stor form = mycket mat.
'


Ser inte så fint ut men det är för att jag gjort matlådor att mer än halva på just det här kortet. Gott som tusan är det.

Nej, hög tid att plugga lite. Min klasskamrat Anna ringde nyss ikväll och hon hade verkligen kommit igång på uppgiften som vi har till på Tisdag så nu känner jag lite dåligt samvete för att jag knappt öppnat böckerna och än mindre tittat på uppgiften ordentligt. Som alltid rolig plugg Söndag.....

Later
/
K


090125

Ännu en bra superbra låt från Lady Gagas cd: The fame



Låten heter Starstruck. Kommer mestadels spendera Söndagen hemma, ska dock evetuellt ta mig en tripp till Farsta och låna lite böcker om katter på biblioteket tänkte jag. Vi får se, har en del att pyssla med här hemma och imorgon är det ju skoldags igen. Ska sitta med ett grupparbete från 12.00 och framåt imorgon.


Later
/
K


Trött på mig själv

Idag är jag riktigt trött på mig själv.
Kan hänga ihop lite med att jag inte känner mig helt på topp i kroppen.
Känner mig trött och samtidgt väldigt raslös.

Jag vet massor av saker som jag vill göra men det blir liksom aldrig rätt tillfälle känns det som...men hallå!! kanske det aldrig kommer rätt tillfälle så då måste man väl ta tag i saken själv.

En sak jag velat länge är att utbilda mig till någon gruppträningsinstruktör. Att jag väntat har mest haft med att det är så himlans dyrt att gå dessa kurser men på sistone har hade också varit för att jag blivit så himla självkritisk till min egen förmåga. Vilket egentligen är helt befängt för jag vet att jag skulle kunna bli en grym instruktör.
I alla fall, många tankar i mitt huvud nu, det lugnar nog ner sig snart....ibland blir jag bara galen på mig själv. Samtidigt vet jag att det inte är någon bråska, snart är jag ju klar med skolan då kan jag ju göra vad jag vill.

Förresten om det är andra som har likadan drömmar som jag så har Stadium just nu en tävling där vinsten är en valfri utbildning från The Academy. Jag har skickat in ett bidrag men jag brukar sällan ha tur med sådant men vet vet.



















(Klicka på bilden ovan om du vill komma till Stadiums hemsida och tävlingen).

Idag blir det i alla fall en lugn dag, tror jag. Johan jobbar hemifrån och jag känner mest för att ligga i soffan. Tråkigt väder har vi också, regnar gör det och i natt hade vi storm. Nej, mer värme och ljus behöver jag nu i alla fall.

Later
/
K

Lista

Brukar du komma i tid: Beror på vad det gäller. När det gäller att träffa kompisar på stan så är svaret Nej inte så ofta tyvärr. När det gäller skolan och viktiga möten Ja, oftast.
Vad hade du i din mun senast: glass
När mår du bra: När min familj är nära.
När blev du fotad senast: jag fotade mig själv senast i förrgår
Hur känner du dig nu: rätt bra, lite trött
Kan du laga mat: Nja, om jag vill kan jag nog det.
Vad pluggar du: Statsvetenskap III,metodkurs
Vad tycker du om fötter: inget speciellt.
Är du smart: Till viss del.
Vad har du på dig: Mjukisbyxor och luvtröja, hemmakläder.
Är du aktiv i skolan: är sällan i skolan.
Vad saknar du: gott om pengar, en utvilad Johan och lite mer tid för kompisar.
När och varför grät du senast: kommer inte ihåg, men brukar mest vara när jag är övertrött eller överstressad.
Var det pinsamt att svara på det: Nej.
Hade du en bra kväll igår: Nej, fick ett mycket tråkigt sms.
Din favoritdryck på morgonen: Vatten
Vad ska du göra i sommar: Jobba och plugga som det ser ut nu
Är du nöjd med ditt liv: Ja, i stort sett.
Vad vill du jobba som: Gymnasielärare och någonting inom träning och motion.
Har du tråkigt just nu: Nej.
Vad gör livet värt att leva: Familjen och vännerna.
Vad i livet ångrar du: Kanske att jag ofta tar saker på för stort allvar och oroar mig i onödan.
Är du musikalisk: Nej.
Vad lyssnar du på för musik: Mest pop.
Kategoriserar du dig själv i någon stil: har träning som livsstil
Är du bortskämd: Ja, har nog alltid varit det men det är först på senare år som man blivit medveten om det.
Är du trött: Ja.
Vad gör du i morgon: tar lång sovmorgon och kanske hittar på något med någon vän.

Din första:
Operation: har aldrig gjort någon.
Första piercingen: Öronen.
Första bästa vän: Jessica
Första priset: ?
Första sporten du började på: Gymnastik.
Första husdjuret: Bondkatter
Första semestern: Mallorca.
Första konserten: Kent

Favoriter:
Filmer: Narnia, Harry Potter och många fler
Tvprogram: Brothers & Systers, One tree hill
Musik: Pop
Drink: dricker sällan
Sport: gruppträning och styrketräning
Plagg: något bekvämt.
Skola: Stockholms universitet
Bok: Mest biografier

Just nu:
Äter du:
Inget.
Dricker du: Inget.
Ska du: Plugga vidare ett tag till
Lyssnar du på: Tv:n
Väntar du på: att Johan ska höra av sig.
Tittar du på: dataskärmen

Dåliga kattdrömmar

Johan och jag har ju nyligen börjat söka fakta om och planera att eventuellt skaffa katt men det är inte så bara.
Det vi har gjort hithills är att vi båda har lämnat blodprov så att vi skall få bekräftat att ingen av oss är allergisk mot katt. Det är det viktigaste tycker jag innan man ens börjar titta på katter. Nu har vi i alla fall börjat kolla runt lite efter vad för kattsort vi kan tänka oss. Vi har kommit fram till att vi troligen ska ha den som innekatt och eventuellt kunna ha den i koppel och gå ut med den. Vi bor ju i lägenhet så katten kan ju inte komma och gå som den vill, dessutom bor den en hel del andra katter i vårt område så man vill ju inte att de ska bråka eller skrämma bort vår katt. Vi kommer troligvis inte köpa en raskatt med stamtavla och allt för det kostra för mycket och vi vill enbart ha katten som sällskapsdjur.  

Bara för att Johan och jag prade om katter igårkväll så hade jag såklart en hemskt dröm om katter inatt. Drömde att vi skaffat 3 kattungar samtidigt av någon anledning plus att vi hade 2 vuxna katter redan. Grejen var att samtliga katter var helt vilda, vi kunde knappt sova på natten för att alla katter ville vara i vår säng och de rev oss och rev sönder kuddar och annat. De var helt vilda och jag fick minst sagt panik i drömmen.


Bild lånad från www.katterian.se



Hur som helst, EN katt räcker.....

Idag sitter jag hemma och pluggar, seg dag men ändå rätt skönt att inte behöva gå ut.

Later
/
K


En grå dag

Idag har varit en mindre bra dag för min del. En grå dag skulle man kunna sammanfatta det som.
Dagens föreläsning var väl rätt okej, känns skönt när föreläsningarna ger en något så man sparar in lite tid med att sitta och läsa en massa svåra böcker. Efterår satt jag med min grupp och började med vårt grupparbete, vi hann lite mer än halva så det sista hinner vi på Måndag så helgen är rätt lugn.
Kommer inte åka hem som jag tänkt, det skulle komma en massa släktingar till oss just den här helgen så det blir lite trångt om sovplats dessutom ville jag mest hem för att få tid själv med familjen så jag tar det vid något senare tillfälle. I helgen verkar det i alla fall som om Johan ska vara hemma så det är belöning nog att bara vara vi två.

Har annars idag haft en mindre bra känsla i kroppen och i halsen. Känner mig  lite krasslig, hoppas hoppas inte att man blir sjuk nu. Jag hoppade i alla fall över Body Combaten som jag skulle ha kört ikväll men en kompis. Tråkigt, hon fick köra själv och jag hoppas hon tyckte det var roligt att köra här på SATS Stockholm.

Fick också ett väldigt ledsamt meddelande ikväll, en kompis pappa har gått bort. Vet inte riktigt hur länge han varit sjuk men det verkar som det gått ganska fort, så himla hemskt. Vad säger man? Vad gör man? Livet känns inte rättvist och just ikväll tänker jag på henne och hennes familj.

Later
/
Kristin

Borde vara pluggdag

Tvätten är nu helt klar och jag har hunnit handla och laga mat till mig själv.
Vart kött med pasta till och broccoli + sås. Gott och enkelt. Nu ska jag plugga hela eftermiddagen, är dock inge motiverad så jag hoppas det ska gå ändå. Ska i alla fall tänka på att jag får dra iväg och träna Pump ikväll så jag måste plugga också, imorgon är det dags för föreläsning 2.



Jag idag, håret är nästan större idag än det var igår.




Pantflaskor. Jag vet att jag verkligen borde sluta dricka Pepsimax hela tiden men det är ju så himla gott. Hade faktiskt ett uppehåll förra sommaren och det gick bra men sen började jag igen såklart. Men någon last måste man väl få ha? 




Dagens roliga var i alla fall att jag fick hem min första Fitness tidning med posten idag. Så mycket snyggt träningsmode i den, men i vår kommer jag inte ha råd att shoppa så mycket sådant inte om vi ska skaffa katt nu och allt.

Så, tillbaka till böckerna.

Later
/
Kristin

Onsdag och kramdag

Hej hopp,

rätt pigg nu annat var det imorse vid 7.30 när Johan väckte mig. Jag hade ju bokat tid hos läkaren idag för allegritest för katt kl 8.00 så det var bara att slänga på sig några kläder och dra ner dit. Tar bara 3 minuter att gå dit så man ska inte klaga.

Gick i alla fall bra, jag hade färväntat mig att de skulle sticka en på handen och testa hur man reagerade mot katt men nu fick man istället ge blodprov, ett stick i armvecket blev det därför istället. Tur att man inte är spruträdd, Johan däremot vart inte glad när han fick höra det. Han gillar inte den där långa nålen..han ska dit imorgon.

Sen har jag också hunnit med att tvätta, ska tvätta till 12.00 sen är det rätt lugn dag som gäller. Ska precis nu slå upp kursböckerna och börja läsa.

Läste förresten i CITY att det tydligen är kramdagen idag den 21 Januari. Så idag får man ta chansen att ge en kram till de man tycker mycket om. Kan nog vara bra, närhet till andra människor är bra.

Idag kommer jag för övrigt att lyssna på min nya favolåt Do you love me med Amanda Jenssen. Hon är en riktigt bra artist tycker jag, väldigt fin och speciell röst.




Hoppas ni alla får en bra Onsdag
/
Kristin

Todays outfit

Längesen jag lade ut några egna foton ser jag och längesen jag försöka fota min outfit för dagen.
Idag gick jag upp 7.30 då Johan drog till jobbet så idag har jag hunnit med en del på förmiddagen.

Idag kör jag på krusat hår, det var väldigt längesen. Får mig att tänka på när jag var Scary spice på mellanstadiet för jag var ju såklart mest lik henne. Mitt hår blir så himla stort när man krusar det men jag tycker ändå det blir rätt snyggt, lite annorlunda..



Vad tycks?

Och dagens outfit:

Mörkblå sammetskjol från Monki
Ljusblå t-shirt från Monki
Ljus kofta från H&M
Grå strumpbyxor från Topshop
Väska från Bozzini
Vit örhängen från H&M

Nu ska jag plugga en stund sen är det snart lunch och sedan är det årets första föreläsning...på statsvetenskap 3. Känns faktiskt rätt bra att börja skolan igen...

Går också i dagarna och funderar på om jag och Johan ska skaffa en katt. Vi har blivit väldigt sugna på det så imorgon ska jag till vårdcentralen och allergitesta mig. Johans tur på Torsdag, vi får väl se....

Later
/
K

CV på g

Känner att jag kommit igång med en bra och nödvändig sak ikväll, nämligen att författa ett CV.
Jag hoppas jag kan få klart det nu i veckan så jag kan börja dela ut det....
Nu är det i alla fall sängen som gäller, måste verkligen träna på att komma i säng i tid.
Har en hel del ärenden att fixa imorgon så jag behöver vara ordentligt utvilad imorgon.

Godnatt
/
Kristin


Jag och SATC

Helgen har varit minst sagt lugn för min del och i ärlighetens namn lite tråkig men samtidigt nyttig.
Det är bra att ha lite tråkigt ibland, att vara lite ensam och att sakna någon.
Johan har ju jobbat hela helgen så det känns lite konstigt att han aldrig är hemma annat än när han sover.
Nu är han i alla fall hemma men såklart supertrött. Jag känner mig också trött men det är nog mest för att jag gjort för lite....

Kl 12.00 idag var jag i alla fall redo för Step på SATS, var sådär motiverad men så fort man kommer igång och musiken sätter igång så kan man köra på hur länge som helst. Jag har verkligen hittat den bästa stepinstruktören för mig. Han gör de roligaste passen och har bäst musik.

Åkte sedan hem och stekte falukorv och kokade snabbmakaroner. Till efterrätt åt jag daimglass, mums. Både igår och idag har jag dock mest ägnat till åt att glo på Sex ant the City. Har fått låna flera säsonger från min söta vän Filippa som har hela kartongen. Det är väldigt bra underhållning tycker jag och så himla lyxigt att bara kunna kolla hur länge som helst.



Borde verkligen börja skriva på mitt CV som jag skulle ha gjort klart den här veckan eller sy upp mina nya träningsbyxor från Adidas som jag shoppat på rean. Inget av detta känns speciellt lockande just idag men men.... Imorgon är det ny vecka igen och slut på ledigheten, på Tisdag börjar skolan och vi har redan fått läxa till första föreläsningen...

Later
/
K

Vad gör man?

Idag har jag nästan haft tråkigt. Eller nu på kvällen har jag i alla fall haft tråkigt.
Johan bara jobbar och alla andra gör andra saker...jag hoppas det händer något roligt till helgen i alla fall. Har börjat höra efter med några kompisar, Johan kommer ju jobba hela helgen så det vore ju kul att få lite socialt sällskap också. Nästa helg drar jag eventuellt hem till Karlskoga, min farfar har nu fått komma till ett korttidsboende så jag vill gärna hälsa på honom. Dessuotm så kommer min farbror på besök den helgen och kommer då att bo hemma hos min familj, vill ju gärna höra lite om hur han trivs i USA. 

Har i alla fall varit iväg och registrerat mig idag till Statsvetenskap 3, jippi. Ska börja läsa en inte allt för rolig metod kurs sen blir det också en specialkurs som jag idagsläget inte vet vad det blir. Det enda roliga med statsvetenskapen är att jag kommer att läsa med min vän Anna, annars vet jag inte om jag skulle ha orkat helt själv....

Efter universitetet så tog jag en promenad in till Odenplan och köpte dessa lindor som man ska ha när man boxas. Vet dock inte riktigt hur man ska linda dem men jag försökte i alla fall ikväll med instruktioner och så här vart resultatet:



Man känner sig grymt tuff med dessa på så nu vill jag bara komma iväg och känna hur det känns att köra ett pass med dem på. Kanske imorgon?

Har för övrigt en vilodag från träningen och det behövdes nog, är rätt trött. Har annars gjort pannkakor ikväll och vattnat alla mina orchidéer och diskat så lite duktig har jag varit. Pratat med Marie i telefon och Johan en gång.

Nu blir det sitta framför TV:n resterande tiden innan sängen.

Kramar
/
Kristin

Lata dagar

Härligt.
Nu när vardagen kommit igång för alla så är jag ledig.
Jag lämnade in min hemtenta igår så nu har jag en hel vecka ledigt från plugget. Så skönt att jag knappt fattat det ännu, jag har inget jag måste hinna.

Ska dock försöka skriva ett CV nån dag så jag kan söka extrajobb nu i vår och inför sommaren. Helst  vill jag ha ett butiksjobb eller något jobb på SATS. Skulle vara så himla gött, orkar inte jobba inom vården så mycket längre till.

Har annars bara latat mig idag, nu på eftermiddagen började jag rensa i en massa garderober och rensa ut en massa skräp. Två par skor som jag knappt använt kommer åka till Myrorna och så en väska. EN väska av alla jag har var allt jag kunde tänka mig att slita mig ifrån. Det var dessutom en väska från högstadiet som jag inte använt de senaste 6-7 åren så jag lär nog klara mig utan den. Annars tycker jag faktiskt om alla min väskor, alla är olika och man kan alltid ha användning för en till....jag vet, jag är inge bra på att resna ut. Har aldrig varit och kommer troligen aldrig att bli det heller.

Var tänkt att jag skulle in ikväll och fika med två kompisar men det vart inställt så nu vet jag inte vad det blir. 

Later
/
Kristin 

Sportsligt självförtroende

Sitter forfarande och håller på med min hemtenta, vilket jag troligen kommer göra ända tills på Måndag då allt ska in. Idag går det i alla fall ganska så bra, har kommit igång ordetnligt med att skriva om sportsligt självförtroende. Intressant är det, och nu gäller det bara att hitta övningar som man kan använda sig av för att träna upp denna förmåga.

Har annars inte gjort mycket, handlat nere på Konsum och lagat mat samt pratat med Marie. Känns som det var hur längesen som helst som vi sågs, nu ska vi i alla fall träffas här på Lördag. Kul. Längtar annars mest efter lite ledighet som jag vet att jag belönas med nästa vecka efter inlämningen på Måndag. Ska verkligen försöka hinna med att träffa lite kompisar då, kanske fika och bio nån dag. Jag fick ju biobiljetter i julklapp så jag går gärna på någon bio. Har annars inga planer för helgen och det tycker jag är vädligt skönt.

Nej, ska plugga på nu, minst 3-4 timmar till idag i alla fall.
Och det är faktiskt rätt kul, när man väl kommit igång går det mesta av sig själv...

Later
/
K

Gillar vardag

Många människor verkar just nu tycka att är tråkigt att det är vardag igen och tillbaka till jobbet/plugget m.m. 
Jag tycker faktiskt det är riktigt skönt att allt blir som vanligt igen, men så är jag ju en rutinmänniska som gillar att veta vart jag ska vara och hur jag ska lägga upp min vardag i förväg. En sak som ska bli skönt att sätta igång med igen ordetnligt är träningen. Under jul blir det ju alltid lite mindre träning och så ska det väl vara men nu är jag faktiskt redo för träningsåret 2009.

Igår var jag faktiskt iväg och körde Core (mage & rygg) hade inte kört det på typ ett år och det kändes. Tyckte dock inte det var så rolig träning så det blir nog inget mer sådant på ett tag. Ikväll blir det i alla fall box, älskar att boxas och det är det jag saknat mest under jul gällande träningen. Får väl se hur det går efter sådär 2-3 veckors uppehåll, träningsvärk är att vänta.

Idag sitter jag annars bara med min tråkiga hemtenta,blir alltis less på hemtentor för de tar så extremt mycket tid på sig. För mig i alla fall, jag kan inte bara sätta mig ner och skriva allt upp och ner utan måste hela tiden läsa och gå tillbaka o.s.v. så det tar tid. Deadline är i alla fall på Måndag så tills dess ska jag vara klart. Bara att köra på. 

Later
/


Ingen mer rea

Har nu gjort över med en hel del pengar på årets rea. Inte så mycket att jag är pank eller något men tillräckligt mycket för att jag ska ha lite dåligt samvete och känna att nu är det nog. Men bara bra saker som alltid =)

Detta har jag inhandlat på rean 2009:

* Grå mjukisbyxor från Puma.
* Röd enkel t-shirt med tryck Puma på.
* Svarta Adidasbyxor. Kommer nog använda dem som både mjukisbyxor hemma men också som att ha attåka i till och från träningen. Måste dock sy upp dem lite, Adidasbyxor är alltid för långa för mig.
* Adidas tröja med dragkedja svart/vit med silverränder på sidan. Grymt snygg och det mest onödiga av allt jag köpte men jag var bara tvungen att ha den.
* En svartvit randig t-sthirt från något av MQ:s egna märken.

Idag köpte jag också boken som jag skrev om imorse av Linda Skugge. Hade ju ett presentkort på Bokia som jag fick när jag fyllde år av lillebror så det kostade inte mig några pengar, nice. Ska börja läsa i boken ikväll. 

Nu sitter jag och pluggar och ska göra det så mycket jag kan resten av dagen. 

Bye bye
/
Kristin 

Vill ha Skugges bok

Har just surfat runt och läst lite bloggar medan jag ätit min frukost och få så viss fått upp ögonen för en ny bok jag inte visste fanns. Och som jag nu vill ha, såklart.

Nämligen en av Linda Skugga.



Jag har alltid gillat sättet hon skriver på, älskade boken: Akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad. Har läst om den flera gånger och tycker det mesta däri är klockrent.

Nej, nu ska jag ta tagi dagen. Ska försöka sitta med tentan. Johan ska iväg till en kompis så jag får lägeneheten helt för mig själv, skönt när man vill ha något gjort.

Later
/
K


Nytt år =)

Så var 2009 här.
Själv jobbade jag hela dagen igår på hemtjänsten till kl 17.00, åkte sedan hem och vilade en stund och vid 19.30 åkte Johan och jag in till stan och hem till Alexanders lägenhet för nyårsfirandet. Vi var en lite grupp på 6 personer, väldigt lagom och lungt. Fick 4 olika rätter och 2 efterrätter som Alexander och hans tjeje gjort. Så gott alltsammans och man orkade knappt röra sig efter all den maten men gott var det. Annars pratade vi mest om allt och våra höjdpunkter på 2008 och våra mål för 2009. Klockan 24.00 stod vi alla ute och tittade på fyverkerier och skålade. Johan och jag åkte hem sen rätt snart efter det, jag var helt slut och okrade faktiskt inte vara med längre. Så idag har jag sovit ut och börjat med min hemtenta som jag har lite mer än en vecka på mig att fixa. Ska nog gå men det är segt i starten.

Annars har den inte hänt mycket på det nya året, jag har tvättat idag och ansökt om studiemedel från CSN för vårterminen som startar runt den 20:e januari. Jag ska läsa två korta kurser på statsvetenskapen, vet inte om jag ser fram så mycket emot det men det måste göras och jag måste bli klar med det så jag kan sätta mig med magistern. Min magisteruppsats ska vara klar innan det här året är slut. Helst ska den vara klar innan hösten.
Nej, nu ska jag läsa lite i läroboken...har många kapitel att ta tag i, önska mig lycka till...

Later
/
K