Kött ska det va!

Ja, de flesta som känner mig bra vet att jag är så långt ifrån vegetarian som man kan komma. Jag äter visserligen vegomat ibland som t.ex. grönsaksbiffar och liknande men riktig mat för mig är kött.
Jag fullkomligt älskar kött, dock inte allt kött men gärna köttfärs som är malt.

Så ikväll efter ett lite halvdant Body Pump pass vart det en stor hamburgare till kvällsmat.
Inte så dålig mat när man inte äter en massa pommes frites till eller dressing. Jag avskyr dessing, ketchup, senap och det mesta man kan ha på korv och hamburgare men vill alltid ha salladsblad, gurka och tomater och ibland också rostad lök på.





När jag var liten och vår familj skulle äta på Mc Donald´s var alltid den som beställde tvungen att säga att min hamburgare skulle vara naturell. Ju torrare dessto bättre =) Om någon nån gång glömde det så grät jag när jag fick min mat och kunde absolut inte äta, för det kvittar om man tar bort dressingen, lukten finns ändå kvar. Nu i efterhand kan jag se att jag måste ha varit ett oerhört jobbigt barn och fortfarande kan jag vara petig med maten.
Men mat är viktigt för mig, jag äter inte sådant som jag inte tycker om. Slutsats: mina barn ska inte behöva äta det som de inte tycker om för jag förstår hur det känns att inte vilja äta. Givetvis måste man smaka nån gång om man aldrig ätit förut eller är gäst hos någon men jag tycker inte att man kan begära att man då måste äta upp om det inte smakar bra. Vad tycker du/ni?


Later
/
K


 

Min förmiddag

Fick lite sovmorgon idag och det var riktigt skönt, imorgon ska jag ju jobba så då blir det upp tidigt.
Runt 10.00 gick jag ner till tvättstugan och då den var ledig så vart det at jag hann köra fyra tvättar (2 maskiner) så det känns bra så slipper Johan tvätta ikväll och kan göra det i helgen istället.





Våran tvättstuga
, ser mina Adidas byxor där inne =)

Sedan vart jag sugen på frukt och var tvungen att gå ner till city en sväng och köpa bananer på Konsum. Vi har verkligen ett rätt fint torg eller city eller vad man nu kallar det här.
Så himla fint väder idag också fast det är rätt kallt. Idag kör jag på kjol så nu har stövlarna åkt fram.





Favorit stövlarna från Din sko. I höst letar jag dock efter nya stövlar och de måste vara svarta för min vinterkappa som jag nyligen köpt är svart. Men de få gångerna jag tittat i skoaffärer så blir det sällan av att man köper, dels p.g.a av att priserna är för höga samt att modet just nu verkar vara skyhöga klackar och det klarar jag inte av. Nej, letar fortfarande efter drömstövlarna, rätt som det är så springer man väl på några.





City Gubbängen.








 


Höstbild,
denna trapp springer man i dagligen när man ska hem till oss.






Pilgrim. Måste bara visa mitt senaste armbandsinköp. Hittade jag i en butik i Farsta som de sålde ut. 50% på allt, så jag var bara tvungen att ha detta fina. Älskar det, det är så fint med lite bling bling i vardagen.



Ha en skön Onsdag
/
Kristin


Naprapatbesök

Idag har det inte hänt så mycket, fick inte alls mycket sömn i natt.
Stella och jag hade ett litet gräl på kvällen och det slutade med att hon inte fick sova i sovrummet med mig.
Johan var ju på kurs igår så jag var själv med henne. Somnade inte förrens vid 02.00 och gick upp 8.00 så jag har varit seg hela dagen.

Fick i alla fall en tid hos naprapaten kl 15.15 idag så dit åkte jag. Är allmänt stel i ryggen men nu även extra spänd på minst en punkt. Aj, det är inte skönt alls när han trycker hårt på musklerna men det hjälper.
Känns genast lite bättre. Så rätt mycket fattigare vart man idag alltså men förhoppningsvis känns ryggen lite bättre framöver =)





Natti natti
/
K

Todays look




Jeansleggings från VILA och tröja från ginatricot. Har också lockat mitt hår lite idag.



 

Hittade en massa gamla armband i en låda idag när jag rensade bland allt skräp. Tror de är från H&M. Tycker det är fint när man har många. Har också min favoritring från från H&M som också är flera år gammal.



 

Dålig bild, jag vet, gillar inte min kamera så mycket för det är svårt stt ta bra bilder med den om man råkar röra sig det minsta. Halsbandet hittade jag också idag i samma låda, putsade upp det och tycker det är rätt fint. Har ärvt det efter min farmor.


Later
/
K

 


Jobbhelg

Jag jobbar hela den här helgen om ni undrar varför det är så dött här.
Idag började dagen med lång sovmorgon sedan till Farsta och träna Combat kl 12.00.
Sen var det snabbt hem, duscha och äta och sedan iväg och jobba. 15.00-21.00
Jobbade med min fina vän Marie ikväll och allt gick bra. Tyvärr hade hon stukat foten illa igår så jag erbjöd mig att jobba för henna imorgon. Så där åkte man på ett jobbpass imorgon också. Men det är bra för jag behöver pengarna.

Så imorgon är det 8.00-17.00 som gäller. Nu blir det sängen. Är faktiskt rätt trött känner jag.
Johan är ute och festar med sina polare och jag lär nog få gå upp inatt och släppa in honom för tydligen hade han glömt sina nycklar,typiskt.


Godnatt
/
K


Sen lunch

Idag är blir det sen lunch men nu är den äntligen klar. Har slängt ihop en wook med en massa olika ingredienser.
Bland annat: Selleri, lök, kyckling, nötter,vitlök, frysta gränsaker, ananas, koksmjölk m.m.
Blir nog supergott. Stinker dock vitlök om fingrarna nu och kommer troligen stinka resten av dagen sen när jag ätit men det är inte ofta jag äter detta så det får man ta.




Mat på g, det blir ris till. 



 

Jag 090925





Lagade ett armband som jag fått av mamma, det svarta med silvertrådar på. Lustigt att båda armbanden på bilden faktiskt är sådana som jag fått av min mamma. Det i silver har en massa berlocker. Gillar tärningen som ni ser och sen har den också en Coca Cola flaska hängades på andra sidan.


Nu blir det mat. Sen mera plugg..



Ha en toppen Fredag
/
Kristin


 

Plugg till J-Lo

Japp, har hittat en remix av hennes låt Get right. Tycker den är rätt härlig.
Det negativa är att jag blir sugen på att gå ut och dansa nu.
Någon som ska ut ikväll?
Johan och hans vänner ska ut imorgon men då jobbar jag till 21.00, kanske ska man hänga på ändå efteråt. Är ju ledig på Söndag så det borde man ju orka.





Vad tycker ni om denna remix? Bu eller bä?

Tillbaka till plugget..

Äntligen Fredag

Skönt att veckan snart är över.
Kan inte säga att jag haft någon direkt toppvecka, veckan började ju dåligt med att jag mådde skit i typ 2-3 dagar. Nu mår jag mycket bättre och har varit ute på morgonpromenad idag också. Skönt.
Blir dock lite sen start på dagarna nu men jag tänker att denna vecka kanske var bra att jag vilade lite. Ny vecka snart och nya tag. Idag skall jag dock försöka ta tag i plugget. Ska sitta några timmar nu och sen förmodligen in till stan. Är så himla shoppingsugen och igår köpte jag faktiskt ett par nya träningsbyxor, från Adidas. De sitter som ett korvskin på mig så man måste känna sig i bra form när man tränar i dem. Bra, då har man lite extra peppning när man har dem på sig. Är sugen på att köpa nya träningsskormen egentligen behöver jag nog mer köpa några riktiga stövlar eller liknande iför hösten/vintern. Och inte har man bra med pengar heller, jaja, får se vad det blir..

Nej, nu ska jag plugga. 

Later
/
K
 

Fin fin morgon

Min Torsdag har börjat bra.
Gick ut 8.30 imorse på morgonpromenad.
Mår mycket bättre nu, är mycket piggare igen.
Det är så fint ute nu att man blir helt tagen. Så idag tog jag med min kamera ut för att visa några bilder från där jag går när jag rör mig i närheten av min lägenhet.





Fina höstfärger. Love it.


















På dagens promenad passerade jag hela 3 dagis och en dagisgrupp som var ute och gick. Måste erkänna att visa ungar faktiskt är rätt gulliga, som två små killar jag såg som jagade efter en hund som var ute med sin ägare på morgonen. Barnen var inne å dagisområdet och kom inte ut, stängseln, men försökte ändå jaga hunden och det såg riktigt roligt ut.  

Sedan har jag ätit min vanliga grötfukost och idag också smörgås med ägg och kaviar. Redo för dagen. En sak jag vet att jag måste göra idag är att åka till Farsta, ska lämna tillbaka böcker och en film. Det måste jag komma ihåg.


Later
/
K


Kattplågeri

Läste just denna artikel i Expressen om en stackars kattunge som någon hemsk människa helt tejpat in.
Ni ser ju själva på bilden hur hemskt det ser ut. Blir så himla ledsen när jag läser om liknande brott mot djur. 


(Bild och artikel från Expressen)

Som tur är verkade det som om kattungen mådde bra när man fått bort all tejp. Men vilket trauma det måste ha varit för den innan den fick hjälp. 

/
Kristin
 

 


......

Vet inte vad det är med mig, kanske att jag håller på att bli förkyld eller något.
Är trött som bara den idag också och känner inte för att göra någonting.
Fina Rebecca sms:ade imorse om jag ville hänga på och luncha med henne och Filippa inne i stan men jag sa som det var att jag tänkte vara hemma hela dagen och hoppas på att bli bättre.
Igår var jag iväg och tränade och det gick  bra men idag kanske jag bara ska försöka vila.
Vill inte bli sjuk nu ju. Som tur är har jag inte en massa jobb denna vecka så med det är det ingen fara men jag vill ha mer energi att orka ta tag i plugget nu.

Dagens väder speglar rätt bra idag hur jag känner mig. Det är minst sagt mulet, grått och blåser...inge kul.

Nej, nu får jag försöka rycka upp mig.


Later
/
K


Systuga

Nu på förmiddagen har jag ägnat mig åt lite syarbete.
Eller, snarare har jag dragit fram min symaskin som fått göra jobbet.
Men för det mesta brukar det alltid bli något problem när jag ska använda den men idag har allt fungerat tipp topp. Jippi. Har lyckats laga en av mina fina Nike-tröjor som gått sönder i en sömn. Vart såklart inte så fint men det skiter jag i, huvudsaken är att den inte är trasig längre. Tycker som ni kanske förstår inte så mycket om att sy. Ogillar egentligen mest att just sy på symaskin, sticka och att sy korsstygn tycker jag är superkul men inga maskiner för min del. Blir ofta fel och det är jobbigt att ta upp det man sytt om man måste sy om. Det kräver tid helt enkelt och  jag vill bara att det ska gå snabbt.







Symaskin Yamata, fick jag en födelsedag av Johans föräldar. Kanske inte den roligaste presenten jag fått men jag är ändå väldigt glad att ha en, det är ganska dyrt att köpa en själv och om jag bara lär mig min lite bättre så kanske man kan våga sig på att sy egna grejer. Vem vet.


Den här Måndagen har annars fått en rätt seg start men något annat hade jag inte planerat för idag. 

Mycket bättre humör dag i alla fall. Nu får man väl snart ta och laga någon lunch.





Jag 090921, idag är det sköna slappkläder som gäller. Den här t-shirten, från Levi´s, är så gammal och den använder jag mycket här hemma. 


Later
/
K  


Festbilder

Var ju som sagt på fest i Lördagskväll hemma hos våran vän Alexander som fyllde 29 år.
Han brukar alltid har en fest hemma hos sig på din födelsedag så i år var nog tredje gången jag var där och den här gången kände man igen nästan alla som kom.
Hade roligt, tyvärr ser jag nu efteråt att eftersom jag tog korten så finns det inget kort där jag är med.


Lite kort på festfolket:


             







Födelsedagsbarnet själv: paketöppning

Av oss fick han en film: Tropic Thunder. Han hade sett den förut men sa att det var en av de absolut bästa filmer han sett så han var glad att nu kunna se den när han vill. 







Alexander och hans söta flickvän Theresia.


Nej, dags att ta tag i dagen. Men sovmorgon idag behövde jag verkligen. Känner mig bättre idag. Johan har åkt till  jobbet, han kommer jobba mycket den här veckan. Jag borde också göra mycket den här veckan gällande  min underöskning. Ja, det finns saker att göra.



Later
/
K

 


Not my day

Den här Söndagen har egentligen inget speciellt negativt hänt men jag har mått piss ändå.

Tror detta är resultatet en av en dålig kombation: fick mens idag och för lite sömn. Med andra ord, jag blir ett grinigt och irriterat monster,typ. Var ju på en väldigt trevlig fest igår hemma hos Alexander men såklart blev det lite för sent och så var jag tvungen att gå upp 7.00 imorse och jobba. Inte bra, jag pallar inte att få för lite sömn, min kropp behvöer ca 8 h sömn varje natt för att orka med. Har för övrigt hela dagen haft ont i: 
magen
tänderna
huvudet, känns nästan sommigrän samt att jag mått illa. Känns typ som om jag skulle bli sjuk där ett tag men jag tror mest att jag är trött.

Har dessutom ätiti helt fel hela dagen vilket bara gjort mig på ännu sämre humör.
Har bland annat nu ikväll förätit mig på en massa godis, mycket socker, inte bra.
Men känner mig en smula bättre nu på kvällen så jag hoppas att jag ska vara fitt for fight imorgon.

Har i alla fall jobbat idag, vilket gick sådär eftersom jag mått pest men jag överlevde. Annars har ingenting annat hänt, mest bara varit nere och tyckt extremt synd om mig själv och hatat resten av världen.

Ibland måste man få ha sådana dagar också, men jag tycker synd om min sambo. Jag kan säga att jag skulle inte själv vilja umgås eller bo ihop med min själv en dag som denna....


Godnatt
/
K


Party tonight

Japp.
Ikväll blir det fest hemma hos vår vän Alexander som har fyllt 29 år.
Ska bli kul men just nu är jag helt färdig. Har tränat Body Combat i Farsta idag. Cyklade dit och hem, rätt skönt faktiskt men varmt. För idag är det faktiskt riktigt varmt och härligt ute, var ute med Stella vid 10.30 och det var helt underbart ute då.

Efter träningen har jag och Johan ätit falukorv och snabbmakaroner, mums, inte så nyttig mat men ingen orkade handla ellerlaga något annat. Mätt vart man i alla fall. Tror i alla fall jag vet vad jag ska ha för kläder ikväll, klänning blir det men jag är lite sugen på att åka ner till stan och shoppa något nytt. Vi får se, har inte köpt någon present ännu så en sväng förbi stan måste vi i alla fall innan kl 19.00.

Ska försöka ta bilder från ikväll och lägga upp här.

Later
/
Kristin


Fredag på jobbet

Har jobbat hela dagen 8.00-17.00.
Dagen gick ändå rätt fort för jag nog lov att säga även om jag hade en del dötid på eftermiddagen av olika anledningar. Fick gå hem till ny klient idag det känns alltid lite spännande och som en utmaning. Man måste verkligen ha förståelse för hur svårt det är för dem, de boende, som har klarat sig hela livet själv och plötsligt en dag måste ha hjälp med mycket. Svår omställning för många och naturligvis helt naturligt  men det är också svårt att vara ny och närma sig en person som kanske inte alltid är redo eller vill ta emot hjälp.

Efter jobbet träffade Johan och jag några av hans arbetskamrater och vi gick ut och åt god thaimat, starkt, starkt var det men supergott. Åkte hem direkt efteråt, de andra skulle ut och festa men jag ville mest hem till Stella. Idag är nog rekordet för hur länge hon varit hemma själv. Från 8.00 imorse till 21.00 ikväll. Hon var så glad när vi kom hem, stod vid dörren och väntade.

Igår och idag har jag dessutom varit hel fast i en bok jag lånade på biblioteket i Torsdags. Boken heter: Bakom garden och är skriven av Åsa Sandell och handlar om hennes liv och hur hon började boxas och slår sig fram och blir framgångsrik och slutligen om hur hon till sist kommer att lämna sporten bakom sig. Mycket intressant, älskar sådana här böcker, kombinationen är perfekt. Biografi och träning/sport. Love it!



                                            
                                                                   (Bild från cdon.com)



Nu är det hög tid för sängen.
Imorgon ska jag förhoppningsvis vara pigg och redo att köra Body Combat kl 12.00. Vi får väl se. 

Behöver lite skönhetssömn nu...

Godnatt
/
K
Love


Från igår

Bilder från miniträffen med två vänner. Yen och Filippa. Vart bara en snabb träff då Yen skulle till skolan men det var kul att träffas för det blir så sällan annars.
Trodde det skulle bli lite fika bara men när jag kom hade Yen lagat mat, pasta coh något gott kryddigt kött och sås till. Jättegott, så slapp man laga lunch den dagen då =)




Filippa och jag igår.




Filippa och Yen.


Idag har dagen startat med att jag har ätit frukost och diskat en massa bestick. Hatar att diska just bestik, eller glas är väl nästan ännu värre men var bara tvungen för det fanns snart inget kvar att äta med. Nu är jag i alla fall klar med det. Idag ska det bli plugg, plugg och mera plugg. Ska dock iväg och lämna tillbaka filmer i Farsta nån gång under dagen. Annars händer inget speceillt idag och det är skönt för imorgon ska jag jobba 8.00-17.00.

Later
/
Kristin

Snabba ryck

Ska försöka hinna med en fika med två fina vänner inne i stan men samtidigt har jag tvättat nu på förmiddagen så det här kan bli ganska så tajt.
Jaja, får försöka skynda mig, inte min starka sida men det ska nog gå.

Imorse har jag annars varit ute på en lång morgonpromenad. Lyssnade bland annat på denna härliga låt, jag tror att jag inte bara kommer att få en bra kväll utan också en bra dag.







Later
/
K

En cykeltur

Ja, nu ikväll när Johan kom hem så fungerar äntligen mitt dataprogram igen. Förhoppningsvis fungerar det även imorgon när jag ska sitta mer med det.
Idag vart jag rätt frustrerad där ett tag när ingenting fungerade så vid 16.00 tiden drog jag in till stan. På cykel.
Älskar att cykla, det ger en sådan frihetskänsla. Min cykel är faktiskt rätt bra, fick den jag när jag fyllde 18 tror jag och sen har jag haft den sen dess. 



Min fina Crescent. 





Cyklade in till Skanstull och utsikten från Skanstullsbron är inte fy skam alls. Stannade till en kort stund och fick dessa två bilder.






Åkte in till stan mest för att leta inbjudningskort till en lite grej jag ska ha snart men de kort jag köpte ska jag nog spara till ett senare tillfälle. Har nämligen lite planer på en annan grej också senare i höst.

Gick också in en sväng på H&M och övervägde nästan att skaffa barn när jag så de här supersöta tröjorna.






Star Wars är coolt, Yoda är ännu mera cool. Jag och Johan funderar nu skarpt på att köpa en sådan här till några av våra vänner som har ett litet barn. Klart man måste ha Star Wars.



På H&M har de bra speglar och bra ljus, sådan här kort skulle jag vilja kunna ta här hemma.


  

Jag 090915

Tröjan kommer från Peak Performance, köpte för något år sen på höstrean.
Jeansleggings från Vila. Tror de kostade 345kr. 

Nu är det kvällen. Har lite ont i huvudet just nu, måste nog dricka lite mer ikväll. Johan är i alla fall hemma och katten är vild. Fin kväll.

Later
/
K

New Moon trailer

Ah, hittade just denna trailer på MTV och jag får gåshud bara av att se den. Längtar så till November. November kommer bli en riktigt bra månad, fyller ju 25 år då + att Twilight filmen har premiär. Längtar...




Movie Trailers - Movies Blog

Sitter annars och bråkar med min dator, men nu har jag hittat en support sida för SPSS i alla fall så nu hoppas jag snart kunna lösa problemet själv. Men jag är verkligen inte bra på datorer och det har nog mest att göra med att mitt tålamod nästan är obefintligt.

Later
/
Kristin

Träningsmode hösten 09

Har suttit nu nästan en hel timme och bara surfat runt på Stadiums hemsida och kollat in alla nya träningskläder som nu finns i butikerna. Mycket man vill ha där, här är några favoriter som jag gärna skulle vilja få hem till mig. För visst blir det så mycket roligare att träna när man känner att man är bekväm i kläderna. Personligen så gillar jag när det är mycket färg på topparna sen kan man ju alltid köra med svarta eller grå byxor till. Lite mera färg på tillvaron är aldrig fel.

Min (lilla) önskelista från Stadium


Från Nike:



Från Casall:

Från Adidas:

Från Soc:

Vad gillar du för träningskläder?
Är fina träningskläder viktigt för dig?

Personligen älskar jag att shoppa träningsinspirerade kläder, både de som man tränar men också de som man kan ha lite mer i vardagen. Min fina vän Filippa sa en gång att min klädstil kan beskrivas som Sportigt Präktig och det tar jag som en komplimang. Jag gillar helt enkelt att vara sportig och därmed också se sportig ut.

Later

/

Kristin


Ny Body Combat

Snart är denna Måndag slut för mig.
Är rejält trött efter dagen.
Fick tyvärr inte mycket plugg gjort, nu är det något fel igen med det dataprogramet jag måste ha. Blir så trött att jag snart inte orkar bry mig. Får ta nya tag imorgon och ringa runt till folk och klaga och be om hjälp. Kul kul.
Nu på kvällen fick jag i alla fall härlig träning genom att först cykla in till Medborgarplatsen och sedan köra Body Combat. Det var nytt program idag och jag tycker det var väldigt bra. Är så förvånad för ofta brukar jag inte alls gilla det första gången jag kör det. Visst musiken kanske inte var den bästa med koregrafin var bra i alla låtar och mycket teknik. Så nu får man ha kul med den här programet i 3 månader då. Nice.

Ikväll är det bara jag och Stella. Johan är på någon kurs igen, gillar inte när han är borta  men han är snart hemma här igen.

Tittade förresten på Svenska Hollywoodfruar ikväll. Det var inget jag hade planerat men råkade se att de precis började när jag satt och åt mit kvällsmat.  Blev dock helt paff när jag kollade på serien. Är dessa människor verkligen på riktigt? Det är ju töntigt att framställa sig som de gör. Nej, det är helt klart en viss typ av människor som ställer upp på sådana där program. Fattar bara inte varför de gör det? Är de bara helt naiva och dumma eller vill de bli hatade av alla som ser serien? Nej, det är inget program jag ska se igen.



                                                            (Bild från www.tv3.se)




Later
/
K

 


090914

Vaknade vid 8.00 imorse när Johan drog iväg till jobbet.
Gick ut och gick morgonpromenad vid 8.30- 9.10. Rätt skönt väder idag faktiskt.
Ska försöka komma igång med plugget idag men ännu har jag inte haft så mycket tid till det. Har bland annat diskat (massor av disk efter helgen) och varit nere på Konsum och handlat lite.

Så här såg Stella ut imorse, runt 8.00. Även hon är lite trött på morgonen.




Stella i Johans säng, brevid mig.




Tänk att katter kan njuta så enormt. Vill också kunna ligga så där och bara vara=)

Idag använder jag ett av mina nya armband som jag inhandlade förra veckan. Kan säga att jag köpte 2 armband på dagar förra veckan. Inte bra..för mycket shopping kan det bli ibland. Men det här var ändå rätt billigt och kommer från H&M barnavdelning, 29,50. Bra tips att kolla där ibland.





Nu ska jag laga lunch, tror det blir köttbullar idag. Mums.

Later
/
K

Sötisar

Älskar dessa två så himla mycket.
Grymt bra familj har vi tre. Skönt att alltid veta att man får komma hem till dem.
LOVE



Kort tagna idag. Softar i soffan.



Johan är nyklippt, vart bra tycker jag. Tycker inte om när han tar bort allt så därför var han snäll och sparade lite.




Sötaste. Hon är så himla söt så att man blir paff ibland när man tittar på henne.
Cuteface!

Är för örvigt hel slut efter dagen. Har i alla fall fått sova många timmar i natt. Behövdes.

Dagens träning: Body Pump + cykling.

Nu på kvällen har jag varit duktig och lagat grönsakssoppa så nu är jag mätt och glad =) 


Later
/
Kristin
 

Patrik 1,5

Igårkväll efter jobbet vart det filmkväll tillsammans med Johan.
Var så fruktansvärt trött igår efter jobbet, hade såklart sovit för lite några dagar i rad så jobbet var riktigt segt igår. Slutade kl 17.00 och åkte direkt hem och lade mig i soffan.
Sen gick jag knappt upp något mer alls den kvällen.
Åt supergod kvällsmat som Johan och jag lagade ihop. Åt dock för mycket så idag känner jag mig fortfarande mätt, varför äter man för mycket ibland? Det är ju bra onödigt...
Jaja, får väl äta lite mindre idag antar jag =)
Filmen vi kolladepå var Patrik 1,5 som jag lånat från biblioteket. Tycker den var helt okej, inte allt för sockersöt som jag var rädd för i början utan faktiskt rätt underhållande. Gillade Gustav Skarsgård, han var mycket bra i sin roll.




Later
/
K

090907

Måndag och ännu en jobbdag för mig.
Har jobbat hela helgen men det har varit rätt bra pass.
Lör: 8.00-17.00
Sön: 15.00- 21.00
Idag: 8.00-16.00

En rolig upplevelse denna helg har varit att jag på Lördagen var iväg på min vän Filippas (lilla) 25-års fest. Det var lagom mycket folk och jag kände de flesta. Glad att jag gick iväg även om jag var rätt seg efter dagens jobb + att tunnelbanan hade krånglat större delen av dagen.

Rätt skönt att ha behövt dra sig upp tidigt, annars sover jag till 8.00 numera så det är bra att jag kommer upp.
Jobbet gick i alla fall bra och eftersom jag cyklade till jobbet igår så cyklade jag hem idag. Går fin fint=) Ikväll har jag också hunnit med Body Combat, mycket bra pass, kul prat med roliga människor efteråt.

Imorgon bär det av till Kga, ska laga tänder, inte så kul men ett måste...
Just nu är Johan på kurs men han kommer hem imorgon kväll så Stella får klara sig lite själv. Jag åker ca 10.30 från centralen imorgon vilket ger mig en liten sovmorgon.

Det var väl allt jag hade att rapportera om just nu.

Sov gott!

/
K

Äntligen fungerar det

Har inte fått igång mitt spss program på datorn som jag fixade i Måndags men så äntligen idag efter lite teknisk it support så fick jag alla koder rätt och nu fungerar det.
Alltså har jag nu längre ingen ursäkt för att inte göra någonting.
Ska bli spännande det här.
Känns som om tiden bara rusar fram, ska ju jobba hela helgen och det känns som alldeles för snart...men jag behöver å andra sidan pengarna..var ju snart 3 veckor sen jag jobbade sist.

Annars lugn dag, har tvättat gardiner och sängkläder på förmiddagen och också varit ute på en lite morgonpromenad. Ikväll blir det nog yoga eller box, är i valet och kvalet där men just nu lutar det åt yoga.

Later
/
K

Upphittat!

Hittade till sist mitt SATS kort, låg såklart i en av mina tusen väskor.
Så det vart lite träningen ikväll också.
Body Pump, men kan inte säga att jag är nöjd med träningen. Hade ätit för lite under dagen och mitt i passen började jag bli hungrgig. Mest irriterad på mig själv som inte planerar in sådant bättre. Man ska inte vara hungrig när man tränar. Jag överlevde i alla fall och fick lite extra motion då jag cyklade till träningen inne i stan och hem igen.

Nu är det nervarvning som gäller. Imorgon är det nya tag.

Kram
/
K

Störande saker

Mest störande sak just nu är att jag inser att mitt SATS kort är borta!
Hur ska jag kunna träna? Nejdå, det går att träna ändå men jag är rädd att jag kommer att få betala 50 kr för att få ett nytt. Undrar bara vart kortet tagit vägen? Jag brukar faktiskt väldigt sällan tappa bort saker, redan som liten var jag bra på att hålla koll på mina saker.
Men inte nu längre, tydligen.
Suck, nu ska här letas...



Önska mig lycka till
/
K

 


Todays look





T-shirt grå med tryck (ny) från H&M 99 kr.
Adidasjacka gul å blå, från Adidas Outlet.
Jeans, gamla








Smycken: En medaljong i silver, som knappt syns på den här bilden men syns bättre på de övre bilderna.
Andra silversmycket är från märket annika som har en butik precis vid Maria Torget. Tycker hon designar väldigt smygga och unika smycken.

Har tvättat hela förmiddagen men är snart klar. Lite irriterad över att ett dataprogram som jag behöver och som jag fixade igår från universitetet inte fungerar som det ska. Saknar licens som det står, men kan man få någon hjälp med det då? Nej. Tack så himla mycket universitetet.

Later
/
Kristin